Digidexo.com

kan jeg få panikk atak i sovne

Hva Supplement Kan jeg ta å tjene Min huden ser bedre?

Å ha stor hud ikke bare skje, og noen ganger uansett hvor mye tid og oppmerksomhet du betaler til din hud med rensemidler, kremer og andre aktuelle produkter, vil du ikke få best mulig hud du kunne ha. Det er fordi flott hud, som funksjon av alle andre organer i kroppen din, er avhengig av ernæring. Heldigvis, mange hudpleie kosttilskudd er tilgjengelig som kan hjelpe huden din glød innenfra.

Ting å se etter

Nylig har hudpleie produkt produsenter begynt å ta rollen som kosthold og ernæring i huden ved å tilby sine egne linjer av kosttilskudd. Disse kosttilskudd inneholder vanligvis en kombinasjon av vitaminer og mineraler som du vil finne i en multivitamin. Olay Total Effects, en vitamin-og mineral-supplement markedsført for sunn hud, for eksempel, inneholder 100 prosent eller mer av det daglige verdi av vitamin A, C, D, E og B-kompleks, folsyre, sink, kobber, mangan og krom , alle av hvilke er funnet i et typisk multivitamin. Disse er alle bra for huden din, og hele kroppen. I tillegg hud kosttilskudd vanligvis også inneholde ingredienser som Q10, omega-3 oljer og antioksidanter, som har blitt vist i kliniske tester for å forbedre huden, eller i det minste din generelle helse.

Hva skal unngås

Når du kjøper en hud-omsorg supplement, er det viktig å se på ingredienslisten for ting du allerede har hørt om, unngå noe som utgir seg for å ha en "proprietær blanding" av ingredienser. "Anstendighet blanding" er bare fancy markedsføring språk som produsenter bruker å si at deres ingredienser er spesifikke bare for deres selskap, og når det gjelder hudpleie, er din bedre innsats å holde seg til vanlige næringsstoffer som forskning har vist seg å være gunstig for huden. Sjekk også etiketter for å unngå overdoser på noen vitaminer eller mineraler, som enkelte produkter kan inneholde ingredienser godt over det daglige anbefalte verdien, som i visse tilfeller kan være farlig.

Når du kjøper et supplement for huden din, bør du også vurdere følgende spørsmål: Kan jeg få alle disse næringsstoffene fra en vanlig multivitamin og et sunt kosthold? I mange tilfeller er svaret ja, og du kan spare deg mye penger ved å bruke en vanlig gammel multivitamin. Som med alle kosttilskudd, bør du snakke med legen din om hva du tar. Ta med flaske inn på ditt neste besøk til din primære omsorg lege og spørre henne mening.

Å få hjelp fra en proff

En flott løsning for å finne ut en total hudpleie-område er å spørre en ekspert. Når folk flest tenker hudpleie, tror de av hudleger, og hudleger er folk til å ringe med alvorlige hudsykdommer når du ønsker en reseptbelagte medisiner. En estetiker, derimot, kan hjelpe deg med å lære deg hvordan å ta vare på huden din på en daglig basis, basert på din individuelle hud. Hun kan vurdere de problemene du har med huden din og bestemme de beste kosttilskudd (og ansikts vasker og hudpleierutiner, og så videre ...) for deg. Bestemme hvilket produkt du ønsker å ta, avhenger mye på huden din og hvilke problemer det er opplever. For eksempel kan et supplement for tørr hud inneholder linfrøolje, men hvis du har ekstra fet hud, kan det være lurt å vurdere noe med B-12 i stedet. En estetiker vil identifisere disse problemene og gi deg råd. Når vi leter etter en hederlig estetiker, spør om legitimasjon og lisensiering, og når du setter deg ned for en konsultasjon, må du huske å nevne at du ønsker å ta et supplement for å hjelpe huden din ser sitt beste fra innsiden og ut.

Hva slags pusteøvelser kan jeg gjøre før sengetid?

Hva slags pusteøvelser kan jeg gjøre før sengetid?


En god natts søvn er viktig for generelle helse. Du kan være mer produktiv og mentalt skarp når du faktisk sove om natten. Selv om en søvn tidsplan og sunne sengetid vaner er både nødvendig for å få en god natts søvn, pusteøvelser om natten kan også aide i avslappende kroppen din etter en travel dag, og trappe ned for dyp og gjenopplive søvn.

Pre-Bedtime Breathing

Denne pusteøvelse bør utføres før man går til sengs. Legg ned på gulvet på ryggen og spre føttene fra hverandre og plasser hendene av sidene. Slå håndflatene oppover og lukke øynene mens konsentrere seg om hele kroppen. Pust inn sakte som du prøver å slappe av hver muskel starter på toppen av hodet ditt, jobbe deg ned mot tærne. Din pust bør komme fra dypt i magen og flyte jevnt inn og ut i sakte tempo.

Avslapping Breathing

Dette puste øvelse skal utføres når du først kommer i seng, men før du legger ned. Mens du sitter opp, ta i et dypt åndedrag gjennom nesen. Prøv å visualisere luften du ta inn og bildet det å bevege seg nedover magen og inn i lungene. Med hvert åndedrag du tar inn, telle til fire. Sakte puster gjennom leppene og telle til åtte. Du burde ikke ha fullt utåndet før de når greven av åtte. Gjenta hele prosessen seks til ti ganger. Du skal føle skuldrene og armene slappe nesten umiddelbart med denne øvelsen.

Deep Breathing i Bed

Dyp pusting i sengen vil tillate kroppen til å slappe av før du sovner. For å gjøre dette, ligge på ryggen i sengen. Slapp av hele kroppen sakte og inhalerer gjennom nesen. Prøv å fylle den nedre delen av brystet først, og deretter la luften til å gå inn i midten og øvre del av brystet. Hele denne prosessen skal vare åtte til ti sekunder. Hold pusten i for ett eller to sekunder. Stille slipper luft fra lungene dine og slappe av før du gjør øvelsen igjen. Hvis du begynner å føle deg svimmel du gjør øvelsen for fort og trenger å roe det ned. Denne øvelsen kan gjøres før du sovner.

Kontrollert Breathing for barn

Lære barnet til å slappe av gjennom kontrollert pusting kan være en viktig avspenningsteknikk som vil hjelpe dem å sove bedre om natten. Har barnet sitte eller ligge i deres seng. Lær dem å puste i sakte og så puster sakte. Bruke setninger som "Pust i solskinnet og la ut bekymringer" kan hjelpe barnet ditt føler seg mer avslappet i løpet av prosessen. Lær barnet ditt å legge ned og fortsette å puste inn og ut sakte, mens du lar tankene sine til å vandre til et lykkelig sted. Enten det være en park, gymsal eller annet sted barnet kjenner og elsker.

