Digidexo.com

Ulemper med Porselen Veneers

Dental skallfasetter tilby folk en mulighet for en hyggelig smil og bedre tannhelse, selv om tennene har blitt ødelagt av råte og tannsykdom. Imidlertid er prosessen med å få finerer ikke uten sine forskjellige fordeler og ulemper. Nøye vurdere kostnadene og prosessen med å få skallfasetter og veie den mot ditt ønske om å forbedre ditt smil og skjule eventuelle dental unormalt.

Kostnad

Kostnaden for porselen finer er omfattende, og i de fleste tilfeller vil forsikringen ikke fremgangsmåten på grunn finer ikke er en nødvendighet, og tann er kosmetisk natur. Vær forberedt på å betale ut av lommen for skallfasetter. Avhengig av tannlege og hvor du bor, kan du betale opp til $ 1500 for en tann, ifølge Dental-veneers.org. Dette kan legge opp til en betydelig sum hvis du ønsker å få en munnfull av finer.

Justering

Det kan være ganske en justering å bli vant til å ha skallfasetter i munnen. Faktisk, ifølge Dental-veneers.org, er denne justeringen perioden og ubehag en av de distinkte ulemper ved å få skallfasetter. Ikke bare har du å bli vant til å ha tennene av en annen størrelse og form i munnen, men du kan også oppleve noen følsomhet rundt tannkjøttet av dine eksisterende tenner, ifølge About-cosmetic-dentistry.com. Men for de som har hatt en mangel på tillit til sine smil på en stund, dette mindre ubehag kan ikke veie tungt mot selvtillit av å ha et fint smil.

Lett skadet

Hvis du har dårlige vaner, som å tygge is eller bite negler, deretter i henhold til Dental-veneers.org, kan skallfasetter ikke være riktig for deg. Skallfasetter kan lett bli skadet når den ikke er tatt vare på riktig måte, og bite i harde ting er en av de store no-nos for å ha denne nye sett med tenner i munnen. Hvis du har vaner som du vet du kan ikke bryte, bør du kanskje satse på en annen rute for å oppnå en bedre smil.