Digidexo.com

Gym Ideas for Kids

Gym Ideas for Kids


Fitness er ikke bare noe voksne gjøre for å holde seg i form. Fitness er en vane som er oppnådd gjennom fasthet og viljestyrke. Og med overvektige barn på vei oppover, kanskje noen foreldre ser et barn trening som en måte å demme opp for de usunne fremskritt i mat, stillesittende livsstil og en generell mangel på ernæringsmessig vet hvordan. Barndom fitness kan sette et godt eksempel for ungen å føre en sunn, aktiv livsstil.

Jungle Gym

Den klassiske jungle gym er en labyrint av barer og svinger satt til å slippe løs barndom fantasi og fremme det gøy ved å klatre, skli og balansere. Klatrestativ må oppfylle visse helse-og sikkerhetsstandarder, så de fleste er utrolig trygg. La barnet ditt til å gå fritt på en jungel gym og klatre til hennes hjerte innhold. De fleste barnesystemer er ikke bygget for å håndtere høy utholdenhet aktiviteter og utholdenhet treningsøkter. Vanligvis barna dra nytte av kontinuerlig bevegelse, uansett tempo.

Barne Gym

Hvis en jungel gym ikke passer din fancy, har mange treningssentre som er spesielt utviklet for barn dukket opp. Klassene blir undervist av barnevennlige instruktører som bruker up-to-date informasjon om hvordan best å style sine treningsøkter for barn. Klassene er lav effekt, men svært utvirkende ved å holde barna aktive og bevegelige. Enkelte klasser tilbyr aerobic og stretching, fremme sunn muskel fleksibilitet.

Ta en dukkert

Et basseng kan virke farlig for barna, men å installere en over bakken pool fungerer som en svært lovende avvik til sikkerhetsproblemer av en standard pool. Over bakken bassenger er vanligvis rundt 4 meter høy, noe som betyr at barn ikke kan lett komme inn i dem uten din hjelp, spesielt hvis stigen er satt bort. Få barnet ditt noen "floaties", og la dem plaske rundt med deg. Svømming er en av de mest fordelaktige oppgaver for barn, som det lærer dem hvordan de skal svømme riktig, fremmer hjerte-utvikling, og arbeider mange muskler forlatt praktisk talt ubrukt av kroppen på en dag-til-dag basis.

Make Believe

Bakgården kan være gym her. Bare late som barnet ditt kan ta deg for å beseire en ond monster, eller late som du og han er rakett skip flyr i verdensrommet. Det er ingen latterlige scenarier. Chase, tag, plukke opp, leke med og elsker ungen til å fremme god helse. Dette kan også skape noen gode minner.

Kids Only

Hvis du er en aktiv forelder og ikke kan finne nok tid til å alltid sørge for at barnet ditt får nok mosjon, vurdere å registrere barnet ditt opp for golf, basketball, tennis eller annen idrett. Hånd-øye-koordinasjon, kondisjon og team ferdigheter er funnet hos idrettsutøvere, og jo yngre de starter, jo mer opplever barnet ditt får. Leksjonene vil ikke bryte banken, men vil gi deg en sjanse til å få arbeidet gjort uten å ofre ditt barns helse. Og hvem vet? De kan selv liker det.