Digidexo.com

vorter under armen

Hvordan ta en barnets temperatur under armen

Selv om en aksillær (eller under-armen) temperaturen er ikke så nøyaktig som en rektal eller oral temperatur, kan det være nyttig å få en omtrentlig anslag over hvor høy barnets temperatur er. Tar temperaturen på et barn under armen kan være en enklere måte å sjekke for feber, spesielt for spedbarn og små småbarn, som kanskje sliter for mye for en nøyaktig rektal temperatur for å bli tatt.

Hvordan ta en barnets temperatur under armen

Fjern eventuelle lag med klær blokkerer armhulen (f.eks, jakke, skjorte, undertrøye).

Slå termometeret på og vente på startskjermen for å gå på, hvis du bruker et digitalt termometer. For gammeldagse termometre (anbefales ikke av sikkerhetsmessige grunner), riste ned kvikksølvet før det er godt under kroppstemperaturen.

•  Plasser metall enden av termometeret i lomma på barnets armhulen, og redusere barnets arm, slik at den trykker mot brystet hans. Hold på den andre enden av termometeret tett.

Hold barnets arm presset mot brystet til termometeret piper. Dette bør både holde termometeret på plass (sammen med hånden) og sørge for at sirkulerende luft ikke påvirker lesing.

Når termometeret piper, fjerne det og skrive ned resultatet. En lesning av 99 grader eller høyere regnes som en feber, ifølge kidshealth.org.

Hint

 • Når du ringer legen din, sørg for å angi at du tok barnets temperatur under armen i stedet for rektalt eller muntlig.
 • Ikke ta barnets temperatur rett etter et varmt bad eller etter å ha blitt overbundled. Dette vil forskyve resultatene av lesningen.

Årsaker til under armene Håravfall

De fleste voksne kvinner barberer under sine armer for å gjøre sine underarmer mer attraktiv, men av og til underarm håret vil begynne å tynne ut og ikke vokse i lenger. Selv om det kan virke som en fordel å ha tynnere hår under armene, kan det tyde på en underliggende helsetilstand og bør bli sett på av en lege.

Thyroid Disease

Når skjoldbrusk hormon ikke slippes ut i blodet som det skal være, kan det føre til systemene i kroppen til å fungere ordentlig. En av måtene som kroppen dysfunksjoner er å forårsake hår tap, som kan sees over hele kroppen, inkludert under armene. Hvis underarmene begynner å tynne ut eller mister håret uventet, kan det være et symptom på en skjoldbrusk lidelse.

Alopecia

Alopecia er en tilstand som forårsaker avrundede flekker av hårtap i hodebunnen og kropp. Det er forverret fra stress og angst og kan føre til at hårsekkene til constrict og kveles hårrøttene. Alopecia kan påvirke underarmene, forårsaker håret til å være tapt i patcher, heller enn å tynnes ut.

Adrenal Deficiancy

Binyrene kontrollere distribusjonen av veksthormoner i hele kroppen, som regulerer veksten av alle deler av kroppen, inkludert ben, hår, muskler og vev. Hvis binyrene er dysfunksjonelle, kan det hemme hårveksten. Fordi binyreinsuffisiens er en alvorlig medisinsk problem, snakk med legen din med en gang hvis du har mistanke om at underarm hårtap kan skyldes adrenal problemer.

Diabetes

Diabetes er en tilstand som forårsaker bukspyttkjertelen til å ikke være i stand til å produsere eller regulere insulinnivået. Dette kan resultere i blodsukkeret i kroppen blir enten for høy eller for lav, noe som kan føre til at alle de øvrige systemer i kroppen for å ikke fungere skikkelig. Som et resultat, kan symptomene bli sett, slik som håravfall, muskelsvakhet, forvirring og nyre problemer. Hår tap kan forekomme over hele kroppen, og er ikke sentralisert på hodet. Hvis underarm håravfall er ledsaget av forvirring, tretthet eller nyreproblemer, må du snakke med legen din om å ta en blodsukker test.

Underernæring

Underernæring resultater fra kroppen ikke får nok næringsstoffer fra maten som spises. Dette kan være forårsaket ved å spise kun bearbeidet mat, ikke å ta en multivitamin eller en intestinal parasitten. Underernæring kan føre til vekttap, tannråte, og håravfall på hodet og kroppen, inkludert armhulene. Tar en multivitamin kan forbedre kroppens funksjon, og kan bidra til å øke hårvekst.

Hva kan en klump under armen være?

En klump i armhulen din kan være grunn til bekymring. På den annen side, betyr det ikke nødvendigvis at din verste frykt for kreft vil bli realisert. Selvfølgelig, hvis du finner noen klumper i armhulen din, sjekk med legen din for en skikkelig diagnose. Det er alltid best å vite hva du har å gjøre med så tidlig som mulig.

Infeksjon

Armhulen inneholder dine lymfeknuter. Hvis kroppen din er kjempe bakterielle eller virale infeksjoner, kan lymfeknutene hovne. De vanligste bakterielle infeksjoner som forårsaker en klump i armhulen er en arm eller bryst infeksjon, cat scratch sykdom eller stigende lymphangitis. De fleste bakterielle infeksjoner kan bli behandlet med en runde av antibiotika. Når infeksjonen forsvinner, bør klump gå bort. Virusinfeksjoner som fører til lymfe hevelse er AIDS, vannkopper, mononukleose og helvetesild. Diskuter dine behandlingstilbud med legen din.

Kreft

Selvfølgelig, det første folk anta med en klump i armhulen eller noe i nærheten av brystkreft er kreft. Kvinner bør sjekke med sin lege umiddelbart hvis de finner en klump i deres armhulen, og få testet for brystkreft. Andre kreftformer der en klump utvikler i armhulen er Hodgkins lymfom, leukemi og non-Hodgkins lymfom. Dette er alvorlige kreftformer som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Harmløse Klumper

Det er mulig å ha klumper i armhulen som er ufarlig. Du kan ha godartede cyster; noen mennesker er utsatt for disse. Fatty vekster i vev, kalt lipomas, er også ufarlig. Mange kvinner kan også ha brystvev som vokser inn i armhulen området. Mens dette vevet er ufarlig, bør det sjekkes av en lege for å lindre eventuelle bekymringer.

