Digidexo.com

Fat Fakta for Kids

Fat Fakta for Kids


Diskutere konsepter til barna, spesielt på områdene ernæring og helse, kan noen ganger være vanskelig. Barn kan ikke forstå ideen om hva som er sunt og hva som ikke er det, og ofte, de velger hva de spiser basert på hva de liker. Hjelp barna å forstå begrepet helse med noen fete fakta.

Den gode og den dårlige fettstoffer

La barna vite at det er gode fettstoffer og dårlig fett. Ungene er så vant til ideen om hva som er bra og dårlig gjennom historier og filmer som gjør dem til å forstå konseptet kan være en lek. Godt fett er de som hjelper kroppen vår bli sterkere, mens dårlig fett er de som gjør oss få mye vekt og bidra i å anskaffe sykdommer, for eksempel hjerteproblemer. Teamet av gode fettstoffer inneholder enumettet fett og flerumettet fett, mens de dårlige som inkluderer mettet fett og transfett.

Eating

For de gode fettstoffer å vinne, barn må spise sunn mat som inneholder gode fettet. Godt fett finnes i nøtter, for eksempel mandler og valnøtter, olivenolje og rapsolje og sjømat. Dårlig fett finnes i emballert og rask mat, og spise mye av dem gjør de dårlige fettstoffer for å vinne kampen.

Fat og trening

For å slå dårlig fett, bør barn drive daglig aktiv lek. For eksempel spiller en fysisk sport --- som basketball --- er en god måte å svette ut dem fett og holde seg frisk. Elektroniske gadgets og spillkonsoller ikke kjempe dårlig fett. De kan faktisk støtter dårlig fett fordi det begrenser barnas trening.

"Skummelt" Fakta

Spise dårlig fett kan føre til fedme, og andre sykdommer, som kan være vanskelig å behandle. I USA er fedme stede i omtrent 16-33 prosent av barn og voksne, avhengig av hvor du befinner deg. Fedme er lett å få øye på barn, som det vil fysisk manifest på sin vekt og kroppsbygning. De vanligste årsakene til fedme omfatter dårlige matvaner og mangel på mosjon. Fedme fører ofte til diabetes og hjerteproblemer, så kan ikke bare spise sunt og trene gi større energi, men det kan forlenge livet, så vel.