Digidexo.com

hva kan skje ved ubehandlet gallesten

Hva er farene ved ubehandlet vann?

Hva er farene ved ubehandlet vann?


Farene ved ubehandlet vann er mange og skremmende. Vann er et perfekt medium for alle slags skadelige bakterier, mikrober og giftstoffer. Hvert år 1,7 millioner mennesker, spesielt barn, dør på grunn av sykdommer fanget fordi de drakk eller badet i ubehandlet vann. Sykdommer og dødsfall forårsaket av ubehandlet vann overveldende påvirke mennesker i Afrika sør for Sahara og Sør-Asia.

Bakterier: Kolera og Shigella

Kolera er en akutt sykdom hvis viktigste symptomet er diaré. Hvis venstre ubehandlet kan det drepe i løpet av timer. Om 100.000 til 120.000 mennesker dør av kolera hvert år. Sykdommen er forårsaket av bakterien Vibrio cholerae, og har en inkubasjonstid på to timer til fem dager. Den korte Inkubasjonstiden er det som gjør sykdommen ondartet. Risikoen er nært knyttet til mangel på rent vann og sanitære forhold. Shigellose, eller dysenteri, er blodig diaré som er forårsaket av Shigella bakterien. Ca 1,1 millioner mennesker dør av shigellose hvert år, med 60% av ofrene barn under 5 år gammel. Tre store arter av shigella er ansvarlig for bacillary dystenery, S. sonnei, S. flexneri og S. dysenteriae. Komplikasjoner fra sykdommen er peritonitt og sepsis (sett spesielt på underernærte barn) og nyresvikt.

Mikroorganismer: Cryptosporidium og Giardia

Cryptosporidium er en parasittisk protozoer som overføres gjennom ubehandlet vann. Dens oocyster, eller egg, kan finnes i akvatiske miljøer over hele verden, og deres konsentrasjon er relatert til nivået av fekal forurensning og menneskelig bruk av vannet. Oocyster er svært lite nedbrytbare og motstandsdyktig mot desinfeksjonsmidler som ofte brukes til å behandle drikkevann. Den mest fremtredende symptomet er diaré, men andre symptomer er magekramper, kvalme, oppkast og mild feber. Varigheten av sykdommen er omtrent syv til 14 dager, selv om dødeligheten er lav med mindre dehydrering er veldig alvorlig. Cyster av Giardia lamblia er også funnet i vannet over hele verden. Giardia en protozo med en hale, eller en flagellum, og cyster er utgytt med avføring som kan overføres til en ny vert. Det fører også diaré, svakhet, vekttap og magesmerter.

Virus: Gastroenteritt og Hepatitt A

Gastroenteritt er den irritasjon og infeksjon i fordøyelseskanalen. Farlig i små barn fra ett til fem år gammel, og hos voksne over 60, kan det være forårsaket av en virusinfeksjon som overføres gjennom ubehandlet vann. Symptomene er diaré, magekramper, appetitt tap, feber, svakhet og kvalme som noen ganger fører til oppkast. Hos friske individer symptomene forsvinne i to til fem dager, men tretthet kan somle. Hepatitt A er en betennelse i leveren også forårsaket av et virus som en bli fanget gjennom forurenset vann. De tidlige symptomer er influensaliknende: feber, tretthet, kvalme, oppkast, diaré og tap av matlyst. På et senere tidspunkt gulsott (gulfarging av hud og øyne) kan oppstå fra en opphoping av galle i blodet. Mørk urin resultater fra galle i urinen.

Behandlinger

Muntlige Rehydrerende alter kan lett hjelpe kolera i de fleste ellers friske pasienter, og shigella, cryptosporoidum og Giardia kan svare på vaksiner. Hepatitt kan svare på medikamentell behandling, og hos ellers friske mennesker som har gastroenteritt medisiner er vanligvis ikke nødvendig med mindre sykdommen er alvorlig og langvarig. Likevel, gode sanitærforhold og rent vann er de beste preventatives.

Hva kan skje etter en Aftershock?

