Digidexo.com

metformina na plodnosc

Metformin lage Ovulation

Når du lider av en tilstand som kalles polycystisk ovariesyndrom, kan eggstokkene begynner å utvikle en rekke cyster langs utsiden av denne reproduktive vev. Ofte referert til som bare PCOS, kan dannelsen av disse cyster i stor grad påvirke din fruktbarhet, hindrer eller opphører produksjonen av levedyktige egg. Imidlertid, i mange tilfeller av denne lidelsen, visse medikamenter kan bli brukt for å hjelpe indusere eggløsning. Et slikt medikament er reseptbelagte medisiner av metformin.

Metformin

Skjønt metformin mer vanlig vært brukt i behandling av type 2-diabetes, har nylige studier vist at det kan bidra til å indusere eggløsning hos noen kvinner med polycystisk ovariesyndrom. Dette skyldes i stor grad det faktum at mange kvinner med denne tilstanden er faktisk insulin resistente, fører til et økt nivå av dette hormonet i blodet. Når insulinnivået stige, kan det føre til en overproduksjon av androgener, eller mannlige hormoner, i den kvinnelige kropp. Dette økt nivå av mannlige hormoner i deg systemet i stor grad kan hindre eggløsning. Metformin reduserer nivået av insulin i blodet og dermed forårsaker eggløsning, noe som øker sjansene for unnfangelse.

Behandling

For å bruke metformin i behandling av infertilitet for kvinner som lider med PCOS, ta medisiner daglig på tom mage til hjelp i sin absorption rate (eller som anvist av legen din). Doser er vanligvis et sted mellom 1500 mg og 2550 mg hver dag og er tatt over en periode på fire til seks måneder. Denne tidsrammen er den gjennomsnittlige lengden der bør du oppnå normal eggløsning.

Clomiphene

Hvis eggløsning ikke å forekomme ved bruk av metformin, er det neste trinn i prosessen for behandling for å kombinere denne medisinen med et annet medikament. Vanligvis er stoffet som brukes clomiphene. Mer vanlig kjent ved merkenavnet Clomid, er denne selektive østrogen reseptor modulator en standard medikament som brukes i behandlingen av infertilitet. Men når kombinert med metformin, var effekten av dette stoffet øker hos kvinner som arbeider med PCOS, noe som åpner for eggløsning og graviditet.

Betraktninger

Ikke alle kvinner diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom er kandidater for metformin eller metformin brukes i kombinasjon med clomiphene, så snakk med legen din om dine muligheter for behandling av infertilitet. Dine medisinske fagfolk er bedre klar over dine spesifikke saken og de mest aktuelle behandlinger tilgjengelig for å løse problemer med eggløsningen.

Hva er Metformin for infertilitet?

Hva er Metformin for infertilitet?


Kvinner som opplever ufruktbarhet problemer kan prøve mange ting for å øke sjansene for å bli gravid. Metformin, også kjent som Glucophage, er tidvis foreskrevet i denne situasjonen.

Funksjon

Ifølge WebMD, metformin virker ved å "hjelpe til å gjenopprette kroppens riktig respons på insulin du naturlig produsere, og ved å redusere mengden av sukker at leveren gjør og at magen / tarm absorbere." Dette kan bidra til å øke fruktbarheten hos visse mennesker, så vel.

Betydning

Metformin er foreskrevet for å hjelpe til med kontroll av høyt blodsukker, sammen med trening og et riktig kosthold. Dette kan bidra til å kontrollere type 2 diabetes, men har vist positive effekter med kvinner opplever infertilitet.

Infertilitet

Selv om metformin kan være vellykket for uforklarlig infertilitet, kvinner som lider for polycystisk ovariesyndrom tendens til å ha en positiv respons på metformin evne til å hjelpe kroppen responderer bedre på insulin. Metformin kan bidra til å gjøre sykluser mer regelmessig og øke fruktbarheten.

Lactic Asidosis

Selv metformin er av og til foreskrevet for behandling av infertilitet, er det viktig å være oppmerksom på at det har vært sjeldne tilfeller av melkesyre asidosis, en opphoping av melkesyre i kroppen, noe som kan være alvorlige og kan være dødelig.

Advarsler

Selv Metformin brukes for å øke fruktbarheten, det bør ikke bli videreført inn i svangerskapet med mindre det er klart behov, som bestemt av en lege, i tilfellet med insulinadministrasjon.

Hvor mye Metformin å miste vekt?

Skjønt metformin, som selges under varemerkene Glucophage og Glucophage XR, primært brukes som en diabetiker medisiner, leger og overvektige pasienter har oppdaget at det kan også brukes til å føre til vekttap.

Bruksområder

Metformin senker blod insulin nivåer og hjelper pasienter å kontrollere blodsukkernivået. Dette gjør det gunstig for personer med type II diabetes, spesielt overvektige type II diabetes lider, men det også fordeler noen som er rett og slett overvektig. Metformin er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA), men bare for bruk som en diabetiker medisiner, ikke vekttap. Metformin er også kjent for å redusere akne, gjenopprette menstruasjonssyklusen hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS), forbedre sjansen for graviditet hos kvinner med PCOS og redusere risikoen for spontanabort.

Hva den gjør

Metformin senker blod insulin nivåer ved å redusere opptaket av karbohydrater gjennom tarmen. Det reduserer produksjonen av glukose i leveren og øker sensitiviteten av muskelceller for insulin.

For Vekttap

Spising fører til at blodsukkeret til å stige. Denne økningen fører kroppen din til å gjøre mer insulin. Insulin forteller hjernen din at du er sulten, får deg til å spise mer. Insulin forteller også leveren til å produsere fett. Hvis du kan holde insulinnivået fra å øke, kan du redusere sult smerter og fett opprettelse og lagring. Redusere insulin er metformin primære funksjon.

Når Metformin virker ikke

Hvis du spiser mat som raskt øker blodsukkernivået, vil metformin ikke være effektive for vekttap. Den raske økningen fører til at kroppen til å produsere insulin før metformin kan ha noen effekt. Dessuten er ikke alle testene konsekvent viser vekttap ved hjelp av metformin. Men alle tester bekrefter at dette medikament er minst effektiv for å hindre ytterligere vektøkning.

