Digidexo.com

Hvordan HCG hormonet er brukes til vekttapFolk er villige til å prøve en rekke metoder for å gå ned i vekt fra piller og pulver til kremer og injeksjoner. En teori om raske vekttap bruker hormonet humant choriongonadotropin (HCG) gjennom injeksjoner for å fremme vekttap. HCG er oftest laget av kroppen under svangerskapet. Fødselsleger ofte overvåke hormonnivået å avgjøre om en graviditet er sunt.

Slik fungerer det

Hos gravide kvinner, hjelper HCG ernære fosteret ved jumpstarting fettcellene i kroppen og øker metabolismen. Men utenom graviditet, kroppen produserer ikke store mengder av hormonet. Troen er at hvis hormonet kan jumpstart fettceller hos gravide kvinner, kan det også være i stand til å gjøre det samme hos kvinner som ikke er gravide og menn. Deltakerne får daglige injeksjoner av hormonet og er beordret til å begrense sitt kaloriinntak til 500 kalorier per dag - gjennomsnittlig kalori intakt for en kvinne er foreslått å være 1500 kalorier per dag.

Oppfatningen av HCG diett har eksistert i mer enn 50 år. HCGdietinfo.com uttalt at en person på diett kan miste alt fra 1 til 3 pounds per dag. Bivirkninger av HCG skudd inkludere hodepine og hormonelle endringer. HCG påvirker hypothalamus, som er en del av hjernen, og får den til å bruke opp fettcellene i løpet av graviditet. Ved å spise en liten kalori diett, blandet med injeksjoner for å øke fettinntak, mister du den maksimale mengden av kalorier, men ta i det minste beløpet. Dette skaper en effektiv vekttap mekanisme.

Virker det?

Så langt tilbake som 1974, har Food and Drug Administration (FDA) og Journal of American Medical Association (JAMA) sa at bruken av HCG for vekttap ikke fungerer. Studier har vist at mengden av vekttap av personer på en 500-kalori per dag diett og fikk HCG injeksjoner er ikke annerledes enn de på den samme diett og fikk placebo injeksjoner.

Til tross for de formaninger av FDA og JAMA, er det flere vekttap klinikker og utøvere ved hjelp av HCG som et vekttap behandling. Attester på hjemmesidene til de HCG vekttap nettsider fremme praksis og 1 til 3 pund per dag anslått vekttap. Mange av disse nettstedene også tilbud om å "maksimere diett" ved å koble den med kolon renset. Før du gjør noen vekttap diett som involverer hormoner, kosttilskudd eller medisiner, ta kontakt med din lege.