Allergiske Reaksjoner

Noen vaksiner kan føre til mindre cyste formasjoner. De kan være vanlig etter meslinger og kusma vaksinasjoner. Selv om sjeldne, kan dette også skje med røde hunder vaksiner. Koppe og tyfus vaksinasjoner kan også forårsake klumper å danne under armen. Du kan også ha en allergisk reaksjon på visse stoffer som sulfa, jod og penicillin. Som et resultat, kan det hende at lymfeknuter svelle som de prøver å bekjempe det de tror er en infeksjon i kroppen og produserer store mengder av antistoffer.

Gi legen din fakta

Når du ser legen din, kan du prøve å ha så mye relevant informasjon som mulig som vil hjelpe ham å diagnostisere klump raskt og riktig. Hvis du kan unngå biopsi, vil du bli svært fornøyd. La legen din vet når klumpen først dukket opp, og hvis det blir større, mindre eller forblir de samme. Sørg for å la legen vite om du ammer, da dette kan øke muligheten for fettavleiringer. Hvis du opplever andre symptomer, la legen få vite. Andre symptomer kan være tretthet, kvalme eller feber.

Hvordan løsne Deep Inngrodde hår under armene

Hvordan løsne Deep Inngrodde hår under armene


Kvinner opplever ofte dype inngrodde hår i underarm området et par dager etter barbering. Når kvinner barberer grovt hår under armene, ofte vokser det tilbake i en tett, krøllete formasjon, noe som fører til tuppen av håret til å gå inn i huden. Noen ganger kan et tynt lag av huden vokser på toppen av det buktede innvokste hår, noe som gjør det vanskelig å fjerne. Ifølge Mayo Clinic, kan inngrodde hår bli infisert, føre til mørk hud eller forårsake permanent arrdannelse. Kvinner kan løsne disse inngrodde hår, men bør utvise forsiktighet når du gjør det for å forhindre arrdannelse.

Bruksanvisning

•  Gni inngrodde hår kraftig med en våt vaskeklut eller tannbørste. The Mayo Clinic anbefaler å gni i sirkler i flere minutter.

Vask området med en eksfolierende behandling som inneholder eksfolierende perler og salisylsyre, benzoyl peroxide eller beta hydroxy syrer. Ifølge healthy-skincare.com, peeling det berørte området reduserer barberhøvel humper og holder huden mot økende de hårsekkene.

Gjenta trinn 1 og 2 så mange ganger i løpet av de neste dagene etter behov. Inngrodde hår etter hvert vil dukke opp. Ikke flytt på de neste trinnene til en klar bane til håret er synlig og et verktøy kan nå håret uten å trenge huden, da dette kan forårsake permanent arrdannelse.

Desinfiser en synål eller nål-nese pinsett med rubbing alkohol og en bomullsdott. Alternativt kan fylle en grunn beholder med alkohol og senke verktøyet i beholderen i minst 30 sekunder.

Sanitize inngrodde hår med en bomullsdott og gni alkohol. Bruk nål eller en side av pinsett for å komme under den inngrodde hår sløyfe og løft spissen ut av huden. Ikke nappe eller på annen måte forsøke å fjerne hår fra hårsekken.

6. Vask området med alkohol igjen og sterilisere verktøyene med alkohol, slik at de er rene for annen bruk.

Tips og advarsler

 • Aldri punkteres eller grave inn i huden for å frigjøre en inngrodde hår. Vent til vaske og eksfolierende prosesser fjerne huden over håret og gir uhindret adgang til håret.

Hvordan håndtere under armene Rash

Hvordan håndtere under armene Rash


Underarm utslett er irriterende, smertefullt og flaut. For kvinner som barberer sine underarmer, kan ubehag som kan følge av humpete, kløende og betente armhuler somle i flere dager. Selv om det kan være noen alvorlige årsaker til underarm kløe og irritasjon, som iktyose og selv melanom, de vanligste årsakene til underarm humper er en reaksjon på barbering, bakterier, deodorant eller en kombinasjon av alle tre. Følgende forslag vil hjelpe deg å unngå kviser og minimere ubehag og varigheten av disse kviser som oppstår. For å få et hopp på problemet, begynner nå å utvikle et tryggere og mer sanitær barberhøvel vedlikehold regime.

Bruksanvisning

•  Bruk en skarp barberhøvel. Den gnaging virkningen av et sløvt barberblad, kan forårsake irritasjon som kan føre til follikulitt.

Barber deg i den retningen som håret vokser. Dette kan være vanskelig å fastslå, men litt nøye gransking og litt trening vil hjelpe.

Hold barberblad tørr. Den fuktige overflaten av bladet er en yngleplass for bakterier. En tørr barberhøvel er en renere barberhøvel så etter hver bruk, plasserer barberhøvelen på et tørt sted som får god luftflyt.

Sett barberhøvelen eller blad ofte. Fordi noen bakteriell buildup er uunngåelig, må du bytte barberhøvelen regelmessig. Noen produsenter anbefaler å erstatte bladet etter hvert 04:57 bruksområder.

Bruk barberskum. Ikke bare skumme opp med såpe fordi en krem ​​eller skum barberkrem vil bidra til å redusere friksjonen og fukte huden din.

Bruk fuktighetskrem 15 minutter etter at du barberer. Når fuktighetskrem har blitt absorbert, påfør din deodorant.

Motet fuktighet under armene ved å la din underarm området for å tørke grundig etter du barberer, bade eller dusj. Husk fuktighet fra barbering gel eller forberedt på fuktighetskrem er bra mens fuktighet fra vann og svette er dårlig.