Dosering

Metformin kommer i 500 mg, 850 mg og 1000 mg tabletter. Vanlig dose er 850 til 1000 mg to ganger daglig. Den maksimale trygg dose er 850 mg tre ganger daglig. Glucophage XR er en utvidet frisetting som vil tillate pasienten å ta bare en enkelt pille hver dag. Pasienter vanligvis starte med en lav dose for å se hvordan stoffet påvirker dem. Hvis en større reduksjon i insulin er nødvendig, vil en lege gradvis øke doseringen.

Konsultere legen din

Snakk med legen din om hvorvidt du bør bruke metformin for vekttap. Stoffet kan forårsake kvalme og / eller diaré. Dette kan forklare noe av vekttapet, og det kan ikke være noe du ønsker å tåle. Hvis du velger å prøve metformin, bør du ha en metabolsk vurdering før du tar medisiner og kontrolleres på nytt en gang i året.

Hvordan å miste pounds fra Metformin

Metformin (også kjent som Glucophage) er et stoff som behandler type 2 diabetes. Det brukes også for de som trenger å gå ned i vekt. Det selges ikke over disk, som krever en resept fra legen din.

Hvordan å miste pounds fra Metformin

Legen må avgjøre om du kan ta meformin uten skadelige effekter. For eksempel bør du ikke ta metformin hvis du har hjerte-eller nyresykdom. Metformin er anbefalt for de som produserer for mye insulin. En årsak til overvekt er å ha for mye insulin, og ved hjelp av metformin kan hjelpe behandle denne tilstanden.

Når du tar metformin, vil du trenger for å unngå visse typer mat som pasta og noe som vil føre til at blodsukkeret til å stige.

Det finnes tre doser av metformin: 500 mg, 850 mg og 1000 mg. Legen din vil starte på den laveste dosen, for å bestemme effekter. Hvis det ikke er noen tegn til bedring og ingen bivirkninger, og legen din vil sannsynligvis øke dosen. Mest vanlig er metformin tas en gang om dagen.

Følg legens anbefalinger. Ta metformin ved måltidene, typisk under middagen. Svelg metformin tablett. Ikke tygg det, eller for mye av stoffet vil bli sluppet inn i kroppen din samtidig.

Hint

  • Sørg for å fylle din resept før du kjører ut av metformin.
  • Stoffet kan føre til kvalme, oppkast og diaré. Det kan også føre til melkesyreacidose, som innebærer svakhet, unormale hjerteslag, pusteproblemer, og magesmerter.

Metformin Vekttap Suksesshistorier

Metformin Vekttap Suksesshistorier


Metformin er et diabetes stoffet også solgt som Glucophage. Fordi det bidrar til å regulere blodsukkeret, er det blitt vist seg å hjelpe diabetespasienter også gå ned i vekt. Nå er det stadig mer populært som et vekttap hjelpemiddel på egen hånd.

Historie

Metformin ble først utviklet på 1920-tallet, men det var ikke før senere i det 20. århundre at det ble svært populær som en diabetes narkotika. Det forårsaker noen bivirkninger, og ved å regulere blod sukker, hjelper også til å kontrollere sult nivåer. Det brukes også for pasienter med polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

Vekttap

Når du spiser høy-karbohydrat matvarer, hever leveren blodsukkeret for å kompensere. I sin tur, må bukspyttkjertelen produsere insulin for å håndtere den ekstra sukker. Imidlertid skaper insulin følelser av sult. Metformin hjelper kontrollerer utgangs blodsukkeret pigg fra leveren, og dermed minske de plutselig sultfølelse.

Suksess

Samtidig som man unngår bivirkningene av diabetes, hjelper Metformin også lavere blodsukker. Det er bare effektiv, men hvis man unngår å spise mat som skaper en hurtig insulin pigg. Et kosthold basert rundt moderat karbohydrat matvarer - hele korn, magert kjøtt, ferske råvarer og meieriprodukter - kombinert med Metformin vil vanligvis føre til jevn vekttap hos diabetikere.

PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesyndrom, er en vanlig årsak til fedme hos kvinner. Sykdommen antas å være knyttet til insulinresistens. Som med diabetikere, kan Metformin hjelpe pasienter med PCOS bedre regulere blodsukkernivået. Dette i sin tur bidrar til vekttap.

Andre brukere

Enkelte leger nå fore Metformin off-label til pasienter uten enten diabetes eller PCOS. Det må tas under tilsyn av lege, som en overdose er mulig. Imidlertid, er en vanlig dosering 500 mg, tre ganger daglig, før spising.

Hvordan ta Metformin

Hvordan ta Metformin


Diabetes er en svært vanlig sykdom som påvirker millioner av mennesker. Avhengig av alvorlighetsgraden og type, kan det hende du trenger daglige injeksjoner for å hjelpe motvirker symptomene. Metformin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle type 2 diabetes hos personer som ikke krever daglige insulininjeksjoner. Metformin brukes til å kontrollere blodsukkernivået hos pasienter med diabetes. Følg disse trinnene for å ta Metformin for type 2 diabetes.

Hvordan ta Metformin

•  Ta Metformin akkurat som foreskrevet. Les informasjonen som følger med medisinen og kontakte apotek eller lege dersom du har noen spørsmål.

Ta Metformin gang daglig. Sett en tidsplan for å sikre at du ta medisiner daglig for å oppnå de beste resultatene.

Ta Metformin med mat. Spør legen din om den beste tiden å ta Metformin. Mesteparten av tiden Metformin er tatt med kveldsmåltid.

Ha blod testes jevnlig mens du tar Metformin. Pass på å gjøre det til enhver avtale for å få blod og nyre-funksjoner analysert.

Swallow Metformin helhet. Ikke klem, tygge eller bryte den utvidede frisetting. Metformin forlenget frisetting er laget for å slippe medisiner sakte og bryte pillen kan føre til for mye av medisinen for å bli sluppet inn i systemet samtidig.

Hold en kilde til sukker nær deg i tilfelle du merker symptomer på lavt blodsukker. Bruk sukker kilder som frukt, godteri, appelsinjuice og melk. Du kan også be legen om å forskrive en glukagon nødsituasjon injeksjon kit.

