Digidexo.com

kvitt fettceller

Hvordan bli kvitt fettceller

Hvordan bli kvitt fettceller


Av tiden du kommer alder 20 kroppen din normalt ikke kan miste fettceller, men det kan fortsatt få fettceller. Å få en masse vekt som voksen kan føre til fettcellene vokser. Hvis dine fettceller utvide til tre ganger sin normale størrelse, kan de dele for å skape flere celler. Men du kan kontrollere hvor mye fett som er i hver celle fett, så det er mulig å gå ned i vekt.

Hvordan bli kvitt fettceller

•  Har fettsuging utføres for å fjerne fettceller. Fettsuging er en medisinsk prosedyre for å fjerne uønsket fett i bestemte områder av kroppen. Etter at fettcellene er fjernet, vil de ikke vokse tilbake. Dette betyr ikke at du ikke opp i vekt etter fettsuging. Fettcellene kan fortsatt utvide, noe som gjør det mulig å gjenvinne vekt du tapt gjennom denne operasjonen. Dette er den eneste kjente måten å bli kvitt fettceller. Den neste beste alternativet er å krympe størrelsen på din nåværende fettceller.

Gevinst og vedlikeholde muskler ved å gjøre styrke-øvelser tre ganger i uken. Du kan miste fett ved å få muskler, så prøv vektløfting, yoga, pilates eller andre muskel-building øvelser.

Brenn fett ved å overvåke din puls under trening. Når du gjør hjerte-øvelser, overvåke hjerterytmen din til å brenne mest mulig fett under fitness rutiner. Bruk en pulsklokke eller telle din Hør slag per minutt ved å plassere fingrene på undersiden av halsen. Du vil brenne mest mulig fett når pulsen er på 60 prosent til 70 prosent av sitt høyeste. Du kan finne din maksimale hjertefrekvens per minutt trekke din alder fra 220. Prøv å gjøre cardio øvelser minst 30 minutter tre dager per uke.

Hold deg til et sunt kosthold. For å forbrenne fett og gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Å spise en lav-kalori diett vil hjelpe. Prøv å eliminere matvarer høy i tomme kalorier, slik som godteri og andre søtsaker. Bytt ut junk food med hele matvarer som hele korn, grønnsaker og magre proteiner.

Kjøp sunn mat og spise før du forlater huset. Velge usunn mat når du er altfor sulten kan være en viktig medvirkende faktor til vektøkning. Slutte å kjøpe junk food, så vil ikke være tilgjengelig når du ønsker en matbit. Det er en god idé å spise et sunt måltid før du forlater hjemmet, slik at du ikke vil bli fristet av høy-kalori mat mens du er ute.

Sikker vekttap kosttilskudd

For at kroppen til naturlig miste kroppsfett, må en redusert kaloriinntak og daglig treningsprogram bli vedtatt. Men som kroppen eldes, bli kvitt fettceller kan bli vanskelig på grunn av en nedsatt stoffskifte og mangel på energi til trening. Vekttap kosttilskudd er tilgjengelige for ikke bare øke thermogenetics av ​​kroppen, som er forbrenningen, men også for å øke energi og kroppens naturlige evne til å utnytte fettceller. Alltid snakke med legen din før du drikker noen vekttap supplement for å sikre sin sikkerhet.

Lipo 6

Lipo 6 av Nutrex har vunnet den beste fett tap produkt av året prisen fra fitness eksperter på bodybuilding.com i 2005, 2006, 2007 og 2008 Dette vekttap supplement forbedrer kroppens thermogenesis prosess, som er prosessen der kroppen benytter lagret fett cellene for energi. I motsetning til de fleste vekttap kosttilskudd, Lipo 6 har en flytende kapsel design, som vil tillate de aktive ingrediensene til å bli raskt absorbert i kroppen. Selve kapselen ikke benytter gelatin, eller animalske produkter, men heller en vegetabilsk versjon av gelatin.

Å konsumere denne vekttap supplement, ta en kapsel om morgenen før frokost med åtte gram vann og deretter en kapsel i ettermiddag med åtte gram vann. Etter en uke øke servering størrelse ved tilsetning av en kapsel til morgen servering og en ytterligere kapsel til ettermiddagen tjener for totalt inntak på fire kapsler. Konsumere aldri mer enn seks porsjoner innenfor en tjuefire timers periode eller innen seks timers søvn. Før du tar denne vekttap supplement, snakke med legen din for å sikre sin sikkerhet.

Dexatrim Max Complex 7

Dexatrim Max Complex 7 er en helt naturlig vekttap supplement som hjelper kroppen å redusere fettcellene ved å innføre totalt syv naturlige ingredienser. Siden dette tillegget ikke utnytter stimulerende midler, vil de som er følsomme for koffein kunne ta dette tillegget uten å møte jitters eller andre negative bivirkninger. De viktigste aktive ingrediensene i denne formelen inkluderer EGCG, B-vitamin kompleks samt ginseng. EGCG er avledet fra grønn te og denne forbindelsen er i stand til å redusere appetitten, samt øke stoffskiftet.

For å begynne å ta Dexatrim Max Complex 7 du vil ønske å ta to kapsler først i morgen med åtte gram vann. Følg denne tjenestegjør med en kapsel i ettermiddag med åtte gram vann. Aldri bruker mer enn fire kapsler i en tjuefire timers periode. På grunn av den høye konsentrasjon av vitaminer i denne supplement, kan milde magesmerter oppstå. Hvis en urolig mage varer lenger enn to dager, kutte dine daglige porsjoner i to. Snakk med legen din før du tar dette tillegget, som noen av de vitaminer kan forårsake uønskede reaksjoner på visse medisiner.

Hvordan å ødelegge fettcellene

Hvordan å ødelegge fettcellene


Det er mange produkter og teknikker på markedet alle lovende å være den siste og største måte å ødelegge fett for godt. Fad dietter består vanligvis av en streng lynkurs som potensielt vil la deg slippe vekt raskt i begynnelsen, men at vekttap sjelden varer. Andre selskaper tilbyr ulike enheter som lover ødeleggelse av fettceller gjennom stimulering; Også disse produkter arbeide sjelden, og resultatene er minimal, om i det hele tatt. Den beste måten å rense kroppen for uønsket fett er å opprettholde en sunn livsstil som inkluderer regelmessig mosjon og riktig matvaner.

