Digidexo.com

Om Infant HLR Pulse Point

Om Infant HLR Pulse Point


HLR (hjerte-lungeredning) er en uvurderlig livreddende ferdighet som kan brukes av hvem som helst å dramatisk øke potensialet for at noen overlevende plutselig hjertestans. De ferdigheter kan anvendes på barn og voksne, men det er viktige forskjeller, en av dem er der for å måle pulsfrekvensen.

Fakta

The American Heart Association anslår 350.000 mennesker lider av en hjertestans hvert år, og om lag 166 000 av dem dør. HLR initiert av tilskuere øyeblikket noen kollapser kan dramatisk øke overlevelsen av plutselig hjertestans. Med spedbarn, årsakene til plutselig hjertestans er ofte annerledes enn for voksne. For eksempel, plutselig hjertestans hos spedbarn oppstår vanligvis fra en mangel på oksygen, kanskje fra choking, ifølge Mayo Clinic.

Funksjon

HLR brukes når en person har sluttet å puste og har gått inn i plutselig hjertestans, betyr deres hjerte har stoppet, og de har ingen puls. HLR, når utført tilskuere, blir brukt til å gi en viss grad av blodstrøm og oksygentilførsel til utdannet medisinsk hjelp kan komme fram. For spedbarn, noen skal utføre HLR først åpne barnets munn og gi to puffs av luft. Deretter trekke en tenkt linje på tvers av barnets brystvorter. Droppe en finger under den linjen ved hjelp av to fingre trykk nedover omtrent en halv tomme. Etter 30 kompresjoner gjenta de to innblåsninger, og gå tilbake til kompresjoner.

Typer

Tilskuer HLR ikke ringe for å sjekke pulsen fordi de tenker på American Heart Association, er at den gjennomsnittlige personen ikke ville være i stand til å finne det med hell. Men for de komfortable å gjøre det - og fagfolk - måten å finne et barns puls er ved palpating brakialarterien. Den brakialarterie er funnet i sporet mellom de to muskler på innsiden av armen, i henhold til Antelope Valley Hospital. Med et spedbarn, er brakialarterien brukes fordi det er ganske lett å finne. Likeledes, de fleste normale blodtrykksmansjetter er altfor stor til å passe de fleste spedbarn. Ved å gjøre HLR på voksne, er tilstedeværelsen av en puls kontrolleres ved palpering av karotidarterien funnet i halsen.

Time Frame

Den amerikanske Røde Kors anbefaler å sjekke pulsen i minst fem sekunder, men ikke lenger enn 10. Røde Kors forskning tyder de fleste reagerer ikke nøyaktig finne tilstedeværelsen eller fraværet av en puls raskt. Likeledes viser forskning en forsinkelse i HLR kan være skadelig.

Betraktninger

Spedbarn HLR er en del av de fleste generelle opplæringsprogrammer. Repetisjonene er de samme; imidlertid håndplassering og pulspunkter er forskjellige. Unge foreldre, barnevakter, eller til de som arbeider i miljøer med små barn bør oppsøke et spedbarn og barn HLR program, for eksempel de som tilbys av American Heart Association og American Red Cross.

Fordeler

Statistikk tyder på et overveldende flertall av folket som lider hjertestans dør før de kommer til et sykehus. Foreldre og omsorgspersoner for barn å lære spedbarn og barn HLR - og starter den umiddelbart - i stor grad kan øke sjansen for å overleve.