Digidexo.com

urter for barnemark

Urter for nyre-smitte

Hvis du opplever et konstant behov for å urinere, smertefull vannlating, blod eller puss i urinen eller mage, side eller ryggsmerter ledsaget av feber, kan du ha en nyre infeksjon. Mens det er urter for å lindre symptomene dine og hjelpe nyrene helbrede, er det best å se en lege for å finne ut hvilke integrerende behandling plan er best for dine helsebehov.

Kjerringrokk

Horsetail er en gammel gresk-romersk behandling for nyre infeksjoner. Ifølge University of Maryland Medical Center, har kjerringrokk gjenkjennelig vanndrivende, eller urin utskillelse, egenskaper som gjør det til en fordelaktig behandling for både nyrestein og urinveisinfeksjoner. Kjøpe kjerringrokk i enten en flytende avkok eller i tørket form fra en anerkjente online urte forhandler eller helse-butikken. Oppbevar den i en tett lukket beholder vekk fra direkte lys.
Ved legens råd, forberede kjerringrokk urtete ved å bløtlegging 02:58 ts. av det tørkede urten i en kopp varmt vann i fem til ti minutter. Sil gjennom cheesecloth og drikke blandingen tre ganger per dag. Eventuelt kan du ta 300 mg tørket urt kjerringrokk kapsler med en 10 til 15 prosent silika tre ganger per dag.
Drikk mye væske mens du tar kjerringrokk og ta en multivitamin eller B-kompleks vitamin hver dag. The University of Maryland Medical Center sier at personer med nyresykdommer og hjertelidelser ikke bør ta kjerringrokk, så diskutere bruken med legen din før du tar urt. Horsetail bør ikke brukes over en lengre periode. Snakk med legen din hvis du tar noen reseptbelagte medisiner, som kjerringrokk er vanndrivende effekter kan heve giftige bivirkninger av spesielle medisiner.

Uva Ursi

Uva Ursi, også kjent som bearberry, er en tradisjonell American Indian urinveisinfeksjon behandling. Ifølge University of Maryland Medical Center, har UVA Ursi vist seg å inneholde en antibakteriell bestanddel kalt hydrokinon som bekjemper infeksjon. Uva ursi inneholder også tanniner, astringents som reduserer betennelse og også bidra til å bekjempe infeksjoner. Men mens UVA Ursi kan være effektiv i behandling av nyre infeksjoner, sier University of Maryland Medical Center at hydrokinon i urten kan forårsake alvorlig leverskade. I tillegg, hvis du tar UVA Ursi å behandle en nyre infeksjon, urinen må være alkaliske for å opprettholde urten effektivitet. Derfor unngå alle sure matvarer mens på UVA Ursi, inkludert tomater, ananas og sitrusfrukter. Til slutt, ikke bruk UVA Ursi dersom du bruker kortikosteroider som prednison eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen eller acetylsalisylsyre, har høyt blodtrykk eller er gravid eller ammer.
Under legens tilsyn, kjøpe UVA Ursi i pulver eller knust-bladform fra en anerkjent helsekost butikk eller online forhandler. Forbered en te av soaking om ½ ts. av tørkede blader i ca 5 oz. av vann i minst 12 timer. Sil gjennom cheesecloth og drikke avkok tre til fire ganger per dag for ikke mer enn fem dager på rad.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet


Kvinnelig infertilitet er en tilstand like gammel som menneskeheten. Urter tilbyr et naturlig alternativ for hjem rettsmidler for å behandle det. Herbal fertilitetsbehandling er milde og ikke-invasiv. Les videre for å lære hvordan velger urter for kvinnelige ufruktbarhet behandlinger.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Regulere reproduktive hormoner med chasteberry. Det urt aktiverer produksjonen av progesteron, østrogen og testosteron, som alle er nødvendige for å unnfangelse.

stimulere eggstokkene med klaseormedrue. Klaseormedrue er mye brukt for feminine problemer. Den har egenskaper som ligner på østrogen og kan bistå i stimulering av eggstokkene.

Bruk nattlysolje. Nattlysolje forbedrer kvaliteten og kvantiteten på slimet i livmorhalsen, en av de populære determinators av eggløsning.

Normalhormonelle nivåer med maca. Denne urten regulerer kvinners hormoner og derfor brukes som et middel for infertilitet. Maca øker spesielt produksjonen av lutenizing hormon, noe som fører til eggløsning.

Ta dong quai. Også kalt "kvinnelige ginseng," denne urten er brukt for mange gynekologiske problemer. Det sies å forberede seg til livmoren for unnfangelse.

Husk at urter kan være så kraftig i å regulere hormoner at det er lurt å oppsøke lege eller en ekspert i urtemedisin før du tar urter som fremmer fruktbarhet.

Urter for å kurere acid reflux i babyer

Urter for å kurere acid reflux i babyer


Acid reflux i spedbarn og babyer er veldig vanlig. Mayoclinic.com rapporterer at de fleste babyer vil oppleve acid reflux i løpet av sine tre første månedene av livet. Når en baby har acid reflux, spytter de opp mer enn vanlig. De kan bli irritabel under fôring og rastløs etterpå. Som forelder vil du barnet vårt til å være frisk og lykkelig. Det kan være lurt å vurdere å bruke urter for å kurere en sur mage.

Intern Healing

Det finnes en rekke metoder for å lette syre tilbakeløp i spedbarn og barn. Herbalist Andrea Candee foreslår å gi din syke babyen te. Kamille, fennikel frø, og sitronmelisse te er alle hjelpsomme i lettelser ubehag i magen. Disse urtene er klassifisert som antispasmodics og carminatives. Antispasmodics er urter som lindrer mage og intestinal kramper. Vindturbiner er urter som hjelper kvitt fordøyelseskanalen av gass.

Å administrere te til et spedbarn, klinisk herbalist og mor, sier Susan Perri å bruke en pipette. Det-te skal gis til babyen før hver foring i en dose på en teskje av te til en teskje av vann. Oppløsningen bør være oppvarmet til den samme temperatur som barnet morsmelk eller formel. Denne metoden kan bli brukt ikke bare som et middel, men også som et forebyggende metode. Perri anbefaler også at ammende mødre drikker disse te samt fordi fordelene vil bli overført til barnet ditt gjennom melk som du produserer.

Ekstern Healing

Fordelene med krampeløsende og carminative urter er tilgjengelig for barnet ditt selv om du ikke vil mate spedbarn urtete. Ved å legge kamille eller lavendel olje til babyens bad, kan barnet få de samme fordelene og lettelse. Bare legg en eller to dråper til sin badevannet. Andrea Candee foreslår også å lage en urte pose å legge til badet. Ta en liten musselin pose og fyll med tørker kamille og lavendel blomster. Når du har gjort at den er forsvarlig festet, kan du bruke denne posen som en bade svamp for baby.

