Digidexo.com

Hvordan Curb sukker cravings

Hvordan Curb sukker cravings


Sukker cravings kan være et resultat av en rekke biologiske faktorer, fra PMS til hypoglykemi. Men du trenger ikke å la disse cravings styre livet ditt. Det er flere ting du kan gjøre for å dempe sukker cravings kjapt, og andre ting du kan gjøre for å hindre dem fra å vende tilbake. Ta tilbake kontrollen over livet ditt og ikke la sukker cravings diktere dine matvaner.

Hvordan Curb sukker cravings

Kombiner ¼ ts. havsalt i en 8-unse glass med varmt vann. Drikk hele glass til å umiddelbart dempe sukker cravings. Så snart salt-vann er borte, så bør suget etter sukker.

Spis frukt for et måltid for å stoppe sukker cravings i deres spor. Erstatte en fullverdig måltid med noe annet enn frukt og dine krav vil bli borte, blodsukkeret stabilisert seg, og det vil være mindre risiko for sukker craving tilbake før neste måltid.

Ta kosttilskudd for å kontrollere sukker cravings. Ta 25-100 milligram av et B-vitamin kompleks per for å hjelpe deg å overvinne konsistente cravings. Ta 500 milligram av L-glutamin mellom måltidene for å dempe sukker cravings.

Trening for å stoppe sukker cravings. Bare 10 minutter per dag antas å bidra med cravings, selv om det vil være mest effektivt hvis det utføres samtidig ha en sukker craving. Gå for en makt-tur eller jogge, og når du beveger cravings vil forsvinne.

Drikk en bitter te å kontrollere sukker cravings. Kok en kopp vann og hell over en spiseskje tørket løvetann rot. Bratt blandingen i 10-15 minutter og deretter belastning. Drikk umiddelbart for å dempe sukker cravings umiddelbart. Te vil være bitter, men ikke blid eller cravings kommer tilbake.

Hint

  • Hvis du er bekymret for at sukker cravings er ute av kontroll, ta kontakt med en kvalifisert lege. Selv om disse metodene vil hjelpe deg med hell dempe sukker cravings som de skjer, hvis du føler at det er en mer alvorlig underliggende tilstand, bør du kontakte legen din.
  • Ikke bruker havsalt hvis du er på en lav-natrium eller salt diett.