Hvis jeg får Medicare, kan jeg få COBRA?

Holde opp med Medicare er komplisert. Når du begynner å legge ekstra retningslinjene til mix, kan det bli enda mer komplisert. Å vite hvordan din Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act (COBRA) politikk og Medicare jobbe sammen kan forhindre premium straffer, service fornektelser og noen få hodepine.

Hva er COBRA?

COBRA er en lov som er designet for å gi de som nylig mistet helseforsikring på grunn av et liv avbrudd for eksempel en skilsmisse, jobb tap eller død muligheten til å kjøpe en helseforsikring politikk.

Kan jeg få COBRA?

Hvis du allerede er registrert i Medicare og du blir kvalifisert for COBRA grunn av en kvalifiserende årsaker som for eksempel en jobb tap eller død, har du rett til å kjøpe en COBRA politikk.

Hvem betaler først?

Medicare er den primære forsikring. COBRA fungerer som en supplerende forsikring, innpakning rundt Medicare ved å betale for ting som coinsurance, co-betalinger og egenandeler.

Del D

Mens du kan kjøpe COBRA stoffet dekning, er det ikke ansett som en credit erstatning for Medicare Part D reseptbelagte stoffet dekning. Hvis du slipper din del D og ta COBRA, kan du måtte betale en premie straff hvis du bestemmer deg for å ta del D i fremtiden.

Hva om jeg allerede hadde COBRA?

Hvis du hadde COBRA før du ble Medicare-kvalifisert, kan din COBRA politikk slippe deg når du blir Medicare-kvalifisert. Du kan imidlertid beholde dine pårørende og ektefelle på planen så lenge de ikke er Medicare-kvalifisert.

Hvordan kan jeg komme over angst for å snakke med folk?

Hvis du er intenst livredd for sosiale situasjoner, inkluderer offentlige taler, møte nye mennesker, eller mingling i en folkemengde, kan du ha en sosial fobi kalles "sosial angstlidelse." Andre kan se deg som en sky eller innadvendt person; Men inne, du frykter å bli kritisert, nedvurdert eller latterliggjort. Det finnes måter du kan overvinne denne fobi og gjenoppdage gleden i livet ditt.

Affirmasjoner

Gjøre positive affirmasjoner eller utsagn for å hjelpe deg å overvinne din sosial angst. Du sier affirmasjoner hele tiden ut av vane likevel, som alle gjør. Lage konkrete, positive affirmasjoner å oppnå målet om å snakke med folk er en effektiv måte å komme over din angst.

Begynne den helbredende prosessen med sosial angst ved å si:

"Jeg elsker og godkjenne av meg selv, og jeg stoler på prosessen med livet. Jeg er trygg."

Gjenta dette aksept høyt og / eller skrive det ned 10 til 20 ganger hver dag. Si dette aksept mens du ser inn i øynene i et speil. Lage noen av dine egne positive affirmasjoner.

Ifølge Louise L. Hay, grunnlegger av Hay House, Inc., metafysisk foreleser og bestselgende forfatter av "Du kan helbrede ditt liv", "For å se på deg selv rett inn i øynene og gjøre en positiv erklæring om deg selv er, etter min mening , den raskeste måten å få resultater med affirmasjoner. "

Emotional Freedom Technique

Lære og praktisere emosjonell frihet teknikk (EFT) for sosial angst (eller noen lidelse). Gary Craig, grunnleggeren av EFT, beskriver det som et sinn og kropp medisin som akupunktur, men uten nåler. Craig sier:

"EFT er en emosjonell versjon av akupunktur der vi stimulere visse meridian punkter ved å banke på dem med fingertuppene. Dette løser en ny sak for emosjonelle problemer (ubalansert energi meridianer). Riktig gjort, dette ofte reduserer den terapeutiske prosessen fra måneder eller år ned til timer eller minutter. "

Hypnose

Finn en god, sertifisert hypnoterapeut eller hypnotisør i ditt område som er erfarne med fobier som for eksempel sosial angstlidelse. Hypnose er en naturlig tilstand der du er dypt avslappet fysisk og mentalt, men våken. Din underbevissthet kan enkelt nås av hypnoterapeut og omprogrammeres slik at du ikke lenger har denne fobien.

Psykoterapi

Velg en psykolog eller terapeut som har mye erfaring å behandle kunder med sosial angstlidelse. Psykologer er fortsatt lære om denne fobien, mange ganger misdiagnosing det for lidelser som panikk eller bipolar lidelse. Merk at noen terapeuter bruker teknikker, for eksempel hypnose eller EFT, i sin praksis.

Medisinering

Du kan prøve medisiner som brukes for sosial angstlidelse som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Disse SSRI er stoffer som effektivt reduserer angst, slik som venlafaksin (Effexor), paroksetin (Paxil), fluoksetin (Prozac), sertralin (Zoloft), fluvoksamin (Luvox) og mer. Legg merke til forbedringer etter ca tre måneder med å ta disse medikamentene. Forvente å endre antidepressiva til du finner en som fungerer for deg med minst, uønskede bivirkninger. Medisinering er vanligvis tatt sammen med psykoterapi.

Hvordan kan jeg bli kvitt pinworms?

Hvordan kan jeg bli kvitt pinworms?

En Barnemark infeksjon høres ut som en motbydelig og uvanlig tilstand. Men pinworms er vanlig blant barn og noen ganger også voksne. Selv om pinworms er svært smittsom og kan forårsake ubehag, de er lett behandles og forebygges.

Symptomer og Detection

Ifølge FamilyDoctor.org, pinworms er "små, hvite ormer som lever i tarmen", og de er mer vanlig hos barn enn voksne. Ett tegn på infeksjon hos et barn er kløe og skrape rundt anal området. FamilyDoctor.org sier at barn med pinworms kan flytte rundt i sengen og har problemer med å sove. Kidshealth redaktør Dr. Mary L. Gavin foreslår å se en lege hvis et barn er kløe og skrape i anal eller vaginal området; spørre om pinworms kan være å klandre hvis barnet ditt har problemer med å sove eller har begynt å sengevætere. Pinworms kan "irritere urinrøret --- den kanal som urinen forlater blæren og ut av kroppen --- og føre til sengevæting." Barn spre smitte til lekekamerater og familier når de skraper det berørte området, ikke vaske hendene og ta på ting de deler med andre.

