Digidexo.com

Naturlige metoder for å fjerne gallestein

En gallestein er en liten, steinaktig objekt dannet herdet kolesterol eller bilirubin i galleblæren, et lite organ som lagrer galle laget i leveren. Til tider gallestein forårsake ingen symptomer og er ingen grunn til bekymring. Skulle symptomene oppstår og vedvarer, innebærer behandling oppløsning av gallestein eller komplett kirurgisk fjerning av gallbaldder.

Symptomer

I tilfelle at du opplever gallestein, primære symptomer er smerter i øvre høyre kvadrant av magen, som varer alt fra 30 minutter til timer; smerter mellom skulderbladene; og smerter under området av den høyre skulder. Mer alvorlige symptomer som tilsier øyeblikkelig legehjelp omfatter utvidet perioder med smerter, ofte varer lenger enn fem timer; influensalignende symptomer som kvalme, trøtthet, oppkast og feber; gulsott (gulfarging av huden); og avføring fargen av leire.

Naturlig behandling

En metode for fjerning av gallestein naturligvis innebærer en diett utviklet for å mykne dem, og åpne opp galle kanaler for å tillate enkel fjerning. Effekten av behandlingen er strengt anekdotisk, og som sådan er det lurt å oppsøke lege om alle mulige alternativer før du begynner noen form for alternativ eller naturlig gallestein fjerning behandling. Populært alternativ helse supporter Dr. Lai Chiu-Nan foreslår følgende diett for å fjerne gallestein:

For fem dager konsumere 04:56 glass eplejuice eller epler, som kan hjelpe mildne gallestein. I mellom dette bør du spise som du normalt ville spise, uten unormale endringer i kostholdet ditt. På dag seks, ikke spise middag; i stedet, konsumere en teaspoorn av Epsom salt oppløst i et glass vann. Gjenta to timer senere. Denne er utformet til å åpne opp kanaler av galleblæren. To timer etter den andre dosen konsumere en blanding av en halv kopp olivenolje og en halv kopp med frisk sitronsaft. Dette er laget for å belegge steinene og gir mulighet for enkel passasje. Når du sitt fornødne i morgen, bør grønne gallestein vises i avføringen.

Andre naturlige behandlinger

En rekke enkle endringer i livsstil kan bidra til å senke risikoen for gallestein angrep og hindre nye gallestein fra forming. I tillegg til forbruker rikelig mengder vann, kan en diett høy i fiber og lite mettet fett være gunstig ikke bare i behandling av gallestein, men for din generelle helse. Gallestein kan være mer utbredt hos personer med en mangel på vitamin C og E og kalsium, men det er ingen medisinske bevis som støtter dette. Som sådan, ta kontakt med legen din før du starter en ny vitamin diett.