Digidexo.com

Når du skal drikke Protein Shakes

Mange idrettsutøvere og helse-entusiaster bruke protein tilskudd. Den beste tiden å drikke en protein shake avhenger av dine fitness mål og hva du prøver å oppnå. Denne artikkelen undersøker de beste tidene å drikke protein shakes, og fordelene ved å legge protein tilskudd til kosthold.

Identifikasjon

Det finnes flere forskjellige typer protein tilskudd tilgjengelig på markedet. Whey protein er ofte brukt rett etter en treningsøkt, fordi det er en hurtigvirkende protein og gir musklene med næring de trenger umiddelbart. Kasein protein er en langsommere fungerende protein som tar kroppen lengre tid å fordøye, noe som gjør det bedre å ta rett før du går til sengs. Noen av de mer populære merkene av protein pulver er en blanding av whey og kasein proteiner.

Funksjon

Formålet med å ta i protein rett etter en treningsøkt, og i løpet av dagen, er å maksimere utvinning tid, øke muskelstørrelse og holde en god balanse av nitrogennivået i blodet ditt. Protein skal konsumeres hver tredje time i løpet av dagen. Det er mest effektivt som en del av en sunn diett. For muskelvekst, bør du spise karbohydrater og fett, sammen med protein, for å oppnå dine treningsmål.

Time Frame

Den beste tiden å ha en whey protein shake er det første i morgen. Etter sove i 8 timer eller så, gir protein kroppen din drivstoffet den trenger for å stoppe muskel sammenbrudd. Ideelt sett bør protein shake inkluderer en enkel karbohydrater, som frukt. En annen god tid til å drikke whey protein er umiddelbart etter en treningsøkt, spesielt etter å ha trent med vekter. En langsommere fungerende protein som kasein er et godt valg å ha rett før sengetid.

Betraktninger

Protein tilskudd er ikke ment å bli brukt som en erstatning for hele matvarer. De er ment å forbedre kostholdet ditt, og er en praktisk måte å få tilstrekkelig protein. Nøkkelen til å bygge muskler, muskel utvinning og muskelmasse er en diett supplert utover dagen med protein.

Advarsel

Protein pulver kosttilskudd kan være vanskelig å fordøye hvis du er laktose intolerant. Whey protein isolat er det beste valget for noen med denne tilstanden. Proteintilskudd, men anbefales ikke for noen som har dårlig nyre helse. Forbruker store mengder protein kan skade nyrene eller forårsake nyrestein. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å finne riktig nivå av protein for å nå treningsmålene dine.