Digidexo.com

Cold hjem rette for et barn

Cold hjem rette for et barn


Ingen god forelder tar imot forestillingen om hennes barn bli syk. Det instills en naturlig bekymring som er vanskelig å forebygge. En av de vanligste sykdommene barn tåle er forkjølet. De fleste forkjølelse er ganske lett å behandle. Men hvis riktig behandling ikke gis, kan en kald utvikle seg til bronkitt eller lungebetennelse. I flere tiår har foreldre slått til hjemme rette behandlinger for å kurere forkjølelse hos barn.

Hvitløk

Hvitløk er en kjent kreft forebyggende, blod tynnere og antioksidant. Selv om lukten kan off-putting for barn, det gjør underverker for forkjølelse. Peel om fem eller seks fedd hvitløk. Ved hjelp av en streng av tråd og en nål, lage et halsbånd med de skrelte garlics og legg den rundt barnets nakke. Hvitløk er gripende aroma bidrar til å fjerne bihulene og løsner lunger.

Coconut Oil

Dette er for massasje terapi. Forvarm kokosolje, deretter piple litt over barnets bryst. Masser dette området i 5 minutter. Gjenta denne prosessen på barnets øvre tilbake området. Pass på at det ikke er vind (klimaanlegget og fans) blåser på barnet. Kokos olje massasje leverer barnet med en god natts søvn.

Ginger Tea

Regelmessig grønn te med et par dråper ingefær juice bidrar til å øke hastigheten på utvinning tid. Hvis du foretrekker, kan du bruke ujordet ingefær og vann. Bare knuse ingefær eller terninger det opp. Deretter koke ingefær med vann. Når det er nedkjølt, tilsett 1 ts. av sukker før servering.

Honning

Honning regnes som den beste hoste fighter. De seig tykkelse strøk de irriterende reseptorer og er en effektiv vakt mot tørr hoste. Den inneholder også et høyt nivå av antioksidanter. Barn under 5 år bør gis 1/2 ts., I alderen 6 til 11, 1 ts., Og eldre enn 12, 2 ts.

Saltvann

Saltvann behandling bør gis til eldre barn som ikke er redd for gargling opplevelse. Den betennelse forårsaket av forkjølelse er skapt av bakterier og andre bakterier. Saltvann trekker vann fra infeksjon mens ødelegge andre bakterier som har bosatt seg i barnets system.

Elevation

Plasser rullet opp håndklær eller klær under madrassen der barnets overkropp vil hvile. Dette setter ham i en posisjon der hodet og brystet er hevet mens du sover, noe som reduserer postnasal drypp.