Digidexo.com

Hvordan unngå en Prescription Drug Overdose eller Interaksjon

Hvordan unngå en Prescription Drug Overdose eller Interaksjon


Reseptbelagte narkotikaoverdoser og utilsiktet misbruk utgjør nå flere dødsfall i USA hvert år enn de som er forårsaket av illegale rusmidler. The Center for Disease Control rapporterer at utilsiktede reseptbelagte stoffet forgiftninger økt med en faktor på 63 prosent mellom 1999 og 2004. Nåværende medisinsk praksis i økende grad avhengige av reseptbelagte legemidler, og mange helse forbrukere tar flere legemidler på en daglig basis. Som et resultat, er skadelige interaksjoner mellom ulike resepter eller over-the-counter medisiner stadig mer vanlig. Det finnes noen enkle forholdsregler du kan ta for å redusere risikoen for en overdose eller skadelig legemiddelinteraksjon.

Bruksanvisning

•  Aldri ta en økt dose av foreskrevne medisiner. For eksempel kan du bli fristet til å ta en ekstra smerte pille når din vanlige dosen ikke gir lindring. Unngå denne praksisen helt. I stedet ringe til legens kontor for å diskutere problemet. Legen kan forskrive en annen medisin eller alternativ behandling. Legen angitt dosering på tidspunktet for resepten, sannsynlig å ta hensyn til flere ulike faktorer. Det er viktig å kommunisere med helsepersonell i stedet for selv-medisinering.

Lag en liste eller oversikt over hver reseptbelagte stoffet du tar. Inkluderer også alle over-the-counter medisiner, vitaminer og kosttilskudd du kan ta. Listen skal inneholde stoffet navn, generisk navn, dosering og eventuelle spesielle instruksjoner. Oppbevar listen oppdatert med eventuelle endringer. Lag en liste over hva slags forkjølelse, influensa, mage eller OTC smertelindring du tar på en etter behov også.

Hold kopier av narkotika listen i trygge og enkle å få tilgang steder. Hold en kopi av denne listen hjemme. Sørg for at din familie vet hvor det ligger. Hvis du blir uføre, kan familien gi listen til unnsetning troppen, legevakten eller sykehuset. Hold en annen kopi i lommeboken eller vesken. Hvis du ser en spesialist eller ny medisinsk leverandør, vil du være i stand til enkelt å gi dem en detaljert redegjørelse for narkotikabruk.

Hvis du er foreskrevet en ny medisin, sørg lege eller spesialist er klar over dagens medisiner du tar. Spør spesifikt om det er noen sjanse for et samspill mellom det nye stoffet og din nåværende medisiner for å hindre en skadelig interaksjon. Leger er travlere enn noensinne, så det er viktig at pasienter gjør at legen har vurdert alle mulige uheldige interaksjoner av sine medisiner.

Diskuter og forstå alle potensielle bivirkninger av medisiner. Legen og apoteket kan diskutere disse med deg. Ikke ta noe for gitt. Det er viktig at du forstår hvordan disse stoffene vil påvirke deg. Hvis det er en negativ reaksjon, vil du være i en bedre posisjon til å anerkjenne det og ta affære.

Insister på at din fastlege gjennom alle reseptbelagte legemidler, over-the-counter medisiner og kosttilskudd to ganger i året. La sykepleier vet du vil at dette skal være en del av en kommende kontor besøk så riktig tidspunkt kan bli tildelt.

Aldri lagre kortsiktige forskrevne medisiner for senere bruk. Det er vanlig for pasienter å spare noen left smerte medisin etter en operasjon eller skade. Den typiske tenkning er at disse pillene vil være nyttig hvis du belastningen ryggen eller lider en annen tannpine. Selv-medisinering er aldri trygg. Videre aldri dele din medisinering med noen andre. Legge bare ett unprescribed stoffet til en annen persons "narkotika cocktail" kan være katastrofalt.

Fyll alle dine resepter på samme apotek. Spør på apoteket om de kan overvåke og spore dine resepter. Spør om de ønsker å legge til noen OTC eller kosttilskudd til sin liste. Bli kjent på apoteket, og utnytte de tjenestene de tilbyr.