Avgjøre om pinworms har skylden for symptomene er en oppgave som deles av foreldre og leger. Pinworms kan være synlig om natten mens et barn sover; bruke en lommelykt for å se etter dem rundt anus. En annen måte for å diagnostisere pinworms er båndtest. FamilyDoctor.org sier å gjøre båndet test ved å klappe et stykke klar tape på huden rundt anus. Du kan deretter ta tape med legen din, som kan bruke et mikroskop for å se etter pinworms eller egg.

Medisiner

Hvis en lege har diagnostisert pinworms, bli beroliget at problemet er felles - barn og foreldre bør ikke få panikk om en Barnemark infeksjon. MotherNature.com melder at Dr. Robert Pond, lege med Epidemic Intelligence Service på Centers for Disease Control and Prevention i Atlanta, sier studier viser at mellom 10 og 30 prosent av barna får dem.

Ifølge FamilyDoctor.org, leger foreskrive en av to muntlige medisiner: mebendazole (merkenavn: Vermox) eller pyrantel (merkenavn: Pin-X, Pin-kvitt). Pasienter tar både medisiner i to doser med to ukers mellomrom. Flere over-the-counter behandlinger er også tilgjengelig (WebMD.com advarer om at kvinner som er gravide eller ammer og barn yngre enn to ikke bør ta over-the-counter medisin uten først å snakke med en lege). Noen leger behandler alle familiemedlemmer på en gang, mens andre behandler en smittet person om gangen.

Hjem Behandling og forebygging

På grunn av smittsom natur pinworms, er forebygging av fremtidige infeksjoner imperativ. Familier kan ta skritt for å redusere risikoen for overføring av disse fra person til person. Barn og voksne kan utøve god hygiene for å unngå å plukke opp en infeksjon på skolen eller andre offentlige steder. FamilyDoctor.org anbefaler å vaske alle sengetøy og håndklær i varmt vann. Hold negler korte og oppmuntre håndvask. MotherNature.com foreslår å kjøpe morsomme såper å gjøre håndvask appellerer til barn. Motvirke skrape av anal området og endre undertøy ofte. Gavin sier kløe kan outlast muntlig medisiner, så kremer kan lette symptomene og hindre spredning ved å redusere skrape. Et annet forebyggende tiltak er å åpne roms persienner og gardiner i dagslys timer. FamilyDoctor.org sier pinworm egg er følsomme for lys. Pinworms er irriterende, men er lett behandles med medisiner og årvåken hygiene.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

Mange barn har problemer med å sove om natten. Mangel på søvn kan føre til et barn å bli irritabel, opprørt, og selv deprimert. Atferdsproblemer, som for eksempel å ikke betale oppmerksomhet i klassen, er også mer vanlig hos barn med søvnmangel problemer. Sykdom og mangel på fokus er andre vanlige resultatene av søvnløshet. Men det er skritt du kan ta for å hjelpe barnet ditt å forbedre mengden av søvn han får.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

•  Gi barnet ditt mindre koffein. Koffein er et sentralstimulerende, så reduserer barnets inntak vil tillate henne å sovne raskere og lettere.

Følg en sovende tidsplan og før-bed rutine. Barnet bør få opp på samme tid hver morgen og gå til sengs på samme tid hver kveld. Hun bør følge en rutine som innebærer å trappe ned før sengetid slik at kroppen hennes kan gi i å sove lettere. Denne rutinen kan inkludere et varmt bad, lese en bok, og alt annet som ikke inkluderer mye stimulering. Hold det konsekvent.

Få nok stimulans i løpet av dagen. Trening i form av sport eller bare spille utenfor er gunstig for barnets søvn om natten. Hvis han får lov til å slappe av hele dagen, vil han ikke ønsker å sove om natten.

Sett opp barnerommet på en måte som bidrar til å sove. Unngå for mye lys, støy og distraksjoner. Bekreft at soverommet er en behagelig temperatur.

Be barnet ditt hvorfor hun ikke sover godt. Hun kan få opp noe du ikke var klar over, for eksempel følelsen frykt eller angst. Gjør hva du kan for å få henne til å føle seg trygg og komfortabel.

Hint

  • Kontakt lege dersom du mistenker at det er et medisinsk problem å holde barnet fra å få nok søvn.

Hvordan kan jeg Ease Oppkast i en ni måneder gammel baby?

Hvordan kan jeg Ease Oppkast i en ni måneder gammel baby?


Den oppkast av en 9 måneder gammel kunne trekke unødvendig panikk. Mange foreldre kommer til legevakten bekymret for sine barns sykdom. Denne spenningen kan føre til at barnet blir engstelig også. Følg nøye med på det helhetlige utseendet av barnet ditt, da dette er et avslørende tegn på alvorlighetsgraden av sykdommen hennes. Næring er viktig, som er kommunikasjon med en barnelege hvis ni måneder gamle kaster opp over en lengre periode.

Hvordan kan jeg Ease Oppkast i en ni måneder gammel baby?

holde barnet godt hydrert. Kumelk bør ikke gis til barn under 1 år fordi, ifølge WebMD, har det muligens vært knyttet til diabetes hos spedbarn. Ernære barnet ditt på en diett av morsmelk eller morsmelkerstatning og babymat.

Gi barnet ditt små, men hyppige, måltider. For mye mat kan ekstra magesyke. La barnet ditt sykepleier ca hver 40 minutter.

Hold babyen på en skråning. Hun kan være lider tilbakeløp, når mageinnholdet reise oppover mot munningen. Reflux kan ikke være en alvorlig bekymring, men det kan være ubehagelig for en baby så holde henne liggende på en skråning både når hun sover og etter hun spiser.

Overvåk oppkast. Måle om å se en lege ved å betale oppmerksomhet til barnets helhetlige utseendet. Avgjøre om barnet ditt er glad eller ser opprørt.

Se en lege hvis det er mer enn tre oppkast hendelser. Legen vil avgjøre om en reseptbelagte medisiner er nødvendig.

Hint

  • Fortsett å ernære barnet selv når hun kaster opp.
  • Oppkast og diaré kan føre til dehydrering svært raskt.

Hvordan kan jeg miste vekt raskt --- og gratis?

Hvordan kan jeg miste vekt raskt --- og gratis?


