Digidexo.com

Bivirkninger av Diet Patch

Bivirkninger av Diet Patch


Diett patcher har en selvklebende side som holder seg til huden din. Diett medisiner som du normalt ville ta i pilleform slippes gradvis gjennom huden din til å undertrykke appetitten og øke stoffskiftet. Det finnes en rekke diett lapper tilgjengelige, og de inneholder forskjellige aktive ingredienser. Alle disse ingrediensene har bivirkninger som du bør vite om.

Blæretang

Blæretang er også kjent som blæretang. Det er brun tang funnet i havet og inneholder jod, som kan føre til at skjoldbruskkjertelen til å øke metabolismen. Ifølge National Institutes of Health, har sin effektivitet og sikkerhet ikke blitt evaluert. Bivirkninger inkluderer skjoldbrusk problemer, acne-type hudlesjoner, lavt blodsukker, unormale blødninger, økt spytt, mageirritasjon og en metallisk smak.

Guarana

Guarana er en plante fra Amazonas og brukes til økt energi samt vekttap. Den inneholder store mengder koffein. Det er ingen bevis for effektiviteten og sikkerheten av guarana. Bivirkninger kan inkludere økt vannlating, kvalme og rastløshet. Guarana kan ha bivirkninger når det tas med klozapin, meksiletin eller cimetidin.

5-HTP

Trypophane, en aminosyre, blir modifisert av kroppen til 5-HTP, og deretter omdannet til serotonin. Serotonin har en innvirkning på appetitten, humør og søvn. Ifølge Advanced Life og Life Extension, er det antatt at tilstrekkelige serotoninnivået kan redusere appetitten. Effektiviteten av å bruke 5-HTP for vekttap er ikke undersøkt. Bivirkninger kan bli resultatet når 5-HTP er tatt med en rekke andre medisiner, eller hvis du har visse eksisterende forhold. Du bør rådføre deg med lege før du tar 5-HTP.

Yerba Mate

Yerba Mate er en urt som brukes som et vanndrivende, en stimulerende og en antidepressant. Urte kosttilskudd er ikke godkjent av Food and Drug Administration for effektivitet og sikkerhet. Bivirkninger av Yerba Mate kan være kvalme, oppkast, rødme, irritabilitet, økt vannlating, hodepine og nervøsitet. Alvorlige bivirkninger er magesmerter, mørk urin, gulnede øyne og hud, feber, uregelmessig hjerterytme og muskelrykninger.

Vekttap

Ved hjelp av en diett patch kan eller ikke kan være svaret for deg å miste vekt. Den mest fornuftige måten å tap vekt er å kombinere et sunt kosthold og mosjon. Matvarer som har mindre fett og sukker kan redusere kaloriinntaket ditt. Kosttilskudd som øker stoffskiftet kan hjelpe, forutsatt at de er trygge og ikke har bivirkninger. Men, trene for å opprettholde muskelmasse kan øke stoffskiftet naturlig. Konsultere legen din før du begynner på diett eller treningsprogram.