Bruk en elektrisk barbermaskin. Barbermaskiner vil ikke gi deg så nær av en en underarm barbering, men de er mindre tilbøyelige til å gnage eller irritere huden din.

slutte å bruke din deodorant hvis du begynner å oppleve noen symptomer. Prøver en ny merkevare kan noen ganger hjelpe.

Se legen din. Underarm følsomhet, rødhet og kløe bør stoppe innen en uke til 10 dager. Hvis tilstanden vedvarer, har en lege ta en titt på den. Han kan gi en anti-kløe krem, anti-sopp eller antibiotika for å behandle det.

Tips og advarsler

 • Ikke klø. Det vil forverre tilstanden og forlenge ubehag.
 • Når du slapper av om kvelden, bruke klær som tillater fri luftstrøm til armhulene.

Overgangsalder og hår under armene

Overgangsalder og hår under armene


Kvinner kaller det "The Change". Du forventer det med bekymring og debatt om hormonbehandling er et levedyktig alternativ for deg. Du spenne for muligheten for hetetokter og varierende stemninger. Du kan også forvente en endring i muskeltonus, hudens elastisitet og et større behov for fuktighetskremer. Men du aldri en gang tenkt på dens innvirkning på kvaliteten og mengden av hår under armene.

Menopause

Menopause er den tiden da den kvinnelige kroppen stopper menstrua og eggstokkene nedstengt. Under den månedlige menstruasjonssyklusen, er et egg produsert, sammen med hormonene østrogen og progesteron. Under overgangsalderen, opphører eggproduksjon og produksjonen av disse hormonene nesten slutter. Denne reduksjonen i hormoner resulterer i mange endringer. En slik endring er kvaliteten og mengden av hår, herunder at av armhulene.

Østrogen

Østrogen ikke bare regulerer menstruasjonssyklusen, det påvirker hjernen, hjertet, urinveier, bein, bryster, hud, slimhinner, hud, muskler i bekkenet og hår. Vi husker alle de endringene som kom etter menstruasjon, inkludert vekst av kjønnshår og hår armhulene. Overgangsalder bringer på endringer i sekundære kjønnskarakteristika, også, akkurat som menstruasjon gjorde.

Androgener

Under overgangsalderen, kan det hende at hår under armene endre i kvantitet og kvalitet. Dette er på grunn av produksjonen av androgener, noen ganger kalt "mannlig hormon". Androgener er faktisk produsert gjennom menstruasjon også, men fordi de "kvinnelige hormoner" motvekt dem, de har ikke en tydelig effekt. Men når østrogen og progesteron produksjonsopphør, tar androgen sentrum scene.

Endringer

Androgener bidrar til helse av mange organer og er viktige for syntesen av østrogen. Dette gjør dem kritisk til seksuell lyst og tilfredsstillelse, men det også gjør deretter føre til at håret i underarmene til å bli tykkere, mørkere og mer grov.

Hirsutisme

Den medisinske termen for denne tilstanden kalles hirsutisme. Ironisk nok, så håret sjakter blir tykkere, kan mengden av håret bli tynnere. Ikke alle hirsutisme er forårsaket av overgangsalderen, men slik at det er viktig å oppsøke lege hvis du legger merke til disse endringene.

Hvordan bli kvitt vorter under graviditet

Hvordan bli kvitt vorter under graviditet


Som en forventningsfull mor, er du vant til å trekke oppmerksomhet. Hold det oppmerksomhet på babyen bump, ikke på en skjemmende vorte. Mange over-the-counter fjerning metoder kan være farlig for det ufødte barnet, så kunne noen i-kontoret behandlinger. Ved hjelp av duct tape til naturlig fjerne vorte under svangerskapet kan være den tryggeste veddemålet.

Over-the-counter behandlinger

De fleste over-the-telleren vorte fjerning metoder inneholder salisylsyre, ifølge MedicinNet. Salisylsyre er ikke ansett som trygt under svangerskapet. "Du bør ikke bruke noen produkter som inneholder benzoyl peroxide, salisylsyre, eller noen av de retinoider. De er ikke trygge å bruke under graviditet", sier hudlege Sumayah Jamal, MD, PhD, i en artikkel for WebMD.

I-Office Behandlinger

I tillegg til over-the-counter vorte behandlinger, er det mange alternativer tilgjengelig på legens kontor. Disse inkluderer reseptbelagte kremer, injeksjoner og kryoterapi, som alle benytter kjemikalier som kanskje ikke er trygge under graviditet eller under amming. Fortell legen din om din graviditet og diskutere sikkerheten til enhver foreslått fjerning metode før du velger én metode.

Duct Tape Fjerning

Ifølge BabyCenter.com, kan duct tape være alt du trenger for å fjerne en vorte. Rengjør det berørte området og tørk grundig. Dekk vorte med en liten bit av duct tape. Plasser en bandasje over duct tape hvis ønskelig. Bandasjen er bare å skjule duct tape; det er ikke nødvendig til fjerning av en vorte.
La duct tape på plass i seks dager. Hvis båndet faller av før du har nådd seks dager, bytt den så raskt som mulig og fortsette videre til den opprinnelige sjette dag. Fjern tapen og suge vorten i varmt vann. Skrap bort så mye av vorte som mulig med en neglefil. Det mest sannsynlig ikke vil komme helt av første gang. La båndet av og la det som er igjen av vorte å sitte avdekket over natten. Påfør mer tape og en ny bandasje bandasje i morgen. Gjenta denne prosessen så mange ganger som nødvendig for inntil to måneder.

Betraktninger

Det er faktisk ikke nødvendig å gjøre noe med en vorte under svangerskapet. Vorter vanligvis går unna på egenhånd i løpet av noen måneder. Men hvis det vorte er i en åpenbar sted eller er rett og slett plager deg, sjekk med legen din før du prøver noen form for hjemme-vorte fjerning under svangerskapet.