Markedet i dag er mett slankepiller, diett mat, treningsutstyr og vekt-tap programmer. Alle disse koster penger. Er det mulig å spikke din midje uten tynning lommeboken? Det tar litt mer personlig disiplin, men det kan gjøres.

Hvordan kan jeg miste vekt raskt --- og gratis?

Diet

Finn en venn som er villig til å holde deg ansvarlig. Fortell henne at du ønsker å gå ned i vekt og at du vil ha henne til å hjelpe deg. Sørg for at hun bryr seg om deg nok til å være ærlig og streng.

Hold en daglig logg over alt du spiser --- måltider, snacks og drikkevarer. Gi denne listen til din venn og diskutere det med henne. Det er viktig å innse hvor mye og hvor ofte du egentlig spiser.

Skjær dine deler i to. Når du rett ut mat, serverer deg bare halvparten av hva du vanligvis ville spise, og spare resten til leftovers. Hvis du spiser ute, dele et måltid med noen, eller fortelle servitør på forhånd at du vil at bare en halv porsjon.

Spis bare på bestemte tidspunkter. Tre måltider og kanskje en matbit på ettermiddagen er nok for de fleste. Noen mennesker gjør veldig bra på to måltider om dagen --- en solid frokost og lunsj, med bare frukt eller en lett salat i kveld. Dette er en utmerket formel for vekttap.

Trening

Finn en venn for en øvelse partner. Det er best hvis denne vennen er allerede i form og nyter trening. Be ham om å trene med deg minst tre ganger i uken; fem eller seks er optimal.

Gå eller sykle for en hel time om gangen hvis det er mulig. Ved første, gå forsiktig, men deretter gradvis bygge opp fart og utholdenhet. Dette vil være mer effektivt enn to 30-minutters økter.

Vær konsekvent! Regn, snø, sludd og hagl vil ikke stoppe postmannen, og de bør ikke stoppe deg. Du kan ikke gå ned i vekt med mindre du er trofast i treningen. Sørg for at øvelsen partner er villig til å være konsekvent også.

Motivere deg verbalt, ikke bare mentalt. Når du går i regnet og virkelig ønsker å slutte, forteller deg selv, "Jeg kan gjøre dette! Jeg mister vekt! Jeg kommer til å se flott ut!" Si det høyt, og spør din venn for å fortelle deg lignende ting.

Hint

  • Du trenger ikke å forby deg selv noen matvarer; bare spise mindre av alt. Dette er mer effektivt og enklere å holde seg til enn typiske diett programmer, der visse matvarer er "gode" og andre er "dårlig". Vær tålmodig. Denne metoden er ikke "30 pounds i 30 dager", men det er bedre for kroppen din, og vekten at du mister vil bo utenfor. Frekvensen av vekttap er direkte relatert til hvor trofast du er med små porsjoner og konsekvent trening. Du er i kontroll her.
  • Hvis du er diabetiker eller hypoglycemic, eller hvis du har andre helseproblemer, snakk med legen din før du starter en diett-og-trening vekttap diett. Det kan være ting du trenger å vite for å sikre at du ikke vil skade helsen din.

Kan jeg ha Havregryn etter gastric bypass kirurgi?

Gastric bypass kirurgi påvirker ikke bare hvor mye en pasient spiser etter inngrepet, men også hva hun spiser. Lære å tilpasse seg en mer restriktiv diett livsstil tar tid. En pasientens matvaner vil utvikle seg som han lærer hva kroppen hans kan og ikke kan håndtere. Selv evnen til å spise en bestemt mat slik som havremel vil endre seg.

Funksjoner

Den post-gastric bypass (GB) kosthold utvikler seg fra flytende til myk til god. For fast føde, for å fullføre tygge gjengi maten myk og glatt er svært viktig. Av denne grunn, mange post-GB pasientene utvikler en forkjærlighet for mykere mat som havregryn. Pass på balansert ernæring er fortsatt oppnådd med de mer begrensede matvalg. Introdusere variasjon sakte, overvåking kroppen for eventuelle uønskede effekter.

Time Frame

Tidslinjer varierer fra individ. Highland Hospital i Rochester, NY, råder sine pasienter til å forvente videre til fast føde til å ta ni til 11 uker. Når fast føde er reintegrert i kostholdet, vil forsiktig eksperimentering for å fastlå matvarer beste tolerert. For eksempel kan en pasient være i stand til å spise vanlig havremel, men ikke i stand til å tolerere smakstilsatt havremel på grunn av sukkerinnholdet. En annen pasient kan være ute av stand til å spise havregryn med dadler, rosiner eller valnøtter grunn av den ekstra tørrstoff.

Betraktninger

Ser fett og sukkerinnhold sammen med konsistens gir størst suksess med færrest komplikasjoner. Spesielt for pasienter som har GB operasjoner inkludert intestinal bypass, spiser eller drikker for mye fett eller sukker på en gang vil føre til "dumping" syndromet. Ifølge Mayo Clinic, "dumping" oppstår når "mat og væske inn tynntarm raskt og i større mengder enn normalt, forårsaker kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet og svetting."

Vær kreativ med Food

Gastric bypass kirurgi betyr ikke et liv fylt med tørt, kjedelig mat. Evnen til å spise et bredt utvalg av mat kommer tilbake over tid. Lær å bruke krydder for å lage smaksrike alternativer. Unngå å falle inn i et hjulspor og spise det samme dag etter dag. Ikke bare en repeterende diett bli kjedelig, men det mangler ernæringsmessig balanse. Tålmodighet er viktig når tilpasse seg eventuelle nye matvaner, inkludert de behov for av gastric bypass.

Expert Insight

Etter å ha Roux-en-Y gastrisk bypass i 1994, mine matvaner utviklet seg sakte. Ved første kunne jeg bare spise et par skjeer med vanlig havregryn. Med tiden har jeg kommet til en full 1.3-unse instant date, valnøtt og rosin instant havremel pakke, laget med 1/2 kopp vann, uten hendelsen. Femten år etter operasjonen, jeg fortsatt unngå høyere sukkerinnhold av brunt sukker og kanel havregryn for å unngå "dumping" syndrom, velger i stedet for lav-sukker frukt smaker. Lytt til kroppen din til å lære dine begrensninger.

Hvordan kan jeg øke HGH nivåer?

Når jeg prøver å bygge muskelmasse, en av de viktigste faktorene er HGH, eller Human Growth Hormone. HGH er et naturlig forekommende hormon i menneskekroppen som er ansvarlige for å stimulere vekst og reproduksjon av celler. Idrettsutøvere og kroppsbyggere ofte bruker HGH kosttilskudd for å øke muskelmasse og redusere sine nivåer av underhudsfett.

