Digidexo.com

memory skum madrass

Hva er fordelen med et minne skum madrass topper?

Hva er fordelen med et minne skum madrass topper?


Minne skum madrasser har vokst i popularitet som rimelige alternativer til memory foam. De spesielle skum former seg etter kroppen din, og gir støtte for dine ledd og lemmer.

Bedre søvn

Hvis bedmate sin kaste og slå holder deg våken, kanskje et minne skum madrass topper være et godt alternativ. I motsetning til en spiralfjær, isolerer minne skum hver persons bevegelser, hjelpe dere begge få en bedre natts søvn.

Færre Smerter og plager

Ingen medisinske studier har ennå sett på effekten av et minne skum madrass topper for plager som ryggsmerter eller leddgikt. Men forbruker attester på mange produkt-gjennomgang nettsteder beskrive smerter som minsket eller gikk bort helt.

En komfortabel madrass

Hvis din nåværende madrassen vokser gammel eller tynn, kan et minne skum madrass topper hjelpe forlenge levetiden på madrassen og gjøre det mer behagelig.

Test din preferanse

Memory skum madrasser kan ikke gi helt den samme komforten som memory foam, men de er billigere langt. En overmadrass kan hjelpe deg med å teste om minne skum er riktig for deg, uten å risikere kostnadene for en hel madrass.

Quick Tips

Hvis du kjøper et minne skum madrass topper, la det luft ut og ekspandere i et ekstra rom i noen dager for å tillate noen kjemisk lukt i skummet forsvinner.

Minne skum madrass Positivt og ulemper

Minne skum madrass Positivt og ulemper


The National Aeronautics and Space Administration (NASA) revolusjon sengetøy slik vi kjenner den. Denne ikke-toksisk, visko-elastisk materiale, i første omgang brukes til å avlaste astronauter fra krefter begrenset tyngdekraften, ble konstruert for å korrigere dårlig sovestilling som følge av madrasser ute av stand til å samsvare til en persons form. Memory skum konturene til en persons kroppsfasong, redusere press på ryggraden. Mens merkenavn som Temper-Pedic og Sealy produsere kvalitet minne skum madrasser, er det visse ulemper som neeed som skal vurderes før en investering. Med riktig forskning imidlertid velge riktig minne skum madrass kan produsere eksepsjonelle helsemessige fordeler.

Quality of Sleep

Søvnkvaliteten varierer med et minne skum madrass. Proffene ved å ha et minne skum er at sviller nytte av madrassen blir i stand til å samsvare med kroppen sin, slik at ryggraden for å justere på tross av en persons kroppstype, høyde og vekt. De langsiktige fordelene ved å bruke et minne skum madrass reduserer kroniske rygg ubehag. Memory skum madrass også redusere eventuelle forstyrret søvn fra partnere som flytter hele natten.

Cons til noe minne skum det er temperaturfølsom. Madrassen kan bli for fast hvis romforhold er for kul og for myk hvis romforhold er for varm, noe som gjør det ikke det mest ideelle sengetøy for kroniske hot flash lider. En fast minne madrass kan bli ubehagelig når temperaturen stiger fordi det forstyrrer den "støping 'karakteristikk - det har ikke nok tetthet til å samsvare med en persons ramme.

Sleep Posture

Minnet skum madrass kan dramatisk redusere kroniske rygg- og nakkesmerter i mange sviller. De minne skum madrass bedre på linje med den kroppens form mer enn en spole madrass ville, reduserer trykkpunkt problemer, og ifølge Memory Foam informasjon, det kan justere ryggraden, nakke, hofter, og time kroniske luftveislidelser ved å korrigere puste under søvn.

Ulempen til minne skum madrass er at det ikke samsvarer godt til en petite ramme (enhver person som veier under 100 pounds), fordi kroppen er for lys for støping skal tre i kraft. Madrassen kan bli for fast hvis romtemperaturer er for kjølig. Dessverre har minne skum madrassen ikke har en justerbar alternativ.

Holdbarhet

Ulempen til minne skum s er at dens holdbarhet ikke varer så lenge som en vanlig coil madrass. På grunn av sin høye tetthet sammensetning, bærer minnet skum ut raskere, og i gjennomsnitt må byttes hver fem til åtte år.

På den annen side, er minnet skum sterkt ettergivende, noe som gjør det bedre i stand til å motstå og nøytralisere bevegelse bedre under søvn.

Expense

Minnet skum kan være relativt dyrt, varierer i pris fra $ 1000 til $ 2500, og kan være enda høyere, avhengig av merke og størrelse. Investeringene kan være verdt, som en reduksjon i kiropraktikk og medisinske utgifter fra rygg og pusteproblemer forbundet med dårlig sovestilling. Selv om minne skum madrass har eksepsjonelle helsemessige fordeler, er dens holdbarhet lavere enn andre madrasser, forårsaker flere investeringer for å gå inn i vedlikehold eller en full ut madrass erstatning. Spør om noen penger tilbake garantier eller garantier før du investerer i minne skum madrass.

Hvordan kan et minne skum madrass fungerer?

Hvordan kan et minne skum madrass fungerer?

Hva er et minne skum madrass?

Et minne skum madrass er en spesiell type madrass oppfunnet for bruk på romskip. Mens det var ikke i stand til å bli brukt til sitt formål, ble det da endret og brukes som et produkt for å hjelpe folk få en dypere nattlig søvn og unngå ryggsmerter. Forbrukerne kan velge mellom en vanlig madrass laget av minne skum eller minne skum madrass pad. De er begge squishy, ​​men madrassen puten er mindre og går under din ark. Når du legger på den, kan du føler at det danner til kurvene i kroppen din. Dette er det samme materialet som selges i minne skum puter. Navnet refererer til hvordan skum madrass pad "husker" hvordan du lå på det for en kort tid. Så snart trykket er fjernet, går den langsomt tilbake til sin opprinnelige form.

Hvordan kan et minne skum madrass fungerer?