Hint

  • Forstå symptomene på lavt blodsukker. Tegn på hypoglykemi inkluderer sult, hodepine, forvirring, irritabilitet, døsighet, svimmelhet, hodepine, skjelving, svetting, uregelmessig hjerterytme, anfall, besvimelse og koma.
  • Hvis du blir syk eller skadet, kan din resept må endres eller du må slutte å ta Metformin for en kort tid.
  • Mindre alvorlige bivirkninger av å ta Metformin er hodepine, muskelsmerter, slapphet, mild kvalme, oppkast, diaré, gass og magesmerter. Dersom bivirkningene vedvarer eller øker i alvorlighetsgrad, bør du kontakte legen din.
  • Informer legen din dersom du er gravid eller ammer. Metformin er ikke kjent for å forårsake noen fødselsskader eller problemer med nyfødte babyer, men du bør fortelle legen din uansett.
  • Oppsøk lege umiddelbart hvis du merker noen av symptomene for laktacidose, inkludert svakhet, søvnighet, langsom hjerterytme, kald følelse, muskelsmerter, kortpustethet, magesmerter, ørhet og besvimelse.
  • Alvorlige bivirkninger av Metformin inkluderer kortpustethet, hevelse, rask vektøkning, feber, frysninger, muskelsmerter og influensalignende symptomer.
  • For å unngå hyperglykemi, ikke ta medisiner som øker blodsukkeret mens du tar Metformin. Legemidler som øker blodsukkeret inkluderer diuretika, isoniazid, steroider, fentiaziner, skjoldbrusk medisiner, p-piller, beslag medisiner, slankepiller eller medisiner som behandler astma, forkjølelse og influensa.
  • Kombinere Metformin med visse legemidler kan forårsake bivirkninger. Informer legen din dersom du har tatt eller tiden ta furosemid, nifedipin, cimetidin, ranitidin, amilorid, triamteren, digoksin, morfin, prokainamid, kinidin, trimetoprim eller vancomycin.

Metformin bivirkninger

Når folk er i faresonen for å utvikle voksen-utbruddet diabetes, kan de finne seg selv på en medisin som heter Metformin. Det er et stoff som brukes til å regulere blodsukkernivået mens du gjør en endring i livsstilen din, inkludert en økning i trening og et bedre kosthold. Selv om dette stoffet kan være til stor nytte, det har potensielle bivirkninger.

Identifikasjon

Metformin er et biguanid stoff som brukes til å bidra til å kontrollere glukosenivået i blodet hos en person med type 2-diabetes, som er den form av diabetes ikke avhengig av insulin. Vanligvis er Metformin brukes i forbindelse med en balansert diett og riktig trening for å øke dens effekt og potensielt hindre utvikling av diabetes i de mennesker anses høy risiko. I utgangspunktet, hjelper det i kroppens respons på insulin, slik at du ikke utvikler voksen-utbruddet diabetes.

Funksjon

Metformin hovedsak bidrar redusere mengden sukker som produseres av leveren og returnerer din reaksjon på insulin tilbake til "normal", så å si. Ved å gjøre det, vil du vanligvis redusere sjansene for nyresykdom, hjerneslag, blindhet, problemer med blodsirkulasjonen og hjertesykdom, blant andre problemer forbundet med type 2 diabetes.

Effekter

Mens bruken av Metformin gir noen mennesker til fordel for diabetes forebygging, det har noen vanlige bivirkninger som vanligvis finner sted helt i begynnelsen av behandlingen, inkludert kvalme og diaré, samt en nesten vedvarende metallisk smak i munnen. Vanligvis vil disse symptomene avta etter hvert som kroppen justerer seg til Metformin. Hvis de fortsetter, sørg for å informere helsepersonell.

Betraktninger

Noen mennesker vil av og til oppleve en nesten hypoglycemic reaksjon, eller en senking i blodsukkeret, mens på Metformin. Vanligvis vil dette være ledsaget av svært åpenbare symptomer, inkludert svimmelhet, tretthet, besvimelse, skjelving, svakhet, kaldsvetting, hodepine, tåkesyn, ekstrem sult og en forhøyet puls. Merk deg, disse symptomene er ikke en bivirkning av Metformin, men et resultat av potensiell hypoglykemi. For å motvirke denne typen reaksjon, er det best å bære noe som kan øke blodsukkeret relativt raskt, som fruktjuice, godteri eller noe med fruktose.

Advarsel

Selv om svært sjeldne, har noen pasienter på Metformin led av noe som kalles melkesyreacidose, som er utgangspunktet en opphopning av melkesyre, som fører til en forsuring av blodet (eller en forhøyet surhetsgraden i blodet plasma). Ofte vil nyrene ikke være i stand til å kvitte seg med syre. Når opplever melkesyreacidose, vil du bli sliten og kjølt samt muligens lider noen muskelsmerter, pustevansker og en bremset hjertefrekvens. Noen mennesker selv blitt noe blå i fargen. Hvis noe sånt som dette skjer med deg mens du er på Metformin, konsultere legen din umiddelbart.

Hva gjør Metformin Do?

Metformin er et medikament tilgjengelig på resept bare. Den brukes til å behandle tilstanden av type 2 diabetes. Metformin er vanligvis foreskrevet for type 2 diabetikere som ikke er avhengig av behandling med insulin. Metformin er foreskrevet for å hjelpe lavere blodsukkernivået. Det gis i tablettform for oralt inntak.

Administrasjon

Metformin bør tas nøyaktig som foreskrevet. Aldri endre din behandling med metformin eller hoppe over en dose. For å bidra til å forhindre ubehagelige bivirkninger som følge av metformin bruk, ta det med et måltid. Hvis du glemmer å ta metformin, ta den glemte dosen når du husker. Ikke ta den glemte dosen hvis du er innenfor et par timer av din neste dose. Aldri øke dosen av metformin, da dette kan føre til en overdose.

Symptomer på overdosering

Hvis du tror du har brukt for mye metformin må du søke legehjelp. Symptomer på overdose inkluderer følelsen som du har lavt blodsukker (sult, hodepine, forvirring, tretthet). Føler svak eller svimmel, skjelvinger, svette, rask puls eller beslag er også symptomer på metformin overdose. Få hjelp umiddelbart hvis du mistenker at du har opplevd en metformin overdose.

Hva Metformin Does

Metformin virker ved å redusere sukkerproduksjon i leveren. Metformin arbeider også for å begrense opptaket av sukker i blodet. Det hjelper videre til å kontrollere blodsukkernivået ved å gjøre reseptorene av insulin mer følsom (mer mottakelig) for å hjelpe kroppen reagerer og vedlikeholde sine egne insulinnivået. Alle disse effektene arbeide sammen for å hjelpe kroppen å kontrollere nivået av blodsukker.

