Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for parfymert Puter

Hvordan bruke eteriske oljer for parfymert Puter


De fleste mennesker har søvnforstyrrelser på et eller annet tidspunkt i hele sitt liv. De kan variere fra søvnløshet til narkolepsi. En behandling for søvnløshet kan finnes ved å utnytte noen av teknikkene som finnes innen aromaterapi. Ved hjelp av utvalgte essensielle oljer for å blid lukten av puta kan hjelpe deg å finne søvnen lettere.

Bruksanvisning

•  Ta et par stykker av bomull gasbind og strø ca 4 dråper hver av de essensielle oljer av lavendel, eterisk olje av kamille og eterisk olje av neroli. Hver av disse oljer har lenge vært kjent å tilveiebringe en følelse av ro og restfulness.

Plasser gasbind med eteriske oljer gjennomvåt på dem og legg dem i en pose bag. Lukke posen og deretter lukte på utsiden av posen. Hvis du kan kjenne duften av oljene da har du nok olje på gasbind, men hvis ikke så åpne posen og legge til noen flere dråper av hver olje på gasbind og kontroller for duft.

Sett posen bag inne putevar på sengen, og når du slår inn for natten, vil disse hyggelig lukter begynne å slappe av og roe deg og hjelpe deg til å falle i søvn raskt.

Tips og advarsler

  • Prøv å plassere en pose av oljer som fremmer andre følelser i putene på sengen for å lokke og vekke partneren din. Patchouli olje har vært kjent for å være et afrodisiakum.
  • Det er viktig å sørge for at stoffet som posen er laget av ikke kommer til å la oljen suge gjennom på pute eller putetrekk forlater en oljebeis.