Lett massasje kan også dra babyens opprørt buk. I forholdet mellom en dråpe viktig kamille eller lavendel olje til en teskje av mandelolje, kan du bruke dette til å lindre babyens magesmerter. Denne massasjen bør følge fordøyelseskanalen og begynner like nedenfor og til høyre for barnets navle. Forsiktig arbeider i en rektangulær urviseren, fortsette å massere over midsection og ned på venstre side av kroppen.

Kinesiske urter for dietter

Kinesiske urter har vært brukt i tusenvis av år for å kurere sykdom og behandle ulike tilstander. Urter er også brukt i kinesisk medisin for vekttap. Kinesiske kosttilskudd brukes til vekttap oppmuntre stoffskiftet, gir energi og bidra til å dekke ernæringsmessige behov. Disse urtene kan hjelpe kroppen til å jobbe mer effektivt og samtidig redusere fett og vekt.

Urter for Metabolism

En svak metabolisme fører mange folk til å være ute av stand til å gå ned i vekt effektivt. År med krasj slanking styrker stoffskiftet å behandle matvarer tregere og lagre mer mat som fett for senere bruk i tilfelle kroppen er utsultet. Aldring også bremser ned stoffskiftet, noe som er grunnen til at mange eldre Kosten sliter med vekttap.
Ikke spis svært lav kalori diett for å fremme og øke metabolismen. Sammen med å spise en godt balansert kosthold, urter som ginseng, ingefær, kanel, Epimedium, atractylodes, Astragalus og Eucommia bark arbeid på den naturlige metabolismen av kroppen. Hjelpe metabolismen flytte effektivt å behandle matvarer og oppmuntre fordøyelsen vil bedre sjansene dine for å miste vekt.

Urter for Energy

En svært lav kalori diett kan føre til at du mangler energi, som fraråder deg fra å opprettholde dietten for en lang periode. Mens et ekstremt lavt kaloriinntak ikke anbefales, er det nødvendig å ta i færre kalorier enn brukes for energi for å gå ned i vekt. For å opprettholde energi mens du går gjennom vekttap prosessen, kan kinesiske urter bidra til å øke din energi og hjelpe deg til å føle stor mens du taper vekt.
Ginseng er en av de mest populære urtene som brukes for å øke energi og metabolisme for de som er kosten eller trenger en ekstra økning av energi. Schizandra ikke er en velkjent kinesisk urt, men den har en rekke helsemessige fordeler som øker utholdenhet, energi og styrke immunsystemet. Mange bruk Schizandra som en urt som vil forlenge ungdom for både menn og kvinner.

Urter for fordøyelsen

Forbedre fordøyelsen er også en enorm fordel for vekttap og slanking. Fordøyelsesprosessen innebærer å trekke ut næringsstoffer fra maten vi spiser, og deretter eliminere avfall og lagring av mat til energi som skal brukes senere. Fordøyelsesprosessen må være sunt å lagre mat riktig for energi og ikke som fett i kroppen.
Ved hjelp av urte kosttilskudd eller matlaging med kinesiske urter som øker fordøyelsesprosessen vil hjelpe kroppen til å jobbe mer effektivt mens slanking. De organer som er viktigst for sunn fordøyelse er magen og milten. Kinesiske urter avgifte disse organene, som vil hjelpe disse organene fungere mer effektivt.
Ingefær er en mye brukt kinesisk urt som vanligvis brukes for fordøyelsen. Det er vel kjent for å motvirke kvalme, men også for å motvirke eventuelle giftstoff som kan være i matvarer.

Historien om kinesiske urter for vekttap

I tradisjonell kinesisk medisin, har kinesiske urter blitt brukt ikke bare for medisinske kurer, men for vekttap også. Disse urtene er forfremmet på grunn av deres innhold, som hjelper speed-up fordøyelse og metabolisme.

Historie

Kinesiske urter er blitt brukt også i tidligere historie. Under det 12. århundre, ble dypere prinsipper og studert for å bevise effekten av kinesiske urter i vekttap og medisinske forhold. Siden da har de blitt brukt ikke bare i Kina, men i mange deler av verden.

Klassifikasjoner

Ifølge Kwintessential.com, er det tre klassifiseringer av kinesiske urter for vekttap. Den første klassifiseringen er "kinesisk medisin" som magnolia bark, sitrus aurantium, Glechoma og hagtorn bær. Den andre klassifiseringen er "kinesisk metabolisme urter» som inneholder ingefær, kanel, atractylodes, Astragalus, Eucommia bark, ginseng og Epimedium. Til slutt, "kinesisk avgifte urter" inkluderer scute, coptis, rabarbra, longan frukt, Radix rot, mynte xixyphus og biota frø.

Funksjoner

The International Business Times nettside bemerker at kinesiske urter som brukes for vekttap bygge opp fordøyelses energi. Dette betyr at fordøyelsen er sped opp og andre elementer blir fordøyd og tatt bort fra kroppen før de forvandle seg til fett.

Den første klassifiseringen av kinesiske urter, "kinesisk medisin," ikke bare hjelper kroppen prosessen fett, men også hindre uønsket fett fra å komme inn i systemet ditt. Den andre klassifisering, "kinesiske Stoffskifte urter," hjelpe fremskynde metabolisme som til slutt fører til vekttap. Til slutt, kinesiske avgifte urter er dempende midler som reduserer en persons appetitt.

Misforståelse

Ifølge Infiniteadvice.com, mange kinesiske urter har ikke blitt vitenskapelig bevist å hjelpe vekttap.

Betraktninger

Det er best å konsultere en lisensiert lege før du tar noen kinesiske urteprodukter. Dette vil hjelpe deg å vite om de er trygge for deg, eller hvis de har bivirkninger som kan gi helseforhold.

Kinesiske urter for kvinners helse

Kinesiske urter for kvinners helse


Kinesisk urt rettsmidler har blitt brukt i århundrer for å lette kvinners helsemessige plager. Kinesiske urter er vanligvis rimeligere enn de fleste vestlige medisiner, ifølge Shen Herbal Pharmacy hjemmeside, og deres organiske naturen vanligvis gjør dem tryggere enn kjemiske kolleger. Kollektivt, kinesiske kvinner er også sunnere enn amerikanske kvinner på grunn av kosthold, og kulturelle vaner. Urter kan tas som pulver, te eller i pilleform. Kvinner som er gravide bør rådføre seg med lege før du tar noen urter eller medisiner.

