Digidexo.com

Hvordan bruke Orthotics å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke Orthotics å behandle Cerebral Parese


Orthotics, også kalt ortoser, blir ofte brukt til å øke evnene til en person som har cerebral parese (CP). Orthotics er bukseseler, splinter og noen ganger kaster som en person kan bruke til å strekke musklene eller hemme visse bevegelser eller posisjoner. Barn som har cerebral parese vanligvis bruker orthotics fra en tidlig alder.

Hvordan bruke Orthotics å behandle Cerebral Parese

Bruk Orthotics å behandle Cerebral Parese

•  Møt med din primære omsorg lege for å avgjøre om orthotics vil effektivt behandle type motoriske vansker du står overfor. Ikke alle mennesker med cerebral parese behov for å bruke seler.

Gjør en avtale med en respektert ortopedi, en profesjonell som designer forskjellige typer bukseseler og splinter. Han vil bruke legens notater og ta målinger for å skape en orthotic som vil behandle dine individuelle symptomer.

•  Ha på spenne så mye som mulig når den er riktig montert, selv når du sover, hvis mulig. Dette er spesielt viktig for små barn, slik at de kan venne seg til følelsen av de berørte kroppsdel ​​nye posisjon.

Delta fysiske terapitimer for å lære å øke mobiliteten mens du bruker orthotics. Kombinasjonen av fysioterapi og eventuelle nødvendige bukseseler eller annet utstyr kan i stor grad forbedre evnene til en person med CP.

Rengjør tannregulering med varmt vann og mild såpe på en myk klut. Dette vil sikre at de vil forbli i god stand. Disse anordninger er vanligvis laget av lær, metall, plast eller en kombinasjon av de tre materialer.

Hold et øye med tilstanden på huden som kommer i kontakt med spenne. Irritasjon som rødhet, blemmer eller åpne sår kan tyde på at seler ikke passer på riktig måte eller at det må rengjøres.

Planlegg periodiske avtaler å ha orthotics sjekket. Legen din eller ortopedi vil se at dine orthotics er begge oppnå det de er ment til og fortsatt passe på riktig måte. Barn som vokser raskt vil trenge å bli målt på nytt utstyr fra tid til annen.

Hint

  • Vurdere å donere vokst orthotics til andre som kan bruke dem. En vanlig type brace er ankelen-fot ortoser (AFO). Mange barn bruker Afos og som de vokser, de trenger å være utstyrt for en større størrelse. Donerer Afos som du ikke lenger bruker kan bidra til å dekke de høye kostnadene forbundet med orthotics.