Et minne skum madrass er et relativt enkelt konsept. Materialet er utformet slik at når trykk påføres, synker det ned ytterligere, avhengig av hvor stort trykk som anvendes. Den justerer også avhengig av temperaturen. Hvis du noen gang forlate et minne skum pute i bilen over natten under en kald måned, vil du finne at i morgen er det så stiv som en planke. Når skummet er kaldt, blir det vanskeligere. Når det er varmet opp det beroliger. Fordi trykkpunkter på kroppen skape mest mulig varme på madrassen, disse områdene varme opp og vask i å gi mer pute. Dette lindrer spenninger og press slik at du kan slappe av og sove bedre. Det lindrer også trykket på ryggen. Dette er svært nyttig for alle med rygg eller leddproblemer.

Kan en Memory Skum madrass jobbe for deg?

Memory skum hjelper ikke alle, men mange mennesker har sagt at det bidro sterkt i å lindre spenninger, smerter, og hjelpe dem til å oppnå en mer avslappet søvn. En god kvalitet minne skum madrass eller madrass pad kan være dyrt. Først må du vurdere å kjøpe et minne skum pute eller en billig minne skum madrass pad før du går videre til madrassen selv. Hvis puten fungerer, kan det være lurt å kjøpe en madrass pad. Madrassen puten vil hjelpe deg å finne ut om en madrass er verdt den ekstra kostnaden. Du kan oppdage det ikke fungerer, og du bør spare pengene dine, eller madrassen puten kan fungere godt nok til at du ikke trenger å bruke noe mer på en madrass. Uansett, er det et stort utvalg av minne skum produkter tilgjengelig i varierende prisklasse.

Hvordan finne den beste minne skum madrass for en dårlig rygg

Hvordan finne den beste minne skum madrass for en dårlig rygg


Hvis du lider av ryggsmerter, er du som tusenvis av amerikanere. Endre måten, og hva du sove på, kan bidra sterkt. Det kan muligens være forskjellen fra kroniske ryggsmerter og være smertefritt. Dette er hvordan du finner den beste minne skum madrass for en verkende rygg.

Bruksanvisning

Før du kjøper inn en ny minne skum madrass, må du finne ut om ryggen din foretrekker en fast av myk madrass. Din første reaksjon er trolig, "Vel, mykere lyder mye bedre, jeg er sikker på at jeg foretrekker myke". Vel, hvis du sover på en myk madrass nå, og du har ryggsmerter, har du vurdert en fast madrass? Hva du foretrekker og hva ryggen foretrekker kan være to forskjellige ting. Jeg personlig oppdaget dette da jeg byttet fra mykt til firmaet.

Hvis du vet at du er en myk madrass sovende, så bør du våge et minne skum madrass. Madrassen kalles memory foam, fordi det tar form til trykket brukes til det.

•  Tykkelsen av madrassen er også noe å vurdere. Kanskje et minne skum topper ville være mer ideelt. Hvis du får en 8 cm tykk minne skum madrass, skal du være i stand til å komme seg ut av sengen om morgenen? En topper ville tilby det meste av samme komfort, vil ikke være så tykk, og vil være relativt billigere.

Det er også viktig å merke seg at de fleste minne skum madrasser lukter av kjemikalier for de første par ukene i bruk. Dette er normalt. Lukten er kjemikalier i minne skum. Etter det er upakket det tar ikke lang tid før det å lufte ut.

Tips og advarsler

  • Bare fordi du lå på en madrass, og det føles godt og behagelig, betyr ikke at du kommer til å sove godt på den. Kroniske ryggsmerter kan kureres ved å endre hva du sove på.
  • Prøv å sove på et minne skum pute. Dette kan være en billigere test for å finne ut om du foretrekker minne skum.

Reaksjon på lukt fra en skum madrass Pad

Reaksjon på lukt fra en skum madrass Pad


Alle minne skum madrasser har en "ny madrass" lukt når de er fjernet fra sine plastinnpakking. De fleste mennesker reagerer på lukt i en godartet måte. De luft ut madrassen i noen dager før lukten forsvinner og deretter de sove komfortabelt noensinne etter. Men noen mennesker er følsomme for lukt som avgir fra memory foam og kan selv bli veldig syk fra lukten.

Memory Foam Madrasser

Memory foam, pads og puter er laget av petroleum-baserte kjemikalier, skum, lim, plast og flammehemmende materialer. Ifølge forskning fra Duke University, kjemikalier i memory foam, pads og puter inkluderer opp til 61 giftige kjemikalier. Imidlertid sier Dr. Cara Matterson at ingen påvist helserisiko fra disse kjemikaliene har blitt funnet, spesielt når produktet er riktig luftes ut til å kvitte seg med gass lukt.

Multiple Chemical Sensitivity

Multippel kjemisk overfølsomhet er en tilstand der mennesker utvikler allergiske reaksjoner på ting som vanligvis ikke bry andre mennesker. Hvor folk flest ikke er plaget av ny madrass lukt, personer med MCS ofte reagerer negativt på memory foam lukt forårsaket av noen av de giftige kjemikalier. Lukten som slippes ut av lim, flammehemmere og kjemikalier som brukes til å produsere minne skum ofte utløse bivirkninger og sørge for sensitive personer syke.

Triggere

Memory foam pads, madrasser og puter inneholde løsemidler, plast og kjemikalier som benzen; tolnene di-isocyanat, en luktende hydrokarbon; og tertiært amin, som også har en sterk lukt. Madrasser, puter og puter vanligvis outgas naturlig, og lukt vare en kort periode og forårsake problemer for folk flest. Men sensitive mennesker reagerer negativt på slike giftige lukt, noe som utløser allergi og føre dem til å bli syk.

Symptomer / Reaksjoner

Vanlige symptomer blant folk som er følsomme for skum madrass lukt inkluderer astmaanfall, svimmelhet, kvalme og pusteproblemer. Andre mennesker opplever flulike symptomer, neseblod, utslett og elveblest som reaksjoner på lukt som slippes ut fra foam, pads og puter.