Reaksjoner

Metformin er assosiert med bivirkninger som kan variere fra moderat til alvorlig. Alvorlige reaksjoner inkluderer kortpustethet, hevelse, influensalignende symptomer eller plutselig vektøkning. Søk nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du opplever noen symptomer på alvorlige reaksjoner. Moderate bivirkninger er hodepine, smerter i muskler, svakhet og svimmelhet, gass eller diaré. Fortell legen din hvis du opplever disse eller andre reaksjoner på metformin.

Advarsel

Noen medisinske tilstander og medisiner kan samhandle med metformin. Ikke ta metformin hvis du lider av nyresykdom eller er for tiden bruker insulin for type 1 diabetes. Fortell legen din hvis du lider av leversykdom eller har hjerteproblemer før du tar metformin. Ikke drikk alkohol mens du tar denne medisinen.

Hvordan Metformin fungerer?

Metformin

Metformin er en muntlig antidiabetisk medisin som brukes til å behandle type 2 diabetes, den ikke-insulinavhengig type. Diabetes oppstår når kroppen ikke bruker insulin som normalt, så det kan ikke kontrollere nivået av sukker i blodet naturlig. Kroppen forbrenner sukker for energi og overskudd ubrente sukker er dumpet tilbake i blodet. Metformin kan være foreskrevet alene eller i kombinasjon med andre diabetiker medisiner.

Slik fungerer det

Metformin bistår i å senke blodsukkernivået ved å stimulere bukspyttkjertelen, det organ som skaper insulin i kroppen. Ved type 1 diabetes, har bukspyttkjertelen sluttet å produsere insulin, slik at Metformin ikke fungerer for denne typen diabetes. Metformin senker nivået av sukker tilgjengelig fra kostholdet. Når blodsukkeret er for lavt, produserer leveren sukker for å legge til blodet. Når blodsukkeret er ute av kontroll, mister leveren dens evne til å avføle de blodsukkernivået og vil pumpe sukker i blodet, selv når sukkernivået er høyt. Metformin bidrar til å undertrykke produksjonen nivået av sukker i leveren. Ved å senke blodsukkernivået, hjelper Metformin kroppen reagerer på sin egen insulinproduksjon. Dette fremmer brenning av sukker, slik at blodsukkernivået kan stabilisere seg på et normalt nivå.

Trening og kosthold

Metformin bør ikke stoles på som eneste behandling for type 2 diabetes. Det er best å kombinere medisiner med mosjon og gode kostvaner. En diabetiker kosthold er en sunn fornuft kombinasjon av karbohydrater, protein og fiber. Candy bør være begrenset eller helt kuttet ut av dietten. Unnlatelse av å trene og spise riktig kan føre til ukontrollerte blodsukkernivået. Kalorireduksjon, vekttap og drikke rikelig med vann kan bidra til å gjøre Metformin mer effektiv. Metformin er ikke en form for insulin og ikke skaper insulin. Det bør ikke bli brukt i stedet for insulin behandlinger.

Advarsel

Noen av de vanligste bivirkninger av Metformin inkluderer abdominal oppblåsthet, gass, tap av matlyst, metallisk smak i munnen og oppkast. Disse oppstår vanligvis i de første par ukene av å ta medisiner. Tar Metformin med mat bidrar til å redusere kvalme og diaré. Ta alltid foreskrevet dose. Ta på en vanlig tidsplan for å unngå manglende doser. Dersom noen bivirkninger verre enn de som er beskrevet her vises, kontakter du din omsorg leverandøren umiddelbart.

Insulin vs. Metformin Treatment

Insulin vs. Metformin Treatment


Insulin og metformin er to medisiner som brukes til å kontrollere blodsukkernivået hos personer med diabetes. Personer med type 1 diabetes kan bruke insulin, mens de med type 2-diabetes kan bruke insulin, metformin eller en kombinasjon av de to.

Fakta

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, personer med type 1 diabetes produserer lite eller ingen naturlig insulin, et hormon som skilles ut fra bukspyttkjertelen for å kontrollere metabolismen av sukker (glukose) i blodet. Personer med type 2-diabetes produsere insulin, men kroppen reagerer ikke det riktig.

Insulin

Kommersiell insulin kommer fra klonede insulin proteiner produsert i laboratorier ved spesialiserte bakterier, ifølge EndocrineWeb. Når en diabetiker får en insulinbehandling, insulinmolekyler i sirkulasjonssystemet gjør at cellene i hele kroppen til å trekke glukose fra blodet og bruke den for energi.

Metformin

Metformin kommer i tablettform, og oppnår sine effekter ved å redusere mengden glukose absorbert fra mat og senke glukoseproduksjon i leveren. I tillegg øker det kroppens evne til å reagere på insulin.

Potensielle Metformin bivirkninger

Metformin bruk kan utløse lavt blodsukker (hypoglykemi) eller en potensielt dødelig tilstand som kalles melkesyreacidose.

Betydning

Ukontrollerte diabetes kan bidra til nerveskader, hjerneslag og hjerte- og nyresykdom.

Hvorfor ta Metformin for Diabetes 2?

Diabetes er en alvorlig og utbredt sykdom. "Omtrent 23,6 millioner amerikanere har type 2 diabetes, som representerer 7,8 prosent av den amerikanske befolkningen," ifølge National Institutes of Health. Type 2 diabetikere er de som ikke produserer nok insulin, eller hvis legemer er resistente mot insulin de produserer. Type 2 diabetikere ofte ta muntlig medisiner for å øke sin insulin produksjon og også for å hjelpe dem å bruke insulinet de produserer mer effektivt. Metformin er en populær behandling for type 2 diabetes.

Hvordan Metformin Works

Metformin hjelper senke blodsukkernivået på to måter. Først medisinen reduserer mengden glukose i leveren produserer. Det gjør også muskelvev mer følsom for insulin slik at kroppen kan absorbere og bruke glukose i blodet. Stoffet tas vanligvis 1-3 ganger om dagen. En utvidet-release versjon er også tilgjengelig som kan tas en gang daglig.

Bivirkninger

Bivirkninger av Metformin er diaré, kvalme og nedsatt appetitt. Disse bivirkningene kan reduseres ved å ta medisinen med mat eller ved å bruke utvidet-release formulering av stoffet, ifølge American Diabetes Association.

