Digidexo.com

Hvordan Avslutt Tegretol

Tegretol er et krampestillende medikament som brukes til behandling av epilepsi, samt bipolar lidelse. Som med alle medisiner, kan det problema bivirkninger som kan oppstå. Det er virkelig ingen måte å vite på forhånd hvorvidt det vil skje. Hvis du har besluttet å avslutte Tegretol, er det viktig at det gjøres ved å redusere dosen sakte over en periode på en måned eller mer. Det er også viktig at det gjøres med en lege godkjenning og tilsyn. Hvis Tegretol avsluttes plutselig, er det mulighet for alvorlige bivirkninger, som for eksempel anfall.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege. Diskuter årsakene til at du ønsker å avslutte medisinering. Husk at det kan ta minst én måned for deg å føle den fulle virkningen av denne medisinen. Hvis det er forbi den tiden, og du opplever urovekkende bivirkninger, legen din vil sette sammen en plan for å avvikle Tegretol. Det vil trolig bety sakte redusere dosen uke etter uke til du er ikke lenger å ta den.

Øv god søvn vaner. Hver gang du kommer ut av medisiner som Tegretol, er det en sjanse for at det kan forstyrre søvnen. Prøv og gå i dvale og våkne opp på samme tid hver dag. Melatonin kan brukes til å hjelpe indusere søvn. Rådfør deg med helsepersonell om riktig dose for å ta.

Unngå å drikke alkohol. Det er ikke en god idé å drikke alkohol mens du tar Tegretol. Det bør spesielt unngås mens ebbe ut av medisinen.

Reduser stress så mye som mulig. Uttaksprosessen er allerede taxing på systemet ditt. Det er viktig ikke å ta på seg noen nye oppgaver i løpet av denne tiden. Hvis det ikke er mulig å redusere stress, bare sørg for at du allot deg selv litt tid for avslapping.

Suppler kosthold med et B-kompleks vitamin. Det ideelle vil inneholde B12, B1 og B6. De er nyttige som B-vitaminer hjelper med produksjonen av dopamin, som er integrert i en samlet positiv velvære. Som du kanskje oppleve irritabilitet mens avvikling Tegretol, kan B-vitaminer lette det bestemt bivirkning. Konsultere med en lege for å bestemme riktig dosering.

Tips og advarsler

  • Yoga er en stor oppgave for avslapping og stress lettelse. Se inn klasser i ditt område.
  • Ikke slutte å ta Tegretol brått. Du må avta av det.
  • Hvis du opplever kramper eller alvorlige migrene mens avvikling Tegretol, kontakt lege umiddelbart.