Naturlige metoder

Mens HGH er en naturlig forekommende substans, kroppen produserer mindre og mindre av det som vi alder. Rundt en alder av 20, vil kroppen begynne å produsere om lag 14 prosent mindre HGH for hvert påfølgende tiåret; som kan ha vidtrekkende effekter på tilstanden i kroppen. Det er mange forskjellige måter å øke produksjonen av HGH, hvorav noen krever ingen ekstra tilskudd eller store endringer i kostholdet.
En av de mest effektive måtene å øke produksjonen av HGH er ganske enkelt for å skape en konstant trening diett. Regelmessig mosjon vil signalisere kroppen til å øke produksjonen av HGH i forberedelse til gevinster i muskelmasse og økt forbruk av energi. Mens noen øvelse vil utløse en økning i HGH, den mest effektive typen øvelser for dette formålet er høy intensitet aerobic øvelser som jogging eller sykling.
Et annet svært viktig aspekt i produksjonen av HGH er søvn nivåer. Uregelmessig søvnplaner og store søvn underskudd i stor grad kan redusere produksjonen av HGH av kroppen. Sørg for å få seks i Wight timer uavbrutt søvn hver natt, og holde en relativt vanlig timeplan. Husk at HGH er produsert av hypofysen i de innledende fasene av søvnen, og prosessen er lett avbrutt.
For å holde kroppen i toppform, spise et sunt kosthold som oppfyller alle dine daglige minstekravene. Du trenger en pålitelig kilde til komplett protein for kroppen å lage HGH, så sørg for å ha sunne proteinkilder i ditt daglige kosthold som bønner og ris, eller magert kjøtt. Videre kan mettet fett gjør kroppen mindre effektiv i produksjonen av HGH, så prøv å kutte dem ut av kostholdet ditt og erstatte dem med omega-3 fettsyrer som finnes i fisk og linfrø.

Kosttilskudd

Det finnes også en rekke kosttilskudd tilgjengelig for å øke HGH nivåer. De mest populære metodene er injeksjoner og muntlig spray. Injeksjoner har vist seg å være meget effektive for å øke muskelmasse, men de er meget kostbare, og det kan være vanskelig å finne et sted som gir dem. En resept er nødvendig for HGH, og injeksjoner har ført til en rekke alvorlige bivirkninger, så det er best å snakke med legen din før du vurderer dette løpet av handlingen.
Den muntlige spray er fortsatt i stor grad i en eksperimentell fase. Det kan noen ganger bli oppnådd uten resept, men lovligheten av denne handlingen avhenger av lokale lover. Det bør bemerkes at det ikke er noen bevis for oral spray ha noen store, merkbare effekter. Noen uenighet finnes rundt effekten og verdien av oral spray, så det er best å undersøke alternativer eller snakke med legen din før du vurderer å bruke den.
Mens kosttilskudd kan hjelpe til med å bygge opp nivåer av HGH, de er mer kostbart og mer farlig enn naturlige alternativer som trening, god søvn og et sunt kosthold. Som alltid informere eventuelle helsepersonell om store endringer i kosthold og fysisk aktivitet.

Hvordan kan jeg identifisere Må piller etter beskrivelse

Med tusenvis av medisiner på markedet, er det vanskelig å identifisere en pille uten assistanse. Det finnes flere verktøy tilgjengelig på Internett som lar deg identifisere piller ved å skrive inn hvor mange tall eller bokstaver vises på p-piller, form, størrelse og farge. The Food and Drug Administration (FDA) gir også en ressurs for å hjelpe til med å identifisere medisiner. Her er en guide til å identifisere piller etter beskrivelse.

Hvordan kan jeg identifisere Må piller etter beskrivelse

•  Sjekk ut Drugs.com (se Ressurser). Dette er en gratis ressurs som lar deg identifisere piller etter beskrivelse. Du kan legge inn informasjon om p-piller (form, farge, størrelse), og verktøyet søk over 3000 reseptbelagte legemidler for å identifisere pillen.

Tast inn pille beskrivelse på WebMD (se Ressurser). WebMD verktøy lar deg legge inn decription informasjon om pillen inkludert hvor mange bokstaver vises på p-piller, størrelse, form og farge. Den søker da en omfattende database for å produsere navnet på medisinen.

Skriv forlaget, farge og form på pillen på RX List (se Ressurser), en online medisinering database. Etter inn denne informasjonen, vil det produsere navnet på medisiner basert på informasjonen du har angitt.

Kontakt Food and Drug Administration. Når jeg prøver å identifisere en pille etter beskrivelse, kan du også sende en e-post med pille størrelse, form, farge og bokstaver på pillen til [email protected]

Ta pillen til ditt lokale apotek. Hvis du ønsker å være positive for identifisering av en pille, ta det med til din lokale apotek. De vil undersøke medisiner, og gi deg det nøyaktige navnet på medisinen.

Hint

  • Bruk et par forskjellige verktøy og sammenligne resultatene. Dette vil hjelpe i dobbelt sjekke at du har gjort riktig identifikasjon.
  • Selv om du tror du har korrekt identifisert pillen, aldri fordøye det uten å snakke med legen din.

Hvordan kan jeg få en bit av skitt ut av øyet mitt?

Hvordan kan jeg få en bit av skitt ut av øyet mitt?


Selv den minste stykke skitt i øyet kan la små overflateriper på øyet og gjøre det brenne. Ofte kan du trygt fjerne skitt selv. Når jeg prøver å få en bit av skitt ut av øyet ditt, bruk en metode for å hindre at skitt fra videre skrape eller irritasjon av øye under fjerning. Unngå å gni øyet; hodet til badet i stedet for øye-smuss fjernes forsyninger.

Hvordan kan jeg få en bit av skitt ut av øyet mitt?

•  Vask hendene med såpe og vann og skyll grundig før du prøver å fjerne smuss fra øyet. Smuss fra hendene vil ytterligere irritere øyet.

Skyll saltløsning brukes til å skylle kontakter eller øyedråper i øyet. Tips hodet bakover, ser opp i taket og hold øvre øyelokk åpne med en hånd mens du klemme på saltvann i øyet med den andre hånden. Få noen til å sette saltvann i øyet hvis du ikke klarer å gjøre dette selv.

Skyll øyet med vann hvis du ikke har saltvann eller øyedråper. Du kan gjøre dette i dusjen eller ved å henge hodet over vasken mens vannsprut i øynene dine.

