Digidexo.com

Gastro reflukssykdom Diet for en baby

Gastroøsofageal refluks - også kjent som gastro refluks, eller refluks - er en svært vanlig tilstand blant babyer under ett år. Alvorlige tilfeller, som involverer flere farlige symptomer enn bare spytter opp, er sjeldne. Når et spedbarn opplever symptomer på gastroøsofageal refluks, kan hans barnelege anbefale en behandling som innebærer noen endring i kostholdet.

Gastroøsofageal refluks

Det er en ring av muskel på toppen av magesekken som holder mat i, og lar gass gjennom å returnere opp i spiserøret og ut av munnen som en oppstøt. Når denne ringen av muskel ikke fungerer som den skal, babyens mat, som er melk eller formel, rømming i tillegg, noe som resulterer i gulping, eller gastroøsofageal refluks.

Symptomer

I tillegg til spytter opp, kan reflux også føre til mer alvorlige symptomer som oppkast eller blod i babyens avføring. Barnet kan også ha en hoste, og blodtap på grunn av magesyre som strømmer opp i spiserøret. Han kan spise dårlig, eller til og med nekte å spise, og har et tap av vekst. Hver av disse symptomene kan være forårsaket av andre forhold også, så det er viktig at du har din baby sett av hans barnelege hvis han opplever noen av dem.

Behandling

For de fleste friske barn, som ikke opplever alvorlig komplikasjoner forbundet med gastroøsofageal refluks, kan symptomene på tilbakeløp behandles med en liten endring i dietten. Legge til en liten mengde ris kornblanding til babyens flaske kan tykne melk eller formel nok til at han ikke vil reflux like lett. I tillegg, raping ham ofte, og holdt ham i oppreist stilling etter måltider, kan bidra til å sørge for at han fikk mulighet til å fordøye maten sin, i stedet for å miste det til refluks. Mate ham små mengder, oftere, vil også hjelpe sine reflux symptomer.