Betydning

Ukontrollerte diabetes kan ha alvorlige konsekvenser. "Diabetes er den femte dødeligste sykdommen for folk i USA,» ifølge Diabetes MD. Komplikasjoner av ukontrollert diabetes inkluderer økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag, nyresvikt, nerveskader og blindhet. Metformin og andre orale diabetes medisiner kan hjelpe deg å holde blodsukkeret under kontroll.

Fordeler

Metfromin kan bidra til å senke blodsukkernivået og bedre kontrollere diabetes. Det anbefalte A1C nivå, en måling av gjennomsnittlig blodsukker de siste tre månedene, er 7 prosent eller lavere. NIH anbefaler å holde enda strammere kontroll for å hjelpe deg å unngå diabetes komplikasjoner. "Holde A1C så nær normalt som mulig --- under 6 prosent uten å ha hyppige lavt blodsukker --- kan bidra til å forhindre langtids diabetes problemer", ifølge NIH. "Leger kan anbefale andre mål for svært små barn, eldre mennesker, personer med andre helseproblemer, eller de som ofte har lavt blodsukker."

Betraktninger

Orale medikamenter virker ikke for alle diabetikere, og hvis man tar én type medikament for en lang periode, kan den miste sin effektivitet. Også, hvor lenge du har hatt diabetes kan påvirke din evne til å bruke muntlig medisiner. Sannsynligheten for at muntlige medisiner vil fungere for deg "er lav hvis du har hatt diabetes i mer enn 10 år, eller allerede ta mer enn 20 enheter insulin hver dag," ifølge American Diabetes Association. Legemidlene kan også samhandle med andre medisiner du tar. Du bør lese dine medisiner med helsepersonell før du tar Metformin.

Hvordan ta Metformin på en HCG Diet

Metaformin er et stoff som vanligvis foreskrevet til personer som lider av type II diabetes, ifølge medisinsk nettsted Drugs.com. Metaformin handlinger for å forbedre kroppens insulinfølsomhet, noe som hjelper deg til å kontrollere blodsukkernivået, og dermed holde diabetes i sjakk. På et hCG diett, mottar dieter injeksjoner av hCG (et hormon som normalt bare finnes i kroppene til gravide kvinner) og er instruert til å sterkt begrense sitt kaloriinntak. Ved kombinasjon av Metformin med en vekt-tap tilnærming som hCG diett, må du kanskje ta affære for å endre litt på dosering av diabetiker medisiner.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med legen din og informere ham om at du har planer om å gå på hCG diett hvis du gjør det uten hans forhånd kunnskap eller anbefaling. Holde legen din godt utbygd av dine kosttilskudd valg kan hjelpe ham til å bedre avgjøre om du trenger å endre dosering eller tidskrav for å ta Metaformin.

Be om periodiske rescreenings med legen din som du gå ned i vekt på hCG diett for å avgjøre om det er hensiktsmessig å redusere dosen av Metaformin. Vekttap kan positivt forbedre insulinfølsomheten, ifølge informasjon fra National Diabetes Information Clearinghouse, så det er helt sannsynlig at du vil trenge for å redusere de samlede dosen av diabetiker medisiner som kroppen forbedrer sin stand takket til vekttap.

Slutt hCG diett umiddelbart hvis du merker uventede bivirkninger eller andre konflikter mellom det og din bruk av Metaformin. På balanse, kan du alltid velge en annen diett for vekttap behov, men du må fortsette å ta din diabetiker medisiner til du hører ellers fra legen din. Derfor, hvis du opplever noen uventede bivirkninger fra å kombinere de to, kutte velkjente tap og forlate dine hCG slanking innsats.

Metformin Acne Treatment

Metformin er et reseptbelagt legemiddel som er effektive i behandling av spesifikke acne tilfeller. Den brukes til å behandle den type akne som resulterer fra hormonell ubalanse som er forårsaket av unormale tilstander i eggstokkene.

Årsaker

De fleste tilfeller av akne er forårsaket av overflødig talg på huden eller av bakterier som kommer inn i porene, raser og forårsaker betennelse. Metformin er ikke brukt for disse akne tilfeller.

Forhold

Polycystisk ovariesyndrom fører til mange fysiske problemer, blant dem er et overskudd av testosteron. Denne off-kilter hormonbalansen ofte resulterer i akne samt overflødig ansiktshår.

Behandling

Metformin behandler den hormonelle årsaken til både kviser og ansiktshår hos kvinner forårsaket av POS. Dette er ofte det viktigste målet for forskrivning stoffet og behandling av akne er en sekundær fordel.

Betydning

Noen leger gjør fore Metformin som et off-label behandling av akne forårsaket av POS snarere enn som en behandling av POS seg selv.

Betraktninger

Bivirkningene av Metformin inkluderer ofte gastrointestinale problemer som magekramper og oppblåsthet. I så mange som 30 prosent av tilfellene, det fører til manglende evne til å absorbere vitamin B12.

Alternativ til Metformin

Dagens No. 1 foreskrevet farmasøytisk for ikke-insulinavhengig diabetes (type 2 diabetes) er Metformin, noe som senker unormalt høye nivåer av blodsukker. Siden legemidlet metaboliseres i nyrene, men det har vært kjent for å svekke organer 'funksjonalitet med fortsatt bruk. Metformin kan også føre til unormalt lave nivåer av blodglukose eller en farlig oppbygning av melkesyre i blodet. Hvis disse problemene er av interesse for deg, diskutere med legen din mer naturlige måter å kontrollere glukose i blodet.

Chromium

Etter å ha spist et måltid som inneholder karbohydrater (pasta, brød, chips, poteter, pai, cookies, etc.) friske organer naturlig skiller ut et hormon som heter insulin, som beveger seg sukker (glukose) fra blodet inn i cellene for konvertering til energi. Cellene av mennesker med nedsatt glukosemetabolisme, men er ikke følsom for insulin, og følgelig vil ikke akseptere glukose effektivt, noe som skaper en uønsket økning i nivået av sirkulerende blod sukker.

