Digidexo.com

Hva kan jeg bruke for å løsne Nits og egg på et barn?

Hva kan jeg bruke for å løsne Nits og egg på et barn?


Hodelus kan plage alle mennesker, uavhengig av etnisitet, sosioøkonomisk status eller renslighet. Barn får lus oftere enn voksne fordi de er i tettere kontakt med hverandre og mer sannsynlig å dele personlige elementer som kammer, luer og klær. Når et barn får hodelus, er det viktig å fjerne all lus og luseegg - eller egg - fra barnets hode unngå re-infisering.

Shampoos eller Skylling

En effektiv måte å løsne nit er å vaske barnets hår med en over-the-counter lus produkt. De fleste er plantevernmidler, og bør brukes med forsiktighet i henhold til produsentens anvisninger. Det er også ikke-plantevernmiddel skyllinger som finnes i helsekostbutikker som kan irritere nits å løsne sitt grep samt gjøre lus lettere å fjerne. Eddik og vann er en annen skylle som ofte brukes for å løsne nits. Hell en 1-til-1 blandingen over håret, deretter ta skyll med et håndkle i karet. Bruk fuktig håndkle til å vikle håret og suge i 30 til 60 minutter. Deretter fortsette med fjerningen.

Shampoo og tilstand

En annen måte å løsne nits er å shampoo håret - enten med lus sjampo eller vanlig sjampo - så tilstand tungt. Bruk dobbelt den vanlige mengden balsam for å gjøre håret ekstremt glatt og myk.

Combs og Fingers

Hvorvidt andre skyllinger er brukt, kan nit kammer og fingre være den mest effektive måten å løsne og fjerne nits. Glatt, mykt hår er lettest å gre, særlig fordi nit Combs er fintannet. Nits er festet til skaftet av håret, vanligvis en tomme eller så fra roten, med et lim-lignende stoff, slik at de ofte ikke vil gå av selv når kjemmet med en nit kam. I disse tilfeller er det nødvendig å fjerne dem manuelt ved hjelp av fingertuppene eller negler for å skyve dem ned og av akselen. Bare sjamponering, selv med et plantevernmiddel sjampo, er ikke nok til å fjerne nits.

Myter

Mens noen fremme kvelende nits i majones, olivenolje eller vaselin, ifølge University of Nebraska forlengelse service, det er ikke vitenskapelig bevis for at disse elementene kveles nits. De gjør håret oilyand derfor lettere å gre. De kan løsne nit lasterom på en håret. Men nits fortsatt må fjernes med forsiktig gre og hånd fjerning.