Tips og advarsler

 • Sjekk med din OBGYN før du prøver noen behandling for å bli kvitt vorter under graviditet.
 • Iført sokker vil hjelpe duct tape til å holde på lenger hvis det vorte er på foten.
 • Hvis duct tape faller av før seks dager er opp, bytt det så snart som mulig.

Hva er en normal temperatur under armen?

Hva er en normal temperatur under armen?


Normal kroppstemperatur tradisjonelt er antatt å være omtrent 98,6 grader Fahrenheit eller 37,0 grader Celsius. Denne måling er imidlertid vanligvis svarer til temperatur den ble inntatt oralt. Kroppstemperaturen kan variere i henhold til hvor det blir målt. Selv om målinger tatt under armen kan ikke alltid være helt nøyaktig, kan de gi deg en omtrentlig tall for å bestemme hvorvidt du har feber.

Underarm Temperatur

Temperatur tatt under armen vanligvis blir ansett for å være mindre nøyaktig enn de fleste andre steder på kroppen for måling av temperatur. Denne måling, også kjent som "aksillær temperatur," har en tendens til å være omtrent en halv grad i en grad under oral temperatur. Derfor ville normal aksillær temperatur varierer mellom 97,6 grader og 98,1 grader Fahrenheit (36,4 til 36,7 grader Celsius).

Andre Måle nettsteder

Rektal temperatur er antatt å være mest nøyaktig ved å bestemme den faktiske kroppstemperatur for barn. Normalområdet går mellom 97 og 100 grader Fahrenheit eller 36,0 til 37,7 grader Celsius. Ear temperatur (eller "tromme" temperatur) er også svært nøyaktige i barn og voksne. 99,5 grader Fahrenheit (37,5 grader Celsius) er den normale temperatur for denne metoden. Måle kroppstemperatur oralt er kanskje den mest tradisjonelle former for måling. Selv om 98,6 grader Fahrenheit er standard norm, kan sunn rekkevidde varierer mellom 98,2 og 98,8 grader (36,7 til 37,1 grader Celsius).

Hvordan måle temperatur i armhulen

Plasser en ren termometeret under armen og plasser armen ned igjen på toppen av det tett. Hvis du bruker et digitalt termometer, bør det piper når den er ferdig å måle. Hvis du har et glass termometer som bruker alkohol eller galinstan som sin måte å måle på, la termometeret under armen i minst fem minutter. Vær nøye med å være i ro når du bruker et glass termometer, slik at du ikke brekker. Det anbefales at glasstermometre med kvikksølv må kastes, ettersom kvikksølv er giftig for mennesker og dyr.

Ekstra trinn på Nøyaktighet

Pass på at termometeret er ren. Vask den i litt varmt såpevann før og etter hver bruk. Hvis du har vært trener (eller spise og / eller drikke i tilfelle av muntlige termometre), vente i minst 15 minutter før du tar din temperatur. Når du tar temperaturen i armhulen, bruker en elektronisk termometer for de mest nøyaktige resultater. Les den så snart den piper, noe som indikerer at målingen er fullført.

Fordeler og ulemper

Måling av temperatur under armen har fordeler og ulemper. Den åpenbare ulemper er at det er mindre nøyaktig enn andre midler for måling. En fordel er at det ikke er meget invasiv. Mange barn har en hard tid holde fortsatt for temperaturmåling i andre områder av kroppen, men de tåler å ha termometeret i armhulen.

Hvordan behandle under armene Razor Rash

Hvordan behandle under armene Razor Rash


Kløende, smertefulle, humpete underarm barberhøvel utslett kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert et sløvt barberblad, barber i motsatt retning av naturlig hårvekst, tørr hud forårsaket av snerpende underarm deodorant, og "tørr" barbering --- ikke bruker noen eller nok hud smøring å gjøre høvelen glir lett. Selv om forebygging er den beste kur, det er flere hjem rettsmidler for å lindre ubehag av underarm barberhøvel utslett bruker elementer du kanskje allerede har i huset.

Bruksanvisning

La utslett leges med tiden. Hvis du kan, slutte å barbere utslett-pepret under armene for en uke eller to, slik at huden til å helbrede.

Soothe kløen. Rubbing en rå potet på underarm utslett kan berolige kløe. Skrell potet og late som det er en stokk med deodorant som du forsiktig glir poteten over det berørte området.

Fukte huden. Aloe vera gel og lotion kan lindre kløe og smerte, og også bidra til å fukte din underarm huden for å hindre fremtidig barberhøvel utslett. Påfør et tynt lag med aloe vera gel eller uparfymert lotion (duft kan ytterligere irritere sensitiv utslett) på armhulene ved sengetid.

Forhindre infeksjon. Utslettet er ikke alvorlig, men lite støt kan fortsatt bli smittet. Knus noen jordbær med baksiden av en skje og gni massen på underarm barberhøvel utslett; jordbær har naturlige antiseptiske egenskaper. Du kan også dyppe en bomullsdott i eple cider eddik og rense berørte området --- eddik lindrer kløe og forhindrer infeksjon.

Hvordan sjekke en temperatur under armen

Hvordan sjekke en temperatur under armen


Kontrollere en persons temperatur under armen, kjent som armhulen området, er ofte lettere enn å ta en rektal temperatur hos barn og andre som ikke kan være i stand til å hjelpe deg i riktig å ta en muntlig temperatur lesing. Imidlertid aksillære målinger er mindre pålitelige enn de som oppnås oralt eller rektalt. Ifølge "Mosby sin lærebok for sykepleier assistenter," Sheila A. Sorrentino sier dette nettstedet skal bare brukes når du bruker andre nettsteder er ikke mulig. Den normale kroppstemperaturen tatt fra under armen varierer 96,6 til 98,6 grader Fahrenheit. En høyere temperatur angir en feber.

Bruksanvisning

•  Tørk av underarm med en ren og tørr klut.

Løft armen, og plasser tuppen av termometeret i sentrum av den under armen der armen møter kroppen.

