Digidexo.com

Hvordan behandle stressinkontinens hos kvinner

Stressinkontinens refererer til ufrivillig vannlating fra fysisk press på magen der det er en midlertidig og uventet tap av kontroll over blæren og motivet lekker urin utilsiktet. Denne pinlig, upraktisk tilstanden rammer kvinner mer enn menn og forekommer med tunge løft, hoste, nysing og andre plutselige fysisk anstrengelse eller bevegelse. Denne artikkelen forklarer hvordan å behandle stressinkontinens hos kvinner.

Bruksanvisning

•  Identifiser de fysiske årsakene til stressinkontinens og omgå disse faktorene. Er du gravid? Har du en blære infeksjon eller en urinveisinfeksjon? Hvis du er gravid eller mistenker at du har urinveiene infeksjoner, kan du se en lege umiddelbart om din stressinkontinens.

I mellomtiden øver bremse ned fysisk bevegelse. Vær forsiktig når du flytter tunge gjenstander og trener, regulere væskeinntaket, være oppmerksom på hvor full blæren er, gå på toalettet ofte og holde blæren så tom som du kan når du ikke er i nærheten av et toalett.

Innarbeide blære-toning urter og fruktekstrakter. Drikking tranebærjuice (prøver å kjøpe de som bruker naturlige søtningsmidler som agave, honning eller stevia, som sukker fører til urinveisinfeksjoner og blære infeksjoner) og tar tranebær ekstrakt vil hjelpe skylle ut tråder av bakterier knyttet til urinveisinfeksjoner og holde blære sunt. Kjerringrokk ekstrakt er en kraftig blære tonic og bør også innarbeides i din supplement diett.

Ro deg ned og slappe av. Selv om de fysiske mekanikken stressinkontinens ikke er direkte relatert til psykologisk stress, kroppen din fungerer best når stressrelatert betennelse er godt kontrollert og holdt på et minimum. For å forbedre humørsvingninger og lindre nervøsitet som er ofte forbundet med ukontrollert urinlekkasje, begynne å ta følgende kosttilskudd kjent for kraftige effekter på nervøsitet, stress og angst: pasjons ekstrakt, omega-3 fettsyrer (EPA og DHA spesielt) og pantotensyre, et B-vitamin som er viktig for å støtte binyrene når kroppen er under stress.

Til "power up" din "roe ned" rutine, klem i avspenningsøvelser: dyp pusting, yoga, meditasjon, qi gong, tai chi, eller gå til badstuer og få massasje.

Fjern alle koffein fra kosten og drikkevarer, som koffein er en potent vanndrivende som stimulerer vannlating. Avstå fra koffein vil også hjelpe deg å lindre angst og stress som kan forverre stressinkontinens og uventet urinlekkasje.

Strøm opp blæren muskler. Begynne å gjøre Kegel øvelser, som toner og styrker blæren og skjedemuskulaturen for bedre bevissthet og kontroll over vannlating. Den enkleste måten å utføre Kegels er å øve stanse din vannlating mid-stream og telle til 15 før du slipper muskel og føre til urin flyte igjen. Du kan også gjøre det Kegels når og hvor du er ved å klemme baken sammen, øve press på dine vaginale muskler, telle til ti og slippe. Gjenta så mange ganger du kan i løpet av dagen.

Hint

  • Unngå å bli for tørst ved å spise hele frukter i løpet av dagen. Ved hjelp av frukt for å fylle opp kroppsvæsker vil bidra til å eliminere hyppig vannlating. Øve Kegels vil også forbedre ditt romantiske liv!
  • Denne artikkelen er ikke ment å være lege som diagnostisere, forebygge eller behandle noen medisinske tilstander og sykdommer. Vennligst ta kontakt med medisinsk behandling utøveren og søker seg av fagfolk når du er i tvil.