Digidexo.com

Hva kan man forvente med Colon Hydroterapi

Introduksjon

Colon hydroterapi eller et kolon, som det kalles, er når tykktarmen eller tykktarmen er forsiktig spyles med filtrert vann. Kolon rensing er blitt praktisert så langt tilbake som det gamle Hellas, og var ganske populær på 1920-tallet og 1930-tallet. Men når noen av teoriene mistet støtte, falt det ut av tjeneste med samfunnet til en relativt ny oppblomstring. Den viktigste teorien bak kolon rensing er at ufordøyd mat føre til en opphoping av slim i tykktarmen; oppsamling av slim gjør giftstoffer som deretter sluppet ut i blodet, forårsaker kroppen til å bli forgiftet. Når dette skjer, kan du få symptomer som hodepine, tretthet, vektøkning og lav energi.

Grunner til å ha Colon Hydroterapi

Det er mange grunner til colon hydroterapi. Noen mennesker gjør det fordi det gjør dem føler seg bedre og forbedrer humøret. Andre sier at vanlig kolon hydroterapi har kurert deres kronisk forstoppelse, kronisk diaré og hodepine. Noen hevder til og med det har hjulpet dem ned i vekt. Så er det de som gjør det rett og slett for forebyggende formål. De kan ikke ha opplevd symptomer som indikerer giftstoffer som blir sluppet ut i blodet, men de ønsker å være sikker på at de aldri gjør.

Hva skjer under Colon Hydroterapi?

Din første colon hydrotherapy økt varer ca en og en halv time, og hvis du bestemmer deg for å ha andre i fremtiden, vil de, generelt sett, sist omtrent en time. Du vil bli bedt om å endre til et medisinsk kappe og å hvile på din side på en behagelig massasjebenk. Da utøveren vil diskutere hva dine behov er med deg og fortelle deg hvordan utstyret fungerer. Utøveren vil da palpere magen for å finne områder hvor avføring kan bli påvirket i tykktarm. På dette punktet, vil et plastrør settes inn om lag 2 inches inn i anus. Dette bør ikke være ubehagelig med mindre du har betent hemorroider. Utstyret gjør det mulig for utøveren å regulere temperaturen og trykket av vannet, og han vil så angi det vann som strømmer langsomt inn i røret og inn i tykktarmen. Noen tid senere, vil utøveren vil reversere trykket og flyten av vannet og vannet sammen med avfallsstoffer bli sugd fra din kolon tilbake gjennom røret og direkte inn i septiktank. Mens dette skjer, kan hun massere bottoms av føttene, leggen eller underliv. På slutten, er røret fjernet, og du kan gå på toalettet for å slippe alt som er igjen i tykktarmen. Selv om dette bør ta vare på noen leftover vann, kan kroppen din slipper litt mer senere på dagen.

Mulige bivirkninger

Selv om ikke alle opplever bivirkninger fra colon hydroterapi, er det noen tilfeller der folk gjøre. Mulige bivirkninger er kvalme, oppkast, kramper, svimmelhet, tarmperforasjon og infeksjon. Selv om disse er sjeldne, har de noen ganger skje. Den beste måten å unngå bivirkninger er å være sikker på at utøveren er lisensiert av en nasjonal organisasjon som staten anerkjenner og hvis standarder utøveren følger.

Hvem bør ikke ha Colon Hydroterapi

Det er noen mennesker som ikke skal ha colon hydroterapi fordi det ville være skadelig for deres helse. De som har divertikulitt, Chrone sykdom, ulcerøs kolitt eller betente eller interne hemorroider eller svulster bør ikke gjøre colon hydroterapi. Fordi du kan ha en av disse og ikke vet det, er det en god idé å snakke med legen din før du gjennomgår colon hydroterapi.