Digidexo.com

Koffein Som Håravfall behandling

Koffein Som Håravfall behandling


Dihydrotestosteron eller DHT er et hormon som er den primære årsaken til androgen alopeci, eller mannlig mønster skallethet hos menn. Undertrykkelse av dette hormonet som er nødvendig for å forhindre hårtap. Ifølge nyere forskningsresultater fra Hudavdelingen og allergologi ved Universitetet i Jena i Tyskland, har forskere oppdaget at koffein er vist å være nyttig i å stimulere veksten av hår og undertrykke DHT. Funnene ble registrert i januar 2007-utgaven av International Journal of Dermatology.

Vekst Stimulator

Forskere har funnet at koffein stimulerer hårvekst, og er derfor nyttige i å fremme veksten av hår når det brukes i en topisk formulering. Men ikke forvent å vokse hår fra å drikke kaffe som det ville ta minst 60 kopper per dag for å oppnå samme effekt.

Blokkerer effekten av DHT

Forskerne fant også at koffein kan blokkere dannelsen av DHT, som er den primære årsaken til genetisk hårtap hos menn og hårtap hos kvinner på grunn av aldring.

Videre forskning er nødvendig

Flere studier må gjennomføres for å oppdage hvor mye koffein kan brukes på hodebunnen til tilfredsstillende indusere hårvekst og stoppe ytterligere tynning og tap av hår.

Koffein Formulations

Som et resultat av funnene, er sjampoformuleringer blitt fremstilt som inneholder koffein i ingrediensene til å stimulere hårvekst og redusere skallet. Det er blitt funnet sjampoer er effektive så lenge koffein formulering er lov til å holde på håret i minst to minutter for å trenge inn i hodebunnen og behandle follikler.

Aktuelle behandlinger for tiden tilgjengelig

Per januar 2010 Alpecin Cosmetics tilbyr aktuelle koffein behandlinger. Slike behandlinger lover å fremme vekst, hindre for tidlig håravfall og forbedre root produksjon. Ingen uønskede bivirkninger har blitt registrert.