Digidexo.com

D-Anabol 25 bivirkninger

D-Anabol 25 bivirkninger


D-Anabol 25 er en potent steroid medikament som er ulovlig å kjøpe eller eie i USA uten resept fra lege. Til tross for dette faktum, er D-Anabol 25 fortsatt brukt av mange idrettsutøvere - inkludert kroppsbyggere - som en rask måte å bulk opp med muskelmasse. Det finnes en rekke bivirkninger D-Anabol 25 kan produsere, hvorav mange er farlig for fysisk og psykisk helse.

Identifikasjon

Navnet D-Anabol 25 refererer til den syntetiske kjemiske metandesenolone ifølge Steroid.com. Kjent for sin evne til å fremme gevinster i muskelmasse, tilhører metandesenolone til en gruppe stoffer kalt anabole-androgene steroider. The National Institute on Drug Abuse (NIDA) rapporterer at mens steroider som metandesenolone er noen ganger foreskrevet for legitime medisinske grunner - som å hjelpe mot muskeltapet fra kreft og AIDS - de er ofte misbrukt, som fører til skadelige bivirkninger for brukeren.

Funksjon

Som et syntetisk mannlige kjønnshormonet, opptrer metandesenolone til å produsere store mengder av testosteron (så vel som østrogen) når det brukes av en mann eller kvinne. Økte testosteron resulterer i forbedret muskelproteinsyntese, eller evnen av kroppens muskler for å behandle protein i et nytt muskel. Hoved ønskelig bivirkning av D-Anabol 25 for de som misbruker det er denne muskel gevinst, som i kombinasjon med selv lette treningsøkter kan gi dramatiske resultater. Misbrukere av D-Anabol referere til denne illegal bruk av steroidet som en «bulking syklus", eller "stabling" ved bruk er sammenfallende med andre steroider.

Effekter

Betegnelsen "anabole-androgene" refererer til to fasetter av steroid effekter, rapporterer NIDA. Anabole effekter er de som påvirker muskelvekst, mens androgene effekter består av mannlige kjønnskarakteristika. Androgene bivirkninger av D-Anabol 25 inkluderer aggressiv atferd, testiklene krymper hos menn, brystvekst, vekst av ansiktshår hos kvinner og dypere stemme, melder National Institutes of Health MedlinePlus.

Advarsel

D-Anabol 25 er tilgjengelig i tablettform, i motsetning til mange sprøyte bare anabole-androgene steroider som testosteron enanthate. Dette utgjør en spesielt farlig bivirkning, siden oral metandesenolone må passere gjennom leveren etter at den er fortært, og den kjemiske - spesielt hvis det brukes regelmessig - kan forårsake permanent leverskade. Metandesenolone, som andre steroider, øker også blodtrykket og kan forårsake alvorlig belastning på hjertet, selv hjerteinfarkt, sier MedlinePlus.

Potensiell

Psykologisk avhengighet er en annen potensiell bivirkning av D-Anabol 25. Ifølge NIDA, kan steroider produsere følelser av uovervinnelighet og intens stemning heiser, som kroniske misbrukere av metandesenolone kan kreve etter steroid har slitt av. Også, medikament-søkende oppførsel resulterer ofte fra misbruk av D-Anabol 25, siden for å holde muskelen fikk mens på steroid, må brukeren få mer. Dette kan være en spesielt skadelig bivirkning, siden metandesenolone kan anskaffes via ulovlige nettsider eller på gata, potensielt resulterer i adulterated eller feilmerket former av steroid.