Digidexo.com

Naturlig måte å fjerne en vorte Rundt en negl

Vorter er vanligvis forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Vorter kan inngås gjennom et håndtrykk eller en annen hud til hud kontakt. Viruset finner i sin vei inn i blodet gjennom en liten åpning eller kutt i huden. Flere naturlige behandlinger kan anvendes for å behandle vorter på hender og rundt fingerneglene.

Mat rettsmidler

Innpakning det berørte området med banan skreller og dekker det kan hjelpe til med fjerning av vorter. Du kan også gjelde for eller suge vorter i en syrlig juice som sitron, lime eller grapefrukt. Soaking hånden i eple cider eller hvit destillert eddik kan fjerne vorter rundt fingerneglene. Hvitløksfedd er et effektivt middel, enten skiver, gjort til et lim eller tatt i en kapsel.

Andre aktuelle behandlinger

Å gjøre en pasta av vitamin C (knust) eller 100 prosent aspirin og vann er en annen aktuell behandling for vorter. Tea tree olje og aloe vera også hjelpe til å fjerne vorter. Melkeaktig saft, som finnes i planter som løvetann, milkweed og julestjerner, er andre programforslag for vorte fjerning.

En Odd Remedy

Curebum.com antyder duct tape som en effektiv behandling for vorte fjerning. Tapen stenger ute fuktighet og luft, drepte vorte. Når båndet er fjernet, fjerner det også det øverste laget av vorten. La det avdekket om natten slik at området for å puste. Påfør tape igjen i morgen og fortsette denne prosessen til vorten er helt fjernet.