Mineralet krom åpner glukose receptor områder, som en nøkkel låser opp en dør. Insulin kan nå gjøre jobben sin og innlede glukose rett inne i cellen. For diabetes blodsukker kontroll, vurdere å supplere din diett med opp til 200 mcg av krom, tre ganger per dag. Ta krom med matvarer som inneholder vitamin C (appelsinjuice, jordbær, grønn paprika) for å forbedre absorpsjon, men ikke med melk, noe som hindrer det. Et beslektet --- og svært ønskelig --- nytte av krom er dens evne til å redusere cravings for sukker, siden cellene er nå fornøyd med hva de blir matet.

Kanel

Det samme krydder som øker smaken og lukten av eplepai kan også bidra til å senke blodsukkeret. Mye som krom, gjør kanel insulin å transportere glukose fortid mindre enn innbydende receptor områder og inn i cellene hvor det vil bli satt til god bruk. I "DU: Staying Young," Michael Roizen og Mehmet Oz anbefaler bare en halv teskje per dag for å øke insulin mottakelighet med 50 prosent eller mer. Sprinkling kanel på havregryn, rør det i cottage cheese eller smakstilsetning varm te er tre enkle måter å legge til mer krydder til livet ditt.

Gymnema Sylvestre

Dette Ayurvedisk urt innfødt til India fungerer annerledes enn krom og kanel. Snarere enn sensibiliserende insulinreseptorer, hemmer gymnema sylvestre i det minste noen av stivelse og sukker i et måltid fra noen gang å bli absorbert i tarmene. I stedet, de er rett og slett gått sammen som avfall. Helseeksperter advarer at Gymnema Sylvestre sannsynlig ikke vil erstatte Metformin helt, skjønt. Likevel, 150 mg to ganger daglig kan muligens senke den effektive dosen som trengs for å holde blodsukkeret på et sunt nivå.

Bukkehornkløver

Hater tanken på en low-carb diett? Deretter Bukkehornkløver er din urt, siden det kan slå maten du liker mest inn i en "slow carb" måltid. Faktisk er en unik supplement laget av bukkehornkløver kalt FenuLife forsinker frigivelsen av sukker i blodet bedre enn de fleste løselige fibre. Ta 1 gram FenuLife for hver 50 gram karbohydrater, og du vil senke glykemisk indeks (GI) av at mat med 6 enheter, ifølge produsenten. Se etter FenuLife i detaljhelsekostbutikker eller på SwansonVitamins.com.

Trening og kosthold

En 30-minutters spasertur etter middag vil bidra til å flytte sukker fra blodet inn i cellene, noe som gir deg mer energi for resten av kvelden. Resultatene vil være målbare med glukose meter en time etter at du kommer hjem.

Spis en diett full av fiber, også, med vekt på mat som epler, bønner, nøtter, havregryn og helkorn. Hvis du nå bruker Metformin, ikke slutte å ta den uten først å konsultere en lege som kjenner din medisinske historie.

Store helseproblemer fra å ta Metformin HCL

Store helseproblemer fra å ta Metformin HCL


Metformin, solgt som Fortamet eller Glucophage, er en behandling for type 2 diabetes. Medisinen primære funksjon er å redusere både insulin og glukose i pasienter. Mens langvarig bruk av Metformin reduserer risikoen for hjertesykdommer relatert til høye insulin nivåer i type 2 diabetikere, kan det føre til melkesyreacidose i noen tilfeller, så vel som andre helsetilstander forbundet med vitamin B12-mangel.

Funksjon

Metformin (Glucophage) er en behandling for type 2 diabetes, en tilstand der enkeltpersoner ikke kan fordøye sukker på grunn av insulinresistens eller når kroppen ikke produserer nok insulin. Venstre ubehandlet, kan sykdommen være dødelig.

Denne medisinen er også brukt off-label i behandling av polycystisk ovariesyndrom PCOS, en ledende årsak til infertilitet hos kvinner. Mens FDA ikke har godkjent Metformin for behandling av denne tilstand, er den mest vanlige off-label bruk av metformin for behandling av PCOS.

Historie

Metformin er i stoffet klasse kalt biguanides, sammen med fenformin. Begge medisiner ble utviklet i 1957, men fenformin var på markedet først. Kort tid etterpå, fenformin ble trukket fra det amerikanske markedet på grunn av tilfeller av narkotikainduserte laktacidose dødsfall.

Fordi Metformin var i samme medikamentgruppe som fenformin, var helsemyndighetene tilbakeholdne med å godkjenne Metformin for offentlig bruk. Til slutt, nok data viste at Metformin var 20 ganger mindre sannsynlig da fenformin å forårsake melkesyreacidose og da ble tilgjengelig først i Europa i 1960 og senere i USA i 1995.

Melkesyreacidose

Laktacidose oppstår når det ikke er nok oksygen i blodet til å forbrenne glukose. Kroppen ender opp konvertere glukose til melkesyre, en metabolsk biprodukt som kan bli giftig dersom det bygger seg opp raskere enn kroppen kan behandle den. Intravenøst ​​administrert natriumbikarbonat brukes til å behandle laktisk acidose.

Satsen for å få melkesyreacidose fra å ta Metformin er ekstremt lav - tre ut hver 100.000 mennesker som tar Metformin vil utvikle denne tilstanden. Laktacidose er mest sannsynlig hos personer med diabetes, nyre eller leversykdom, på flere medisiner eller lider av alvorlig dehydrering eller kronisk stress. Som et resultat er Metformin ikke indisert for bruk i disse populasjonene.

Laktacidose kan bygge opp sakte, og i tilfeller av akutt melkesyreacidose, vil en person ikke har noen symptomer. Når acidose oppstår i et raskere tempo, er den vanligste tegnet unormal pust. I alvorlige tilfeller av melkesyreacidose, symptomer er kvalme, oppkast og ubehag.

I alvorlige tilfeller der melkesyreacidose utløses plutselig, kan det føre til hjertesvikt med lavt blodtrykk og sjokk, unormal rask hjerte priser og koma. i kroniske tilfeller enkeltpersoner kan lide av bein demineralisering lidelser. Personer med slike symptomer bør kontakte sin lege eller dra til legevakten umiddelbart.

Videre, på grunn av økt risiko for laktacidose som kan induseres med Metformin behandling, er denne medisinen ikke anbefalt til bruk hos personer med hjerte, lever, nyre eller leversykdom, anemi og i de som har hatt kirurgi for å fjerne en del av tynntarmen. Andre tilstander assosiert med en større risiko for Metformin-indusert laktisk acidose omfatter hjertesvikt, alkoholisme og hypoksi - en tilstand der kroppen eller deler av kroppen ikke får tilstrekkelig mengder av oksygen.