Urter for graviditet

Mange kinesiske urter er trygge og effektive for å fremme god helse under svangerskapet. Ifølge Shen hjemmeside, vitaliserende blod urter er nyttig for å lindre kroppen verkende, magesmerter og fremme sirkulasjon. Urter for å vurdere omfatter: Szechuan Løpstikke rot, Dan shen og ji Xue teng. Dang gui fungerer som en organisk avføringsmiddel. I tillegg chi Shao og rød peon rot er to ekstra vitaliserende blod urter som arbeider for å fjerne stasis, massene og traumer, sier Ying Yang Hus

Urter for overgangsalder

Det finnes en rekke kinesiske urter enn hjelp middelaldrende kvinner gjennom den naturlige kroppslige prosess med menopause. Bai ji tan er en Morinda root tatt for å befeste nyrer og stimulere bein styrke. The Shen hjemmeside anbefaler Herba epimedum å fremme hormonproduksjon. Mu li eller Concha Ostr både redusere angst og svette og bidra til å lette ånd. Tang Kwei eller radix radix angelica sinensis er fylt med vitamin B12 og karoten, og er bra for styrkende og harmonisere blod.

Urter for infertilitet

Som i 2010, ifølge Shen nettsted, kan urter og akupunktur være felles og vellykkede behandlinger for menn og kvinner som lider av ufruktbarhet. Mer enn 150 urter er kjent for å stimulere hormoner og egg generasjon hos kvinner. Et eksempel er shu di huang. Denne urten regulerer menstruasjon, øker fruktbarhet og reduserer menstruasjonsblødning. Shan Yao, på den annen side, kommer fra den yam og blir brukt til å opprettholde en sunn reproduktive system og øker energi.

Urter for Female Hair Gjengroing

Urter for Female Hair Gjengroing


Alopecia eller tynning, sprø, tørr eller fallende hår er ofte et resultat av arvelige mønstre, hormonelle endringer i kroppen, stress eller dårlig ernæring. Mange medisiner inkludert blodfortynnende, betablokkere, kreftterapi og anti-kolesterolmedisiner kan føre til tynt hår. Hårtap kan også skyldes skader forårsaket av sterke kjemikalier, over-styling og varme fra hårføner og styling verktøy. Mange kvinner som lider av Alopecia har med hell brukt helbredende urter for å regrow håret.

Burdock

Burdock (arctium lappa) root olje, også kalt bur olje, har vært brukt i århundrer for å fremme Etterveksten. Hår vokser fra små follikler (pære-formet vedheng innebygd i hodebunnen). Flertallet av follikler er aktive, voksende hår. Imidlertid, 10 til 15 prosent av follikler er i ro på et gitt tidspunkt. En sovende hårsekken kaster håret sitt etter flere måneder før den fortsetter hår produksjon. Hver dag kaster vi så mange som 100 hår av de mer enn 100.000 hår på vårt hode. Hvis en overdreven antall hårsekker hviler eller er skadet eller ødelagt, er utskifting ubalansert og til slutt dokumentert så tynne eller fallende hår. Burdock olje stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, og blodet bringer viktige næringsstoffer til hårsekken. Burdock eller bur olje masseres inn i hodebunnen nattlig å stimulere ny hårvekst.

Lavendel

Native til Middelhavet, lavendel (Lavandula angustifolia eller Lavandula officinalis) kan bli funnet voksende i tempererte klima over hele verden. I århundrer har lavendel blitt brukt til å fremme hårvekst og for å berolige hodebunnen irritasjoner og symptomene på flass. Plassere flere sprigs av lavendel i en glasskrukke og dekk med extra virgin olivenolje. Tillat å eldes i flere dager. Varm litt av oljen og bruke til å massere hodebunnen. La oljen på over natten eller bruke en til to timer før sjamponering. Lavendel eterisk olje også er lagt til sjampo og balsam. Lavender kan boblet i vann, og det avkjølte vann brukes som en daglig hår skylling.

Rosemary

Rosmarin (Rosmarinus officinalis) er generelt antatt å bremse eller permanent stoppe for tidlig håravfall og grått hår, har det vist seg å være en av de mest effektive urter som brukes i Etterveksten og restaurering. Rosemary evne til å beholde hårfarge er mest effektive på mørkt hår. I århundrer har Rosemary blitt brukt av urteleger for å behandle tynt hår. Fersk rosmarin blader ble plassert under puter i den tro at urten ville hindre skallethet. Moderne rosmarin bruksområder er skyllinger, essensielle oljer og organisk sjampo og balsam som inneholder rosmarin som en primær ingrediens. Rosmarin-tilført eple cider eddik er lagt til regnvann for å skape et stimulerende skalp skylling. Legg to ss. av blandingen til en liter vann, og bruk som en avsluttende skylling daglig. Rosemary kan forårsake irritasjon av huden i noen mennesker. Test ved å bruke eterisk olje på en liten flekk på håndleddet eller indre arm før du søker på hele hodebunnen.

Brennesle

Brennesle (Urtica diocia) er en flerårig vill urt som finnes over hele USA som brukes til å forebygge skallethet og regrow mistet håret. Brennesle essensielle oljen brukes i sjampo, balsam og Veksten behandlinger.

Rehmannia

Rehmannia (Rehmannia glutinosa), en flerårig urt med rikelig blomster som kan variere fra gul til burgunder, er en primær Etterveksten urt i mange organiske hår rettsmidler. Rehmannia er plantet som en dekorativ i både hytte hager og urbane landskap i Nord-Amerika og Europa. Eterisk olje avledet fra anlegget tilsettes til olivenolje og brukt som en skalp massasje smøremiddel. Mette røttene av håret med Rehmannia olje og vikle hodet i et varmt, fuktig håndkle. La håret innpakket inntil avkjølt og sjampo med en organisk baby shampoo.

Urter for helse og lykke

Urter for helse og lykke


Mange mennesker blir til medisinske urter for å behandle depresjon eller for å øke energi og mental fokus. Medisinske urter kan vise seg å være et bedre valg for dem som lider av mild depresjon, angst eller utmattelse - eller for de som bare ønsker å forbedre deres generelle velvære. Som interesse for alternativ medisin vokser, øker også mengde forskning som dekker effekt, bivirkninger og optimal dosering av naturmidler.

Johannesurt

Johannesurt, noen ganger kalt "naturlig Prozac," har blitt brukt i århundrer for å lindre depresjon. Mer enn 30 dobbeltblinde studier viser johannesurt å være like effektivt som de reseptbelagte antidepressiva Zoloft og Prozac - men med langt færre bivirkninger, ifølge konsulent magazine. Forskere er uklart hvordan urten fungerer. Noe bevis indikerer at det øker neurotransmitter aktivitet i hjernen, men den kan også virke ved å redusere stresshormoner i kroppen.

