Digidexo.com

Instruksjoner Sauna Belt

The Sauna Belt er en bærbar belte med varmeinnstillinger som, når de brukes, lover en rekke fordeler, inkludert vekttap, muskelavslapning, bedre sirkulasjon og ryggsmerter lettelse. Ligner på en vanlig badstue, bruker Sauna Belt varmen som er tenkt å avgifte kroppen og brenne kalorier gjennom svetting, noe som resulterer i et tap av vekt. The Sauna Belt er mer praktisk enn en tradisjonell sauna fordi det er en lett, bærbar belte som er laget for å passe alle størrelser og slitt overalt.

Strips Sauna Belt På

For å komme i gang med å bruke Sauna Belt, bare pakk det rundt den kroppsdelen som du vil at varmen skal konsentreres om. Hvis du har sensitiv hud, sørg for å pakke inn Sauna Belt rundt klær og ikke direkte rundt huden. The Sauna Belt kan kveiles rundt mage, hofter, lår eller midje. Vær sikker på at beltet ikke er festet på så tett at det kan legges over eller bretter, som det er behov for å bryte helt rundt og passer godt for best resultat.

Plugg i Sauna Belt

The Sauna Belt bruker strøm til å produsere varme og må være koblet til en stikkontakt for at det skal fungere. Pass på at spenningen på pluggen er riktig, og være sikker på at temperaturregulatoren er slått helt av før Sauna Belt er plugget inn.

Skru opp varmen

For å oppnå den raskeste varme opp tid, vrir du temperaturregulator hele veien opp. Huden vil reagere på varmen, slik at det føles varmt å ta på og mer rosa eller rød, men hvis det blir ubehagelig eller føles for varmt, redusere varmen innstillingen. Fortsett å bære Sauna Belt for opp til 40 minutter og være sikker på å aldri overstige en brukstid på 50 minutter eller mer.

Fjern Sauna Belt

Når 40 minutter har gått, slå av temperaturregulator og fjerne beltet. Pass på å koble beltet og deretter legge det flatt ned på et hardt underlag slik at den kan kjøle seg ned. Etter det er avkjølt, tørk den ned med en fuktig klut for å holde den ren og klar for bruk.