Digidexo.com

Hvordan lage Alkaline Vann Sikker

Hvordan lage Alkaline Vann Sikker


Vann har naturligvis en nøytral pH-verdi på 7 med surt vann som bærer en lavere pH-verdi og alkalisk vann som har en høyere pH-verdi. Alkalisk vann, opp til en pH på 8, fungerer som rent drikkevann, mens vann med en pH på 9 eller 10 kan være trygg hvis du tar de riktige forholdsregler.

Bruksanvisning

•  Test pH i vannet for å bestemme sin alkalitet. Lå en pH-strimmel på et glass eller keramisk plate og hell to eller tre dråper av vann på pH stripe. Sammenligne stripen farge til pH diagrammet som følger med settet med strips. PH-verdien bør være mellom 7 og 10.

•  For å øke pH-verdien i vannet, tilsett natron til vannet. Tilsett en klype natron for hver liter vann. Teste pH-verdien av vannet og tilsett mer natron om nødvendig.

•  Hell alkalisk vann i en vannfiltreringssystem slik som en Brita eller Pur. Disse systemene filtrere forurensninger fra vann. Andre muligheter er vann destillasjon systemer, omvendt osmose vann filtre og aktivert karbon vann filtre. Vanligvis grunnleggende filtrering systemer er det rimeligste alternativet. Disse systemene er tilgjengelig på narkotika og Oppussing butikker.

For ytterligere å rense vann, koke vann i en ren vannkoker. Bruke kokt vann for å lage te eller kaffe eller plassere vann i en mugge og la den avkjøles på benken eller i kjøleskapet.