Digidexo.com

Epidermal Pain Relief

En rekke tilnærminger til smertelindring har blitt utforsket i det medisinske miljøet. Siden smerte angriper kroppen på flere måter, er behandlinger fra medisiner til fysioterapi til helhetlige metoder som brukes. Ett alternativ til smertelindring, både kroniske og akutte smerter, er epidermal, eller gjennom huden. Enkelheten av å bruke smerteplaster er en grunn epidermal smertelindring er å bli mye brukt. Enda viktigere, den langvarige smertelindring det gir, og minimalt med vanlige bivirkninger gjør epidermal smertelindring mer regelmessig foreskrevet og valgt av pasienter.

Varme Patches

Heat er en vanlig behandling for smertelindring. Varm dusj og varmeputer er ikke alltid praktisk, men varme lapper er tilgjengelige for å behandle smerter på farten. Laget av jern, vann, karbon og salt, disse lappene generere varme når jernet er utsatt for oksygen.

Kjøp ThermaCare, Beyond Bodi Varme og Bengay på ditt lokale apotek. Regelmessige patcher kan dekke armen eller beinet, men større patcher kan kjøpes for å dekke større områder, for eksempel dine tilbake. Avhengig av oppdateringen, kan det ta opptil 15 minutter å varme opp, og kan brukes i opptil 8 timer. Varme patcher bør ikke brukes mer enn én gang i en 24-timers periode.

Ice Patches

Betennelse fører til smerte. Å behandle en hoven kroppsdel, vanligvis bør du bruke isen i 20 minutter et par ganger hver dag. En enklere måte å oppnå den kjølende følelse uten å måtte bekymre seg for en lekk pose med is eller frossen middag fra fryseren, kjøpe is patcher.

ThermaCare har også kjøle flekker i tillegg til varmebehandling. Du kan også bruke Icy Hot å motta ytelser fra både kaldt og varmt.

Lidoderm Patches

En lidokain-basert aktuell medisin, Lidoderm patcher tillate en liten mengde narkotika i blodet, gjennomtrengende akkurat dypt nok til å lindre skadede nerver og lindre smerte.

Wear Lidoderm lapper for 12 timer av gangen, ta en pause i 12 timer før reapplying. De er bare tilgjengelig på resept.

Duragesic

Den Duragesic patch tilbyr en sterkere behandling for intens kronisk smerte. Den leverer fentanyl, som er et opioid smertestillende medikamenter, langsomt gjennom huden og behandler smerte i opp til tre dager.

Som Lidoderm patcher, er Duragesic kun tilgjengelig på resept.

Pain oppdateringen bivirkninger

Du kan oppleve døsighet mens du bruker en smerteplaster. Andre bivirkninger er kvalme, svimmelhet, blodtrykksfall og tap av matlyst.

Ta lappen og ringe legen din hvis du har problemer med å puste mens iført lappen.

Pain Kremer

Smertestillende medikamenter kan også bli distribuert gjennom kremer.

Zonalon, som inneholder Doxepin, er en antidepressant, og behandler smerter ved å blokkere reseptorer som sender smertesignaler til hjernen.

Mentol krem ​​er også tilgjengelig for midlertidig smertelindring. Mentol kribler, og skaper en varmende følelse som lindrer muskler.

Disse kremene aktiverer også kroppens opiod mottakelser, gir naturlig smertelindring.