Behandling

Air ut madrasser, vaske sengetøy regelmessig og luft ut soverom for å hjelpe kvitte seg med madrass lukt. Andre bruker eddik og kaffegrut for å hjelpe med dette problemet. Ozon maskiner ofte brukes i andre tilfeller for å bli kvitt den offensive lukt. Når disse forholdsreglene ikke gir en følsom person lettelse, er det best å kvitte seg med memory foam produkter og velge andre typer madrasser som ikke utløser allergiske reaksjoner. Naturlige materialer som naturlig lateks sengetøy, er trolig et bedre valg i slike tilfeller.

Farene ved Memory Foam Madrasser

Farene ved Memory Foam Madrasser


Minne skum ble opprinnelig utviklet av NASA for astronautene. Memory foam ble utviklet for publikum i 1991. En petroleumsbasert kjemisk skum kalt visco elastisk er den grunnleggende del av memory foam. Noen madrasser er behandlet med kjemiske flammehemmere for sikkerhet.

Kjemiske røyk

Petroleum-baserte kjemikalier som brukes til å produsere minne skum madrasser
utvikle damp som fordamper i luften. Røyk avgir en lukt som varer fra noen dager til noen uker, avhengig av hvor madrassen er produsert.

Lenker

Ifølge Chem-Tox.com, har eksponering for vanlige oljebaserte kjemikalier vært knyttet til autoimmune lidelser som forårsaker noen mennesker til å oppleve fysiske lidelser som bløtvev skader og svekket immunsystemet og nervesystemet.

Sensitive People

Personer med astma og de som er følsomme for petroleumsbaserte kjemikalier og flammehemmende røyk slippes ut fra memory foam kan bli syke av den konstant og kontinuerlig eksponering mens du sover.

Konsentrasjon av Røyk

Mens du sover på et minne skum madrass natt etter natt, er en person i nærheten av de konsentrerte petroleum kjemiske røyk og flammehemmende gasser som slipper ut fra skummet. Etter innånding av dampen som bygger opp i sine systemer over tid, noen mennesker opplever hodepine, leddsmerter, kvalme og overdreven svetting.

Organiske Madrasser

Mange mennesker som er følsomme for minne skum madrasser ikke opplever disse problemene når de sover på økologiske madrasser. Økologiske madrasser ikke inneholde giftige materialer som avgir giftige gasser.

Råd om minne skum senger Vs. Tradisjonelle Madrasser

Som mennesker, vi alle trenger søvn. Søvn gjør at kroppen til å hvile, som igjen gjenoppretter vår energi og holder oss friske. Få en god natts søvn ofte hviler på å velge den beste madrassen. Du har mange alternativer, inkludert tradisjonelle, indre-fjærmadrasser og minne skum madrasser. Du har kanskje sett reklame om memory foam, og du er sannsynligvis nært kjent med indre-fjærmadrasser, men du kan ikke vite fordeler og ulemper med disse forskjellige typer.

Indre-fjærmadrasser

De fleste madrasser er indre-fjærmadrasser. Kjernen i disse madrasser er sammensatt av mange fjærer, på toppen av hvilken sitter den myke polstring. Ifølge bestbedguide.com, indre-fjærmadrasser komponere på 80 prosent av madrassen markedet.

Et par fordeler med å velge denne type madrass er at de indre-fjærmadrasser ikke "sove hot" og de ikke avgir en stygg lukt når de er helt nye. "Sleeping hot", ifølge sleeplikethedead.com, refererer til madrassen 'evne til å holde på kroppsvarmen. Memory foam særlig tendens til å holde på varmen, som i sin tur fører til at personen sover på et minne skum madrass å føle seg varm, noen ganger altfor varm. Også indre-fjærmadrasser har en tendens til å lukte nøytralt, mens produksjonsprosessen av minne skum madrasser kan skape en ubehagelig lukt. En annen fordel med indre-fjærmadrasser er at du kan velge fastere eller mykere madrasser, avhengig av din preferanse.

Ulempene med indre-fjærmadrasser inkluderer at fjærene har en tendens til å legge trykk på forskjellige punkter på kroppen, noe som kan føre til ubehag. Også disse madrasser tendens til å synke raskere enn andre madrasser, noe som gjør dem ubehagelig og redusere mengden av tid at madrassen kan brukes - vanligvis, indre-fjærmadrasser bare tre siste årene.

Disse madrasser har en tendens til å være billigere enn memory foam, som kan faktor i din beslutning. Det beste rådet er å besøke en madrass butikk og ligge på ulike madrasser for å oppdage hvis du finner dem komfortable.

Memory Foam Madrasser

Memory skum madrasser er sammensatt av en spesiell type skum som ble utviklet av NASA for bruk på romskipet. Skummet er kalt "minne skum" fordi den husker sin opprinnelige form selv etter at trykket er påført den.

Memory skum madrasser er en fordel for mange grunner. For ett, har de en tendens til å støtte hele kroppen, i motsetning til deler av den. Ifølge bestbedguide.com og happynews.com, memory foam kontakt kroppen likt i hele madrassen, mens indre-fjærmadrasser kontakt kroppen bare på våren poeng. Memory skum madrasser har også en tendens til å være mer holdbar og gir bedre komfort.

Som med alt annet, har madrassen ulemper. En ulempe, ifølge sleeplikethedead.com, er at siden minne skum madrass er temperaturfølsom (som betyr at den er fast i kjøligere temperaturer og mykere i varmere temperaturer), komme seg ut av sengen kan være noe vanskelig som skummet former rundt deg kroppen . Plus, disse madrasser ikke har justerbare fasthet vurderinger; hver minne skum madrass vil utføre mer eller mindre som de andre i at de vil forme seg rundt kroppen din.

Uansett, er den beste måten å skille mellom en indre-fjærmadrass og et minne skum madrass å ligge på en av hver og se hvordan de føler. Hvis du får en sjanse til å sove i et minne skum seng, vil du definitivt være i stand til å fortelle om du liker det etter en natts søvn.

