Digidexo.com

Hvordan lage Sticky Traps for Flies & Bugs

Fluer og insekter infiltrere ditt hjem via avløp og åpne vinduer. De invaderer også utendørs områder som verandaer og hager. Slike skadedyr bære sykdommer og skader planter, frukt og grønnsaker som finnes i og utenfor hjemmet. Plantevernmidler som inneholder skadelige kjemikalier ødelegge fluer og insekter, men slike plantevernmidler er også skadelig for mennesker og dyr. En hjemmelaget klebrig felle tiltrekker og fanger en rekke feil og fluer, og gjør det uten bruk av farlige kjemikalier.

Bruksanvisning

Velg en farge for papp papir. Svarte fluer tiltrekkes av mørke farger, slik som marineblå, ifølge University of Minnesota Extension Service nettside. Hvite fluer er tiltrukket av lysere farger, som gul.

•  Bland vann med sirup i en gryte. Pest Cemetery nettstedet anbefaler å bruke en liter av hver ingrediens. Varm ingrediensene på komfyren til blandingen kommer til å koke.

Spre klebrige blandingen på papiret med en skje. Spre et jevnt lag over papiret og ikke bekymre deg om det er blanding overs.

Plasser fellen uansett hvor du ønsker å fange fluer, for eksempel over et avløp eller i en hage. Å henge fellen, bruk en hullemaskin for å plassere et hull på toppen av arket. Deretter setter en krok eller hyssing i hullet, og henge den fellen hvor du vil.

Tips og advarsler

  • Inspiser fellen med få dagers mellomrom, og erstatte den med en ny en gang i måneden eller når hele fellen er fylt med fluer og insekter.