Plasser persons arm ned og over brystet sitt for å holde termometeret på plass. Om nødvendig, ta med personens arm ned og hold termometeret på plass for hånd for henne.

Vent fem til 10 minutter hvis du bruker et glass termometer, som indikert av termometer instruksjoner. Hvis du ikke har instruksjoner, vent i minst åtte minutter. Hvis du bruker et digitalt termometer, vent til du hører lydsignalet.

Ta ut termometeret og les av temperaturen.

Tips og advarsler

 • Instant-les tempel termometre er et annet alternativ å vurdere, fordi de er raskere og mer nøyaktig enn andre metoder, inkludert digitale øret termometre.
 • Anvendelse av et glasstermometer ikke lenger er anbefalt, på grunn av risikoen for knust glass og kvikksølvforgiftning.

Hvordan kurere en Itchy under armene

En kløende underarm kan være ganske sjenerende. Ikke bare er det ubehagelig, men det kan være flaut hvis du er på jobb eller ut og om, og stadig trenger å klø din underarm. Den gode nyheten er at årsaken til underarm kløe kan være ganske enkel. Noen grunnleggende endringer i rutinen og / eller hvilke typer produkter du bruker kan være alt som trengs for å få en slutt på ubehag.

Bruksanvisning

Hvordan kurere en Itchy under armene

•  Gå til din familie utøveren eller hudlege for å ha din underarm sett på. Din kløe kan være et resultat av et utslett som må behandles. En medisinsk faglig bør være i stand til å identifisere om du har utslett, en type bakterievekst eller en enkel irritasjon. I tillegg til forskrivning eventuelle nødvendige salver eller piller, vil han sannsynligvis anbefale en passende anti-klø krem ​​for å lindre symptomene dine. Påfør kremen etter behov til kløe avtar.

Unngå å bruke produkter som deodorant og prøv å ikke barbere seg under armene til kløe avtar. Barbering kan spre utslett eller øke din underarm irritasjon og få den til å vare lenger. I tillegg kan ved hjelp av deodorant føre til ytterligere irritasjon i huden din

Vurdere eventuelle nylige endringer du har gjort som kan være årsaken til kløe. Elementer å vurdere er vaskemiddel, tøymykner, deodorant, lotion eller en ny type barberhøvel. Hvis du nylig har byttet merker på noen av disse elementene, bytte tilbake til den opprinnelige merkevaren. Det kan være en komponent i disse produktene som forårsaker din bivirkning. Hvis du ikke har endret noen produkter, vurdere eventuelle endringer i rutinen. For eksempel, hvis du ble med et treningsstudio, kan din kløe være et resultat av å vente for lenge med å dusje etter å ha jobbet opp en svette.

Endre barberhøvelen ofte. Barberhøvelen kan bli rusten hvis igjen i et fuktig dusj for lenge. Dull barberhøvler som må trykkes hardt mot huden og rustne barberhøvler kan både forårsake irritasjon. Gi deg selv med en påminnelse om å endre barberhøvler hver par uker ved å merke det i kalenderen din.

Switch deodorant merkevarer. Fra tid til annen kan vi utvikle allergi til produkter som tidligere forårsaket ingen reaksjon. Vurdere en deodorant med naturlige ingredienser som er mindre sannsynlighet for å forårsake irritasjon.

Slik unngår hudirritasjon under armene

Slik unngår hudirritasjon under armene


Varme, svette og, noen ganger, kjemikalier fra antiperspiranter eller deodoranter kan irritere huden under armene. Huden rubbing sammen i dette området kan føre til gnagsår. De som barberer under armene kan være utsatt for irritasjon, som barbering kan være grovt på dette sensitiv hud.

Bruksanvisning

Bruk en hypoallergenic såpe når du barberer under armene, i tilfelle du er allergisk mot parfyme eller fargestoffer som er felles for duftende såper. Vent en time eller mer før du påfører antiperspirant eller deodorant etter barbering under armene. Barbering later huden midlertidig utsatt for irritasjon fra anvendte produkter.

Bytt til en allergi antiperspirant. Noen kjemikalier som brukes i antiperspiranter og deodoranter kan irritere huden, hvis du er allergisk mot dem. Fordi fuktighet fra svette kan forårsake gnagsår, velge en deodorant som inneholder antiperspirant slik at området holder seg tørrere.

Påfør talkum etter at antiperspirant har tørket. Talkum skal hjelpe til med å absorbere fuktighet og redusere friksjonen.

Vask klær og håndklær i hypoallergenic vaskemiddel. Selv etter klær og håndklær er vasket, skylt og tørket, kan fargestoffer og parfyme fra vaskemidler somle. Når du bruker håndkle eller bruke klær vaskes i sterke vaskemidler, sensitive områder av huden din, for eksempel under armene, kan bli irritert.

Wear skjorter som er løstsittende og pustende stoff som bomull eller lin, eller av stoffer som transporterer svette bort fra kroppen. Jo mindre varme og fuktighet som er fanget under armene, jo mindre sjanse for at du vil oppleve hudirritasjon.

Tips og advarsler

 • Hudirritasjon under armene kan skyldes en soppinfeksjon, som kutan candidiasis, som beskrevet av National Library of Medicine. Metodene for å forhindre irritasjon, holde huden tørr og kjølig, vil bidra til å forhindre sopp - men hvis du utvikler et utslett som ikke vil gro, se din lege for en diagnose og riktig behandling.

Slik unngår du at under armene barberkniv støt

Slik unngår du at under armene barberkniv støt


Skjemmende humper etterlatt på nybarbert hud er ikke bare ubehagelig, men kan også føre til infeksjon hvis irritasjon i huden er kontinuerlig. Hindre disse humper oppstår i underarm området kan oppnås med bruk av god hygiene og fornuftige barbering praksis. Bestemme på en barbering metode som passer dine behov, og holde seg til det uten rushing gjennom prosessen, vil hindre hudirritasjon, utslett, tilstoppede porer, infeksjoner og smertefulle barberhøvel humper.

