Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Deep bindevevsmassasje

Hvordan å gjøre en Deep bindevevsmassasje


Deep bindevevsmassasje er en type massasje som er rettet mot å slippe restriksjoner i kroppen og bryte opp restriktiv arrvev. En dyp vev massasje er mer intens enn en svensk massasje. Den fokuserer normalt på ett område av kroppen som kan skape problemer eller smerte. Lotion er normalt ikke brukes i en dyp vev massasje. Dype bindevev massasje kan føre til smerter i noen dager etter at massasje har blitt fullført. En massasje bør ikke gjennomføres uten først å konsultere lege.

Bruksanvisning

Bruk knokene i stedet for tommelen å unngå skade. Bruk de to første fingre på fremtredende hånden og bruke knokene å kna muskelen. Tommelen skal være nede så armen forblir i en naturlig posisjon. Bruk langsomme dype bevegelser. Gjenta bevegelsene for å varme det underliggende vevet. Knuckles kan brukes langs ryggen, føtter, hender og leggen.

Bruk fingertuppene på områder som har store muskler som dekker dem. De underarmene, biceps og quadriceps er områder der denne teknikken kan brukes. Skyv fingertuppen på muskelen til den gjør motstand. Ikke presse hardere. Slapp trykket uten å fjerne fingeren. Vent noen sekunder. Muskelen vil slappe av, slik dypere tilgang til vevene under. Gjenta for å få tilgang til lavere nivåer. Bruk knokene å varme og massere musklene en gang avslappet.

Bruk neve med håndflaten vendt innover i en naturlig posisjon. Trykket påføres knyttneven din bør komme fra gravitasjon og din egen kroppsvekt. Ikke bruk din skulder muskler til å grave i musklene. Never kan brukes på rygg, hofter og nedre ben. Når du arbeider på hoftene, komme inn i en posisjon der armen er rett og du kan bruke din vekt for å legge press.

Arbeid på et bestemt område eller en del av kroppen som rygg, bein eller nakke. Fokusere på en del av kroppen vil redusere den totale stress som pasienten vil medføre. Hvis det er spesielle problemområder, arbeide dem en om gangen over ulike økter.

Tips og advarsler

  • Pasienten må fortelle deg om de opplever smerte. Mens en dyp vev massasje er intens, det bør ikke føre til smerter. Stopp masserer, redusere trykket eller bruke en annen teknikk.