Digidexo.com

Hvordan hjelpe Med Cravings når du prøver å gå ned i vekt

Hvordan hjelpe Med Cravings når du prøver å gå ned i vekt


Mat cravings kan svekke din viljestyrke og kaste dine beste lagt diett planer vei ut av kurs. Ifølge naturopathic lege Colleen Huber, NMD, er cravings ofte forårsaket av enten stress eller en hormonell ubalanse på grunn av feil ernæring. Den mest effektive måten å håndtere intense mat cravings er å stoppe dem før de slår av, først, slik at du følger en godt avrundet kosthold og mosjon plan, og for det andre ved å dempe dem med et sunt, men opprettholde snack.

Hvordan hjelpe Med Cravings når du prøver å gå ned i vekt

Få minst 30 minutter med moderat trening hver dag kan bidra til å redusere mat cravings på flere måter. En, det gir kroppen din med nyttige hormoner, som serotonin og endorfiner. Det reduserer også fokus på mat ved å holde kropp og sinn opptatt med aktiviteten på hånden.

forebygge stress-indusert cravings ved å få nok hvile om natten (minst åtte timer), tar litt tid hver uke for å gjøre hobbyer som du liker og tilbringe tid utendørs for å høste de psykologiske fordelene med naturlig sollys.

For å unngå dehydrering og holde magen mett, drikk rikelig med vann. Selv diett brus kan bidra til å kutte noen kalorier, de er ikke et optimalt valg (i forhold til vann) for vekttap eller cravings. Faktisk ble lettbrus og fedme knyttes i en 2005 studie presentert på det årlige møtet i American Diabetes Association i San Diego av Sharon P. Fowler, MPH, og kolleger ved University of Texas Health Science Center, San Antonio.

Unn dine umiddelbare cravings med en sunn, craving spesifikke snack. NaturopathyWorks.com og Mayoclinic.com hver tilbyr en rekke oppskrifter for sunn snacks som kan erstatte høy-fett, høyt sukker innhold snacks. Pass på å holde forhåndslagde snacks med deg hele tiden.

Spis en matbit av komplekse karbohydrater, som en hele korn, frukt eller grønnsaker. Spise sunt komplekse karbohydrater ved måltider eller for en matbit vil dempe suget og holde deg mett lenger, og hindrer deg fra å slutt å spise mat som er langt verre. Ifølge Dr. Huber, kan spise komplekse karbohydrater under en craving også øke serotoninnivået.

Hint

  • Hvis du er ute sjokolade, kroppen din er virkelig craving magnesium så du bør spise rå nøtter og frukt.
  • Hvis du er ute fet fet mat, kroppen din er virkelig craving kalsium. Spise brokkoli eller ost.