Spine Care og Madrasser

Spine Care og Madrasser


Betydningen av en passende madrass blir tydelig når man tenker på at den gjennomsnittlige person bruker omtrent en tredjedel av sitt liv sover på en. Madrasser som ikke gir riktig støtte kan føre til kroniske rygg, nakke og skuldersmerter. Velge riktig madrass kan lindre smerter og bedre søvnkvalitet.

Funksjon

Madrasser, i forbindelse med spiralfjærer, arbeide for å støtte kroppen under søvn. Ifølge Dr. Eric Chludzinski av Hudson Center for Spinal Care, støtter en skikkelig madrass kroppens naturlige konturer, og dermed avlaster ryggmargen, ledd og nerver.

Typer

Ingen madrass typen passer hver person. Fjærmadrasser er den vanligste typen, men ifølge Dr. Chludzinski, tilby tilstrekkelig støtte til personer som lider med kroniske ryggsmerter. Pocket-madrasser, de som inneholder fjærer vedlagt i stoff lommer, tillater individuell støtte og er ideelle for sviller som varierer i vekt og størrelse. Memory skum madrasser mold til en persons kroppsform og gir overlegen støtte og komfort.

Betraktninger

Eksepsjonelt fast madrasser er ikke nødvendigvis bedre for ryggen. Ifølge den kinesiske Community Health Resource Center, selv om en fast madrass støtter hele ryggraden, en som er for hardt kan føre til ryggsmerter. Folk med ryggproblemer bør også vurdere madrass-systemer som ikke krever sesong innstilling som del av deres vedlikehold.

Hva slags madrass Skulle noen med Fibromyalgi få?

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som forårsaker tretthet, muskel, ligament og sene smerter, og ekstrem følsomhet i hva Mayo Clinic kaller "ømme punkter." Sykdommen forekommer i om lag to prosent av amerikanerne, for det meste kvinner.

Behandling

Behandling for fibromyalgi inkluderer medisiner, fysioterapi og rådgivning. Behandlingen fokuserer på å lindre symptomer eller effekter av symptomene.

Betraktninger

Personer med fibromyalgi er ofte sliten, trolig fordi de ikke oppnår en "dyp restorative søvnen", sier Mayo Clinic.

Typer

Latex madrasser er fast og støttende, noe som kan bidra til å lette trykkpunkter. Memory skum madrasser kan også redusere fibromyalgi smerter, men er mer fast.

Expert Insight

Rick Swartzburg, en California-basert kiropraktor, utviklet Fibro-Pedic madrass, som er laget av minne skum og latex. Han sier det "gir full støtte av ryggraden, men føles umiddelbart komfortable. Det gjør den ved riktig kontur kroppen å eliminere presspunkter på enkelte områder av kroppen som presser hardere mot madrassen."

Funksjoner

Memory skum madrasser er varme responsiv eller ikke-heat responsive. Ifølge Sleepnet.com, er en varme responsive madrass bedre valg --- det mykner ved kroppstemperatur for å avlaste trykkpunkter og gir robust støtte.

Hvordan behandle Back & Neck Pain Uten en kiropraktor

Smerter i nakke og rygg rammer mange mennesker i USA. Ifølge Spine-Health.com, omtrent 70 til 85 prosent opplever smerter i disse områdene på enkelte punkt. Selv om det ikke er livstruende, kan ubehag i rygg og nakke regionen gjør daglige oppgaver virke uutholdelig. Du kan lindre smerter i disse områdene, men.

Bruksanvisning

•  Opprettholde god holdning til alle tider. Mens du ser på TV, sitter ved datamaskinen, gå rundt eller selv kjører, kan god holdning gjør hele forskjellen. Stå eller sitte oppreist med begge føttene på gulvet.

Slå ut madrassen. Din madrass og pute bør støtte nakke, skuldre og rygg helt å unngå smerter i disse områdene. Memory skum madrasser kan samsvare med kroppens naturlige kurver for full støtte.

Be om en massasje eller gi en til deg selv. Enten du få en profesjonell til å gjøre det, eller be en venn, selv en kort massasje kan bidra til å redusere spenninger og stress bygget opp i nakke og rygg. Massasje er en av de enkleste måtene å behandle ubehag.

Reduser ditt nivå av stress. Det kan virke urelaterte, men stress kan føre til ubehagelige spenningen bygget opp i ryggen og nakken din region. Målrette poenget med stress i livet ditt (familie, arbeid, vennskap) og minimere den.

Bruk en varmepute for å slappe av noen muskelkramper eller knuter i rygg og nakke.

6. Ta en over-the-counter medisin som er rettet mot smerte. Enhver aspirin eller smertestillende vil fungere. Ta som anvist.

De beste madrassene for eldre eldre

De beste madrassene for eldre eldre


Ved fastsettelse av den beste madrassen for eldre eldre, det er viktige faktorer å ta hensyn til. Når du kjøper et minne skum, tradisjonelle coil, latex eller pustende madrass er mulige alternativer, må dine generelle og spesifikke helse- og søvnmønster vurderes. Charles Cefalu, MD, sjef for geriatrisk medisin ved Louisiana State University, tyder på WebMD nettside som du balansere behovet for støtte til nakke, ben og rygg med å sikre du har pute og støtte.

Vurdere Helse og søvn betingelser

Den beste madrassen for eldre eldre må ta hensyn til kjøpers helse og søvn historie. For eksempel, hvis en senior opplever søvnforstyrrelser på grunn av medisinske tilstander som blodsirkulasjons etappe problemer, en justerbar madrass og seng vil forbedre blodsirkulasjonen og slappe muskler. De med smerter i korsryggen, kan trenge en madrass som er fastere, for eksempel en justerbar luftmadrass. En pasient som lider av øvre rygg og nakkesmerter bør vurdere plusher sengetøy som kan tillate brystområdet og hodet, "for å synke ned i sengen for å støtte cervical området," ifølge nettstedet Dynamic Chiropractic.

