Digidexo.com

Hva er Kalium beriket mat?

Kalium beriket matvarer er utviklet for å befeste den ernæringsmessige verdien av et produkt, for å forebygge mangler og å reprodusere næringsinnholdet av kalium, som kan ha gått tapt i løpet matfag.

Naturlig Kalium

Kroppen reagerer positivt på naturlige kilder til kalium, som finnes i frukt, grønnsaker og kjøtt, mens kalium beriket mat kan fungere som et gunstig supplement, øker mangelkaliumnivå.

Kalium Fortified

Kalium beriket mat er bearbeidet produkter som har blitt produsert med kjemiske tilsetningsstoffer som kan eliminere den naturlige kalium innhold, som beviser et mindre sunt og effektivt alternativ i forhold til naturlige kilder.

Potensiell

Personer med forhøyede nivåer av kalium på grunn av diabetes, nyre forhold eller medisiner bivirkninger er i faresonen for å utvikle hjerteproblemer og risiko øker deres nivåer av kalium når de konsumerer kalium beriket mat.

Betraktninger

Frisk appelsinsaft er beriket med kalium, mens hermetisk aprikos, grapefrukt og sviske saft inneholder konsentrasjoner av elektrolytten, og kan brukes til å skape sunne behandler som smoothies og popsicles.

Fordeler

I de fleste tilfeller, fordeler kalium kroppen ved å kontrollere blodtrykket, balansering væsker og promotere sunn nerve-og muskelfunksjonen i mangelfulle individer, som alle kan forebygge angrep av hjertesykdommer og relaterte tilstander.

Forskning

I en studie av 2.000 eldre menn, fant taiwanske forskerne at de som forbrukes kaliumklorid salter blandet med sine vanlige natriumklorid bordsalt var 40 prosent mindre sannsynlighet for å oppleve hjerte-og karsykdommer innen tre til fire år, ifølge en artikkel publisert i 2006 i American Journal of Clinical Nutrition.