Hva kan skje etter en Aftershock?


Skjelv som følger et jordskjelv innpode så mye frykt og panikk som den første runden av voldelige rystelser. Forskere og beredskapsredningsmenn overfor den vanskelige oppgaven med å prøve å forutsi om jorden vil rasle igjen etter en katastrofe. Mellom 70 og 75 jordskjelv streik over hele verden hvert år når planetens underjordiske tektoniske plater skifte, ifølge US Marine Corps. Påfølgende utspill skje i løpet av timer eller måneder etter den første episoden, forlater geologer å tenke over hva som kan skje etter en ettervirkninger.

Press

Jordens jordiske plater har flyttet over, rundt og under hverandre i millioner av år. Det usett aktivitet går galt når platene kolliderer, forårsaker press til å sprekke og jordskorpen å riste. Senere bygger mer stress på feil linje der bakken sprukket, rørende off etterklang kalt etterskjelv. I kjølvannet av et jordskjelv ettervirkninger, press holder montering og berøre av flere sjokk, rapporterer Marine Corps.

Analyse

Forskere umiddelbart gjennomgå dataene etter en ettervirkninger for å finne ut om flere bane risting er på vei. En herjet området er utsatt for flere etterskjelv i løpet av den første timen av et jordskjelv. Risikoen for påfølgende nedfall avtar over tid, men flere underjordiske utbrudd kan forekomme i løpet av de neste månedene. Forskere ser på lengden av feilen som forårsaket de første utspill fordi skjelv vanligvis skje på en avstand som ikke er større enn lengden av feilen som rørte seg katastrofen, melder US Geological Survey.

Klassifisering

En av forskernes tøffeste oppgaver er å klassifisere hver episode som en Forskjelv, hoved sjokk eller ettervirkninger, ifølge US Geological Survey. Forskere antar typisk den første runden av risting er en hoved episode. De senere kan innse det var en advarsel kalles en Forskjelv. Eller, de bestemmer de første voldelige rystelser var hoved sjokk og alt som fulgte var det ettervirkninger. Hver klassifiseringen avhenger av omfanget av hver hendelse, som for eksempel 7.0 Haitian jordskjelvet i januar 2010 fulgte åtte dager senere av en 6.1 ettervirkninger.

Hjelpearbeidet

Redningsmenn ta på den skremmende jobb etter etterskjelv med å lete etter jordskjelvofrene og overlevende blant ruinene som er blitt svekket minst to ganger. Skjelv er lavere i katastrofale magnitude men ofte fangst allerede ødelagt samfunn med overraskelse og tvinge sammenbruddet av strukturer som ble skadet i den første katastrofe, ifølge Federal Emergency Management Agency. Jordskjelv dødsfall sjelden oppstå på grunn av bakken bevegelse, men snarere på grunn av fallende gjenstander eller bygninger.

Hva kan skje når for mye kolesterol gjennomført i blodet?

Hva kan skje når for mye kolesterol gjennomført i blodet?


Kolesterol er et mykt, voksaktig stoff som er viktig for riktig funksjon av menneskekroppen. Det produseres i kroppen av leveren, og det er også inntatt i form av dyre-baserte næringsmidler, inkludert kjøtt, fisk, meieriprodukter, egg og matoljer. Du kan ikke leve uten den, men for mye av det kan føre til alvorlige helseproblemer, blant annet hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerneslag, koronarsykdom og perifer karsykdom. Personer med visse helseproblemer, særlig diabetes, er mer utsatt for helseproblemer knyttet til høyt kolesterol.

Hva er for mye?

Nesten alle helsearbeidere i dag fortelle sine pasienter at en total kolesterol lesing på 200 eller lavere er ønskelig. Noen er til og med foreslå et lavere tall. Total kolesterol mellom 200 og 239 anses border høy, i henhold til GetTheCholesterolFacts.com, mens en total avlesning på 240 eller mer anses farlig høyt. Du må lære om de to hovedtyper av kolesterol og hvordan hver enkelt påvirker kroppen.

