Digidexo.com

Hva er litt høy fett snacks som er sunt?

Hva er litt høy fett snacks som er sunt?


I motsetning til det mange tror, ​​ikke alle fettrike matvarer er usunn. Noen er faktisk gunstig for menneskekroppen, og bør inngå som en del av et sunt kosthold. Sunt fett er flerumettet fett og enumettet fett. Noen sunne snacks ideer som inkluderer disse sunt fett er avokado, nøtter, oliven og visse oljer.

Avokado

Avokado er en høy-fett sunn snack. Denne frukten forbedrer kroppens evne til å absorbere karotenoider, som finnes i ulike grønnsaker som søte poteter, gulrøtter, gresskar og spinat. Avokado også bidra til å forebygge prostatacancer, munnkreft og brystkreft. De fremmer øyehelse, og er den mest kjente frukt kilde for vitamin E. De er deilig når det spises alene eller på knekkebrød. De kan også gjøres om til guacamole eller mashed på toast.

Nøtter

Selv calorically tett, nøtter er en deilig kilde til sunt fett. De er også en god kilde til vitamin E, sink og fiber. Mandler, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter og macadamia nøtter gjøre stor snacks, hvis du velger den usaltet variasjon. Disse kan spises alene eller lagt til en salat. Dypp friske grønnsaker i rå mandel smør, hasselnøtt smør eller cashew smør som en alternativ måte å inkludere nøtter i et sunt kosthold.

Oliven

Oliven er en stor kilde til sunt fett. De er lav-kalori snacks som inneholder jern, fiber, vitamin E og kobber. Oliven er deilig når det spises alene. De kan også bli hakket opp som en del av en oliven tapenade som kan brukes som dip eller pålegg. Næringsstoffer og fett i oliven er kjent for å redusere frie radikaler, beskytte cellene mot for tidlig aldring, fremme øye helse, forebygge kreft, redusere risikoen for hjertesykdom, beskytte røykerne fra lungesvulster, styrke tenner og bein, glatte ut rynker og forynge huden.

Sunne oljer

Visse oljer inneholder sunt fett. Olivenolje er en, og den kan brukes som en dip, blandet med dine favoritt friske, hakkede urter. Dette er et flott alternativ til smør eller margarin, som er både usunt fett. Andre sunne oljer, som palm og kokos, kan brukes som dressinger for salater eller grønnsaker.