Digidexo.com

Hvordan behandle en Kalv muskel Injury

Kalv muskelskader resultatet når en kalv muskel trekker eller tårer bort fra akillessenen. Personer som er involvert i idrett, spesielt løpere, er mest utsatt for kalv muskel skader. Det er tre grader av kalv muskel skader, alt fra lett ubehag fra en muskel tåre til sterke smerter fra et komplett muskel ruptur. Uansett hvilket nivå muskel skader, må skaden være ivaretatt umiddelbart. Hvis en kalv muskel skader ikke er behandlet og hvilte som foreskrevet alvorlige komplikasjoner kan oppstå.

Hvordan behandle en Kalv muskel Injury

Kalv muskel Injury Treatment

•  Se en orthopedist umiddelbart hvis en kalv muskel skader er mistenkt. Se på American Academy of ortopediske kirurger hjemmeside (se "Referanser") for å finne en kvalifisert orthopedist eller ortopedisk kirurg. Den AAOS lister ortopediske kirurger som er lisensiert av deres tilstand styret i ortopedisk kirurgi. Utføre et søk etter en orthopedist i området.

Begynn førstehjelp for en leggskade allerede før den første besøk til ortoped. Dette inkluderer hviler det berørte lem, bruke is, bandasjerer lem med en ACE bandasje og heve lem.

Sett en hæl pad i skoen av de berørte lem. Heel pads kan kjøpes i en skobutikk som spesialiserer seg på ortopediske sko. Den ortoped vil være i stand til å gi en oversikt over slike butikker i området.

Ta ibuprofen for smerte. Ikke ta noe sterkere uten tilsyn av en lege.

Sakte rehabilitere leggmuskelen, men bare under råd fra en idrettsskade profesjonell eller rehabilitering terapeut og når behandlende lege gir henne godkjenning. Trene den skadde leggmuskelen, selv forsiktig, kan føre til komplikasjoner hvis det gjøres for tidlig eller feil.

Hint

  • Løpere og idrettsutøvere er mest utsatt for kalv skader. Disse skadene er ofte forårsaket av ineffektive oppvarmingstid og varm ned rutiner, oppoverbakke løping, plutselig øker driftstider, dehydrering, ernæringsmessige mangler og en utilbørlig løpeteknikk.
  • Før du tar fatt på en løpende rutine, forskning den riktige måten å kjøre, varme opp og varme ned og hydrat. Vurdere å legge en multivitamin til den daglige kosten.
  • Ved mistanke om en kalv belastning ikke fortsette å trene eller kjøre på den. Ivareta skaden umiddelbart og ikke la komplikasjoner satt inn.