Vitamin B12-mangel

Underdekning av Vitamin B12 forekommer hos 10 til 30 prosent av individer på Metformin terapi. Medisinen forstyrrer prosessen hvori cellene absorbere vitaminet, noe som resulterer i lav absorpsjon.

Vitamin B12 bidrar til å produsere kroppens energi og også til å opprettholde sunne nerveceller og røde blodceller. Det er også viktig i riktig vekst og funksjon av hver celle i kroppen. Utilstrekkelig inntak av Vitamin B12 er også knyttet til hjerte- og karsykdommer.

Fordi effektene av Vitamn B12-mangel utvikle snikende, kan det ikke være noen symptomer. Ikke desto mindre, kan langvarig vitamin B12-mangel har alvorlig helse implikasjon for eksempel perifer neuropati og demens.

Anemi

Når metformin konflikt med den nødvendige inntak av vitamin B12, kan det fremkalle eller medvirke til utvikling av megaloblastisk anemi, forårsaker dysfunksjonelle røde blodceller som skal sirkuleres inn i blodstrømmen. Denne tilstanden oppstår når benmargen i ens kroppen ikke har nok B-vitaminer for å lage røde blodlegemer.

Anemi er ikke vanlig blant folk å ta Metformin. Men fordi personer med anemi allerede lider av utilstrekkelige nivåer av vitamin B12 før Metformin behandling, øker Metformin de samme risikoene som de som er forbundet med langsiktig Vitamin B12 mangel.

Bivirkninger av metformin

Metforminhydroklorid er en reseptbelagte medisiner som brukes for diabetes. Til tross for dets effektivitet, metformin utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Ifølge kliniske studier publisert av Food and Drug Administration på RxList.com, cirka 4 prosent av pasienter som tar Metformin avslutte bruken av stoffet på grunn av dets bivirkninger.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av metformin inkluderer tap av appetitt, halsbrann, en metallisk smak i munnen, luft i magen, magesmerter, oppkast og vekttap.

Funksjoner: Hypoglykemi

Fordi metformin virker ved å redusere blodsukkernivået, er det vanlig å oppleve sporadiske tilfeller av hypoglykemi mens du tar stoffet. Diskuter med legen din hvordan best å håndtere lavt blodsukker på grunn av metformin.

Risiko

Metformin har potensial til å forårsake livstruende bygge-ups av melkesyre i blodet som kalles melkesyreacidose. Symptomer på melkesyreacidose inkluderer sykdomsfølelse, pustevansker, muskelsmerter, tretthet, hypotermi, lavt blodtrykk og langsom hjerterytme.

Betraktninger

Fordi metformin forårsaker fosterhjertefeil, leger vanligvis anbefaler at gravide bytte til insulin til etter fødselen. Pasienter over 65 år er mer sannsynlig å oppleve metformin er bivirkninger, inkludert melkesyreacidose.

Bivirkninger av å ta Metformin

Metformin er en reseptbelagte medisiner for å kontrollere symptomene på type 2 diabetes. Bivirkningene avhenger av din alder og generelle helse, og kan omfatte fordøyelses og hjerteproblemer, samt laktacidose, som er en sjelden bivirkning som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Vurdere disse fakta fra drugs.com om bivirkninger av å ta metformin.

Hodepine

Hodepine er en vanlig og mindre bivirkning av å ta metformin, og kan behandles med smertestillende midler som anvist av legen din.

Digestive

Metformin kan forårsake fordøyelses bivirkninger, inkludert magesmerter, kvalme, oppkast, diaré og forstoppelse.

Svimmelhet

Føler svimmel er en uvanlig bivirkning av metformin som bør vurderes av legen din.

Tretthet

Uvanlig svakhet av muskler, tretthet og døsighet, og en generelt dårlig følelse er bivirkninger av metformin som krever medisinsk evaluering.

Cardiac

Hjerte bivirkninger av å ta metformin inkluderer uregelmessig hjerterytme og brystsmerter, som krever umiddelbar medisinsk evaluering.

Allergisk reaksjon

Men kan forekomme, og inkludere symptomer som elveblest, kløe, kortpustethet og hevelse i ansikt, munn eller tunge sjeldne, allergiske reaksjoner på metformin.

Melkesyreacidose

Melkesyreacidose er en livstruende bivirkning av metformin forårsaket av en opphoping av melkesyre i blodet, og trenger akutt medisinsk behandling.

Metformin Symptomer

Meformin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å kontrollere blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes. Noen pasienter har en følsomhet for innholdsstoffene i Metformin, forårsaker symptomer på forskjellige bivirkninger.

Typer Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Metformin inkluderer tap av appetitt, halsbrann, en metallisk smak i munnen, luft i magen, magesmerter, oppkast og vekttap.

Time Frame

Symptomer på Metformin bivirkninger begynner vanligvis med et par dager med å ta stoffet, og ofte avta som kroppen din blir akklimatisert til sine effekter, ifølge Mayo Clinic.

Funksjoner

Hvis dosen av Metformin er for høy for deg, eller hvis du ikke spiser på en jevnlig basis, kan du utvikle symptomer på hypoglykemi er relatert til bruken av stoffet. Disse inkluderer forvirring, tåkesyn eller dobbeltsyn, hjertebank, skjelvinger, angst, svette og sult.

Advarsel

Hvis du utvikler tretthet, sykdomsfølelse, muskelsmerter og pustevansker mens du tar Metformin må du søke legehjelp som disse er symptomer på melkesyreacidose, en sjelden, men livstruende bivirkning av medisinen.

Betraktninger

Noen medikamenter øker opptaket av Metformin i kroppen din og kan øke alvorlighetsgraden av bivirkning symptomer. Disse inkluderer den vanndrivende amilorid, hjertet narkotika digoksin, narkotiske smertestillende morfin, malaria stoffet kinin og antibiotikumet trimetoprim.

Langtidseffekter av Metformin

Metformin er en reseptbelagte medisiner tilgjengelig for behandling av type 2-diabetes (de som ikke er avhengig av insulin). Metformin hjelper til å kontrollere nivåer i pasientens blodsukker, og er tilgjengelig i tablettform for oral forbruk.