Kava-Kava

Kava-Kava, eller "berusende pepper," kan bidra til å redusere angst, redusere muskelspenninger og fremme søvn - uten å bremse deg ned eller påvirke din mentale klarhet. Det kan også gjøre deg mer omgjengelig. Studier viser Kava-Kava har langsiktig effekt uten bivirkninger og toleranse problemer knyttet til legemidler foreskrevet for depresjon og angst, ifølge konsulent.

Ginseng

Bruk ginseng for å bekjempe tretthet eller som en energigivende erstatning for koffein. Ginseng styrker binyrene og hjelper kroppen din reagerer på stress mer effektivt, noe som hindrer adrenal utarming og tretthet som følger. Forskning sitert i konsulent indikerer også at ginseng kan hjelpe deg å sove bedre om natten, som skal la deg følelsen mer energisk i løpet av dagen.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba brukes til å øke hjernens makt, bedre konsentrasjon og øke blodsirkulasjonen til hjernen og ekstremiteter. Urten inneholder flavonoider, som fremmer god blodstrøm og bidra til å beskytte hjerneceller mot de skadelige effektene av frie radikaler. Ginkgo er noen ganger brukt for midlertidig bedring av kognitiv funksjon i de tidlige stadier av Alzheimers sykdom, ifølge konsulent. Fordi ginkgo reduserer angst, kan det forbedre mental funksjon og stabilisere humør under stressende situasjoner, for eksempel test-taking eller gi en presentasjon.

Herb Bath

Vegetarian Times inviterer leserne til å dra nytte av urter i en mer sensuell måte - ved bading i vann infused med urte oljer og te. Magasinet anbefaler en 15-minutters urtebad å hjelpe rolige nerver, øke energinivået eller bryte en trist spell. Bruk én liter sterk urtete og ikke mer enn åtte dråper eterisk olje per bad. Velg varmt vann for avslapning og kaldt vann for stimulering.

Expert Opinion

Psykiater Michael Zal, skrive for konsulent, understreker behovet for vitenskapelig testing og regulering av medisinske urter - for å gjøre dem til en del av psykiatrien verktøykasse. Han skriver: "Uten regulering, tolke reklame og merking for disse kosttilskudd kan være et eventyr i forvirring Det er ofte vanskelig å skille" hype "fra virkeligheten.». Han ønsker psykiatere til å spille en regulerende og veilederrolle i det som i stor grad har blitt pasient selvdiagnose.

Kinesiske urter for å kurere Ovarian cyster

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) som praktiseres i dag er mer enn 2000 år gammel. Det har vært mange innovasjoner gjennom årene ,. I dag, kinesiske urter kommer fra hele verden, men det grunnleggende er fortsatt den samme. Yin og yang beskrive naturlovene at kroppen din vil følge, og det er kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene som er spesielt vellykket.

Cyster

Små pakker eller cyster væske er kan vises ofte på eggstokkene. Mange kvinner har dem og ikke engang vet det fordi det er vanligvis ingen symptomer. Symptomene oppleves av noen kvinner er smerter i nedre del av magen og en følelse av press. Noen ganger opplever de smerte under samleie og under menstruasjonen. TMC cyster på eggstokkene er et resultat av tre ting: slim, fuktighet og blod stasis. Når milten ikke er omdanner mat til energi (Chi) og blod, ikke person ikke får tilstrekkelig næring fra maten. De blir lei, opp i vekt og holde vann. Vannet vokser sammen til slim, som i sin tur, blir klumper som er cyster av forskjellige slag, deriblant ovariene. Kinesiske urter arbeide på den underliggende årsak som forbedrer den generelle helsen til den personen, så vel som å fjerne cyster.

Kina

I en rapport om med kinesiske urter for å bøte cyster på eggstokkene, fem kinesiske leger skrev om saken av en pasient (kvinne) med pågående smerter i nedre mageområdet for omtrent et år fra en cyste i eggstokkene. Cyste var tydelig beskrevet og målt. Formelen besto av enkle kinesiske urter, Penyan Kang for helbredelse bekkenbetennelse, som ble gitt til pasienten oralt i en 90-dagers tidsrom. Når behandlingen var ferdig, pasienten sa at smertene var borte. Sonogram som ble tatt etter behandlingen viste at cyste som ble sett og registrert under det første besøket, hadde forsvunnet. Ingen uregelmessighet var tydelig, og det var ingen bivirkninger fra urte behandling. Dette er bare ett tilfelle der kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene var vellykket.

USA

En annen case studie av Dr. Wei Liu av The American Academy of acupuncture og orientalsk medisin kurert en 39-år gammel kvinne av ni cyster på eggstokkene. Med kinesiske medisinske urter, ernæringsmessige endringer og akupunktur ble alle cyster borte. Hun hadde tidligere prøvd p-piller som foreskrevet av legen sin, men de har ikke noen effekt. Det er derfor hun slått til kinesiske urter for total helbredelse.

Kinesiske urter

Dagens kinesiske urter kommer fra hele verden. Ifølge Dr. John R. Lee, er for mye østrogen i kroppen er hovedårsaken til de fleste kvinners helseproblemer, inkludert cyster på eggstokkene. Det er mange urte anbefalinger for å behandle denne østrogen ubalanse, som også finnes i TCM, men her er et utvalg av de mer potente urter: klaseormedrue, melk tistel, nattlysolje, ginseng, peon, rødkløver, burdock og rabarbra. Alle disse urter er svært kraftige kinesiske urter som kan hjelpe kurere cyster på eggstokkene.

Urter for hår Issues

Urter for hår Issues


Alles hår er annerledes. Noen hår er tykk, grov og tørr, mens andre hår kan være kjedelig og mangler glans. Noen hår er veldig vanskelig å vokse forbi skuldrene, og andre kan ha eller opplever hårtap. I stedet for å prøve forskjellige hårprodukter og kjemikalier for å hjelpe med håret ditt spørsmål, slå til noen naturlige og hår-nyttig urter.

Urter for Hard-to-Grow Hair

Det finnes flere forskjellige typer urter som er kjent for å hjelpe sta, vanskelig å vokse hår vokse lengre og sterkere. Burdock root olje, kjerringrokk og ginkgo kan bli funnet i ulike vitamin og urte butikker. Burdock root olje fremmer hårvekst ved å kvitte kroppen og hodebunnen fra ulike skadelige stoffer som kan føre til vanskelige å vokse eller tynt hår. Oljen vil blande seg med hodebunnen naturlige oljer, noe som gjør håret sterkt og lengre. Horsetail inneholder silika, en viktig ingrediens i sjampo og balsam som fremmer hårvekst. Tar gingko vil også oppfordre din sta håret til å vokse. Gingko vil øke sirkulasjonen i kroppen og hodebunnen for å fremme hårvekst. Gingko kan tas i kapselform, mens du kan kjøpe burdock root olje eller kjerringrokk og bland det inn med vanlig sjampo.