Utvalg Process

Når du er klar til å velge en madrass, gjøre visse du sette av tid til å besøke noen steder, samt tid til å vurdere de flere madrasser på hvert sted. Når du skal teste madrassen, mener at dette er en stor kjøper som vil bestemme din liggekomfort for de neste årene, så ta 15 til 20 minutter for hver madrass du er interessert i. Gå gjennom ulike søvnmønster og ligge på siden, magen og ryggen. I tillegg prøver shopping for en madrass senere på dagen, da du kan føle deg mindre oppkvikket og behagelig, antyder Roger Herr, PT, en talsperson for American Physical Therapy Association.

Memory Skum madrass

Et minne skum madrass kan være et fantastisk utvalg for eldre eldre på grunn av muligheten av skum for å omforme rundt i kroppen, noe som kan eliminere trykkpunkter på kroppen. En av de helsemessige fordelene denne type madrass gir kroppen er en beroligende effekt på muskler og verkende ledd; ved oppvåkning, er det ingen ledd- og muskelsmerter. Denne type skum madrass, også kjent som visko-elastisk skum, er forskjellig fra vanlig skum fordi det blir elastisk ved høyere temperaturer som den reagerer på kroppsvarme og gir en flytende følelse til kroppen.

Pustende Madrass Fordeler

En annen madrass type som er gunstig for eldre seniorer er pustende madrass som har en åpen cellestruktur. Dette er en madrass som tillater luften å strømme fritt inne i madrassen, forårsaker mindre muskel anspenthet i vintermånedene. Pensjonister, som babyer, har delikate organer og trenger en madrass som fører til mindre ubehag på grunn av frigidness i kaldt vær, eller som ikke distribuerer varm luft bedre i varmere måneder, ifølge nettstedet American Chronicle.

Hva er fordelene med en overmadrass?

Hva er fordelene med en overmadrass?


Madrass pads kommer i mange forskjellige varianter, og brukes til formål av hygiene, helse eller komfort. Madrass pads er tynne (mellom ½-tommer til 4-tommers) pads plassert over madrassen, og under lakenet av sengen. De er vanligvis laget av bomull, ull, minne skum eller naturlig latex, som alle har forskjellige fordeler.

Hygiene

Det er et faktum i livet at vi svetter, sikle og kaste huden over sengene våre som vi sover. Å ha en overmadrass på sengen ikke bare beskytter madrassen fra absorbere hva som kommer ut av oss når vi sover, men gjør det enkelt å holde sengen hygienisk, som madrass pads er vaskes i maskin. For foreldre med barn som sengevætere, kan en latex-støttet bomullsmadrass virkelig redde livet til madrassen, og er lett vaskes. Madrass pads utelukkende for hygiene formål er vanligvis tynne, bomull varianter som er oppgitt på madrassen Lady nettside.

Allergier

Hypoallergeniske madrass pads bidra til å redusere allergi mot støv og dander. Ifølge Allergy Consumer Review, er bomull naturlig allergivennlig. Ull er også bra for allergikere, og den har anti-allergen egenskaper og er mugg motstandsdyktig.

Smerter og plager

Tykkere madrass pads bidra til å redusere morgen smerter og plager folk flest lider av. Kombinasjonen av et lag av mykhet på toppen av fastere madrass under tillater typiske problemområder som knær, ankler og hofter for å få riktig demping uten å miste støtte i ryggen. Latex eller tykk ull madrass pads er ideelle for dette formålet.

Tilbake støtte og demping

Skum kjerne eller latex madrass pads gi den doble fordelen av å gi tilbake støtte samt demping kroppen mens du sover. Memory skum madrass pads er populære for dette formålet, som de jevnt fordele vekten av kroppen gjennom madrassen puten. Fordi det er mindre press på leddene, er det mindre behov for kroppen å endre posisjon under søvn; dermed er bedre søvnkvalitet oppnås også.

Luksus

Det overordnede fordel for en overmadrass er at det gir en følelse av luksus til sengen. Å ha et lag av myk, cushiony materiale under arket er rapportert av Allergy Forbruker gjennomgang som å legge en reell touch av luksus til en natts søvn. Ifølge madrass Lady, tilbringer vi rundt en tredjedel av våre dager i sengen, og legge en madrass pad til ligningen kan bidra til bedre søvnkvalitet og energinivå også.

Kan overmadrasser Forhindre bedsores?

Madrasser er inkludert i kategorien av støtteflater som kan hindre liggesår. Det er imidlertid bare overmadrasser som er beregnet for trykk omfordeling er effektive i den helbredende og forhindring av liggesår. Blant dem er luft, gel og skum overmadrasser sertifisert til å helbrede og forebygge alle stadier eller alvorlighetsgraden av liggesår. Bestemme på hvilken type madrass topper å bruke bør avhenge av personens medisinske situasjonen og omfanget av liggesår.

Air Madrass Toppers

Offentlige og medisinske etablerte protokoller for liggesår identifisere støtteflater for forebygging og behandling av dem. Air madrasser, som bruker luft for å redusere presset på bein, tillater blodet å strømme til huden og vev.

Blodstrømmen er viktig for å hindre liggesår. Liggesår, også kjent som trykksår, er sår på huden. De utvikle seg fra redusert blodstrøm forårsaket av sittende eller liggende i en stilling uten bevegelse i en lang tidsperiode. Liggesår oppstår ofte hos personer som er rullestol bundet eller har en sykdom, skade eller lyte som krever dem til å forbli i sengen uten å skifte sin kroppsvekt. Personer med visse kroniske sykdommer, så som aterosklerose eller diabetes, er også utsatt for liggesår på grunn av redusert blodstrøm.

En luftmadrass er plassert over den eksisterende madrassen på senga. Se etter luftmadrasser som er designet for å både helbrede bedsore sår og hindre dem. Før du kjøper en luftmadrass, vet den maksimale vekten den kan holde.