Hvordan å ødelegge fettcellene

Gjør en kardiovaskulær trening. Den mest effektive måten å bli kvitt fettceller fra kroppen er å forbrenne dem av gjennom trening. Begynn sakte, utføre 20 til 30 minutter av kardiovaskulær trening tre dager i uken, enten det er løping, sykling, eller ved hjelp av elliptiske. Øk intensiteten og frekvensen som du er i stand til, å prøve for opp til 5 ganger i uken. Studier har vist at en økning av intensiteten under kardiovaskulær trening, i stedet for ganske enkelt å øke lengden på tiden, vil brenne fett bedre og lengre utover dagen.

Løft vekter. Vektløfting i forbindelse med kardiovaskulær trening er en-to slag å ødelegge fett på kroppen din. Igjen begynner sakte og ikke trene en bestemt muskelgruppe mer enn en gang i uken. En populær regime er en fire-dagers splitt av bryst / rygg på dag 1, biceps / triceps på dag 2, skuldre på dag 3 og bein på dag 4. Tillat en hviledag mellom dag 1 til 3. Så hvis du skulle starte på en mandag, ditt regime ville gå som følger: Mandag - bryst / rygg; Tirsdag - resten; Onsdag - biceps / triceps; Torsdag - resten; Fredag ​​- skuldre; Lørdag - ben; Søndag - resten. Hviledager er viktig fordi dette er når muskelfibrene reparere seg selv og til slutt vokse. Hvis du er ukjent med vektrom, arbeide med en personlig trener til å utvikle en rutine som passer din fysiske evne.

•  Spis sunt. Spise bedre er den eneste andre måten å bli kvitt kroppen av fett. Eliminere junk mat fra kosten og fokus på mettende, sunn mat som hele korn, magert kjøtt, frukt og grønnsaker er den beste måten å unngå fett fra snikende tilbake på kroppen din.

Hint

 • Ro deg ned disse rutinene, fordi en drastisk endring i livsstil kan føre til irritabilitet og brå ernæring endringer kan føre til oppkast. Starte livsstilsendring er den enkle delen; den harde delen er å holde seg til det. Hold øye med prisen og tenke langsiktig. Ernæring-messig, vil du være mye lykkeligere i det lange løp hvis du holder deg til regimet enn hvis du gir etter for et kortvarig forløp i dommen.
 • Pass på å ikke trene for hardt når den først starter opp, for å unngå en alvorlig skade.

Hvordan å redusere størrelsen på lårene

Hvordan å redusere størrelsen på lårene


Lårene er ofte gjenstand for mange kvinners laments, spesielt når badedrakt sesongen ruller rundt. Noen kvinner føler at deres lår touch for mye i midten, mens andre mener lårene er ikke tonet nok til å bruke shorts. Andre føler at lårene er litt for store. Her er noen forslag til hvordan du kan takle det vanskeligste delen av kroppen.

Hvordan å redusere størrelsen på lårene

•  Innse at du ikke kan fysisk "spot redusere", som refererer til å bli kvitt fett utelukkende på ett område av kroppen - uansett hva vekttap kosttilskudd eller vekttap produkter si. Det er også umulig å bli kvitt fettceller når du har dem. Men det finnes måter å krympe dem.

Du trenger å gå ned i vekt for å krympe lårene; redusere din generelle body mass og dine fettceller vil også avta i størrelse. Dette kan gjøres på flere måter som er oppført nedenfor.

Avstå fra strenge, umulig å opprettholde dietter. I stedet vedta et vekttap program der du tar i mindre kalorier i kostholdet ditt totalt. Og raske vekttap mål er ikke sunt, så holde seg borte fra dietter som tilbyr "den raskeste måten å gå ned i vekt" eller lignende. En god tommelfingerregel er å ta målvekten og multiplisere det med 11; Dette er antall kalorier du trenger for å opprettholde den vekten.

Fokus på vekt-baring øvelser som involverer bena for et effektivt vekttap strategi. Løping er en vekt-baring trening; svømming er det ikke. Disse vil redusere lår størrelse ved å gjøre bena ser slankere og sterkere.

Prøv å løfte vekter med bena som leg curls og presser. Hvis du er bekymret for muskel og "bulking opp," løfte lettere vekter og gjøre flere repetisjoner. Doing plie knebøy og utfall også vil målrette musklene på innsiden av lårene. Se Resources for linker.

Hint

 • Vurdere å søke råd hos en personlig trener om kosthold og mosjon.
 • Hvis du aldri har gjort beinøvelser, begynne langsomt.
 • Hold deg unna vekttap kosttilskudd og andre uregulert vekttap produkter.

Hvordan: Reduksjon av Cellulite

Hvordan: Reduksjon av Cellulite


Cellulite er et begrep for den fordypninger i huden som ofte vises over hofter, lår og nedre mage områder av mennesker, særlig kvinner. Huden vises dimpled og ujevn grunn klumpete forekomster av fett. Selv om cellulitter ikke anses å være et skadelig medisinsk tilstand, mange anser det å være skjemmende. Flere tips kan bidra til å redusere forekomsten av cellulitter.

Hvordan: Reduksjon av Cellulite

•  Gå ned i vekt. The Mayo Clinic sier at sunt vekttap, via regelmessig mosjon og et sunt og balansert kosthold (med mye fiber, grønnsaker og frukt) er en effektiv måte å redusere forekomsten av cellulitter. Å bli kvitt overflødig fett og gjør musklene i mage, lår og legger sterkere kan bidra til å tone opp huden og dermed gjøre cellulitter mindre opplagt.

eliminere giftstoffer fra kroppen din. Cellulitt oppstår på grunn av giftige akkumulering i kroppen. Vann er gunstig for reparasjon av bindevev, cellulitt som gjengir akkumulering en mye mer vanskelig begrep. Du kan tegne ut unødvendige giftstoffer ved å drikke minst åtte glass vann hver dag. Dette hjelper også med vekttap og hydrering. En annen måte å bli kvitt kroppslige giftstoffer er å slutte å røyke og ikke drikke mye alkohol.

Påfør aktuell kremer til berørte områder, to ganger om dagen. Topiske behandlinger som består av den aktive bestanddel retinol kan bidra til å minimere forekomsten av cellulitt. Kremer som mål å eliminere cellulitter ved å fremme hudens naturlige fasthet og elastisitet, og reduserer synligheten av støt og dimples. De gjør dette ved å trekke ut giftstoffer og væsker, så vel som å stimulere blodsirkulasjonen i cellene. Ifølge Mayo Clinic, bør cellulitt redusere etter ca et halvt år for å bruke aktuell retinol behandlinger.