Urter for tørr, Kjedelig hår

Usunn hår vil være tørr med flisete tupper og utsatt for brekkasje. Tørt, sprøtt hår vil se frynsete og krusete, og vil føle crunchy. Det kan være mye av alkohol og andre sterke kjemikalier i hårprodukter som vil ytterligere skade håret ditt. Men det er noen urter som vil ta tørt, sprøtt hår og gjør det skinnende, myk og frisk igjen. Legg kamille, lavendel, rose eller rose geranium til din favoritt shampoo. Disse urtene vil bidra til å fukte og styrke håret ditt som de blir massert inn i hodebunnen. For alvorlige flisete tupper, massere noen dråper sandeltre og rosmarin eteriske oljer i håret ditt slutter. Oljene vil smøre endene av håret ditt, holde dem friske og mindre utsatt for brekkasje.

Urter for Balding

For mange menn (og kvinner, også) skallet kommer med alderen. For å hindre håret fra skallet, eller bremse prosessen, har du begynne å behandle problemet tidlig. Birch olje er en naturlig urt som lenge har vært brukt for å fremme hårvekst. Enten du skallet, redd for at du vil begynne skallet, eller merke noen tynnhet til håret ditt, vil bjørk olje bidra til å tykne håret og bremse balding prosessen ned. Hell bjørk olje inn i din favoritt shampoo og balsam. Masser blandingen inn i hodebunnen, med fokus på tynning, balding områder. Også huske på at kostholdet kan ha noe å gjøre med tynning av håret ditt. Siden håret er laget av protein, sikre at du spiser et sunt kosthold av fettsyrer, proteiner og næringsrike frukter og grønnsaker.

Naturlige urter for øyne

Rødhet, irritasjon eller infeksjon i øynene er ofte forårsaket av en mangel på søvn, sykdom eller allergier. Lindrende disse vanlige symptomer og selv forebygge synstap kan bli hjulpet gjennom bruk av naturlige urter.

Behandling Puffy eller irriterte øyne

Gjennom bruk av naturlige urte komprimerer, kan man være i stand til å bidra til å avlaste puffy øyne effektivt. Begynn ved infusjonen en spiseskje kamille, fennikel eller øyentrøst urt i 3 ss kokende vann. La løsningen stå i ca 10 minutter og deretter press ut urt fra vannet. Tillat løsningen å avkjøles ved å sette den inn i kjøleskapet.

Bruk sirkel bomull pads eller bomullsdotter og dyppe dem i løsningen. Klem ut overflødig. Legg deg ned, lukk øynene og plassere bomull pads over øynene dine. Slapp av i 10 til 20 minutter. Den naturlige urte løsning kan oppbevares i kjøleskap og brukes på nytt i ca tre dager. Å avlaste blodskutte øyne, forberede et avkok i denne samme måte, ved hjelp av bringebær blader som aktiv urt.

Kanskje den mest gjenkjennelige og fryktede form for øyeirritasjon er kjent under navnet "pink eye". Tar øyentrøst, samt bruke kalde omslag laget av calendula, kamille eller fennikel vil bidra til å lette betennelser og irritasjon i øynene.

Vanligvis forårsaket av allergi, forkjølelse eller rosa øye, kan slim i øynene bli vasket ut med utvannet, goldenseal ekstrakt eller kjøles goldenseal te. Men ikke bruk goldenseal hvis du er gravid eller allergisk mot ragweed.

Naturlige urter for Anstrengt eller uskarpt syn

Tar øyentrøst i kapsel eller te form kan være nyttig for å redusere belastningen på øynene. Skylle øynene med avkjølt øyentrøst te kan også bidra til å avlaste den kjedelig, verkende følelse rundt og bak øynene.

Gjennom å forbedre sirkulasjon i hele øyet, er ginkgo biloba ekstrakt en nyttig urt for å forbedre tåkete syn. I tillegg vil ta blåbær ekstrakt muntlig levere bioflavonoider, som hjelper hjelpemiddel i å fjerne giftige kjemikalier fra netthinnen i øyet. Blåbær er også nyttig i behandling nattsyn.

Andre øyesykdommer

Blephartis er en betennelse i den ytre kanten av øyelokkene, noe som fører til kløe, svie, rødhet og øyelokk hevelse. Det kan gi en følelse av at noe er i øyet. Forårsaket av dårlig hygiene, søvnvaner eller ernæring, kan blephartis bli lettet med kompresser laget varmet eyebright, goldenseal eller mullein urter.

Macula degenerasjon er en aldersrelatert øyesykdom som fører til progressiv synstap. Ifølge boken "Resept for Nutritional Healing" av Phyllis Balch, en kombinasjon av følgende har vist seg å bidra til å stoppe synstap forårsaket av makuladegenerasjon: Ta minst 160 milligram av blåbær ekstrakt daglig med uspesifiserte mengder ginkgo biloba ekstrakt og sink og spise 8 til 10 gram av friske blåbær per dag.

Urter for herding Fluid i ørene

Finne en kur for væske i ørene reiser spørsmålet om bruken av urter for en løsning. Vurdere situasjonen nøye før du velger et kurs av handlingen, men tap av hørsel kan være en av de første indikasjoner på et problem og bør ikke tas lett på.

Identifikasjon

Hørselsvansker kan oppstå fra væske i ørene. Det høres ut som vann swishing i hodet. Den skaper også et trykk eller en følelse av å være fylt opp i hodet. Når væsken forårsaker disse følelsene i øret hoste, gjespe eller svelge vil ikke frita dem.

Årsaker

Væske i øret vanligvis utvikler seg fra en kald, men hos barn kan det være forårsaket av en kort øretrompeten. Denne tilstanden kan føre til Otitis Media med effusjon, kjent som OEM eller en mellomøret infeksjon, men ikke alltid. En lege kan ikke foreskrive medikamenter eller en hvilken som helst type behandling for fluid i ørene.

Betraktninger

Bruken av urter og tid vil ofte klare opp fluidet i øret. Noen urter lindre fluidet mens andre minske symptomene. Hvis det er andre symptomer som høy feber, en gul, brun eller hvit drenering, eller et tap av matlyst ikke bruker urtebehandlinger og se en lege.

Typer

Vanligvis brukes for øresmerter er Echinacea root. Når det tas ut som et antibiotikum tre til fire ganger om dagen, det virker ikke bare på fluidet, men også bygger seg opp på immunsystemet. Echinacea root kan tas i flytende glyserin ekstrakt form eller på tørrkoking Astragalus rot i suppe. Men for umiddelbar lindring fra øret press sted varm olje ekstrakt dråper willow bark, hvitløk eller mullein blomster inn i ørekanalen.