Bruk en saline- eller vann-gjennomvåt bomullsdott til DAB på stykke skitt, men bare hvis skitt er på den hvite delen av øyet. Ikke trykk; bare prøve å få skitt å holde seg til den våte bomulls å trekke av skitt.

Kontakt din øyet lege hvis du ikke kan fjerne skitt eller øyet blir skadet eller fortsatt irritert.

Hvordan kan jeg Heal en øreflippen infeksjon?

Hvordan kan jeg Heal en øreflippen infeksjon?


Ear piercing er en populær hobby, men kan ha negative bieffekter som infeksjon. Hvis det er tegn på en alvorlig infeksjon, bør du gå se legen din umiddelbart. Men du kan prøve et par ting på egen hånd i mer milde tilfeller.

Hvordan vet jeg om øret er infisert

Øreflippen infeksjoner kan vanligvis bli oppdaget av rødhet og hevelse. Hvis du legger merke til dette på øret, og øret gjør vondt også å ta på, er det en ganske godt tegn på at du har en infeksjon av noe slag. Se legen din er den sikreste og mest pålitelige måten å håndtere situasjonen, men hvis smertene ikke er for alvorlig, kan du prøve et par ting på egen hånd.

Behandling av infeksjon

Mange ørebetennelser vil kurere seg selv gitt det infiserte området hvis de holdes rene. De fleste leger vil selv anbefale dette løpet av handlingen for å starte ut. Men hvis infeksjonen ikke rydde opp med tiden, er det noen hjemme rettsmidler du kan prøve før du går videre til mer alvorlige tiltak.

Det første du må gjøre er å vaske av det infiserte området ved hjelp av hydrogenperoksid. Hvis symptomene ikke minske i løpet av en dag eller to, prøv å bruke varmt saltvann i stedet. Bland vann med en liten mengde salt til å starte på, som for mye salt kan bare gjøre situasjonen verre. Bruk en vanlig ikke-jodinneholdende salt. Epsom salt eller havsalt vil fungere. Iodized salt kan også gjøre infeksjonen verre. Bruk en naturlig bomullsdott å bruke saltvann blandingen til det infiserte området, og deretter sørge for å tørke det berørte området grundig. En varm komprimere vil fungere godt for dette.

Andre tiltak

Et par av matvarer kan bidra til å rydde opp en infeksjon litt raskere. Prøv å spise mat med høyt vitamin C og sink. Hvitløk er også en utmerket naturlig infeksjon fighter.

Husk, hvis infeksjonen gjør rydde opp raskt på egen hånd, kontakt lege!

Hva kan jeg spise med kolitt?

Et vanlig spørsmål spurt av noen som er diagnostisert med ulcerøs kolitt er "Er det en spesiell diett som jeg kan gå videre til leksjon alvorlighetsgraden av eller fjerne symptomene mine?" Hvis du lurer på om det er en diett som vil kurere ulcerøs kolitt, svaret er dessverre nei. Imidlertid kan et sunt kosthold som er skreddersydd til dine personlige behov være gunstig i å håndtere kolitt symptomer.

Ta hensyn til ditt hjerte

Et godt barometer for å bruke til å finne ut om noe du spiser er bra for kolon er å spørre deg selv: "Er dette bra for hjertet mitt?" Mat som er høy i kolesterol og mettet fett har en negativ innvirkning på våre hjerter og generelle helse. Det samme gjelder når du vurderer dine diettbehov i forhold til kolitt. Legg magre proteiner i kostholdet, som fisk og fjærfe, og fjerne fet mat som pizza og potetgull.

Alkoholforbruket

Alle som har ulcerøs kolitt og går ut for en natt med tung drikking kan fortelle deg at inndrivelsesprosessen neste dag er verre enn noen bakrus du kunne ha husket før de blir diagnostisert. Symptomer selvsagt variere, men som en generell regel, vil konsumere alkohol har en negativ effekt på kolitt. Hvis du befinner deg i remisjon kan det føre til en blusse opp, og hvis du ikke er i remisjon enn det vil forverre din nåværende symptomer. Måle hvordan kroppen din reagerer når du drikker for å fastslå hvilket beløp som er riktig for deg. Et par glass vin bør ikke være et problem, en flaske vin mest sannsynlig vilje.

Dairy

Mens laktoseintoleranse ikke er forårsaket av ulcerøs kolitt, er det vanlig å ha problemer med rike meieriprodukter. Ost pizza, at glass helmelk, Philly cheese steak - disse elementene kan lukte ødeleggelse på kolitt. Igjen er den beste testen pasienten for ditt tilfelle av kolitt deg. Hvis du finner ut at du har en moderat til alvorlig problem med meieriprodukter, da blir du nødt til å begrense inntaket deretter. Bare husk at det er essensielle næringsstoffer i meieri og hvis du kommer til å seriøst begrense mengden av meieri du forbruker, investere i noen suppliants.

Det dreier seg om Texture

Kolitt er egentlig sår i endetarmen og tykktarmen. Sår er åpne sår, slik at håndfull peanøtter du er i ferd med å innta er kanskje ikke den beste ideen. Mange personer med kolitt har problemer med å fordøye grove matvarer. Disse kan omfatte rå grønnsaker. Siden grønnsaker er avgjørende for et godt balansert kosthold, koker dem for å se om dette lindrer noen av symptomene. Ellers finne en god multivitamin som vil erstatte noen av de næringsstoffene som du er i fare for å miste fra å konsumere enten en begrenset mengde eller ingen grønnsaker i løpet av dagen.

Fakkel-Ups

Hvis du opplever en oppblussing knyttet til et bestemt element av mat eller drikke, kuttet dette elementet ut av kostholdet ditt før du er i stand til å få din ulcerøs kolitt tilbake under kontroll. Husk at på grunn av din kolitt du er i risikosonen for underernæring, anemi, og dehydrering. Holde en forsiktig øye på matinntaket i henhold til en godt balansert kosthold er viktig å leve sunt. Spør legen din hva kosttilskudd du bør ta, hvis noen, og hvis du skal besøke et kosttilskudd spesialist for å sikre at du spiser sunt og være sterk.

Hvordan kan jeg kurere min cravings for Sugar Do?

Hvordan kan jeg kurere min cravings for Sugar Do?