Bad Kolesterol

Low-density lipoprotein (LDL), ofte kalt dårlige kolesterolet, er til stede i noen av de matvarer som amerikanerne --- og folk rundt om i verden --- liker mest. Du er best av, sier legene, hvis din LDL-nivå er 100 eller lavere. LDL nivåer av 101-129 er litt over optimal, mens 130-159 er borderline høy, 160-189 er høy og noe over 190 er farlig høy. La LDL få overtaket, og risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag er økt kraftig. Bad kolesterol gjør sitt skade ved å bevirke en opphoping av plakk på veggene i blodkarene, til slutt blokkere tilførsel av oksygenrikt blod til sensitve organer.
Hvis du ønsker å få dine nivåer av LDL ned, start ved å kutte vei tilbake --- eller eliminere --- rask mat, som for det meste er lastet med dårlige kolesterolet. LDL er også funnet i eggeplommer, smør, hydrogenert matoljer og fett kjøtt.

Gode ​​kolesterolet

Den gode fyr i kolesterol-familien er high-density lipoprotein (HDL), optimale målinger som bør være fra 40 til 60. Under 40 er for lav, mens over 60 er høy. Gode ​​kolesterolet er funnet i enumettet matoljer, hele korn, kli, sitrusfrukter og mat med høyt omega-3 fettsyrer. Personer med lave nivåer av HDL står overfor en økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Hold HDL på optimalt nivå for å beskytte mot disse ødeleggende --- og ofte dødelig --- helsemessige forhold.

Triglyserider

Triglyserider, slik som kolesterol, er produsert i leveren, og er også til stede i mange av de matvarer du spiser. Hvis du lar dine triglyserider blir for høye --- over 150, kan det resultere i at LDL nivåer for å nå en usunn nummer. Imidlertid vil holde triglyserider på et optimalt nivå bidra til å holde dine gode og dårlige cholesterols i god balanse.

Å få det riktig

Mange mennesker kan beholde sitt kolesterol --- gode og dårlige --- i en sunn balanse ved å spise mer av matvarer rike på HDL og minimere sitt forbruk av de matvarer som er høy i LDL. Dessverre for noen mennesker, deres organer produsere en usunn nivået av dårlig kolesterol, og medikamentell behandling må forskrives for å hjelpe kroppen kvitte seg med overdreven kolesterol. Reseptbelagte medisiner er også indisert for de som har vært ute av stand til å få kolesterolnivået i sunn balanse gjennom kosten alene.

Hva kan skje hvis en Beta-blokkering er avsluttet brått?

Hva kan skje hvis en Beta-blokkering er avsluttet brått?


Betablokkere behandle hypertensjon, glaukom, migrene og angst. Når kroppen tilpasser seg deres effekter, kan brå seponering fra betablokkere føre til alvorlige komplikasjoner. Unngå disse komplikasjonene ved å arbeide med en lege for å stoppe betablokker bruk.

Effekter

Rebound hypertensjon er en av de store komplikasjoner forbundet med betablokker trekning. Dette er når blodtrykket øker etter seponering eller en dose nedgang. Brå seponering fra noen betablokkere kan også føre til hjertesykdom å forverres.

Betydning

Brå beta-blocker abstinens fører til alvorlige kardiovaskulære komplikasjoner. The National Institutes of Health rapporterer at hjerteinfarkt kan forekomme etter brå seponering fra Corzide, som inneholder en betablokker og en vanndrivende.

Symptomer

Rebound hypertensjon kan føre til angst, forvirring, brystsmerter, hodepine, overdreven svetting, muskelskjelvinger, blek hud, tretthet, kvalme og oppkast, synsforstyrrelser og tretthet, ifølge Penn State Milton S. Hershey Medical Center.

Identifikasjon

Blodtrykksmåling identifiserer farlige økninger i blodtrykket etter betablokker trekning. Stresstester og imaging studier identifisere redusert hjertefunksjon etter seponering av betablokkere.