Advarsel

Pass på å følge instruksjonene nøye på naturmidler som brukes. Ikke dispensere urter inn i ørekanalen hvis drenering begynner å vises. Dette indikerer en mulig brudd i trommehinnen og bruk av urter kan føre til alvorlig skade og muligens permanent hørselstap. Se en lege hvis væske vises.

Urter for GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er karakterisert ved sikkerhetskopiering av magesyre i spiserøret. Det er en kronisk tilstand med symptomer som inkluderer halsbrann og sure oppstøt. De fleste klarer å GERD med medisiner og endringer i livsstil, men urtemedisiner kan også hjelpe.

Pepper

Både sort pepper og indiske lang pepper kan være nyttig for personer med GERD. Svart pepper fungerer ved å hjelpe til med fordøyelsen og hjelper din mage-systemet fungerer. For best resultat, slipe frisk sort pepper over mat. Indian lang pepper er litt vanskeligere å finne, oftest brukt i indonesisk og malaysisk mat. Som svart pepper, er indisk lang pepper nyttig i å stimulere fordøyelsen samt bistå i assimilering og metabolizing mat. Indian lang pepper er også nyttig for de med gastic magesår. Begge disse krydder bør tas med måltider.

Ginger

Både gamle kinesiske og indiske medisinske tradisjoner har brukt ingefær og det er spesielt nyttig for personer med fordøyelsesproblemer. Ginger fungerer både som en anti-inflammatorisk og smertestillende, beroligende en urolig mage og hjelpe folk med kvalme og diaré. Ingefær er en av de tryggere urter for å ta for reflux, men hvis det brukes på en daglig basis, kan det føre til halsbrann. Ingefær kan brukes som en ingrediens eller et krydder med et måltid. Du kan også lage en te av ingefær for å lette overdreven syre i magen.

Lakris og indisk stikkelsbær

Lakris har anti-inflammatorisk og syrenøytraliserende egenskaper som kan bidra til å roe GERD symptomer. Lage te fra lakris pulver og en trygg mengde for daglig inntak er en kopp te. Dersom du tar for mye lakris, bivirkninger inkluderer høyt blodtrykk og hodepine.

Indiske stikkelsbær er lastet med kraftige antioksidanter som kan redusere syre skilles ut i magen. Spis indiske stikkelsbær enten rå eller gjøre dem til te. Indiske stikkelsbær er generelt godt tolerert, men kan ha en lakserende effekt. Vær forsiktig hvis du spiser for mange av dem.

Urter for tørr hoste

Urter kan brukes som kortsiktig rettsmidler for tørr hoste, og noen urter kan også hjelpe symptomer assosiert med tørr hoste som en sår hals og betente eller irriterte luftveier. Urter for tørr hoste kan inntas gjennom te eller sirup; gunstig urte aroma steam kan inhaleres for å åpne luftveiene og lindre tørr hoste symptomer.

Urter i Teas

Te laget av bløtlegging gunstige urter kan bidra til å berolige halsen og redusere trangen til å hoste. Urter kan kjøpes gjennom en lokal helse-mat butikk eller kjøpt i bulk gjennom Internett-sider; det er best å bruke økologiske urter eller etisk høstet ville urter.

To urter som inneholder store mengder planteslim, som vil frakk og berolige halsen, er glatte alm bark og marshmallow root. Glatte alm bark kommer fra en type alm treet kjent som Ulmus rubra, og marshmallow root hentes fra marshmallow planten Althaea officinalis. Disse røttene kan kombineres i en urte tørrhoste te eller brukes separat på egenhånd.

Horehound er en populær hoste rettsmiddel som er en ingrediens i hoste drops og hostemiksturer, men blader fra planten, kjent som Marrumbium vulgare, kan også brukes i en te å berolige tørr hoste.

Urter i sirup

En hjemmelaget hostesaft som vil bidra til å lindre tørr hoste kan skapes ved å kombinere gunstige urter med vann, kokende vann, strai ut den tykke te og deretter tilsette honning i vann / urteblanding som konserveringsmiddel og base. Urter som kan brukes til å skape en effektiv tørr hoste sirup inkluderer: horehound blader, marshmallow root, glatte alm bark, timian blader og blomster (Thymus vulgaris) og peppermynte blader (Mentha piperita).

Urter i Steam

Damping av urter kan bidra til å redusere betennelse og irritasjon i bronkiene som oppstår med en tørr hoste. Plasser en kvart kopp av urtene i en stor bolle med kokende vann, la dem bratt i minst fem minutter, dekke hodet med et håndkle og deretter lene seg over tarmen og inhalerer dampen. Urter som kan legges til en gunstig damp for tørr hoste inkluderer peppermynte og eucalyptus (Eucalyptus kuler).

Betraktninger

Snakk med legen din dersom du opplever en tørr hoste som varer i mer enn fem dager eller en hoste som er ledsaget av feber, oppkast eller diaré. Snakk med legen din så godt hvis du har noen medisinske tilstander eller hvis du tar noen reseptbelagte medisiner, for å sørge for at urter er trygt for deg å bruke. Bruk alltid urter med forsiktighet og aldri overstige den anbefalte daglige dosen eller bruke urter for en lengre periode enn anbefalt.

Urter for å bidra til å stoppe Hårtap

Mens det ikke er noen varig skade på legemet som oppstår av hårtap, er det ofte en høy grad av følelsesmessig eller psykologisk stress som følger med det. Folk opplever håravfall er ofte avhengige av konvensjonelle eller alternative produkter å demme dens virkninger. Flere av disse produktene, samt etterfølgende rettsmidler gjøre bruk av urter for å bidra til å styrke håret og bekjempe sykdom.

Urter

Urter kan ofte blandes med væske og brukes direkte til hodebunnen. Prøv å blande 4 ss. tørket timian med 2 kopper vann. Kok blandingen i 10 minutter og la den avkjøles før du masserer den inn i håret ditt. Håret bør være fuktig og ren før du påfører blandingen. Skyll med varmt vann etter en time.

Urter brukes ofte i håret-tap sjampo og balsam. Disse krever vanligvis flittig bruk over en flere måneders periode. Urte sjampo og balsam styrke og tykkere hår, men kan ikke fremme hårvekst. De fleste kan kjøpes på nettet eller over disk på helsekostbutikker.

Grønn te har blitt brukt for å stanse hårtap. Bland grønn te blader eller teposer med varmt vann og drikke flere kopper per dag. Likeledes har den kinesiske urten kjent som Han Shou Wu eller Fo-Ti blitt brukt til å bekjempe hårtap og kan drikkes i te form.

