Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt uten å kjøpe noe

Med alle de annonsene du ser på TV, i blader og på nettet, du tror at du trenger å bruke en formue hvis du ønsker å gå ned i vekt. Heldigvis er dette ikke tilfelle. Du kan miste vekt raskt uten å kjøpe noe - du bare må betale strenge oppmerksomhet til din diett og treningsprogram. Se etter gratis vekttap ressurser til å erstatte de som du ellers måtte ha til å betale for.

Hvordan å miste vekt raskt uten å kjøpe noe

•  Hold en matdagbok for å spore hva du spiser. Et mat journal holder deg ansvarlig, hjelpe deg å ikke spise for mye. Noen online diett programmer kan kreve en månedlig betaling, men du kan bruke gratis mat trackere også. Sjekk ut ressursene på Sparkpeople.com. De vil gi deg en personlig måltid plan og beregne kalori område som du bør spise i for en rask og jevn vekttap, samt gi tusenvis av oppskrifter og øvelser.

Spis sunn mat som er lav kalori og fylling. Spesiell diett mat kan fort spise opp maten budsjettet. Selv om du ikke kan unngå å betale for mat helt, kan du redusere kostnadene ved å kjøpe sunne, naturlige matvarer. Ikke kjøp 100 calorie snack packs - kjøpe fersk frukt og grønnsaker.

Gå utenfor for å få mosjon og frisk luft. Tredemøller, elliptiske maskiner og fancy gym medlemskap er ikke nødvendig å gå ned i vekt. Du kan få en utmerket kardiovaskulær trening bare ved å gå utenfor en tur eller jogge. Utfordre deg selv ved å trene på et område som har mye bakker eller ved å kjøre opp og ned en trapp. Jo flere kalorier forbrenner du, jo raskere vil du miste vekt.

Tren musklene ved hjelp av kroppsvekten din. Styrke bygningen er en viktig del av å miste vekt fordi jo mer muskler du legger til kroppen din, jo flere kalorier vil du forbrenne. Du trenger ikke engang å kjøpe manualer eller motstand band for å få en god treningsøkt. Knebøy og utfall vil fungere leggmusklene, mens pushups og pullups vil fungere armene, ryggen og brystet.

Følg gratis trening videoer. Hvis du søker på YouTube, finner du en rekke gratis trening videoer som du kan følge. Når du finner en video som du liker, er sjansen stor for at personen har lastet opp flere forskjellige treningsøkter. Følg dem alle til å forbrenne kalorier og komme i form.

Unngå vekttap piller. Mens noen av dem er FDA godkjent, trenger du ikke dem å gå ned i vekt. Du kan gjøre det på egen hånd ved å følge et sunt kosthold.