Gel Madrass Toppers

Når liggesår forårsake skade på hud og vev under det, kan de bli smittet eller forårsake avansert skade på muskler og bein hvis ikke riktig behandlet. De vanligste trykkpunkt områder der liggesår utvikle er hofter, rumpe, albuer, baksiden av hodet, skulderbladene, bunnen av ryggraden, ankler, hæler på føttene og ryggen og side av knærne.

Gel madrasser bruke myk celleskum og flytende gel for å redusere kroppsvekt på trykkpunkter utsatt for liggesår. Vurdere en gel madrass for en person med langvarig immobilitet. Gel madrasser fosterhjem luftsirkulasjon og hindre varmeutvikling. Dette er viktig fordi liggesår kan også danne mot fuktighet forårsaket av svette når pasienten er ute av stand til å bevege seg fritt.

Skum Madrass Toppers

Når et liggesår utvikler, er det viktig å ikke fortsette å sitte eller ligge på den. Sykehus-grade egg-kasse skum og minne skum madrass toppers bidra til å ta presset av de sårede området. De fungerer også i å gi støtte som reduserer eller eliminerer press på visse deler av kroppen.

Egg-kasse skum toppers er tradisjonelt brukt på sykehus, spesielt for post-kirurgiske pasienter. Formen på madrassen fremmer luftstrømmen og reduserer trykkpunkter, og dermed hindre og helbredelse av liggesår.

Minne-skummadrasser, også brukes i sykehussengeklær, er utformet for å redusere liggesår ved å fordele vekten av pasienten. Dette eliminerer trykket på et hvilket som helst område av kroppen. Memory-skum madrasser er også pustende, oppmuntre luftsirkulasjon.

Skummadrasser er ideelle for folk som er immobile midlertidig. Men, de har en maksimal vekt kapasitet, så sørg for å spørre hvor mange pounds skummadrass kan holde før du kjøper.

Hvordan du skal se etter en madrass sett for Back & Neck Problemer

Hvordan du skal se etter en madrass sett for Back & Neck Problemer


En god madrass er viktig for å hjelpe deg å få en god natts søvn og redusere rygg- og nakkesmerter. Den feil madrassen kan øke smerte og stivhet, i henhold til Spine-Health.com. Når du kjøper en ny madrass, kan du føle at plukke den beste madrassen for din spesifikke tilstand er litt av et terningkast. Tenk på hvilken type madrass, dens fundament, fasthet og holdbarhet når du skal handle. Så selvfølgelig er det din komfort nivå for å vurdere før du kjøper en ny madrass sett.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din og be om forslag om hvilken type madrass som gir rygg og nakke med riktig mengde støtte. Det er ingen madrass som vil kurere ryggsmerter eller er "best" for hver person. Komfort er basert på personlige preferanser.

•  Gå til en butikk og "prøvekjøre" så mange madrasser som du kan. Mens noen mennesker liker mykere madrasser, andre foretrekker mer stive sett. Be om modellene har en høy spole telling eller annen støtte mekanisme som støtter de ulike delene av kroppen din.

Sitt på kanten av madrassen og se hvordan vekten din er støttet som du går ned. Komme inn og ut av sengen kan skape like mye smerte som sover. Sørg for at du er støttet komme inn og ut av sengen.

Rull ned i madrassen og føle hvordan det støtter kroppen din. Lå der i noen minutter for å se om du blir stiv mens resterende i samme posisjon. Hvis du er, er dette et tegn på at denne madrassen er ikke bra for deg.

Rull rundt sengen, justere posisjonen din og teste nivået av støtte i hver posisjon. Prøv å etterligne din sovestilling så mye som mulig, samt flere andre posisjoner, som å sitte opp og lese.

Gjenta trinn 3 til 5 for hver madrass satt du tester.

Sjekk prisen og holdbarhet av madrassen satt til å sørge for at det er i din prisklasse og er en kvalitet madrass som skal vare i mange år.

Tips og advarsler

  • Å ha en god madrass er bare starten for å lindre rygg og nakke smerter. Bruk en pute under kneet (hvis du sover på ryggen) eller mellom knærne (hvis du sover på din side) for å holde ryggraden i riktig justering.
  • En god madrass og boksen våren skal vare omtrent åtte år. Snu madrassen hvert halvår så det slites jevnt.
  • Memory skum er et populært madrass valg. Husk at du vil bli varmere i minne skum, og dette kan føre til at du kaste og slå på varme sommernetter.
  • Mange folk blir fortalt at en fast madrass er best for ryggproblemer, men forstår at for fast skaper ikke noen støtte langs konturen og kan føre til mer stivhet i løpet av natten og konstant kaste og slå.
  • Mange madrass produsenter merke madrass sett som "ortopedisk" når det ikke er noen medisinsk mening til begrepet når det refereres til madrasser, ifølge SpineUniverse.com.

Latex madrass Vs. Spring Madrass

Latex madrass Vs.  Spring Madrass


En komfortabel seng, med riktig madrass, åpner for en god natts søvn. Moderne madrasser typisk inneholde materialer som skum latex eller hus en indre våren kjernen for å gi støtte til kroppen din.

Spring Madrass

En fjærmadrass består av 300-800 metallspoler, kalt indre kilder, og en polstret møbeltrekk fundament. De indre fjærer koble by wire eller stoff for å hjelpe madrassen holde formen. Ifølge Velg en madrass, fjærmadrasser er tilgjengelige i forskjellige spiral målere for å gi ulike nivåer av støtte for brukeren.

Latex madrass

Latex madrasser består av en skum latex kjerne og en polstret, polstret belegg. Ifølge Serge M. Botans, forfatter av "Memory Foam Madrasser og puter," latex madrasser er svært elastisk og form til den sovende kropp, snarere enn å gi den stive støtte av en fjærmadrass. Madrasser er generelt hypoallergenic.

Sammenligning

Ifølge Milko Milkov, forfatter av "Hvordan vinne krigen mot ryggsmerter," det er ingen definitive svar på noe som er bedre, våren eller latex madrass. For å finne den best passer for deg, kan du prøve ut begge og finne ut hvilke som gir best støtte for deg og dine personlige sove behov.