Den raskeste måten å innta urter er gjennom pilleform. Urter som brennesle, så Palmetto og pygeum har alle blitt brukt til å bekjempe hårtap og kan tas i pilleform.

Kosttilskudd

Urter bør brukes sammen med kosttilskudd for størst effekt. For eksempel kan motta en sunn dose av daglige vitamin C bidrar til å forhindre håravfall fra stress, sykdom eller traumer. Inkluder frukt og grønnsaker som persille, brokkoli, grønn paprika og fruktjuicer i kosten. Disse er høy i vitamin C. Opprettholde et høyt nivå av protein som finnes i matvarer som fisk, erter, tofu, ost og hvetekim kan også bidra til å redusere effekten av hårtap. Hair-tap kosttilskudd som sink og vitamin B-50 komplekset kan også tas i pilleform.

Advarsel

Urter er svært eksperimentell, og bør ikke anses som botemidler for hårtap. Ikke stole utelukkende på urter for å stoppe håravfall eller regrow mistet håret. Noen urter eller kosttilskudd kan fungere som allergener, så snakke med en lege eller spesialist før du tar piller eller inntak urter.

Urter for Beroligende & Lindrende Stress

Stress og angst kan være vanskelig å administrere og ha ødeleggende effekt på helsen din. Eliminere så mange stressende faktorer tilstede i det daglige liv for å sikre lykke. Selvfølgelig dette er ikke alltid praktisk som visse livsfaktorer er uunngåelig, men du kan finne det nyttig å inkludere naturlige urter som en del av stress forvaltningsplanen.

Herbal rettsmidler

Valerian root har lenge blitt rost for sin beroligende og beroligende egenskaper, som det forbedrer blodsirkulasjonen og lindrer angst. Johannesurt er en urte supplement som vanligvis brukes til å behandle stress og angst. Du kan finne både i form av en pille eller skjær hos din lokale helsekost butikk. Valerian og St. Johns anses å være sterke midler slik at du bør utvise forsiktighet og varsomhet når du tar disse kosttilskudd. Start med en lav dose og øke dosen sakte som nødvendig. Unngå alkohol eller andre beroligende midler når du tar vendelrot og johannesurt. En annen urtemedisin for å fremme avslapning er kava kava. Kava kava arbeider mindre som en beroligende og mer som et middel og humør enhancer. Kava kava kan finnes i mange former, men den mest effektive metoden for inntak av denne urten er ved hjelp av tørket rot å lage en naturlig urte te. Dette er relativt mild, så prøv å ha den i en kopp varm te om morgenen eller ettermiddagen. Kamille lindrer også stress og kan tas som en te eller tinktur. Pasjonsblomst, scullcup og verbena er også bemerkelsesverdig nevner og fungerer utmerket når det tas i sammenheng med noen av de sterkere urter som tidligere nevnt. Sørg for å rådføre deg med din herbalist eller lokale helse butikken ekspert før du prøver å blande noen typer urter eller medisiner.

Aromaterapi

Eteriske oljer fra visse urter og planter kan arbeide for å roe det sentrale nervesystemet bare ved lukten alene. Planter og urter for å lindre angst er lavendel, sypress, kamille, basilikum og neroli. For nervøs spenning prøve å bruke sandeltre, Clary salvie, jasmin, kanel, sedertre, bergamot, røkelse og ylang ylang. Hvis stress forstyrrer søvnen din, kan du prøve en aromaterapi bøte med sitron, merian, rose eller vendelrot. Du kan legge til et par dråper av disse essensielle oljer for å puta eller direkte på huden din. Du kan også prøve å legge dråper eterisk olje til en opphetet lampe som er spesielt laget for å brenne essensielle oljer. Urte aroma i hele hjemmet eller kontoret vil betydelig forbedre humøret og angstnivået.

Urter for å bidra til å stoppe Hair Tynning

Farlige matvaner, krasje dietter, dårlig personlig hygiene (særlig det av hårsekkene og hodebunnen), stadig mer forurenset atmosfæriske forhold, og den vedvarende stress og spenning i hverdagen kan føre til raske hårtap. Kjemikere og leger kan foreslå en rekke potions og medisiner for å minske eller behandle problemet. Men ifølge praktiserer ayurveda eksperter og naturmedisinere, er det ganske mange urter for å effektivt bidra til å stoppe hår tynning i tillegg.

Myrtle og Henna

Ifølge praktiserer ayurveda forskere, er en måte å bremse hårtap å plassere om et halvt dusin myrt blader i en kvart kopp vann og la uforstyrret for en hel dag. Deretter knuse våte blader inn en klissete lim og massere inn i huden på hodebunnen din før du går til sengs hver kveld i fjorten dager. Gå å sove med en dekning på hodet. Skyll med lunkent vann om morgenen for å stoppe håret falle.

Et annet alternativ er å male om et dusin blader av henna planten og gni den friske lime inn i røttene av håret ditt annenhver uke. La den i håret for omtrent en time før du vasker det godt med varmt vann og alle merker av sjampo.

Koriander og rosmarin

Tradisjonelle indiske hårpleie praksis tyder på at du kan ha en effektiv urte hår-tap forebygging kur med korianderblader. En gang hvert 15 dager, knuse rundt 10 koriander blader til en deigaktig masse og massasje i håret røtter og på hodebunnen din. Holde det slik i ca en halv time før du vasker det godt med varmt vann.

En annen metode er å knuse ca 12 rosmarin blader og bland pastaen med en eggeplomme og 2 ss. hver av olivenolje og limesaft. Masser denne blandingen inn i røttene av hårsekkene og la uforstyrret i ca en time. Senere, vaske lim unna håret med lunkent vann.

Shikakai og Amla

Ayurveda og urte talsmenn hevder at både shikakai og amla eller indisk stikkelsbær - lett tilgjengelig på indisk spesialitet eller dagligvarebutikker - er gunstig for naturlige håret falle kontroll behandling. Du kan ta 2 ss. hver av de pulveriserte urter av shikakai og amla, og bland til en pasta med 4 ss. med vann ved værelse temperert.

For et annet middel, suge ikke mindre enn fire Amla stykker og et par teskjeer pulverisert shikakai i ca 100 ml lunkent vann i ca en halv dag. Gni pastaen eller blandingen forsiktig inn i hodebunnen og hårrøttene. La uforstyrret i omtrent et kvarter før du skyller bort godt med kaldt vann.