Få en massasje. Faste og mekaniske hud massasje er istand til å heve lymfedrenering samt blodstrøm, som begge kan føre til sammenbrudd cellulitt. Disse massasjer også som mål å trekke ut fettet ut av cellene. Disse cellulitt massasje kalles "endermologie" og utnytte suge og sylindriske ruller å kontakte bindevev i huden.

Prøv laser fettsuging. Fettsuging er en kosmetisk prosedyre som tar sikte på å bli kvitt overflødig fett innskudd. Målrette cellulitt-ridd områder av kroppen ved å stramme opp og oppstrammende slapp hud, og samtidig bli kvitt fettceller via laser.

Cellulite Reduksjon i Lårene

Cellulitter kan være pinlig og påvirker åtte av 10 kvinner, ifølge Mayo Clinic. Cellulite skaper en cottage cheese eller appelsinskall utseende på huden. Dette problemet oppstår vanligvis på rumpe og lår, men kan også være plassert på armer og mage området også. Risikofaktorer for cellulitter kan inkludere bruk av prevensjonsmidler, stress og å ha en inaktiv livsstil, sier Mayo Clinic. Heldigvis finnes det alternativer for å redusere forekomsten av cellulitter på lårene.

Vekttap

Vekttap er den beste behandling for cellulitt reduksjon, sier Mayo Clinic. Når ekstra pounds er tapt, musklene i låret området glatte ut, redusere synligheten av cellulitter.

The Mayo Clinic anbefaler å bruke "sunn vekt Pyramid" for å gå ned i vekt. Denne pyramiden fokuserer på å spise minst tre porsjoner frukt og fire porsjoner grønnsaker daglig. Opp til åtte porsjoner med karbohydrater og 06:57 porsjoner protein og meieriprodukter er også anbefalt. Fett bør begrenses til 3-5 porsjoner daglig, og søtsaker bør holdes på 75 kalorier eller mindre.

Medline Plus anbefaler bor borte fra kjepphest, og "yo-yo" slanking, som ikke har blitt godkjent for cellulite reduksjon. Røyking bør også bli avviklet fordi det kan fremme utviklingen av cellulitter.

Laser Behandlinger

Laser behandlinger bruker radiofrekvens og infrarødt lys for å bli kvitt cellulitter, sier Mayo Clinic. Behandlinger er administrert to ganger i uken, og resultatene kan ta opptil seks måneder å utvikle.

Shock Waves

Lavenergi sjokkbølger er et annet alternativ for behandling av cellulitter på lårene. Denne teknikken bruker ultralyd-teknologi for å målrette kollagen struktur av hudceller berørt av cellulitter.

Sjokkbølger blir anvendt til låret to ganger ukentlig i flere uker. Etter denne perioden, pasienter synes å merke en reduksjon i cellulitter, sier PubMed Central.

Behandlinger for å unngå

Fettsuging blir kvitt fettceller, men vil ikke fjerne cellulitter. Faktisk sier Medline Plus at fettsuging kan gjøre forekomsten av cellulitter verre.

Vær også forsiktig med å kjøpe dyre cellulitt kremer. Disse kremene regnes som "kosmetisk" som betyr Food and Drug Administration anser ikke disse kremer for å ha en medisinsk bruk.

Betyr miste vekt Kvitte seg med Cellulite?

Mange folk panikk når de ser dimpling på huden sin, fordi de vet at dette er cellulitter. For mange mennesker, representerer cellulitter være overvektig, ute av form og lite tiltrekkende. Kvinner er utsatt for å utvikle cellulitt i ulike områder enn menn, men det kan utvikle seg hvor som helst på kroppen for begge kjønn. Det er flere måter å bli kvitt cellulitter, samt hindre det.

Hva er cellulitter?

Alle har et fett som sitter under huden. Hvor mye du har; imidlertid avhengig av faktorer som for eksempel livsstil, genetikk og vekt. Dette lag av fett har et formål; det beskytter dine organer, nerver og muskler. Hvis kroppen din fungerer som den skal, er alle giftstoffer fjernet og cellene fett holde seg glatt og ikke-smilehullet. Men, dersom visse betingelser er oppfylt, for eksempel stress og mangel på mosjon eller vannforbruk, kan giftstoffer bygge opp i systemet, og fettcellene bli klumpete. De giftstoffer som har samlet seg vil føre til at bindevevet til å tykne, stivne og forårsake en fordypninger utseende i huden.

Vekttap hjelper

Dessverre, når en fettcelle utvikler seg, er det der for godt; for resten av livet ditt. Du kan imidlertid flate ut fettcellene slik at de er mindre klumpete og cheesy ser ved å miste vekt. Selv om disse cellene kan ikke helt forlate kroppen, kan du bidra til å redusere deres utseende slik at de blir nesten uoppdaget.

Redusere utseende

Hvis du ønsker å forebygge eller redusere forekomsten av cellulitter, er det noen gode tips for å hjelpe krympe fettcellene. Kardiovaskulær trening er en fin måte å få blodet i bevegelse, surstoff dine organer, og øke svette som fjerner giftstoffer. Hvis du kombinerer svette med å drikke mye vann, vil giftstoffene har en vanskeligere tid deponerer seg under huden og bli fettceller. En annen måte å bli kvitt cellulitter er å lære hvordan å slappe av. Når du er stresset, ikke kroppen din fungerer ikke skikkelig. Avslappende kan bidra til å forhindre utviklingen av cellulitter.

Gode ​​vaner for å forebygge cellulitter

Selv om du kanskje ikke være i stand til å hindre all cellulitter, kan du i stor grad redusere risikoen for å få mye av det etter hvor du bor. Spise en sunn diett som unngår søtsaker, høye-carbohyrate matvarer er en god måte å forebygge cellulitter fra forming. Drikk rikelig med vann, og prøve noen dype pusteøvelser. Dyp pusting er ikke bare en fin måte å bli kvitt cellulitt-bygge giftstoffer, men det hjelper også deg avslappet.

Betraktninger

Utvikle gode vaner som en ung person er avgjørende for en sunn livsstil og holde seg i form og trim. Ved å lære gode vaner, lærer du nøklene til å hjelpe kroppen din fungerer på er optimal. Når kroppen og alle dens systemer fungere riktig, vil ting som fett og cellulitter ha en vanskeligere tid å utvikle. Du vil også ha en enklere tid å få cellulitter å forsvinne ut av syne, bør enhver utvikler.

