Digidexo.com

Hva bør temperaturen Kjøtt kokes for å unngå parasitter i kroppen?

Du elsker matlaging for din familie, men vil være sikker på at du koker mat ved en temperatur som hindrer forurensning fra parasitter, virus, bakterier, kjemikalier og mer. Like viktig som den temperaturen du koker kjøtt er måten kjøttet er håndtert før og etter koking.

Innkjøp og lagring

Sjekk datoen på alt kjøtt du kjøper for å sikre at de er friske. Fordi kjøtt beholde sin friskhet best når de holdes kald, prøv å besøke kjøtt delen sist før de konkluderer din shopping. Holde hverandre i egne poser for å hindre kryssforurensning og sørg for å sette kjøttet bort så raskt som mulig når du kommer hjem. Den ideelle kjøleskapstemperatur er 40 grader Fahrenheit, med fryseren satt til 0 grader Fahrenheit.
Når du bestemmer deg for å steke kjøttet, overføre den fra fryseren til kjøleskapet. Hvis du må tine det raskt, bruke mikrobølgeovn tining innstilling, men sørg for å koke kjøttet raskt, som bakterier kan begynne å vokse etter opptining det.

Klar Meat

Hvis du trenger å kutte kjøtt, bruke en dedikert skjærebrett, og hvis du bruker kjøkkenbenken, deretter rense den med 1 ts. av flytende klor blekemiddel per liter vann. Påfør blekeløsning til benkeplaten, og deretter la løsningen i minst 10 minutter av gangen.
Vask hendene med såpe og varmt vann, og sørg for å bruke separate skjærebrett for hver rått kjøtt som du skjærer. Før skjæring, vaske bordet med såpe og vann for å fjerne eventuelle forurensninger. Ikke bruk marinader du kanskje har brukt på ukokt kjøtt til kokte retter å hindre forurensning.

Matlaging Temperaturer

Temperaturen for tilberedning av kjøtt er avhengig av type. Ifølge US Food & Drug Administration, bør Fiskearter, middels sjeldne biff steker, steker, kalv og lam skal tilberedes ved 145 grader Fahrenheit. Kjøtt tilberedt til middels, rå egg, eggeretter, svinekjøtt og bakken kjøtt skal tilberedes ved 160 grader Fahrenheit.
Ground fjørfe og rester skal tilberedes ved 165 grader Fahrenheit, mens fjærfe bryst skal tilberedes ved 170 grader Fahrenheit. Helt fjærkre bør tilberedes ved 180 grader Fahrenheit.
Matlaging hver kjøtt til sin tidligere nevnte temperatur bør drepe parasitter og bakterier. Stikker en kjøtt termometer helt inn i sentrum av kjøttet for å måle temperaturen er viktig for å sikre at den er blitt gjennomstekt. Behandle disse temperaturene som minimumskrav; det er helt akseptabelt å koke kjøttet mer grundig hvis det er din preferanse.