Urter for å ta for leverkreft

Urter for å ta for leverkreft


Det finnes mange forskjellige typer kreft, leverkreft, men synes å være den mest vanlig i verden. Merkelig nok er imidlertid leverkreft mindre sannsynlig funnet i USA sammenlignet med andre land. Det finnes ulike typer behandling, inkludert kirurgi, stråling og kjemoterapi. Men mange folk vende seg til urter for forebygging og behandling av leverkreft.

Typer og Stages

Heptoma og cholangiocarcinoma er de to hovedtyper av leverkreft. Det er forskjellige stadier av leverkreft: lokaliserte unrespectable, avanserte og tilbakevendende. Lokalisert unrespectable er kreft som er funnet i en del av leveren, men kan ikke fjernes helt. Den avansert stadium er ikke bare i leveren, men har også spre seg til andre deler av kroppen. Den tilbakevendende fasen inntreffer når kirurgi har funnet sted for å fjerne kreften, men den dukker opp igjen.

Vanlige urter

Det finnes mange forskjellige urter på markedet målrettet for forhindring og behandling av leverkreft. Urter har kan forbedre kroppens immunsystem eller lindre visse symptomer. Rødkløver er en urt som inneholder anti-tumor forbindelser, så vel som antioksidanter med celle-ødelegge frie radikaler. Maitake ekstrakt hjelper i å ødelegge kreftceller og svulster fra å spre seg. En annen urt er grønn te ekstrakt. Dette inneholder ecgc (epigallocatechingallate), et kjemikalie som opprettholder den nøytrale stabiliteten av reaktive frie radikaler, som forårsaker celleskade. En annen bonus funksjonen av grønn te ekstrakt, er det er kraftig evne til å stoppe cellereplikasjon. Grønn te ekstrakt har flere antioksidant fordeler for generelle helse, inkludert leverkreft. Gurkemeie er en annen urt som bidrar til å bekjempe kreft og vekster. Disse urtene kan bli funnet i noen helsekostbutikker eller på nettet. Tilgjengeligheten på en helsekostbutikk kan være sjeldne, men sjekk for å se om urtene kan bestilles.

Kinesiske urter

Forskning viser leverkreft er mer fremtredende i Kina enn noe annet land. Kineserne har utviklet flere forskjellige urte ritualer som enten primære omsorg for leverkreft, eller i tillegg til andre behandlinger også. En av de primære urte-behandlinger vist seg å ha gode resultater er en blanding av pangolin skala, østers skall, og Idium. Den urter Skjoldbærere, oldenlandia, og lobelia er en annen kinesisk urteterapi, kjent som "anti-kreft" urter. Det er registrert i "Registreringer av Integrated kinesisk og vestlig medisin" som disse urter er ikke bare vist seg å hjelpe i forebygging og behandling av leverkreft, men også for å lindre noen symptomer. Trøtthet, oppkast, abdominal hevelse og smerte ble vist seg å forbedre med urteterapi.

Kinesiske urter for en aktiv skjoldbruskkjertel

En underactive skjoldbruskkjertelen, eller hypotyreose, oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke klarer å produsere nok hormoner. Tradisjonelle metoder for behandling innebærer administrasjon av daglig skjoldbruskkjertelhormon narkotika. En alternativ form for behandling kan omfatte å ta kinesiske urter.

Symptomer

Symptomer på hypotyreose kan omfatte overdreven tretthet, håravfall, tørr hud, hjertebank, kuldefølelse, tunge unormalt, forstoppelse, brystsmerter, langsom puls, og blek hud.

Diagnose

Ifølge tcmpage.com, er en underactive skjoldbrusk regnes som en yang-mangel under yin og yang balanse representert i tradisjonell kinesisk medisin. Mangler av ditt hjerte, nyre og milt relatert til hypotyreose kan behandles med visse kinesiske urter.

Urter

Kinesiske urter som vanligvis brukes til å behandle hypotyreose inkluderer ginseng, Aconitum, og kanel.

Oppskrift

Tcmpage.com anbefaler en oppskrift av andre kinesiske urter for en lite aktiv skjoldbruskkjertelen som kan spises tre ganger i uken. Bland en halv kilo karpe, 20 gram ingefær, 10 gram mandarin skall, og 3 gram pepper. Koker i vann i en time.

Kosttilskudd

Det er også kinesisk urte kosttilskudd tilgjengelig på markedet for å hjelpe en underactive skjoldbruskkjertelen. Et eksempel er Thyro-Lo, ifølge Kwintessential. Spør alltid legen din før du tar slike kosttilskudd eller andre urter for hypothyroid behandling.

Kinesiske urter for Hepatitt

Hepatitt er en betennelse i leveren forårsaket av et virus. Det finnes fem typer hepatitt: hepatitt-A, hepatitt-B, hepatitt-C, hepatitt-D og hepatitt-E. Selv om alle typer av hepatitt kan inngås ved forbruk av forurenset mat, hepatitt-B, hepatitt-C, hepatitt-D er ofte et resultat av forurensede kroppsvæsker, slik som en blodoverføring. Kinesisk medisin gir en rekke løsninger for hepatittinfeksjoner

Chinese Medical Analysis

Den form for tradisjonell kinesisk medisin hepatitt behandling som brukes, avhenger av en analyse av chi eller livskraft, av en hepatitt pasient. Fordi hepatitt er en lever basert sykdom, kinesisk medisin ofte prøver å omdirigere chi å helbrede leveren. Mange forskjellige typer kinesisk medisin kan brukes til å oppnå dette målet, inkludert spesielle urtepreparater akupunktur og akupressur, kopping, fotsoneterapi, kostholdsendringer og.

Urter

Tradisjonell kinesisk medisin diagnostiserer ofte fuktig varme i lever og milt i hepatitt tilfeller. Følgende urter kan brukes til å avkjøle og helbrede leveren: Yin chen, pu gong yin, cang zhu, zhi zi og chai hu. Andre urter kan tilsettes for å hjelpe til med prosessen. Disse urtene er ofte avgifte urter. Noen få av disse urter er: Bai hua shi shi cao, yu jin, chen pi, tao ren, chuan lian zi, ji nei jin, forbud Xia og Huang jing. På grunn av kompleksiteten av chi og forskjeller i tilstander relatert til hepatitt, er det viktig å se et kinesisk medisin utøver før bruk av disse eller andre urter.

Suksess priser

Dr. Misha Ruth Cohen, en lege av orientalsk medisin og akupunktør, rapporterer at 20 til 30 prosent av hepatitt pasienter i San Francisco også bruke kinesisk medisin og urter for å behandle deres tilstand. En av måtene å teste for alvorlighetsgraden av hepatitt, er å teste for leverenzymnivåer. En studie ved Quan Yin Healing Arts Center viste positive effekter i å senke leverenzymnivåer på grunn av tradisjonell kinesisk medisinsk praksis.