Digidexo.com

Forskjellen mellom nerve og muskelstimulatorer

Forskjellen mellom nerve og muskelstimulatorer


Nerve og muskelstimulatorer brukes til å gi elektrisk stimulering til både nerver og muskler. Begge er blokker som er plassert på huden med en ledning som fører ut til elektriske generatorer, men de har en rekke forskjeller, for eksempel formål og hvordan de arbeider.

Formål

Det mest fundamentale forskjellen mellom muskel og nervestimulatorer er hva de brukes til. Nervestimulatorer er vanligvis brukes til å lindre smerte. Begge nerve og muskelstimulatorer brukes til å føre til at musklene til kontrakt. Men hvor nervestimulatorer stimulerer nervene som forårsaker muskel sammentrekning, muskelstimulatorer omgå nervene helt, direkte stimulere musklene til kontrakt selv. Muskelstimulatorer er vanligvis brukes til å trene musklene og bistå i rehabiliteringsteknikker.

Nerver

De nerver ser ut som langstrakte poser med saltvann og bære-meldinger fra hjernen til musklene og fra muskulaturen til hjernen. Utsiden av nerven er positivt ladet for å bære de elektriske signaler fra hjernen. Nerve er depolarisert når en melding sendes langs den.

Nervestimulatorer

En type nerve stimulator benytter negative elektroner til depolarize eller oppheve den elektriske ladningen på utsiden av den nerven. Dette simulerer egentlig prosessen som oppstår når hjernen sender meldinger nedover nerve, forårsaker muskelen å trekke seg sammen. Denne type nerve stimulator det vesentlige utfører samme funksjon som en muskel stimulator, men stimulere nerve å forårsake at muskelkontraksjon i stedet for muskelen. Den andre typen nerve stimulator benytter elektroner til å blokkere nerve, sperring av signaler som går gjennom den. På denne måten kan nervestimulatorer lette smerte ved å blokkere signaler som sendes av en smerte område til hjernen.

Muskler

Musklene er lang rekke fibre som vanligvis strekker seg fra en felles til en del av benet. Trekker musklene seg sammen og utvide, flytte kroppsdeler fram og tilbake. Utsiden av muskelen blir elektrisk ladet, slik som nerver. En depolarisert nerve sender en substans som kalles Acetyl-cholin ut til overflaten av muskelen. Dette stoffet depolarizes overflaten av muskelen, forårsaker den til å trekke seg sammen.

Muscle Stimulator

Muskelstimulatorer gjøre jobben av nerver, og sender en elektrisk ladning i muskelen som depolarizes overflaten, slik at muskelen til kontrakt. Dette utfører samme funksjon som en nerve stimulator. Imidlertid, hvor en nerve stimulator stimulerer nerve å bevirke at muskelen til å trekke seg sammen, en muskel stimulator forårsaker muskelkontraksjon i seg selv, uten bruk av nerven i det hele tatt. Denne prosessen har blitt godkjent av FDA for å bistå i rehabilitering, som stimulerer muskel sammentrekning kan bidra til å styrke en muskel som har blitt svekket av sykdom eller skade.