Hvordan bli kvitt fett Dimples

Fat gropene er forårsaket av cellulitt, som er en spesifikk form av fett som er strukturelt vanskeligere å fjerne enn vanlig fett. Dette er grunnen til at du kan se store folk med mye fett som ikke har fett dimples, mens andre tynnere mennesker kan ha fett gropene over hele kroppen. De vanligste stedene å finne fett gropene er på beina og baken. Heldigvis, dette er noen av de enkleste stedene å målrette når det kommer til fett smilehull eliminering.

Hvordan bli kvitt fett Dimples

•  Begynn å løfte vekter. En god vektløfting programmet vil håndtere alle deler av kroppen. Du kan imidlertid legge spesiell vekt på de områdene som har cellulitter. Den beste måten å bli kvitt cellulitter er å stramme opp huden rundt det ved å fylle opp dette området med muskel. Knebøy og utfall er gode gratis-vekt øvelser som vil målrette setemusklene og lårene, som er de to stedene på kroppen mest sannsynlig å ha fett gropene.

Unn huden din. Mens du angriper dine fett dimples fra under huden, supplere din innsats ved å hjelpe huden din selv komme inn på handlingen. Bruk en fuktighetskrem for å hjelpe huden din bli glatt og stram. En god fuktighetskrem kan, på egen hånd, dramatisk redusere forekomsten av gropene. Legg kremer med vitamin A og C for kollagen og elastin produksjonen for å hjelpe huden å gjenopprette sin ungdommelige utseende, og du er godt på vei til smilehull-fri hud.

Ta vitaminer. Sunn hud, og til og med "sunn" fett, er et resultat av en frisk kropp. Hvis kroppen din ikke får alle de næringsstoffene den trenger, kan det være hemme din evne til å skape faste, sunn hud og fettceller. En daglig multivitamin er en god start, og vitamin A og C er spesielt bra for å hjelpe huden din funksjon i en ungdommelig måte, beholde fuktighet og gjenopprette fra skader som strekkmerker som kan føre til dimples.

Få rikelig med mosjon. Mens cellulitter er langt vanskeligere å fjerne enn vanlig fett, vil det forsvinne med rikelig med mosjon som resten av fett blir til muskler også. Daglig cardio, samt løfte vekter, vil bidra til å jevne ut disse gropene.

Spis en sunn, lav-fett diett. Dette vil også hjelpe deg å miste vekt generelle og opprettholde en sunn kroppsbygning. Fersk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og nøtter er de beste tingene for deg å spise hvis du kjemper fett gropene. Husk, siden fett gropene plage overvekt og sunn vekt folk, bare å miste vekt vil ikke klippe det. Du må forholde seg til fett gropene på flere fronter for å eliminere dem.

Hint

 • Konsultere legen din før du begynner på et nytt treningsprogram eller diett diett.

Forventet levealder fettceller

Forventet levealder fettceller


Mange mennesker ønsker å miste fett, men de fleste av dem ikke forstår hva fett er, eller hvordan fett celler lever i kroppen.

Fettcellene

Fettcellene er bitte små celler som absorberer og akkumulerer fett fra maten du spiser. Når forbrukes, er fett brytes ned og absorberes i blodstrømmen. Fettet blir da fanget ut av blodet system og lagres i fettcellene i hele kroppen din.

Fat Cell Creation

Fettcellene er kun opprettet når du er i mors liv, og når du går gjennom puberteten. Andre enn de to ganger, er nye fettceller vanligvis ikke opprettet.

Fettcellene Ikke Die

Dessverre har fettceller i kroppen ikke dø. De fettcellene som du allerede har i kroppen din etter puberteten er de samme fettceller at du vil ha for resten av livet ditt.

Hvordan du ned i vekt på?

Hvis fettcellene ikke dør, så hvordan får du kvitt dem? Når du trener og spiser riktig, vil du begynne å miste vekt. Den vekt som går tapt er fett, men det er ikke fordi fettcellene blir fjernet fra kroppen. Hva som faktisk skjer er at noe av fettet som ligger i dine fettceller blir fjernet, og deretter disse fettcellene blir mindre. Så, når du gå ned i vekt, er du ikke miste fettceller, men bare krymper de som du har.

Eneste måten å fjerne fett Cells

Den eneste måten at fettcellene kan bli fjernet fra kroppen er permanent hvis du har dem fjernet via fettsuging eller annen invasiv prosedyre.

Hvordan du raskt bli kvitt cellulitter

Hvordan du raskt bli kvitt cellulitter


Cellulitter er et vanlig problem blant kvinner, og huden dimples tendens til å vises på lår, ben og armer. Det er ingen over natten kur for cellulitter, og rask handling er nøkkelen til å redusere forekomsten av cottage cheese hud og glatter ut dimples. Årsakene til cellulitt er utallige, men ofte overvekt eller fedme bidrar til problemet. Heldigvis er det mulig å bli kvitt dette problemet, eller i det minste redusere alvorlighetsgraden av cellulitter.

Hvordan du raskt bli kvitt cellulitter

•  Bli kvitt cellulitter indusert av vann oppbevaring. Pounds av ekstra væske i ekstremiteter på grunn av en høy saltinntak eller drikke noen væsker kan føre vann til å bosette seg i kroppen og produsere cellulitter. Du ønsker å kutte vann vekt for å redusere cellulitter. Redusere natrium inntaket til 1500 milligram per dag og drikke åtte glass vann daglig.

Påfør huden-oppstrammende lotion for å øke kollagen og elastisitet. Stramme huden og øker kollagenproduksjonen kan bidra til å jevne ut dimples og redusere forekomsten av cellulitter. Kjøp hud-oppstrammende geleer og kremer fra drugstores og bruke som anvist.

Reduser fettceller i cellulitt utsatte områder. Tar sikte på å gå ned i vekt for å bli kvitt cellulitter. Start med å redusere det daglige kalorier, og deretter legge til kardiovaskulær trening minst tre ganger i uken i minst 30 minutter. Aktiviteter for å hjelpe brenne fett og kalorier omfatter løping, svømming, sykling og aerobic.

Masser huden din til å øke blodgjennomstrømningen. Bruk en hud børste og massere cellulitt områder daglig for å øke blodtilførselen til bindevev. Denne aktiviteten bidrar til å fjerne væskeansamling og giftstoffer fra kroppen din og glatter huden dimples.

