Digidexo.com

Hvordan å behandle migrene hodepine Uten Ibuprofen

Migrene er en alvorlig, bankende hodepine, karakterisert ved smerter på den ene siden av hodet, kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd. Migrene er en vaskulær tilstand, forårsaket av utvidelse av blodårene som trykkes mot den trigeminal nerve, forårsaker intense smerter. Ubehandlede migrene kan vare fra 3 timer til 4 dager, og ofte svekkende.

Hvordan å behandle migrene hodepine Uten Ibuprofen

•  Legg deg ned i et stille, mørkt rom med en kald komprimere enn øynene og pannen. Trøtthet ofte følger smerten av migrene og søvn kan hjelpe lindre symptomene. Noen mennesker finner lindring ved å bruke press mot sitt tempel.

Forsøk å bruke excedrin, som er en kombinasjon av acetaminofen, aspirin og koffein. Koffein øker virkningen av paracetamol og aspirin å lindre smerter og er en effektiv behandling for migrene behandling.

Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner. Triptaner er en familie av legemidler som virker på kilden til migrene smerte ved å forårsake de utvidede blodkarene seg sammen, lindre press på nerve. Når tatt i starten av et angrep, triptaner effektivt lindre smerter og forkorte varigheten av migrene.

•  Vurder daglig migrene-forebyggende medisiner. Hvis du har hyppige migrene, det vil si mer enn tre i måneden, kan daglig behandling anbefales. Low-dose amitriptylin, et antidepressivum, reduserer forekomsten av migrene. Andre medisiner som brukes daglig for migrene forebygging inkluderer betablokkere, antiepileptika, serotoninantagonister eller monoamin oksidase (MAO-hemmere).

Aktivt prøve å forhindre migreneanfall. Migrene er utløst av allergi, enkelte matvarer (for eksempel bearbeidet mat, sjokolade, vin eller ost), mangel på søvn, venter for lenge med å spise eller stress. Hold en hodepine dagbok over maten du spiste og dine aktiviteter og tidsplan før hver migrene. Når du identifisere dine personlige utløser migrene, kan du prøve å unngå dem så mye som mulig for å minimere angrep.