Om minne skum puter

Om minne skum puter


Det er ingenting verre enn å våkne opp til en sår og stiv nakke som plager deg hele dagen. Nighttime kommer og søvnen blir forstyrret som du prøver å finne en behagelig stilling for å støtte nakken. Å sove på en substandard pute kan forårsake hodepine, stive nakker, avbrutt søvn og andre fysiske forhold. Minnet skum pute støtter nakken på riktig måte, slik at du får en god natts søvn.

Historie

Konseptet med memory foam begynte med NASA i 1970-årene. De var på jakt etter sitteputer for astronautene å beskytte dem under oppskytning. De utviklet minne skum, men oppdaget at den strengt kontrollert miljø eller atmosfære forårsaket materialet til å bryte ned og slipp røyk. De endte opp med å selge teknologien til et svensk selskap som heter Fagerdala.

Betydning

Selskapet fortsatte forskning på produktet, som utviklet seg til en avdeling av selskapet heter Tempur-Pedic. De skapte minne skum madrass. Madrassen absorberer trykk og varme ved å forme seg rundt legemet og justering til kroppsvekt. Ryggraden er justert, produsere en bedre natts søvn. Tempur-Pedic er den eldste produsent av memory foam. Hvis du kjøper en madrass, vil Tempur-Pedic anbefaler at du kjøper minne skum pute å gå med på det. I likhet med madrass, pute former seg i hode og nakke.

Funksjon

Minnet skum pute fullfører justering av ryggraden. Det reduserer stress og press på nakken ved å støtte nakken skikkelig. Med både et minne skjema pute og minne skum madrass, er hele kroppen justert, trykkpunkter er redusert og kroppen hviler bedre for en god natts søvn.

Fordeler

Forbrukerne oppdager fordelene med minne skum pute. Snorking er redusert fordi bedre justering av ryggraden betyr en bedre justering av øvre luftveier. Allergikere nytte, også. Minnet skum pute er allergivennlige, og zip-off dekselet gir enkel rengjøring. Putene er også motstandsdyktig mot støvmidd.

Størrelse

Memory skum puter kommer i en rekke størrelser, avhengig, etter selskapet. Sleep Aid selger fem størrelser, fra en reise størrelse til en standard lang, noe som er 24 inches i lengde. Noen selskaper selger en standard og queen size. Prisene varierer, men minne skum puter er dyrere enn vanlige puter.

Hvordan Magnetic Madrass Pads Work

Magnetisk terapi

Magnetiske felt blir generert av jordmagnetismen, så vel som av kraftlinjer, solenergi stormer og elektriske apparater. Magnetisk terapi har vist seg å ha fysiske og psykiske fordeler. Det har blitt brukt i smykker for mange helseproblemer. En annen bruk av magnetisk terapi er i magnetiske madrassen pads. De har blitt sagt å forbedre kroppens sirkulasjon og blodstrøm ved å normal forstyrret metabolsk funksjon gjennom de negative magnetiske felt. Dette kan være gunstig for mange forskjellige forhold med liten risiko (allergi mot magneten metal er mulig, men sjelden).

Healing kropp og sinn

Det finnes en rekke forskjellige typer av madrassen pads med magneter. En høy tetthet skum pad vil gi rom for flere magneter inne som ville være mer passende for noen som opplever utbredt smerte (som for Fibromyalgi) eller søvnløshet. Memory skum pads er bedre for siden sviller eller de som ønsker å bruke den magnetiske kraften til ett område av kroppen. Dette kan fungere best for noen med leddgikt eller en skade som ville være mer begrenset på en side av kroppen. Magnetiske madrassen pads er tilgjengelig i en rekke allergivennlige materialer. Magneter ligger innenfor pads i strimler. Så mange som 200 eller så lite som 50 kan brukes i puten.

Gjøre opp sengen

En magnetisk madrass pad kan være fra to inches til fire inches tykke. For å høste de fulle fordelene av puten, bør den plasseres under laken og tepper. Nordpolen energi er den anbefalte magnet for en madrass pad. Det er også antydet at de ikke brukes for lange tidsperioder for å gi legemet en pause fra de magnetiske felter. "Vedlikehold" pads selges (med mindre magneter eller svake). Eventuelt kan den magnetiske overmadrass og til bli erstattet med en vanlig en for å gi legemet en pause fra de magnetiske felter. Hvor ofte dette er nødvendig, avhenger av den enkelte.

Innhenting av en magnetisk madrass pad

Se etter magnetiske madrassen pads på avdelingen og spesialitet lin butikker. De er også tilgjengelig på ulike nettbutikker. De fleste bed størrelser selges, som er magnetiske puter. De kommer i mange forskjellige priser. Avhengig av materialet og tykkelsen på puten, og type og antall magneter, kan putene koste så lite som $ 200 og så mye som $ 2000 hver. Som enhver alternativ behandling, diskuterer sine fordeler og risikoer med en lege er foreslått.

Hva er fordelene med skum puter?

Hva er fordelene med skum puter?


Skum puter er stadig i popularitet fordi deres unike egenskaper tilbyr bekvemmeligheter av en myk pute og støtte fra en fast pute.

Definisjon

De fleste skum puter er laget av et minne skum som former seg din kroppsfasong og samtidig gi støtte til hodet, nakken og ryggen. Memory skum er også temperaturfølsom.

Historie

NASA utviklet minne skum på 1970-tallet. Skum puter og madrasser senere ble brukt i medisinske fasiliteter for å avlaste trykkpunkter på sengeliggende pasienter. Skum produkter ble tilgjengelig for forbrukere på 1990-tallet.

Fordeler

Skum puter støtte hodet og nakken mens hindre trykkpunkter for å bidra til å gi en mer avslappet søvn. Puten er også temperatursensitive, og dermed blir fastere i kalde temperaturer og mer avslappet i varme temperaturer. Kvalitet skum puter også kreve mindre vedlikehold og varer lenger enn tradisjonelle puter.