Dosering

Det er viktig at du tar Metformin nøyaktig slik det var foreskrevet. Ikke hoppe eller gå glipp av en dose Metformin. Dersom du har glemt å ta din dose, ta den glemte dosen så snart du husker det. Hvis du er innen fire timer etter den neste dosen med Metformin, så bare ta den planlagte dose. For å unngå ubehagelige bivirkninger, ta Metformin med eller like etter et måltid. Ikke dobbelt opp på din dose av Metformin, kan dette føre til en overdose.

Overdose

Søk medisinsk hjelp dersom du tror du har brukt for mye av dette legemidlet. Du kan ha tegn på lavt blodsukker, for eksempel sult, hodepine, forvirring, irritabilitet, døsighet, svakhet, svimmelhet, skjelving, svetting, rask hjerterytme, krampeanfall (kramper), besvimelse eller koma. En overdose av Metformin kan forårsake en livstruende tilstand som kalles melkesyreacidose. Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har noen av disse symptomene på melkesyreacidose: svakhet, økt søvnighet, langsom hjerterytme, kald følelse, muskelsmerter, kortpustethet, magesmerter, ørhet og besvimelse

Bivirkninger

Noen effekter av Metformin kan være langsiktig, og andre kan være dødelig. Det er viktig at du søker øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever pust kortpustethet, hevelse (noen del av kroppen) eller plutselig få vekt etter å ha tatt Metformin. Søk øyeblikkelig hjelp dersom du opplever influensalignende symptomer (feber, frysninger eller smerter / smerter) etter å ha tatt Metformin i tillegg. Noen bivirkninger som også kan være langsiktig er mer mild, men krever at du informerer legen din. De er hodepine, muskelsmerter, slapphet og svimmelhet. Magesmerter, gass og diaré er også milde bivirkninger assosiert med Metformin, og kan også være langvarig. Ring legen din dersom du opplever disse eller andre bivirkninger som følge av å ta Metformin, som han kan ønske å justere medisineringen.

Melkesyreacidose

Laktacidose er en langvarig sykdom som er livstruende, og er noen ganger utviklet som et resultat av å ta Metformin. Symptomer på melkesyreacidose inkluderer kuldefølelse, eller en plutselig økning eller ønske om å sove, tregere enn vanlig hjerterytme, følelse kortpustet, plutselige smerter eller kramper i magen, slapphet, ørhet eller følelse av å besvime. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever noen av disse symptomene. Eldre voksne kan ha en større risiko for å utvikle melkesyreacidose.

Advarsel

Visse medisinske tilstander kan forårsake alvorlige langsiktige komplikasjoner som følge av å ta Metformin. Ikke ta Metformin hvis du har en historie med nyresykdom eller blir nå behandlet med insulin for diabetes. Hvis du har leversykdom eller hjertesykdom, sørg for at legen er klar over før du tar Metformin. Det er også viktig at du ikke drikker alkohol mens du tar denne medisinen.

Forventet vekttap på Metformin

Metformin er ofte foreskrevet for personer med type 2-diabetes til å kontrollere deres blod sukker nivå. Type 2 diabetikere er ikke ikke-insulinavhengig som personer med type 1 diabetes, men de kan ikke riktig produsere nok insulin, eller bruke den effektivt. Vekttap er vanlig når du bruker Metformin, men kan variere fra person til person basert på noen få faktorer.

Funksjon

Metformin fungerer primært for å redusere dannelsen av glukose, en enkel sukkermolekyl, fra leveren. Det gjør det ved å aktivere en lever enzym kalt AMP-aktivert protein kinase. Når dette enzymet blir aktivert, og har en øket tilstedeværelse, kroppens samlede forbedrer insulinaktivitet, noe som bidrar til å redusere sukkerholdige glukose i blodet.

Forventer Vekttap

Ifølge Redbookmag.com, er metformin også blir foreskrevet av fedme spesialister til å hjelpe vekttap i type 2 diabetikere. Det er velkjent at fedme og type 2 diabetes har en relativt sterk sammenheng. De som er overvektige er mye mer sannsynlig å oppleve en nedgang i insulinfølsomhet og til slutt bli diagnostisert med type 2 diabetes. Metformin, når kombinert med intervensjoner livsstil, vil vanligvis resultere i en moderat mengde av vekttap.

Effekter

Metformin virker på insulin pathway. Når medisinen forbedrer reaksjonsveien, er kroppen i stand til å produsere insulin på et mer normalt nivå. Dette bidrar til å redusere økningen i appetitt som kan oppstå når type 2 diabetes går ubehandlet. Videre forbedring av insulinveien ved Metformin resulterer i en økt forbrenning av fettceller. Dette reduserer mengden kalorier omdannes til fettceller for lagring av leveren og hjelper returnere fettforbrenning vei til en mer normal driftstilstand.

Time Frame

Flertallet av studier om vekttap hos overvektige og type 2 diabetikere varte lenger enn fire måneder. Ofte er disse studiene varte seks til sju måneder i total og, når man tar i betraktning at Metformin indusert vekttap er en generell og beskjedne 1 til 4 kg, kan det ikke være uvanlig for fremgang i vektreduksjon å skje først etter 4-6 uker . The American College of Sports Medicine bemerker i "ACSM Exercise Management for Personer med kroniske sykdommer og funksjonshemminger" at kombinasjonen av metformin og trening krever forsiktighet i timingen av medisinen, timingen av matinntak og overvåking av blodsukkernivået før og etter trening. Denne økte forsiktighet og omsorg når du tar Metformin og trene regelmessig er på grunn av muligheten for at pasienten opplever et farlig fall i blodsukkeret under eller etter utbrudd av trening.

Vekttap kan man forvente

I "Diabetes Mellitus" av Ellenberg, Rifkin, Porte Jr., Sherwin og Baron, Metformin resulterte i 2 til 3 kg av vekttap i de første seks månedene av behandlingen i de fleste studier. Tilsvarende, i "Handbook of Obesity" av George Bray og Claude Bouchard, en oversikt over en studie som sammenligner Metformin med placebo i 324 pasienter med fedme og insulinresistens fant at fagene på Metformin mistet ytterligere 1 til 2 kg i vekt enn placebo gruppe. Bray og Bouchard tyder også på at det i en Metformin studie bestående av type 2-diabetikere, de som tok Metformin mistet et gjennomsnitt på 3,8 kg. Overall, vektige og type diabetikere to som tar Metformin bør forvente en 1-4 kg nedgang i vekt.