Digidexo.com

Hvordan lage Protein Shakes Mindre Skummende

En pulverisert protein shake mix er en deilig måte å etterfylle etter en treningsøkt. Praktisk og bærbar, kan protein pulver blandes inn i noen form for væske for å lage en velsmakende matbit eller måltid erstatning. Men mange mennesker finner teksturen av protein shakes usmakelig --- hvis ikke blandet riktig, kan de være kornete, kalkholdig eller altfor skummende. Riktig blanding teknikken vil sikre en jevn, skum-fri, velsmakende shake hver gang.

Hvordan lage Protein Shakes Mindre Skummende

til proteinpulver til en blandekopp eller blender. Bruk en blender for optimale resultater, men en blanding cup med en sikker lokk eller en flaske med en vri cap vil også arbeide.

til mengden av væske som er angitt i pulver instruksjoner. Vann, melk, juice eller te er en deilig valg.

til is å bryte opp og løse opp proteinpulver. Ice er ikke nødvendig i en blender, men det kan gjøre shake smaker bedre. Hvis isen ikke er tilgjengelig, velger du et blandekoppen med en innebygd agitator.

Bland shake. Start en blender på lav hastighet, og gradvis øke det til høy. Rist en blanding kopp kraftig i flere minutter før noen klumper av pulver forbli.

La shake å bosette seg i noen minutter slik at eventuelle skum som følge av blandingsprosessen kan stige til overflaten og forsvinne.

Skummet riste overflate av eventuelle gjenværende skum med en skje.