Anbefaling

For å dra full nytte av fordelene med skum puter, koble den med en skummadrass.

Advarsel

Mange puter kan ikke returneres etter å ha blitt kjøpt. Kontroller at du har valgt den rette før du kjøper.

Memory Pillows & Sleep Apnea

Memory Pillows & Sleep Apnea


Memory skum er stadig mer populært i behandling av søvnapné. Det antas at minne skum gjør at halsen og nakken for å justere inn i en mer naturlig stilling når du sover. Dette bidrar til å øke strømmen av luft ved å plassere tungen i et riktig hvilestilling. De rapporterte fordelene inkluderer redusert snorking og færre forekomster av søvn avbrudd forårsaket av pustestans.

Sleep Apnea

Søvnapné er en potensielt farlig sovende uorden. Lider opplever pustestans som forstyrrer evnen til å få avslappet søvn. Lider av tilstanden har en tendens til å snorke høyt og føler trøtt, selv etter å ha opplevd åtte timers søvn.

Det er to grunnleggende former for søvnapné. Obstruktiv søvnapné oppstår når hals musklene løsne og forårsake interferens med luft prosessen. Midt søvnapné oppstår når hjernen ikke klarer å sende de korrekte signaler til musklene som styrer luftveis funksjoner. Midt søvnapné er langt mer alvorlige, fordi det er et tegn på at kroppen ikke har evnen til å regulere puste automatisk. I tillegg har noen lider oppviser symptomer på begge lidelser, som er referert til som kompleks søvnapné. En lege bør konsulteres dersom det er mistanke om noen form for søvnapné. Det kan ofte bli diagnostisert definitivt under en overnatting på en søvnklinikk.

Slik fungerer det

Består av polyuretan celler fylt med luft, er minne skum overfladisk lik andre typer foam.Traditional skum puter vil komprimere når vekten er plassert på dem og vil slå tilbake på plass når vekten er fjernet. Memory skum har den unike evnen til å komprimere når vekten er lagt på den, men likevel beholde den nye innrykket formen på ubestemt tid. Dette resulterer i en pute som er tilpasset kroppens dimensjoner. Memory skum er også temperaturfølsom. Strålingskroppsvarme muliggjør videre at skummet til å samsvare med formen av brukeren.

Typer

Det finnes to grunnleggende typer minne puter. Den første er halsen rull, som er en pute som er formet som en sylinder. Det er vanligvis plassert bak nakken for å fylle støttes gap. Den andre typen er mer vanlig i sin form og brukes på samme måte som en tradisjonell seng pute. Noen mennesker opplever at å benytte en av disse kan gi en viss lindring av søvnapné. For andre, kan en kombinasjon av de to resultere i lettelser noen av symptomene på søvnapné.

Bruksområder

Minne skum blir vanligvis benyttes for å lindre smerte forårsaket av trykk. Det kan bidra til å lindre trykkpunkter forårsaket av ubehagelig kroppsstillinger. Hvis venstre ukontrollert, kan disse trykkpunkter slå inn trykksår og liggesår.

Av denne grunn, er puter og madrasser konstruert av minne skum ofte brukt i sykehjem og sykehus for å forebygge skader hos pasienter som har nedsatt mobilitet og en manglende evne til å snu eller flytte seg.

Historie

Memory skum ble først bestilt av National Aeronautic and Space Administration i 1966. Opprinnelig kalt temperament skum, det var ikke tilgjengelig for allmennheten frem til 1980-tallet. Produktet blir av og til referert til som en egg kasse på grunn av sin uvanlige, egg-kartong-lignende utseende.

Den beste form for madrass for Spinalstenose

Den beste form for madrass for spinal stenose er en som fremmer naturlig spinal justering. Dette er forskjellig for enkeltpersoner, og det er derfor det er viktig før du kjøper en madrass å ligge på den i vanlig søvn posisjon i minst 15 minutter for å avgjøre sin komfort nivå. Det som er kjent er en middels fast madrass synes å gi riktig støtte og mer komfort for mennesker med smerter i korsryggen enn en fastere en. Men om det middels fast madrass skal være laget av coil, er minne skum eller latex skum opp til personlige preferanser og komfort.

Coil Madrasser

Spinal stenose er innsnevring av ryggraden i enten nedre rygg eller nakke området. For noen mennesker med spinal stenose, en innerspring eller spole madrass tilbyr mer støtte enn et minne skum madrass. Bedding støtte er viktig for å lindre smerter forårsaket av spinal stenose.

Spesielt er innerspring madrasser med offset spoler laget i samsvar med kroppen, og gir behagelig støtte. Noen innerspring madrasser har senket spoler som beveger seg uavhengig av hverandre. Dette gjør spoler til å reagere og svare raskt på bevegelse, for eksempel når du slår i sengen.

Den beste spole innerspring madrass for personer med spinal stenose bør ha et høyt antall spoler for å gi riktig støtte for ryggsøylen.

Memory Foam Madrasser

Med et minne skum madrass, er tettheten viktig for personer med spinal stenose. Se etter memory foam med høy tetthet skum fordi det fungerer best i jevnt distribuere kroppsvekt og lindre stress på trykkpunkter som nedre del av ryggen.

Selv memory foam opprettholde den naturlige kurven av ryggraden og bedrer blodsirkulasjonen, kan noen mennesker med spinal stenose synes det er kjedelig å bytte kroppsstillinger. Det er fordi høy tetthet minne skum tar lengre tid å svare på endringer i kroppsvekt. I disse tilfellene kan lavere tetthet minne skum være best.

Latex Foam Madrasser

En lateksskummadrass, enten laget av et naturlig eller syntetisk blanding, en solid støtte, særlig hvis lateksen er konstruert i ett massivt stykke. Latex-skum er en av de beste valg for madrass lider spinal stenose, fordi det er svært effektive i å redusere trykkpunkter og fordele kroppsvekt. Enda viktigere, gjenoppretter det raskt å vekt skift av endringer i sovestillinger.