Digidexo.com

Naturlige oljer og deres bruksområder

Naturlige oljer og deres bruksområder


Som helsevesenet industri og tilhørende kostnadene fortsetter å skyte i været, er flere og flere amerikanere snu til alternative, helhetlige og naturlige former for medisin, kosthold og egenomsorg. Enten det er naturlige urter og krydder, økologisk dyrket frukt og grønnsaker eller essensielle naturlige oljer, har Moder Natur har gitt oss de fleste, om ikke alle, av hva vi trenger for å leve en sunn livsstil. Du trenger bare å undersøke de ulike anvendelser av naturlige oljer for å se hvor unødvendig mange av våre kjemisk behandlet, produsert produkter egentlig er.

Hair Care

Ikke bare har mange av sjampo og balsam på markedet skade håret ditt, men de gjør et nummer på miljøet også. I lys av denne uheldige sannheten, er mange samvittighets miljøvernere snu til naturlige oljer for å beskytte og pleie håret sitt. Jojobaolje er en fuktighetskrem for tørt hår. Castor olje, spesielt når det varmes opp, er bra for skadet og tørt hår, mens grapeseed og kokos oljer er begge kjent for å gi håret en naturlig glans.

Hudpleie

Lavendel, Rose, Rosemary og Geranium oljer er alle vurdert sunt for generell pleie av huden. Når du arbeider med hudproblemer, som kviser eller hudormer, kamille, koriander, timian, peppermynte og Lemongrass oljer er mest effektive. For tørr, sprukken hud, prøve noen Calendula-tilført olje.

Aromaterapi

Ifølge Aromatherapy.com, "Aromaterapi er praksisen med å bruke de naturlige oljer utvunnet fra blomster, bark, stengler, blader, røtter eller andre deler av et anlegg for å styrke psykisk og fysisk velvære." Naturlige oljer, noen tror, ​​fungere som sentralstimulerende midler for hjernen når de blir inhalert. Et stadig mer populært alternativ form for medisin, praktisering av aromaterapi bruker naturlige oljer for å hjelpe til smertelindring, behandling av depresjon og stemningslidelser.

Massasje

Sweet Almond, jojoba og Arnica er noen av de vanligste naturlige oljer som brukes i massasje. I tillegg til sine beroligende egenskaper der huden og musklene er opptatt av, er kraften i duften også en grunn til mange massører stole så tungt på naturlige oljer. Naturlige oljer fra johannesurt blomst, Rose petals og lavendel bladene er noen eksempler på oljer som kombinerer beroligende og velduftende egenskaper.