Ifølge CBS News, vi hver forbruker mer enn 150 pounds av raffinert sukker i året, og det er 25 prosent økning i løpet av de siste 30 årene. Og mange bruker søtsaker for å gjøre seg selv føle seg bedre. Virkeligheten er noe helt annet.
Jo mer sukker vi spiser, jo mer vi ønsker. Bruke strategier for å kutte ned på våre cravings hjelpe oss til å ta bedre beslutninger om helsen til våre organer.

Årsaker til sukker cravings

Hvis vår binyrebarkfunksjonen er lavt vi kan begynne craving sukker. Jobben av binyrene er å gi oss energi. Men hvis vi er stresset, som forstyrrer den normale løpet av adrenal funksjon. Autoimmune sykdommer er en annen interrupter av adrenal funksjon. Matallergier som hvete eller meieriprodukter også føre til konstant betennelse som kan føre til cravings.

Stoppe opp og tenke

Som du begynner å tilfeldig komme for en søt, stopper et øyeblikk og spør deg selv, jeg er sulten, eller bare lei? Begynner å merke når suget etter sukker vanligvis oppstår. Innse at sukker smaker godt, men det er tomme kalorier. Start en sukker journal. Skriv ned hver gang du kommer for noe og se om en uke kan du finne et mønster.

Gjør noe annet

Når du søthunger, ta noen mandler i stedet. Eller ringe en venn. Som vil endre din umiddelbare behov. Pass på at du spiser en full, balansert kosthold daglig. Spise tre ganger om dagen bidrar til å holde at sugar rush trenger ned. Hvis du har en godte nærheten, synes det er et nytt hjem. Gi deg selv en godbit hver dag, bare sørg for at det er bare én. Hvis suget virker veldig full fledged, vent fem minutter og se om det går. Hvis du fortsatt vil ha noe, prøver bare en liten porsjon av det søte. Å pusse tennene og gurgle rett etter du spiser er en fantastisk måte å stoppe deg fra å spise noe annet. Ingenting smaker godt etter munnvann! Og spissen vi alle kan gjøre: bare ikke kjøpe godteri. Ikke å ha dem rundt i huset gir deg en følelse av kontroll.

Raising serotonin

Når vår serotonin-nivået er lavt, begjærer vi søtsaker. Hvis du tar deg en tur, ikke bare serotonin heve, det også løfter humøret. Går for mer naturlig tilnærming betyr at du er inges bedre mat og har stemninger, ikke sukker cravings, å smile.

Hvordan kan jeg trene meg til å sove på ryggen?

Hvordan kan jeg trene meg til å sove på ryggen?


Studier viser at den vanligste sove stil er fosterstilling, med om lag 41 prosent av sviller som faller inn i den kategorien. Men eksperter som Terri Trespicio, senior redaktør i "Body + Soul" magazine, si at for ryggraden helse, sove på ryggen uten pute er den ideelle posisjonen; det er mye foretrukket å sove på magen, noe som kan flate justeringen av korsryggen, og kan også påvirke halsen som det er tvunget til i en vinkel hver kveld. Du kan lære deg å sove på ryggen med litt øvelse og besluttsomhet.

Bruksanvisning

•  Praksis legging på ryggen utenfor sengen for å finne en stilling som er behagelig for deg. Bruk en opprullet håndkle eller liten pute for nakke og hodestøtte hvis det hjelper deg til å føle mer avslappet.

Legg en pute under hodet om nødvendig, men har ikke pute under skuldrene som du utligner til sengs. Plasser en stor pute under knærne også.

Plasser puter ved siden av kroppen din som barrierer for å hindre deg fra å endre posisjoner mens du sover.

Forsøk å sovne mens på ryggen. Hvis du er sliten og kan opprettholde en komfortabel stilling mens legging på ryggen, sovner på denne måten kan bli vane.

Gå tilbake til ryggen din hver gang du våkner opp i en alternativ stilling.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig. Det kan ta kroppen din litt tid til å justere. En fast madrass og spiralfjærer kan hjelpe deg å få en bedre natts søvn.
  • Det er viktig å holde ryggraden naturlige kurver under den sovende prosessen for å unngå smerter i korsryggen. Eksperter anbefaler å sette en pute under knærne for å opprettholde at holdning.

Hvordan kan jeg få en Tick Turn Loose?

Hvordan kan jeg få en Tick Turn Loose?


Flått er små blodsugende edderkoppdyr knyttet til edderkopper, midd og skorpioner. Flått noen ganger bære sykdommer, spesielt Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber. Du er mest sannsynlig å få flått i skogkledde eller brushy områder. Hvis du finner en hake på huden din, ikke få panikk. Omgående fjerne haken reduserer risikoen for å få en sykdom. Men fjerner flåtten riktig - slathering flåtten med vaselin eller helle tennvæske på er det ikke effektivt.

Bruksanvisning

•  Ta tak i flåtten så nær huden som mulig, ved hjelp av pinsett.

Trekk flåtten oppover i en langsom, jevn bevegelse. Ikke klem på flåtten, fordi dette kan utvise flått guts inn i huden din, øker risikoen for smitteoverføring. Klemme på flåtten også kan bryte ut baksiden av flåtten, forlater sin munn i huden din.

Sett kryss i en krukke med litt rubbing alkohol. Forsegle glasset og merk den med dato og sted. Hvis du utvikler symptomer på en sykdom, vil identifisere flåtten hjelpe legen din.

Vask området med såpe og vann og deretter bruke en antiseptisk krem.

Se etter tegn på Lyme sykdom, som utslett, feber og smerter, eller Rocky Mountain flekket feber, noe som fører til utslett, hodepine og frysninger. Kontakt legen din hvis du utvikler symptomer og nevne at en tick bit deg.

Hvordan kan jeg hjelpe en voksen barnet med sine Major depresjon?

Dealing med depresjon er vanskelig for alle involverte. Det er like vanskelig for de kjære på personen lidelse med alvorlig depresjon fordi ikke bare gjøre deres handlinger påvirker dem, men de føler seg hjelpeløs og ganger og vet ikke hva jeg skal gjøre for å bedre situasjonen. Major depresjon er ikke en uvanlig sykdom i tidlig voksen barndom. Mens det er vanskelig å vite hvor du skal begynne, er det noen grep du kan ta for å hjelpe.

Depresjon

I tidlig voksen alder, er det mange faktorer som kan bidra til depresjon. Det er flere stressfaktorer i livet, og de kan ikke alltid kjøre med noen for å snakke om sine følelser. Årsakene til depresjon kan variere fra overgrep, traumer eller andre spesifikke Lifen erfaringer. Årsaken til alvorlig depresjon kan også være biologisk. Hvis du finner din voksen barnet har problemer med å sove, er humørsyk, er vedvarende trist eller har mistet interessen for ting han eller hun en gang likte, han eller hun kan være deprimert.

