Digidexo.com

Hvordan identifisere Marfans syndrom

Marfans syndrom er en tilstand der bindevevet av aorta, øyne og hud er defekt. I mange tilfeller er denne lidelse arvet. Det kan føre til problemer med syn, huden og hjertet. Det er derfor tidlig påvisning er så viktig.

Hvordan identifisere Marfans syndrom

Hvordan identifisere Marfans syndrom

•  Vær oppmerksom på de fysiske egenskapene til mennesker som har denne tilstanden. De er vanligvis høy og tynn med lange, tynne armer og edderkopp som fingre. Når de strekker armene ut til siden, er armen lengde mye større enn deres høyde. De pleier også å ha svært buet gane og overfylte tenner, nærsynthet, forvridning av linsen i øyet, en trakt brystet, lærevansker, en tynn smal i ansiktet, og en liten underkjeve.

Gjør deg kjent med de potensielle komplikasjoner. De inkluderer bakterielle infeksjoner i nærheten av hjertet, en utvidelse av bunnen av aorta, hjerteklaff problemer, hjertesvikt, skoliose, og synsproblemer.

Hvis du har disse trekkene, får en fullstendig fysisk. Dette kan bidra til å avdekke hjerte-og lungeproblemer. Et øye eksamen er også nødvendig for å oppdage eventuelle problemer med objektivet, hornhinnen eller netthinnen.

Hint

  • Personer som har Marfans syndrom bør ta antibiotika før du går til tannlegen. Dette kan bidra til å forebygge hjerte-infeksjoner.
  • Kontaktsport bør unngås for å hindre å legge for mye belastning på hjertet.
  • Gravide kvinner som har Marfans syndrom bør overvåkes nøye på grunn av den ekstra belastningen som blir satt på aorta og hjerte.