Spis lav-fett måltider. Rask mat, stekt kylling og andre fettrike matvarer kan øke fettceller, spesielt hvis du er inaktiv. Fiberrik mat som frukt og grønnsaker for å tilfredsstille din appetitt og reversere forstoppelse, som også kan spille en rolle i cellulitt spise.

Hint

 • Drikk færre koffeinholdige drikker og slutte å røyke for å redusere cellulitter. Begge aktivitetene kan innsnevre blodårene og øke visningen av hud dimples.
 • Bygge muskler definisjonen i lårene og armene hjelper stramme opp huden og reduserer cellulitter.
 • Resultatene er ikke garantert med hud-oppstrammende kremer, og cellulitter kan returnere når du slutte å bruke.

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området


Cellulitt refererer til den klumpete hud som vises på rumpe, hofter og mage av mange kvinner. Cellulitter oppstår når fettlagrene akkumulere. Mens cellulitter har ingen helserisiko, gjør det deg til å føle selvbevisst når iført formtilpasset klær. Genetiske faktorer bestemme sannsynligheten for å utvikle cellulitter på magen området; Men stress, vekt, prevensjonsmidler og inaktivitet også bidra. Å kvitte seg med magen cellulitter, trenger du å trene daglig og undersøke din diett og hudpleie rutine.

Bruksanvisning

Miste overflødig vekt og styrke musklene. Regelmessig trening består av minst fem dager med 30- til 60-minutters kardiovaskulære rutiner for å forbrenne fett, og minst tre dager med styrke og styrketrening for å stramme musklene. Mens cellulitter vil ikke forsvinne helt, krymper trening fettceller og gir huden en glattere utseende. Innlemming Pilates inn i rutinen gjør magemusklene sterkere.

Reduser stressnivået ved å vedta avspenningsteknikker. Stress øker nivået av kortisol i kroppen, noe som fører til stygge magen bule. Legg avslapping aktiviteter, som for eksempel yoga eller tai chi, til ditt treningsprogram for å håndtere stress. Andre avspenningsteknikker inkluderer dyp pusting, visualisering og meditasjon.

Konsumere et sunt kosthold fylt med cellulitt-bekjempelse mat. Mat med et stort vanninnhold holder huden hydrert, noe som reduserer synligheten av klumpete fettansamlinger på magen. Spis mat som inneholder vitamin C for å holde kollagen sterk. Kollagen er et protein som holder huden fra å bryte ned. Cellulitt-kampene matvarer inneholder epler, hele korn, brun ris, tomater, vannmelon og rød paprika.

Planlegg en massasje for å redusere forekomsten av cellulitter på magen. MayoClinic.com sier en kraftig massasje øker blodgjennomstrømningen og reduserer væske buildup på magen. Noen spas gi massasjebehandlinger ved hjelp av en håndholdt maskin som massasje som det ruller over huden. Massasje gjør huden virker jevnere, men er bare midlertidig uten riktig kosthold og mosjon.

Påfør cellulitt kremer og lotions til magen. Aktuell kremer og lotion inneholder ofte ingredienser som kalsium, retinoider, planter og urter. Disse produktene hydrat huden, noe som gjør magen ser glattere. De har ikke permanent fjerne fett innskudd, så du må bruke dem hver dag. MayoClinic.com advarer noen ingredienser i cellulitt produkter forårsaker allergiske reaksjoner og utslett.

Tips og advarsler

 • Det finnes ingen kur for cellulitter, så vær skeptisk til ethvert produkt som hevder å permanent fjerne den.

Hvordan bli kvitt Bloodclots

Blodpropp, eller tromber, er solide formasjoner av blodkomponenter som blodplater og røde og hvite blodlegemer, og kan oppstå av mange grunner, blant annet blokkert blodstrøm og skade blodkar. De kan også føre til flere alvorlige helseproblemer, som for eksempel hjerteinfarkt. Det er mange forskjellige måter å bli kvitt for blodpropp.

Bruksanvisning

•  Øvelse ofte. Turgåing er en vanlig øvelse brukes til å forbedre blodsirkulasjonen og løse opp blodpropper. Andre nyttige øvelser inkluderer jogging, løping og kondisjonskrevende treningsprogrammer.

•  Gå ned i vekt. Økte mengder vekt kan føre til belastning på hjertet så vel som blodstrømmen. Dessuten er hormonet leptin utskilles av fettceller i kroppen. Dette hormonet er mistenkt for å være en medvirkende faktor i økt produksjon av blodpropp hos overvektige individer. Holde vekten på et sunt nivå vil fraråde blod blokkeringer og redusere mengden av leptin produseres.

Slutte å røyke. Ingrediensene i sigaretter har vært kjent for å øke potensialet av koagulasjon av blod, og mange røykere utvikle blodpropp på grunn av denne endring koagulering. Utviklede blodpropp kan blokkere viktige blodstrømmen til organene som hjertet og hjernen, og kan være dødelig.

Spis mat med høyt salisylater. Salicylater er blodfortynnende næringsstoffer som finnes i frukt, samt medisiner som Aspirin. En diett høy i bær som jordbær, tyttebær og blåbær kan bidra til å holde blodet tynne og redusere sjansen for å utvikle blodpropp.

Ta medisiner som oppløses blodpropp og forebygge dannelsen av nye blodpropper. Medisiner som antikoagulanter bidra til å forhindre at blodet lett levrer og er nyttig for pasienter med blod-clotting problemer som hyperkoagulasjon, som er en tilstand der blodpropper for fort eller unormalt. Antikoagulantia og andre blodpropp medisiner bør bare tas under veiledning av din lege, og bivirkninger som feber og gulsott bør diskuteres før du starter medisinering.

Hva er den enkleste måten å bli kvitt kroppsfett naturlig?

Hva med å kvitte seg med kroppsfett? Vi har svaret. Spise riktig mat i riktige proporsjoner, drikke mye vann, og trene kroppen din. Det finnes måter å kontrollere kroppsfett. Naturlig vekttap er ingen hemmelighet, og det er enkelt og effektivt.

Hva kroppsfettet

Fett er fettvev består av adipocytter. Dette er en celle som har differensiert og bli spesialisert i syntese og lagring av fett. Hver kroppen trenger fett celler. Men vi trenger riktig mengde fett celler.