Bruksanvisning

Motstå trangen til å barbere på impuls uten å ha huden din forberedt på forhånd. Barbere armhulene når huden er tørr vil gnage huden din. Det er også en av de største grunnene til barberhøvel bump irritasjon følgende barbering.

Fukt huden din grundig før du barberer armhulene og holde området rent ved hjelp av en antibakteriell såpe. Et varmt bad eller dusj vil myke opp huden, åpne porene og forhindre barberhøvel humper. Hvis du ikke har tid til å bade eller dusj før du barberer deg, plassere en våt vaskeklut under hver arm før barbering vil bidra til å myke opp huden din.

Bruk barberskum eller lotion før barbering under armene. Kremer som inneholder vitamin E og aloe vera gele skape et lag av beskyttelse mellom barberhøvel og huden din. Skylling armhulene grundig etter barbering vil fjerne eventuelle gjenværende barberskum når barberingen er fullført.

Prøv å bytte til en elektrisk barbermaskin i motsetning til en barberhøvel med utbyttbare blad. Hvis du er utsatt for irritasjon, vil en elektrisk barber føre til mindre stress på huden din, fordi det ikke klippe håret så nær som et blad. Den elektrisk barbermaskin kan også brukes på våt eller tørr hud, og med eller uten kremer.

Unngå barberhøvler helt og velg en barberbladfrie barberingssystem. De nyeste riktige kremer at deres program enkelt og tilby nye bladfrie barberblad for å fjerne kremen etter at håret har blitt tatt vare på. Og fordi kremer fjerner håret ved roten, vil barberblad barberer vare i uker av gangen.

Vent en stund før du påfører deodoranter eller duftende lotion på huden til armhulene etter barbering. Tillater huden din tid til å samle krefter for omtrent en halv time, noe som gir porene tide å lukke. Påføring deodoranter og dufter for tidlig vil føre til irritasjon, slik at du med de ubehagelige støt på huden din.

Kast dine engangshøvler ofte. Engangsblader kjedelig raskt og grovt hår under armene kan føre til at dette skal skje enda raskere. Ved hjelp av en ny engangs barberhøvel hver gang du barberer vil ikke bare bidra til å forebygge barberhøvel humper, men er også en mer hygienisk løsning for å gjenbruke en gammel blad.

Tips og advarsler

 • Andre alternativer til barbering som voksing eller laser hårfjerning kan være ubehagelig på kort sikt, men vil føre til at huden mindre stress i det lange løp. Voksing varer i flere uker, og etterlater huden mykere for lengre perioder av gangen. Laser hårfjerning er en mer permanent løsning, men kan være kostbart.
 • Razors er veldig skarpe og kan kutte huden uansett om de er enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom eller firemannsrom bladene. Vær forsiktig og alltid holde barberhøvler utilgjengelig for barn. Hvis du har et kutt fra en barberhøvel, behandle den umiddelbart med antibakterielle kremer. Hvis kuttet ikke er healing riktig, kontakt lege.
 • Hvis du finner deg selv med smertefulle støt under armene etter barbering, bruke et tynt lag med antibakteriell salve som Neosporin vil hjelpe med healing og forhindre bakterieinfeksjoner som kan oppstå.

Hva kan jeg gjøre med Chapped under armene?

Hva kan jeg gjøre med Chapped under armene?


Sprukken hud hvor som helst er ikke hyggelig. Det brenner, klør og bare ren gjør vondt. Å ha det i et område som svette kan gjøre det enda verre, fordi svetten kommer inn i små sprekker forårsaket av chapping og forårsaker smerten å intensivere. Å vite hva du skal gjøre når du har sprukne armhuler kan gjøre det mindre ubehagelig til huden leges.

Vet årsaken

Å behandle sprukne armhuler, må du vite årsaken. I de fleste tilfeller er det svette og friksjon. Siden underarm er et sentralt sted for mange av kroppens svettekjertlene, svetter dette området tungt under trening eller stress, og dette fuktighet kan irritere huden din --- spesielt hvis du barberer. I tillegg til dette er friksjon, hvis du kjører eller bruker armene mye, noe som resulterer i en oppskrift for irritert, sprukken smertefull hud. Selv om dette er mer vanlig årsak, kan sprukne armhuler også komme fra ekstrem kulde og tørr luft. Hvis du blir utsatt for tørke kald luft, kan huden din tørke ut og "kap." Selv om dette er mindre sannsynlig på underarm, er det mulig.

Pulver

Baby pulver, eller maismel, er en god behandling for sprukne armhuler. Det tørker fuktighet og gir en barriere på huden. Den gjør også huden til å "gli" fram og tilbake i stedet for å "gni." Dette eliminerer friksjon, som i sin tur eliminerer irritasjon og sprekkdannelse. En nøkkel til denne behandlingen er å bruke det flere ganger om dagen. Du må sette pulver på frisk fra dusjen, og deretter holde noen med deg i løpet av dagen å bruke den når du føler irritasjon begynnelsen.

Vaselin

Hvis armhulene er chapped fra kald, tørr luft, eller subber under en repeterende handling --- eksempel kjøre --- bør du kanskje å smøre litt vaselin på rubbing området før du begynner aktiviteten. Vaselin mykgjør tørr hud og holder friksjonen fra rubbing den rå. Som med pulver, må du holde dette produktet med deg inntil huden heles fordi det vil trenge reapplication etter en stund.

Hvordan å miste under armene Fat Fast

Hvordan å miste under armene Fat Fast


Underarm fett er et problem for mange kvinner eller overvektige personer. Denne ekstra fett kan se spesielt skjemmende når personen er iført en kortermet eller ermeløs antrekk. Det er ikke mulig å målrette underarm fett alene. Du kan miste det bare som en generell fettforbrennende plan som innebærer trening og se på kostholdet ditt. Forme opp armene med vekttrening vil bidra til å erstatte fett med muskler. Med litt omtanke og forsiktig trening, vil du ikke å bekymre deg om utseendet på dine bare underarmer.

