Digidexo.com

Effekten av infrarødt lys på Perineal Trauma

Effekten av infrarødt lys på Perineal Trauma


Perineal traumer kan oppstå under fødsel. Det kan være smertefullt og kan ta ganske lang tid å helbrede. Infrarødt lys kan brukes som en del av gjenopprettingsprosessen. Hvis traumer nekter å helbrede eller fører til tap av elastisitet, kan en form for behandling avgjøres på. Vaginoplasty, en plastisk kirurgi behandling, kan også bruke infrarød lysterapi.

Perineal Trauma

Perineal traumer refererer til noen skader på kjønnsorganene som oppstår under fødsel. Det kan forekomme som et resultat av fødsel i seg selv eller kan bli gjort med hensikt av legen som er tilstede ved fødselen for å gjøre fødselen lettere. Skade kan oppstå på kjønnsleppene, klitoris, den fremre skjeden, bakre skjedevegg, sphincter, perineal muskler og urinrøret. Første grad traumer er tårer i huden bare. Andre grad tårer er tårer på hud og muskel. Tredje grads tårer også rive ringmuskelen. Fjerde grad tårer kan rive forbi lukkemuskelen.

Behandling

Perineal traumer er vanlig og er vanligvis lett behandles ved å sy den tåre. Smerten varer vanligvis i bare 10 til 12 dager etter fødselen, selv om det noen ganger kan vare i måneder. Legen din kan anbefale bruk av infrarødt lys terapi for å fremskynde helbredelsesprosessen og forsøke å minske smerten det kan føre til.

Infrarød Lysterapi

Infrarødt lys, kan brukes til å penetrere cellene i det perineale området og oppvarme dem. Dette antas å føre til at cellene til å frigi sine giftstoffer i svette og bistå i helbredelsesprosessen, noe som kan bidra til å lette smerter og forkorte perioden der smerten er følt i helbredelses området. Infrarødt lys lasere kan også brukes til å redusere synligheten av arr ved å drepe cellene i huden, forårsaker den helbredende prosess for å starte på nytt og redusere arr.

Vaginoplasty

En vaginoplasty kan bli avgjort på hvis perineal traumer har forårsaket inkontinens, eller har forårsaket skjedemuskulaturen til å strekke. Under en vaginoplasty blir overflødig hud og vev rundt vagina fjernet, og en fokusert laser av infrarødt lys til å varme kollagen i huden og vaginal vev, forårsaker huden å trekke seg sammen og stramme.

Betraktninger

Ingen behandlinger eller operasjoner skal avgjøres uten alvorlig samråd med legen din. Også gjør helseforsikring vanligvis ikke dekke driften av et kosmetisk art, som en vaginoplasty kan noen ganger bli betraktet som. Sjekk med ditt forsikringsselskap før under noen prosedyre.