Hvordan Fat Cells er utviklet

Forsker Alan Satiel er direktør for Life Sciences Institute, å gjennomføre studier på hvordan fettceller dannes. Fettcellene dannes fra stamceller når de utsettes for en viss hormonelle miljø. Felles kunnskap forteller oss at fett er dannet når mat er konsumert i overkant og lagres for drivstoff.

Overflødig

Nonfat eller lav fett matvarer som finnes i hyllene i dagligvarebutikker er ofte lastet med kalorier. Den lave fettlokkemiddel kan høres lovende ut, men i virkeligheten disse matvarene er lastet med karbohydrater (sukker) for å plassere smaken tilbake inn i maten. Karbohydrater ikke slå direkte til fett, men i overkant kan føre til vektøkning.

Mat som fremmer Fat Loss

Rå naturlige matvarer er en av de viktigste elementene for å fremme vekttap naturlig. Rå mat er ren energi, eller på et molekylært grunnlag, de elektron rik. Alt du egentlig trenger å vite er at elektroner er den samme energien som lyser en pære. Dette er den samme energien som gjør kroppen i en fettforbrenning maskin. Inkluder så mye sol modnet mat i ditt daglige matinntak som mulig.

Raw foods are also high in fiber, which helps break down foods and keeps the intestinal tract clean according to Samantha Heller,MS,RD,Health magazine. This is important because leafy living foods promote anaerobic bacteria within the intestinal tract. This natural bacteria supports a healthy digestion in the gastrointestinal tract.

Trening og Body Fat Loss

Bygge muskelmasse og mitokondrier volum gjennom treningen naturlig fett tap selv når kroppen er i ro.

Here is an important piece of information that you should hang on to for later reference. It takes more oxygen to burn fats than it does carbohydrates. When you participate in aerobic exercise the body may become anaerobic at some point during the workout. For you, this means that the body may switch fuel sources and change from fat to a carbohydrate as a fuel. Keeping the heart rate targeted to a lower rate is actually better for burning fats.

Vann Intake and Body Fat Loss

Leverens viktigste funksjon er å bryte ned fett i blodet og produsere energi. Nyrer som er fratatt vann ikke lenger drive effektivt og leveren skritt i å hjelpe nyrene i avfall eliminering. Fett som ikke kan elimineres avsettes på vitale organer, og i tarmen. Legge til et glass vann før hvert måltid bidrar til metthetsfølelse av mett. Drikk mer vann med hvert måltid resulterer i mindre kaloriforbruk. Neste gang i stedet for å nå for en matbit lastet med overflødige kalorier drikke et glass vann i stedet.

Endre matvaner

Redusere kaloriinntaket vers fysiske produksjonen bidrar til å redusere kroppsfett. Upping protein inntaket og senke karbohydrat og fett inntaket ratio øker kroppsfett tap. Spise fem på seks små måltider daglig også fører til en kroppsfett tap. Dette er nok til å holde kroppen anabole eller i en bygning modus. Gi kroppen din nok til å leve fra måltid til måltid demper også sult smerter.

Hvordan bli kvitt cellulitt

Hvordan bli kvitt cellulitt


Jakten på en kur for cellulitter, klumpet fett innskudd fleste kvinner har på sine lår og rumpe, er en tilsynelatende endeløs oppgave. Ved noen anslag, så mange som 98 prosent av kvinnene har en viss grad av cellulitt på kroppen sin. Det er mange forskjellige foreslåtte rettsmidler for cellulitter, men det synes den eneste måten å vinne slaget om disse buler er å ta en multi-lagdelt tilnærming.

Bruksanvisning

Angripe Cellulite fra alle retninger

•  Tone opp musklene med styrke bygge og motstand øvelser. Studier har vist at bedre muskel fasthet kan hjelpe deg bli kvitt cellulitter. Konsentrer ekstra tid på muskel under områder med massevis av cellulitter, men skape en trening for hele kroppen for best resultat.

Hold deg til et lavt kaloriinntak. Cellulitter er ikke eksklusivt for overvektige kvinner, men å spise sunt vil holde størrelsen på fettcellene små. Dette er ikke nok til å bli kvitt cellulitter, men det vil bidra til løsningen.

Vurdere aktuell kremer til at stramme overflaten av huden eller bindevevet under huden. Aminosyrer, tang og ginkgo-biloba ekstrakter all handling som huden strammere. Se etter ett eller flere av disse ingrediensene på ulike anti-cellulitt produkter.

Tenk aktuelle kremer som krympe fettceller. Koffein er den mest vanlig ingrediens i slike produkter, og fungerer som en dehydrator. Når disse produktene fungerer, fungerer vanligvis de umiddelbart.

Splurge på endermologie, en poliklinisk prosedyre som innebærer suge massasje for å jevne ut huden. Flere behandlinger er nødvendig over flere måneder på en betydelig kostnad per behandling. Oppfølgings behandlinger er også nødvendig for å opprettholde resultatene.

Prøv mesotherapy å eliminere lokaliserte lommer av fett forårsaker cellulitter. Mesotherapy er serie av flere polikliniske prosedyrer som injeksjoner gis til sammenbrudd fettcellene for godt. Brukes i Europa og Sør-Amerika for en god stund, er det nå tilbys i USA av utvalgte plastikkirurger.

Forskning laser behandlinger for å styrke bindevevet under huden. Nye prosedyrer blir utviklet for å bruke lasere for å bekjempe cellulitter, men det er noe uenighet om deres effektivitet.

Tips og advarsler

 • Camouflage cellulitter med en god brunfarge. Fake baking er den sunneste måten å sole huden din, så ikke sitte ute i solen og risiko hudkreft.
 • Ikke slutte å bruke aktuelle behandlinger eller effektene vil avta. Dette er bare midlertidige reparasjoner.
 • Ikke få fettsuging for å bli kvitt cellulitter. Denne fremgangsmåten kan faktisk forverrer problemet.

Hvordan bli kvitt av Cellulite & Water

Hvordan bli kvitt av Cellulite & Water


Cellulitter og vann vekt er to ubehagelige hud- og kroppsforhold. Cellulitter, også kalt appelsinhud, er forårsaket av ansamlinger av fettceller som tøyer mot huden som skaper en uregelmessig og humpete utseende til huden. Vann vekt kan være forårsaket av alt fra kosthold til medisinske tilstander som leddgikt og nyresykdommer. Å kvitte seg med begge forholdene, er det ulike livsstil endringer du kan innlemme i din rutine og dagliglivet.