Bruksanvisning

Brenn fett å vise frem musklene du har i armene. Start en cardio plan for å forbrenne fett over hele kroppen. Jo mer du senker kroppen din fettprosent, jo bedre musklene dine viser.

Spis mat med mindre fett, for eksempel fisk eller bønner i stedet for fettrike matvarer som rødt kjøtt eller junk food. Sats på frukt og grønnsaker for snacks; de bidrar til å holde fettinntaket ned og hjelpe fordøyelsessystemet fungere skikkelig.

Bo godt hydrert for å holde stoffskiftet i gang. En høy metabolisme hjelper kroppen forbrenne mer fett og kalorier i løpet av dagen. Metabolismen faller 30 prosent når kroppen er dehydrert. Du kan også spise acai berry for å stimulere stoffskiftet og fettforbrenningen over hele kroppen.

Tone armene med vekter for å bygge større muskler for å hjelpe dem å vise gjennom huden. Kvinner som ikke ønsker store muskler trenger ikke bekymre deg; forsiktig toning hjelper deg erstatte fett med muskler uten bulking opp. Arbeide med tyngre vekter og lavere reps å hjelpe muskel raskt. Øvelser som er rettet biceps og triceps som er mest effektive for forvisning underarm fett.

Fullfør et par sett med push-ups og pull-ups når du ikke kan løfte vekter. Ved hjelp av din egen motstand er også en effektiv måte å tone armmusklene og miste underarm fett.

Hva er årsaken til under armene Rash?

Underarm utslett kan være irriterende, irriterende og rett og slett smertefullt. Men årsakene til disse utslett er like varierte som de måtene som de manifesterer. Noen av årsakene er ganske godartet, mens andre kan være symptomatisk for alvorlige problemer. Oppført her er noen av de vanligste årsakene til underarm utslett. Som med alle slike råd, kan du prøve noen enkle løsninger for de mest godartede årsaker, og hvis de ikke fungerer, se en lege for å utelukke mer alvorlige årsaker.

Allergier

Allergiske reaksjoner føre til at store flertallet av underarm utslett. Disse allergi kan blusse opp i nærvær av visse deodoranter, parfyme eller såper. Klær og vaskemidler for vaskemaskin kan også være kilden til en allergisk reaksjon. Prøv en elimineringsprosess, som starter med deodorant (spesielt hvis det er et nytt merke) for å se hva som kan være årsaken til en slik reaksjon.

Follikulitt

En infeksjon i hårsekkene kan være en annen vanlig årsak til armhulen utslett. Friksjon og barbering er de mest typiske grunner disse irritasjoner og infeksjoner oppstår. De med sensitiv hud kan være mer tilbøyelige til å få dem enn andre. For å gjøre det gå unna, bør man unngå barbering før humper forsvinner, og deretter bytte til en sensitiv hud barberkrem og muligens en høyere kvalitet barberhøvel.

Nevrofibromatose

Selv ikke en vanlig årsak til underarm utslett på noen måte, kan noen ganger utslett i det området være et symptom på Nevrofibromatose syndrom. Denne sjeldne lidelsen, som er gått ned genetisk, kan forårsake utslett, svingninger i huden pigmentering og etablering av ikke-kreftsvulster i huden og nerver.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som vanligvis identifiseres ved skalering av huden og utbrudd av alvorlig betennelse. Mens det ofte resulterer i underarm utslett, er det sjelden for at det skal være det eneste stedet hvor det manifesterer seg selv. Skaleringen skjer fordi cellene på utsiden av huden formerer seg raskere enn de kan felle.

Fungus

Soppinfeksjoner er en svært vanlig årsak til underarm utslett. Soppinfeksjoner slå rot i fuktige, mørke steder på kroppen, og underarm er en av de viktigste områdene. Når en lege har bestemt hvilken form for sopp har forårsaket utslett, kan hun foreskrive en behandling som passer for den typen.

Hva er årsakene til under armene brennende smerte?

Underarm brennende smerte har flere mulige årsaker. Det kan være ingenting, eller det kan være alvorlige. Som med alle medisinske problem, bør du oppsøke lege for å fastslå den eksakte årsaken til smertene dine.

Parestesier

Brennende følelse i huden er kjent som parestesi. Enhver type prikking, kan svie eller nummenhet indikerer en skadet sensorisk nerve. Årsaker inkluderer vanligvis en nerve skade eller en sykdom som påvirker nervene (en alvorlig eksempel er multippel sklerose).

Kjemisk Problemer

Den brennende smerte kan være et resultat av deodorant du bruker. Noen mennesker er følsomme for kjemikalier som brukes i vanlige deodoranter. Prøv å bytte merker eller gå uten deodorant for et par dager for å se om smertene avtar; en hudlege kan hjelpe deg å finne et produkt som ikke vil irritere huden din.

Kreft

En brennende eller verkende følelse i underarm området kan være et symptom på hovne nymfen noder eller svulster i brystet. Gjør et bryst self-eksamen og se legen din med en gang hvis du finner en klump.

Post-kirurgi problemer

Hvis du har hatt operasjon i områdene rundt armhulene (e, g., Bryst eller skulder), kan det være arrvev eller en klemt nerve som forårsaker smertene. Sjekk med legen din.

Behandling

Hvis problemet er hud-dyp (for eksempel irritasjon fra en kjemisk), kan legen forskrive en krem ​​for å lindre smerten. Du vil sannsynligvis ikke være i stand til å bære deodorant for et par dager, eller du kan få en resept formel for å bruke. Hvis smerten er internt, vil være basert på behandlingen av årsaken.

