Digidexo.com

Fruit & Juice Diet

Fruit & Juice Diet


Hver dag vi inntar et stort utvalg av kjemikalier, raffinert mat, sentralstimulerende midler, og legemidler som forlater giftstoffer i kroppen vår. Mens en sunn kropp kan bli kvitt mange av disse giftstoffer gjennom naturlige eliminering prosesser, ofte bruker vi langt mer giftige stoffer enn våre organer kan gjøre opp for. En frukt og juice diett eller "fast" fremmer avgiftning i kroppen og bidrar til å skape en større følelse av velvære. Selvfølgelig, bør du rådføre deg med din lege før du begynner denne dietten.

Planlegg dine frukt og juice Diet

Bestemme hvor mange dager du ønsker å spole. Nybegynnere kan velge å følge frukt og juice diett for så lite som 1-3 dager, mens de mer erfarne kan velge å raskt for en full syv dager. Pass på å velge en periode da de ytre påkjenninger i livet ditt vil være på et minimum. For eksempel er uken før et stort prosjekt på grunn av eller i helgen din svigerfamilie besøker ikke ville være den beste tiden å gjennomføre en frukt og juice raskt. En lang ferie helg ville være en ideell tid for denne type diett fordi det ville tillate deg tid til å slappe av og fokusere på din fysiske og åndelige velvære.

Samle utstyret ditt, oppskrifter og produsere

Først trenger du en solid juicing maskin, eller juicer, tilgjengelig på de fleste super sentre eller helsekostbutikker for alt fra $ 100 til $ 300, som i 2010. Hvis du er ny til juicing, bør du vurdere å låne en fra en venn til å prøve det ut . Hvis ingen av disse alternativene er tilgjengelige for deg, kan du bruke en blender til å blande saft og en wire sil å stamme ut eventuelle fiber stykker. For det andre, finne en juice oppskrift bok på et lokalt bibliotek eller bokhandel eller finne en juice oppskrift database på nettet. Velg juiceoppskrifter du ønsker å prøve og skrive ned en dagsmeny og en handleliste ved hjelp av disse oppskriftene. Til slutt, kjøpe frukt og grønnsaker som trengs for din juice samt ekstra frukt å spise i hele sin form. Husk, tradisjonelt dyrkede råvarer er behandlet med plantevernmidler, som vil etterlate mer giftstoffer i kroppen din. Prøv å kjøpe økologisk når det er mulig, og hvis du er heldig nok til å leve i en by med et bondens marked, bør du vurdere å kjøpe lokalt.

Bor hydrert

Staying hydratiserte ved å drikke rikelig med væske vil hjelpe deg å rense kroppen din, men å gjøre de riktige hydration valg vil gjøre at rensing mer effektiv. For varigheten av frukt og juice kosthold, bør det eneste vannet du drikker bli filtrert vann. Din rimeligste alternativet er å kjøpe en vann filtrering mugge som du kan fylle fra kjøkkenvasken. Hold sitroner på hånden og drikke et glass vann med en halv sitron presset inn i den første hver morgen. Dette vil bidra til å balansere kroppens pH-nivåer for dagen. Også vurdere å lage en mugge av bygg vann for å holde på hånden for en om ettermiddagen pick-me-up. Putre en kopp bygg i to liter filtrert vann i 45 minutter. Deretter press ut bygg, og tilsett saften av en sitron og en appelsin for smaken. Bygg vann er høy i protein og B-vitaminer og har vært brukt siden antikken for å fremme god helse. Urtete, som peppermynte, kamille og løvetann rot, er også akseptable kilder til fuktighet.

Den gjennomsnittlige daglige Meny

Når du våkner opp, drikke et glass varmt sitronvann. Til frokost, har et glass juice og ett stykke frukt. Pass på å tygge frukten godt til hjelp i fordøyelsen. På midten av morgenen, ha et glass urtete. Til lunsj, har en annen stykke frukt og et glass en annen juice blanding. På ettermiddagen, drikk et stort glass bygg vann. For en spesiell godbit, blande en spiseskje honning inn i bygg vann. Til middag har en annen stykke frukt og et glass juice. Spise noe etter middag unntatt en kopp urtete. Hvis du finner ut at du får lys ledet eller at denne menyen er for restriktiv, kan du ha en medium bolle med kokte hele korn, slik som brun ris, quinoa eller bygg, to ganger per dag. Prøv smakstilsetning din korn ved å hogge opp og legge et stykke frukt.

Fremme gift eliminering

Toksiner forlate kroppen via mage-, urin-, respiratoriske og lymfatiske systemer, så vel som gjennom huden. Maksimere de avgiftning fordelene med en frukt og juice kosthold ved å maksimere avfall eliminering. Drikke rikelig med væske vil hjelpe deg å bli kvitt giftstoffer gjennom urinering. Kolon rensing kosttilskudd, slik som psyllium husk eller senna blad, vil bidra til å tømme ut mage-tarmkanalen. Svette i en badstue eller, hvis du ikke har tilgang til en badstue, i et lukket bad med varmt vann slått på vil bidra til å eliminere giftstoffer gjennom huden. Til slutt, bør du vurdere å planlegge en dyp vev eller lymfatisk massasje for annen gang i løpet av frukt og juice diett siden massasje stimulerer eliminering og fremmer generelle velvære.

Trening under dietten

Trening er nøkkelen til en sunn kropp om du faster eller ikke. Men mens du er på frukt og juice kosthold, må du huske en svært viktig faktor: Du er ikke forbruker den nødvendige mengden av næringsstoffer og karbohydrater for å støtte intens trening. Derfor, mens du er på frukt og juice raskt, ikke forsøk høy intensitet øvelser som løping, kampsport eller trinn aerobic. I stedet, ta en 30 minutters spasertur i moderat tempo hver dag. Også vurdere å praktisere yoga enten i en klasse eller med en video som yoga fremmer fleksibilitet, ro, og generelle velvære.