Bruksanvisning

Før du begynner noen øvelse regime eller livsstilsendring, ta kontakt med legen din for å utelukke eventuelle underliggende medisinsk tilstand som forårsaker oppblåsthet og vannretensjon. Ifølge Anne Collins nettside, kan allergiske reaksjoner og skjoldbruskkjertelen og leversykdom alle føre til at kroppen til bloat og holde vann.

Spis et sunt kosthold som inneholder frisk frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner som kylling og kalkun og umettet fett som raps og olivenolje. Unngå fet, sukkerholdige matvarer som er rike på kalorier og lite næringsstoffer som disse kan øke din vekt og kroppsfett, noe som gjør cellulitter synes verre enn det er.

Senk saltinntaket. Overflødig salt gjør kroppen beholde vann og forårsaker oppblåsthet. The American Heart Association anbefaler et daglig natrium forbruk av ikke mer enn 1500 milligram.

Spis bananer, rosiner, avokado og aprikoser fordi disse fruktene er høy i kalium. Kalium bidrar kroppens balanse væsker og bidrar til å lindre oppblåsthet.

Masser de delene av kroppen din påvirkes av cellulitter for å bidra til å redusere sitt utseende. Bruk en loofah, massasje-hanske eller hendene og bruke sirkulære masserer bevegelser til huden din, for å stimulere blodsirkulasjonen og eliminere giftstoffer fra kroppen. Redusere giftstoffer vil redusere forekomsten av cellulitter.

6. Påfør en aktuell anti-cellulite krem som inneholder 0,3 prosent retinol til problemområder. Mayoclinic.com sier at å bruke en 0,3 prosent retinol krem ​​to ganger om dagen vil redusere forekomsten av cellulitter i omtrent seks måneder.

Utføre aerob trening tre ganger per uke for å øke stoffskiftet. Aerob trening vil hjelpe svette ut giftstoffer og overflødig natrium som kan forårsake oppblåsthet. Velg mellom hjerte-øvelser, som løping, turgåing, sykling eller svømming som vil raskt gi en aerobic trening når du er ferdig strenusouly.

Legg styrketrening til ditt treningsprogram for å øke muskelvevet og redusere kroppsfett. Utføre øvelser som push-ups, crunches, utfall, armhevinger, brystpresse og triceps dips, for å utvikle muskler som vil hjelpe deg vises mer mager.

Drikk vann gjennom hele dagen. Et minimum av 8 til 12 glass per dag er recommeded. Vann spyler ut giftstoffer, inkludert overskytende natrium og det fremmer vekttap ved å gjøre du føler deg full og derfor undertrykke appetitten.

Tips og advarsler

 • Rådføre seg med legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.

Øvelser som kvitte seg med Cellulite

"Orange-peel-syndrom" og "cottage-cheese hud" - mange moderne termer beskriver cellulitter. Men fettcelle-relatert tilstand som fører til fordypninger i huden ble faktisk ansett som et tegn på høy sosial status, attraktivitet og sexiness tilbake i viktoriansk tid. Men hvis du er mer av en 21. århundre slags gal, mosjon er en måte å bli kvitt cellulitter.

Hva som forårsaker cellulitt

Forskjellige faktorer, slik som diett og, kanskje mest betydnings, mangel på fysisk aktivitet, kan føre til utvikling av cellulitt. Forskning viser økende problemer med cellulitter, som følge av en samlet stillesittende livsstil tilpasset gjennom år med modernisering. I dag er mange mennesker jobber kontoret jobber og få små mengder fysisk aktivitet (eller ingen i det hele tatt), mens tiår siden, fysisk arbeid var mer fremtredende. Reduksjoner i østrogen også kan bidra til problemet.

Øvelser

Arbeider ut på en tredemølle, sykling (stasjonære teller) eller en elliptisk trener er gode treningsmuligheter for å redusere cellulitter. Du kan også innlemme moro og fritid i din fitness rutine gjennom aktiviteter som turgåing, jogging, svømming, roing og selv skøyter. Nøkkelen er å jobbe i områder hvor fettet er lagret, slik som quadriceps (lår), hamstrings, kalver, armer og rumpe. Disse hjerte-øvelser hjelp med blodstrømmen - mangel på sirkulasjon er en stor bidragsyter til utviklingen av cellulitter - og hjelp fett fanget under huden til å reise gjennom blodstrømmen og ut av kroppen. Disse øvelsene også utløse svette, noe som bidrar til å avgifte huden og brenne fett.

Spesifikke treningsøkter til å vurdere å inkludere Fitness magasinet "30 Minute Stop Cellulite Workout." Det inkluderer beveger seg som den Reverse Lunge, som retter seg mot glutes og quads: Standing Calf Raise; og Side Step med Band, som sikrer en strikk rundt anklene til å jobbe setemuskler, samt de ytre lårene.

Uansett hvilken trening du velger, bør du få en 20-minutters cardio trening tre dager i uken og en annen 20 minutter med styrketrening, tar en fridag i mellom.

Andre tips

Spise "organisk" mat var en gang en naturlig måte å leve på. Dagens matvaner vi har utviklet over tid - særlig forbruket av fast-food og mat pakket med kjemiske ingredienser - har vært kjent for å fremme fett produksjon og i sin tur, utvikling av cellulitter. Eliminere disse matvarer kan forebygge cellulitter fra forming. Så i tillegg til rikelig med mosjon, sørg for å opprettholde et sunnere kosthold med færre fett og salt for å redusere fett blokkering og væskeansamlinger. Også drikke rikelig med vann for å rense systemet.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper


Et ben eller lår krampe kan oppstå av en rekke årsaker. Det kan være kramper fra over-bruk eller under-bruk. Bena kan være dehydrert og trenger vann, eller det kan også være en del av voksesmerter eller fantomangrep som ikke har noen rim eller grunn. Poenget er at de vondt. Prøv noen av disse tipsene for å bli kvitt et lår krampe.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

•  Slapp av, siden jo mer du spent opp strammere lår vil krampe. Legg deg ned og ta 10 dype åndedrag. Pust dypt inn gjennom nesen og blåse den ut forsiktig gjennom munnen. Bevisst gi slipp på spenninger og ikke bekjempe den.

Drikk nok væske i løpet av dagen for å unngå leggkramper. Du kan drikke en sportsdrikk mens du har en krampe, og det vil etter hvert bidra til å lette krampe.