Hvordan og Når skal behandle molluscum contagiosa & Vorter

Hvordan og Når skal behandle molluscum contagiosa & Vorter


Mollusker og vorter er begge forårsaket av virus; molluscum contagiosum er forårsaket av poxvirus, og vortene er forårsaket av human papilloma virus. Mollusker er mer smittsomt enn vorter, derav navnet. Begge vekster er godartet og forsvinner vanligvis over tid, men behandling er tilgjengelig.

Hos barn

Barn er mer utsatt for molluscum contagiosum, sannsynligvis fordi de enda ikke har utviklet immunitet mot viruset. Det er lett å spre seg gjennom kontakt med det infiserte området. De ser ut som vorter, men med en fordypning i midten, og de kan bli rød eller betent. De er vanlig i deler av kroppen som gni sammen, for eksempel under armen eller i lysken.

OTC Treatment

Selv om de forsvinner i løpet av flere måneder eller år, kan molluscum contagiosum, og vorter bli behandlet ved over-the-counter metoder. Disse inkluderer salisylsyre gels eller plaster. De forårsaker lite ubehag, men det kan ta flere programmer for å se resultater. Sjekk alltid med en lege for å sørge for at veksten ikke er noe mer alvorlig.

Professional Treatment

For voksne og eldre barn, er den mest effektive metoden for fjerning kryoterapi (frysing) med flytende nitrogen i en hudlege kontor. Denne metoden sjelden resulterer i arrdannelse. Annen behandling kan omfatte skraping, injeksjoner eller laser terapi.

Er det en Skin Tag eller en vorte?

Av alle hudlesjoner som rammer den generelle befolkningen, de vanligste er huden koder og vorter. Det kan være irriterende eller forstyrrende å oppdage en av disse vokser på huden din, men de er vanligvis ikke noe å bekymre seg for.

Utseende

Skin tags er små flaps av overflødig hud som kan variere fra hudfarget til en mørkere nyanse. Vorter er små grove vekster som varierer fra kjøtt farget til hvit, rosa eller brunfarge.

Vanlige Steder

Skin tags er ofte funnet under armene, under brystene og rundt lysken. Vorter varierer i plassering i henhold til type og vanligvis utvikle seg på hendene, de fotsålene eller kjønnsorganene.

Årsaker

Skin tags vanligvis oppstå der huden gnir mot andre hud eller klær. Vorter utvikles fra humant papillomavirus og kan smitte fra person til person gjennom direkte eller indirekte kontakt.

Behandling

De vanligste måtene leger fjerner hud koder er å bare klippe dem av, fryse dem med flytende nitrogen eller brenne dem medisinsk cauterizing utstyr. En vanlig fremgangsmåte for å fjerne vorter er frysepunktet, og et antall av over-the-counter produkter er tilgjengelige for dette formål.

Bekymringer

Skin tags kan bli rå og irritert fra gjentatte rubbing mot klær. Vorter felle humant papillomavirus, forårsaker rask spredning av vekst og muligheten for infeksjon til andre.

Hvordan å miste slapp armene og magen

Hvordan å miste slapp armene og magen


Spot reduksjon i et bestemt område av kroppen er umulig. Ifølge Truestar Health nettsted, for å redusere fett i ett område av kroppen, må du miste fett over hele kroppen. Hvis du prøver å bli kvitt dine slapp armene og magen, vil det ta mer enn bare å gjøre arm og mage øvelser. Du blir nødt til å innlemme en kombinasjon av vanlig hjerte-og vekt-trening trening, og du blir nødt til å endre matvaner.

Hvordan å miste slapp armene og magen

Konsumere fem på seks små, sunne måltider hver dag. Spis hver tredje time for å holde stoffskiftet aktivert og brenne fett. Gjøre sunne valg som umettede "sunn" fett i stedet for mettet fett, magre proteiner og komplekse "slow-fordøye" karbohydrater i stedet for enkle "raske-fordøye" karbohydrater.

Gjør kardiovaskulær trening i 30 minutter, til tre dager per uke øke stoffskiftet og brenne kalorier og fett fra hele kroppen, inkludert armer og mage. Gå løping, svømming, sykling eller trening på trapp klatrer eller elliptisk maskin. Unngå å bli lei og holde kroppen utfordret ved å gjøre ulike typer kardiovaskulær trening hver trening dagen.

Legg vekt trening til ditt treningsprogram for å bygge og tone muskelmasse, noe som øker stoffskiftet og bidrar til å brenne fett. Tren hele kroppen for maksimal fettforbrenning. Øvelse forskjellige muskler på ulike dager for å gi musklene tid å gjenopprette. Tog mage og rygg på mandager, skuldre og armer på onsdager og ben på fredager, for eksempel.

Utfør øvelser som er rettet mot de under armene og magen slik at når fettet smelter bort vil du ha en stram mage og tonet armer for å vise frem. Utøve overarmene flere måter: triceps dips starte med ryggen til en stol sete, hendene på setet og armene utvidet til å støtte overkroppen, så dyppe din kropp og relift; triceps extensions starte med albuene opp og hendene bak ryggen din holder en liten vekt og deretter løfte vekten rett over hodet og ned igjen; og push-ups for å tone armene og magen. Målrette magen med mageøvelser: crunches starter med deg på ryggen og føttene flatt på gulvet, så du løfter hodet og skuldrene et par inches av bakken og sakte senke dem; reverse crunches starte med bena i luften med knærne bøyd og føttene opp mens du holder magemusklene stramt, skifte knærne tilbake til over ansiktet ditt og frem til over hoftene. Legg sit-ups og side bend, som er bøyd sidelengs mens du står til du føler det motsatte muskler spent, for å arbeide mer muskler flere måter.

Unngå alkohol og dets tomme kalorier og energidrenerende effekt. Gi vann drikke av valget siden det spyler systemet, leverer næringsstoffer til alle deler av kroppen din, holder deg hydrert og fremmer fordøyelsen helse.

Få åtte timers søvn slik at kroppen kan gjenopprette seg selv og fylle deg med ny energi til den kommende dagen.