Alternativer

Mens noen ganger den personen som lider med depresjon eller alvorlig depresjon kan i utgangspunktet bekjempe hjelp fra de rundt ham eller henne, er det viktig å ikke bli frustrert og føre til mer stress. Være tilgjengelig for å snakke med dem. Hvis de har problemer med å snakke med deg, som ikke er uvanlig, kan det være lurt å ta med en psykiater inn i bildet. Mange ganger er det mye lettere å åpne opp for noen som ikke er involvert direkte. Gjør en avtale med en lege og ta din voksen barnet til besøket. På dette punktet må du være støttende, men ikke påtrengende fordi store depresjoner later mennesker med følelser av verdiløshet, tomhet og skyldfølelse.

Hvis en lege foreskriver terapi eller medisiner, være der for å bidra til å gjøre avtaler, og sikre de delta samt ta sine medisiner regelmessig. Oppmuntre barnet til å komme ut og gjøre ting de liker, støtte noen interesser de har, og prøve å få dem til å reignite sine lidenskaper. Hvis barnet ditt noen gang snakker om eller sier de ønsker å begå selvmord, bli med dem og snakke dem gjennom den. La dem få sine følelser ute og ikke vær redd for å spørre direkte spørsmål. Sørg for å ha en hjelpetelefon på fil i tilfelle kriser.

Hvordan kan jeg spise mindre på en Paleo Diet & Not føler deg svak?

Hvordan kan jeg spise mindre på en Paleo Diet & Not føler deg svak?


Den underliggende forutsetningen for Paleo Diet, også kalt huleboer diett, er at kostholdet til våre gamle jeger-samler forfedre var best egnet til menneskelig genetikk, og i denne vene, bør det moderne mennesket spise så tett til denne tidlige type diett som mulig. Dette betyr å eliminere bearbeidet mat, landbruksprodukter som korn og belgfrukter og spise fettrik, moderat protein og lav-karbohydrat matvarer. De som følger Paleo Diet kan finne de føler seg svak i de første ukene av programmet; Dette kan reduseres ved å gradvis innfasing i kostholdet heller enn å kutte alle karbohydrater.

Bruksanvisning

•  Skjær tilbake på spesielle typer mat på Paleo Diet. Du er ikke nødvendigvis spise mindre på Paleo Diet, bare mindre av visse typer matvarer. Du vil ha et bredt utvalg av matvarer som du kan spise rikelig. Disse vil være matvarer med høy næringsverdi som vil gi deg energi, som for eksempel frukt, grønnsaker og nøtter. Mettet fett er ikke begrenset, og fisk, nonlean kjøtt og egg vil være tilgjengelig for deg. Elementer du vil kutte ned på inkludere alle korn og belgfrukter, alle vegetabilske oljer (avokado og olivenoljer er tillatt, men ikke å lage mat med), hydrogenerte og delvis hydrogenert olje, sukker og melkeprodukter.

Overgang til dietten sakte. Mens kroppen din går over til å bruke fett som energikilde i stedet for karbohydrater, kan du føle deg skjelven, irritabel og lite energi. Disse symptomene ikke er farlige og er en del av kroppens tilpasning til et lavere nivå karbohydrat. Hvis du finner ut at du får ør eller lider av svakhet på denne dietten, tregere. Start med ett måltid som er Paleo-godkjent deretter gradvis jobbe din vei til alle tre måltider. (Men spiser bare når du er sulten.) Gradvis redusere korn og andre former for karbohydrater.

Forvent en prøveperiode på flere uker. Etter de tre eller fire uker hvor kroppen din vil bli vant til å bruke fett som energi, vil disse symptomene forsvinner og din energi vil øke.

sove så mye du kan, og få tilstrekkelig vitamin D. Fjern ytre påkjenninger som for eksempel alarmer og supplere med probiotika, magnesium, jod og vitamin K2.

Øvelse moderat og favorisere korte intense utbrudd av aktiviteter i stedet for lange treningsøkter. Ta ekstra hviledager etter behov for å komme seg.

Hint

  • Konsultere legen din før du starter Paleo Diet.

Hva kan jeg ta hjemme for å hjelpe meg å sove?

Søvn er viktig for å holde deg oppmerksom, aktiv og levende resten kroppen craves,. Problemer med å sove kan ta sitt toll på kroppen, senke produktiviteten og årvåkenhet. En gjennomsnittlig voksen sover syv til åtte timer hver natt. Hvis du lider av kronisk søvnløshet på grunn av pusteproblemer eller andre grunner, bør du rådføre deg med en ekspert. Hvis du har sporadisk problem med å sovne, er det ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe deg å sove.

Drikkevarer

For å hjelpe indusere søvn, drikke en kopp melk med honning rett før sengetid. Du kan også sette oransje blomst vann i vanlig varmt vann med litt sukker. Annen drikke er oransje blad te. Dette er saften presset fra to appelsiner blandet med varmt vann og honning. Du kan også drikke varm melk eller kulturmelk og tilsett en klype kanel å sovne.

Mat

Ta en banan og mos den i en bolle. Legg ristede spisskummenfrø og bland dem sammen. Spis dette rett etter middag. Du kan også spise brød eller frukt en time før sengetid for å hjelpe deg å sove. Unngå sukkerholdig eller syreholdig mat før sengetid. Kalkun, tunfisk, melk og de fleste karbohydrater inneholder tryptofan, som hjelpemidler i å hjelpe deg å sovne.

Urter

Roten av en poppali, eller en Piper Longum, kan anlegget males til et pulver. Tar 1 ts. av pulveret med et glass melk vil hjelpe deg til å sove. En teskje av Valerian juice kan tas før du sovner. Du kan også prøve urtete laget for sengetid. Disse kan bli funnet i noen supermarked.

Søvn Medisiner

Det er mange over disk sove medisiner som kan kjøpes hos din lokale stoffet butikken. Sove hjelpemidler er ikke for de som kronisk lider av søvnløshet og de fleste av disse medikamentene er for folk som har minst syv til åtte timer hver natt for å sove. Vær forsiktig med å ta slike medisiner før du er klar for sengen. Det er ikke anbefalt å ta disse medikamentene før kjøring. Ingen av disse søvn hjelpemidler er beregnet for langsiktig bruk.