Digidexo.com

Slik sender du inn en sykepleier educator Artikkel

Slik sender du inn en sykepleier educator Artikkel


Profesjonell sykepleie publikasjoner oppfordre bidrag og velkommen godt undersøkt og sammensatt arbeid. Sykepleie tidsskrifter foretrekker arbeid skrevet av sykepleiere, som gjør sykepleier lærere kvalifiserte bidragsytere. Mens mindre pleie publikasjoner slik som de satt ut av statlige sykepleie foreninger publisere artikler med råd og tips, store pleie tidsskrifter se etter arbeid støttet av evidensbasert forskning og case-studier. Sykepleier lærere som deltar i å fremme sykepleiepraksis og vitenskap har mulighet til å dele sitt arbeid med jevnaldrende som kan ha nytte av det.

Bruksanvisning

•  Besøk nettsiden til pleie- tidsskrifter eller publikasjoner hvor vil at artikkelen skal vises. Finn den innleveringer siden skisserte kravene til en artikkel eller manuskript. Gjennomgå disse kravene og sjekke dem mot ditt arbeid. Om nødvendig, gjøre endringer i arbeidet slik det kvalifiserer.

gjennom listen autorisert emner for publikasjoner som har en. For eksempel, opprettholder den amerikanske Nurses Association en liste over pleie fagene det har publisert i og anser innenfor rammen av sitt trykte og elektroniske publikasjoner. Det aksepterer manuskripter knyttet til disse temaene.

Gjennomgå tidsskriftet nettsiden for navnet på den riktige redaktør å ta kontakt. E-post eller ringe redaktøren. Tilby redaktører en skisse av artikkelen din, på trykk eller muntlig, inkludert eventuell forskning du har tenkt å presentere og dens implikasjoner. Har forskningsmateriale tilgjengelig for å dele på telefon diskusjoner.

Gjennomgå planen for innleveringsfrister for hver publikasjon du vurderer. Har anmeldt for innsending i tid stykke redigert og. Spør andre sykepleier lærere, kliniske sykepleiere eller sykepleier forskere du kjenner til gjennom arbeidet ditt, som de fleste sykepleie tidsskrifter gjennomføre fagfellevurderinger av artikler før du publiserer dem.

Sjekk innsending politikk oppført på nettet. For mindre publikasjoner som de satt ut av statlige pleie foreninger og pleie boards, samtale eller e-redaktører til å se hvordan de foretrekker sine innleveringer. Sjekk for å se om publikasjonene krever noen materialer i tillegg til manuskriptet, for eksempel en bio eller en finansiell avsløring uttalelse.

Send inn din artikkel av e-post hvis det er mulig. Hvis manuskriptet er bare tilgjengelig i trykt form, sende den i posten eller bud og følge opp ved å sende innsending kontakt for å sikre at hun mottok den.