Digidexo.com

Tegn og symptomer på Compulsive Eating Disorder

Tegn og symptomer på Compulsive Eating Disorder


En tvangsmessig spiseforstyrrelse, også kjent som overspising, er forbruket av store mengder mat og manglende evne til å stoppe en slik oppførsel. Compulsive spiseforstyrrelse er den vanligste av de spiseforstyrrelser, inkludert anoreksi og bulimi. Helseeksperter mener at compulsive spiseforstyrrelse kan være forårsaket av fysiske, følelsesmessige eller seksuelle overgrep, depresjon og en besettelse med slanking og kroppsbilde (body dysmorphia). Visse tegn og symptomer kan avsløre om noen har en binge spiseforstyrrelse.

Overdreven Mat Beløp

Noen med en compulsive spiseforstyrrelse vil spise en stor mengde mat på en sittende. De vil spise raskt, stuffing mat i munnen så fort som mulig. Secretly stashing mat unna ligger også et tegn på tvangsmessig spising. Compulsive eater kan samle inn tomme mat beholdere og hamstre dem bort. De spiser til de er forbi å være full og kan bli kvalm. Sult har ingenting å gjøre med tvangsmessig eater. De spiser om de er sultne eller ikke. De fleste Tvangsspisere er overvektig som de ikke rense maten de spiser, men noen overstadig eaters kan ha en normal vekt.

Depresjon

En person kan oppleve ubehag under og etter tvangsmessig spising. Bouts av depresjon kan overflaten og føre til mer overspising. Hun kan føle seg skyldig eller avsky for seg selv for mangel på selvkontroll når du spiser. Hun kan være lurt å spise alene fordi hun er skamme seg over måten hun spiser og hvor mye hun spiser.

Obsession

Noen med en compulsive spiseforstyrrelse obsesses om mat. De vil tenke på mat hele tiden, i påvente av neste måltid og hva som vil bli fortært. Dette er en usunn besettelse som den lidende føles maktesløse til å kontrollere. Mat dominerer deres liv, og de føler at de ikke kan unnslippe den.

Sykdom

Personer med en tvangsmessig spiseforstyrrelse kan utvikle sykdommer og komplikasjoner fra deres usunn livsstil, inkludert diabetes, galleblæren angrep, høyt blodtrykk, tarmproblemer, hjertesykdom, panikkanfall og søvnapné. Hvis du eller noen du kjenner lider av en tvangsmessig spiseforstyrrelse, oppsøke medisinsk hjelp. En lege kan forskrive medisiner, og det er gode organisasjoner tilgjengelig for terapeutiske metoder, inkludert OA (Overspisere Anonym).