Digidexo.com

Liver Cleanse for Weight Loss

Liver Cleanse for Weight Loss


En leveren rens innebærer inntak av visse kosttilskudd som forbedrer funksjonen av leveren. Mens det er flere forskjellige typer lever renser, mange involverer bruk av olje, saft, salter og fordøyelses kosttilskudd. En leveren rens fremmer riktig fordøyelsen helse, urin funksjon, avføring, og bidrar til å rense kroppen for unødvendig vekt.

Effekter

En leveren rens blir brukt av enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt eller som har lidd skade på leveren. Dreven vekt er vanligvis et resultat av overspising, som fører til at kroppen til å lagre inntatte matvarer i form av fett. Skade på leveren kan føre til utilstrekkelig vannlating, trege tarmer, galleblæren obstruksjon og forstoppelse - symptomer som kan føre til opphopning av unødvendige giftige stoffer i kroppen.

Ved å benytte en lever rens, kan du være i stand til å oppmuntre til fjerning av disse unødvendige materialer og fett fra kroppen din. Kosttilskudd inge under en lever rens hjelpemiddel leveren i sin rolle i thermogenesis (metabolisme). Jo høyere og mer funksjonell stoffskiftet er, desto større er sjansene for å miste vekt.

Liver Cleanse

Det finnes flere forskjellige oppskrifter for en lever rens. For eksempel ta en 16-unse flaske enten extra virgin olivenolje eller valnøttolje og kjøre den under varmt vann. Deretter blander man 4 gram av oljen med en lik eller litt større mengde av organisk eplesaft. Drikk den resulterende blandingen og følger det med 4 gram av ferskpresset økologisk sitronsaft. Gjenta denne prosessen til all oljen har blitt konsumert. Ta urtemedisin digestorum eller Paracelsus elixir for to uker til en måned etter leveren rens. Disse urtemedisiner bidra til å fremme lever, magesekk, galleblære og bukspyttkjertel funksjon.

Denne oppskriften vil øke avføring og bidra til å befri leveren og galleblæren av unødvendige materialer. Ikke engasjere seg i strenge aktivitet eller len deg forover umiddelbart etter å ha drukket oppskriften som dette kan ofte resultere i kvalme som kan forårsake oppkast.

Advarsel

Mens en lever rens er ofte et effektivt middel til å miste unødvendig vekt, bør det ikke være grunnlag utelukkende for vekttap. Snakk med en lege eller annen medisinsk faglig før du bruker en lever rens. En medisinsk faglig vil være i stand til å gi deg ytterligere innsikt om hvilke leveren rens ingredienser vil være mest gunstig for kroppen din.

En leveren rens kan ikke kurere kroniske lever komplikasjoner eller sykdommer. Hvis du er diagnostisert med en komplikasjon av leveren, kontakt lege umiddelbart, da leversykdom kan være dødelig.