Massere det smertefulle området forsiktig i den retningen at muskelen går. Så hvis kramper muskelen er på forsiden av låret, gni fingrene fra topp til bunn over muskelen til du føler noen lettelse. Du må kanskje spørre noen andre til å gni baksiden av låret ditt mens du ligger nede.

Stretch å lette ut en krampe. Hvis krampe er på forsiden av låret, og deretter peke tærne ned mens du sitter eller ligger. Hvis krampe er på baksiden av låret, og trekk tærne opp mot kroppen. Det vil også strekke leggen din.

Hint

 • Ofte krampe vil passere med litt mer enn noen avslappende stunder.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Hvordan bli kvitt Shin splinter


På et eller annet tidspunkt, kan en løper ende opp å gjøre med shin splinter. Faktisk, mange løpere klager over denne smertefulle lidelsen. Mens smertefullt, er shin splinter oftest behandles hjemme. Men hvis smertene vedvarer, kan det hende du trenger å gjøre en avtale for å se en lege. Før du drar til legekontoret selv, gi følgende trinn en prøve.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Fjern ting som forårsaker dine shin splinter. Ofte kan dette være fra feil joggesko eller ujevnt underlag.

Hvile og bruke is eller en kald komprimere til bena så mye som mulig for de første 48 til 72 timer. Hev bena så mye som mulig og få en henvisning til en passende profesjonell innen de første 48 til 72 timer i tillegg. Dette er ofte referert til som RICER regime: hvile, is, kompresjon og elevasjon og henvisning.

Påfør varme og massere bena etter de første par dagene. Ved hjelp av varme og dype vev massasje vil fremskynde helbredelsesprosessen av muskler og sener. Pass på å bruke varme og massere beina før og etter du trener mens smertene varer.

Strekk musklene dine. Dette er en annen måte å bli kvitt shin splinter. Det hjelper også forberede dine muskler for å stresse med løping og kan stoppe andre skader oppstår.

Begynn å kjøre da dette vil bidra til å helbrede dine shin splinter og sørge for at de ikke kommer tilbake. Bare sørg for at du vente 3 til 4 dager før du begynner å kjøre igjen. Vurdere en langsommere kjøre på myke underlag mens du venter på din shin splinter til fullstendig leget.

Hint

 • Forebygging er alltid den beste recourse.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min


Ansiktene våre har millioner av små olje kanaler som hjelper næring til huden og holde den føyelige. Når en oljekanal blir tett eller blokkert, kan det føre til en betent lyte som er mer kjent som en zit eller en kvise. Når en blokkert olje duct skjer for å være i umiddelbar nærhet av en hårsekken, kan det føre til ytterligere irritasjon, særlig hos menn som har ansiktshår er mer grov. Bli kvitt en blokkert olje duct på ansiktet ditt tar litt tålmodighet og konsekvent omsorg, men du bør være i stand til å klare det opp innen en uke.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

•  Vask ansiktet grundig med en mild rensemelk som er olje gratis. Ikke skrubb huden kraftig ved å unngå å irritere området ytterligere. Tørk huden med et håndkle.

Påfør en skavank krem eller gel som inneholder salisylsyre til den blokkerte oljekanalen ved hjelp av en ren finger. Salisylsyre vil hjelpe tørke opp olje for å fjerne tilstoppet kanalen.

Avstå fra å forsøke å "pop" eller klem lyte, da dette kan gjøre det verre i form av ekstra infeksjon så vel som irriterende og muligens arrdannelse området. Klipp neglene korte hvis du finner du er fristet til å plukke på lyte. Jo mer du la den være alene, jo raskere vil det gro.

Gjenta denne prosessen hver morgen og kveld fram til den blokkerte oljekanalen er ryddet opp.

Hint

 • En vanlig hudpleie rensing regime er viktig hvis du ønsker å unngå ansikts blemishes.
 • Hvis irritasjonen øker eller forblir uendret etter en uke, ta kontakt med hudlege.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut


Nits, de små hvite eller klare egg av lus, følge en lus. Symptomer på lus, også kalt pediculosis, oppstår vanligvis i hodebunnen og inkluderer kløe og små røde sår. For å bli kvitt lus, nits må fjernes, stopper livssyklusen på vertskroppen. Våtkjemmings- var en anbefalt behandling; Men bevis funnet av den kanadiske Pediatric Society bemerker at gre ut lus nits er ikke en effektiv behandling. Fjern nits, i stedet, ved å plukke dem ut og behandle håret og hodebunnen med en spesialbehandlet sjampo.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Bekreft at lus er tilstede ved å undersøke hodebunnen hvor lyset er sterkt. Ved hjelp av en kam, separat håret inn i seksjoner, og ser sammen trådene hele veien til hodebunnen. Hvis du ser små hvite eller klare ovale egg da begynne lusebehandling. Også begynne behandling hvis du ser lus, som er svart og liten - på størrelse med sesamfrø. En voksen lus vil være ca 2 til 4 mm.

•  Smør håret med balsam for å gjøre det lettere å se nits. Plukk ut noen nits eller lus ved hjelp av fingrene. Plasser nits i en lukket, lufttett plastpose og kast posen. Plasser posen, umiddelbart, i utendørs søppelbøtte.

Følg anvisningene, nettopp, på lus sjampo eller lotion behandling. Ikke la produktet i hodebunnen lenger enn instruert, da dette kan forårsake kjemisk irritasjon.

Gjenta behandlingen i syv til ti dager for å sikre at lus og luseegg er borte. Lus kan leve på kroppen opp til 30 dager, men kan bare leve i andre steder i tre dager. Gjenta behandlingen er nødvendig som nits ta seks til ni dager på å klekkes, og gjenta behandlingen vil drepe eventuelle gjenværende nits som har klekket til lus.

Vask elementer som har kommet i kontakt med infisert område - laken, klær, kammer, børster, hår bånd, hatter - i varmt vann for å drepe lus og luseegg. Elementer som ikke kan vaskes - puter, øreplugger - bør være grundig støvsugd eller plassert i en lufttett pose i minst to uker.

Hint

 • Undersøke hvert familiemedlem håret til å avgjøre om lus har spredd seg.
 • For å hindre spredning av lus, aldri dele elementer som kommer i kontakt med hodet, slik som kammer og hatter.
 • Alltid være forsiktig når du bruker kjemiske produkter.
 • Se legen din dersom behandling ikke er å bli kvitt lus og luseegg.