Forebygging / løsning

Forhindre beta-blocker abstinens komplikasjoner ved å arbeide med legen din for å sakte redusere medisindosen over en periode på flere dager eller uker. Redusere dosen sakte gjør at kroppen kan tilpasse seg reduserte konsentrasjoner av stoffet blod.

Hva kan skje hvis du røyker Rundt noen med astma?

Eksponering for passiv røyking fører til sykdom og tidlig død hos barn og voksne som ikke røyker. Ifølge The American Lung Association, kan passiv røyking (trigger eller stimuli) forårsake alvorlig skade på barn. Anslagsvis 400 000 til en million astmatiske barn opplever forverret symptomene når de utsettes for passiv røyking.

Fakta

The American Lung Association sier at astma er en kronisk betennelse i luftveiene, med vendbare episoder av obstruksjon, forårsaket av en økt reaksjon i luftveiene til ulike stimuli (for eksempel allergener, støvpartikler eller passiv røyking.) Astma skjer i "episoder" eller "angrep", men betennelsen underliggende astma er vedvarende.

Betydning

Ifølge cdc.gov/asthma/triggers/html, foreldre, venner og slektninger av barn med astma bør prøve å slutte å røyke, og skal aldri røyke rundt en person med astma. De bør bare røyke utendørs og ikke i familiens hjem eller bil. De bør ikke tillate andre å røyke i hjemmet, og de bør sørge for at deres barns skole er røykfritt.

Effekter av Triggers

Siden passiv røyking er en trigger for astmatikere kan dette føre til et angrep eller episode.

Behandling

Astma medisiner hjelpe i reduksjon av betennelse forårsaket av triggere.

Som det fremgår av Center for Disease Control and Prevention, kan astma kontrolleres ved å ta medisin og unngå triggere som kan føre til et angrep.

Advarsel

Astma kan være en livstruende sykdom hvis ikke riktig håndtert. I 2005 ble det 3884 dødsfall tilskrives astma. Flere voksne lider døde enn barn (American Lung Association).

Hva kan skje hvis du har en forhøyet TSH?

Kroppen signaliserer skjoldbruskkjertelen til å heve eller senke produksjonen av TSH, skjoldbruskkjertel hormon. Når en TSH nivået er forhøyet, tyder dette på at skjoldbruskkjertelen ikke utskiller nok hormon, og du har en hemmet skjoldbruskkjertelen.

Potensial

Trøtthet, slapphet og depresjon kan være forårsaket av høye TSH-nivåer. Jo høyere TSH nivåene, jo mer alvorlige symptomene blir.

Hud og Hår

Grov hud og tørt, sprøtt hår kan utvikle seg som TSH nivåene stige.

Effekter

Høye TSH nivåene mener stoffskiftet bremser ned, noe som resulterer i vektøkning.

Følsomhet

Følsomhet for kulde oppstår hos personer med forhøyede nivåer av TSH.

Advarsel

Ubehandlet høyt TSH-nivåer kan føre til høyt blodtrykk og et høyt lipid, eller fett, telling, som er forløpere for hjertesykdom.

Identifikasjon

Legen din vil foreskrive skjoldbrusk medisiner dersom en blodprøve viser at du har høye TSH-nivåer. Dette vil bringe dine nivåer tilbake til det normale området.

Hva kan skje med en diabetiker med lavt blodsukker?

Diabetes er en sykdom som påvirker hvordan kroppen din omdanner glukose. Hormonet insulin styrer hvordan glukose er behandlet i cellene dine. Glukose gir cellene med energi for å gi kroppen drivstoff for å fungere. Når du har diabetes, er kroppen din ikke klarer å riktig produsere eller bruke insulin. Som et resultat, når blodsukkeret går ubehandlet, kan dette føre til alvorlige komplikasjoner i kroppen din. Dersom blodsukkernivået faller for lavt, kan dette resultere i en tilstand som kalles hypoglykemi.

Hypoglykemi

Når du utvikler hypoglykemi, betyr dette at blodsukkernivået har falt unormalt lav. Når du spiser, absorberer kroppen glukose gjennom blodet. Kroppen kan ta i ekstra glukose og lagre glukose i leveren og musklene. Den ekstra lagret glukose kalles glykogen. Denne ekstra glukose anvendes mellom måltidene som en kilde til energi. I en normal person, hvis glukose faller, vil Glucagon Novo Nordisk (hormoner som produseres av bukspyttkjertelen) fortelle leveren å behandle glykogen og slipp glukose i blodet, og dermed holde glukose stabil. Men når du har diabetes og er på insulin eller medisiner, blodsukkeret er ute av stand til å stabilisere seg.

Effekter på hjernen

Hvis blodsukkeret faller for lavt, kan hjernen din utvikler effekter. Ifølge Mayo Clinic, kan du bli forvirret, utviser bisarr atferd eller ha begge effekter (som ikke er i stand til å gjøre enkle oppgaver som å knytte skoene dine). Du kan også ha tåkesyn eller dobbeltsyn. Andre effekter, men sjelden, omfatter beslag og tap av bevissthet.

Varselskilt

Hvis du utvikler hypoglykemi, vil du oppleve hjertebank, skjelvinger, angst, svetting, slapphet, svimmelhet, og føler irritabel og humørsyk. Andre symptomer kan være hodepine, sulten og har problemer med å snakke. Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse, kan du selv utvikle hypoglykemi i søvne. Når dette skjer, vil din pyjamas eller laken være fuktig fra svette. Du kan ha mareritt, eller du vil føle deg sliten og forvirret når du våken.

Testing

Hvis du har diabetes og erfaring hypoglykemi, teste blodsukkernivået. Ifølge Bayer Diabetes Care, når du har bekreftet at du opplever hypoglykemi, ta en kilde til sukker. Glukosetabletter kan kjøpes på ditt lokale apotek eller supermarked. Du kan også ta 1/2 kopp appelsinjuice, eller suge på et par stykker av harde drops. Hvis du ikke føler deg bedre i løpet av 15 minutter, har mer sukker, og oppsøke lege umiddelbart.

Komplikasjoner

Det er meget viktig å behandle hypoglykemi for å hindre alvorlige komplikasjoner. Ifølge Mayo Clinic, hvis du ignorerer at blodsukkernivået er lavt, kan dette føre til bevisstløshet. Ikke behandle tilstanden din kan også føre til diabetisk koma, og muligens død. Hypoglykemi kan også resultere i nevropati (nerveskade), blodkarskader og skade på dine organer, for eksempel nyrene.

Hva kan skje hvis du får heteslag?

Heteslag oppstår når høye temperaturer i en persons miljø, fysisk trening eller andre forhold forårsaker kroppstemperatur for å nå 104 grader Fahrenheit eller mer. Denne tilstanden fører til komplikasjoner som kan bli livstruende og krever umiddelbar medisinsk hjelp.

Skin

Ifølge Mayo Clinic, kan huden blir rød med en økning i kroppstemperatur. Huden vil være varm og tørr med heteslag som er forårsaket av varmt vær, og huden blir fuktig fra anstrengelsesutløst heteslag.

Hjerte og lunger

Kroppens forsøk på å kjøle seg selv under heteslag kan føre til en sterk puls og en racing hjerteslag. Shallow rask pust kan oppstå med heteslag.

Nervous System

Hodepine, kramper og bevisstløshet kan utvikle seg i mennesker med heteslag.

Shock

Varme slag kan føre til sjokksymptomer, inklusive lavt blodtrykk, kul klam hud og blå negler og lepper.

Organskade

Skader og hevelse i hjernen og andre organer i kroppen kan oppstå hvis heteslag ikke behandles raskt. Organer kan få varige skader som kan føre til dødsfall.

Behandling

Medisinsk behandling for varme strøk kan omfatte nedsenking av kroppen i et kaldt vannbad, bruk av en spesiell kjøle teppe og plassering av kjøleelementer på kroppen.

Hva kan skje hvis du har Degenerative plater i ryggen?Ryggen har myke puter som er funnet mellom ryggvirvlene som kalles plater. Gjennom årene har disse platene mister sin elastisitet og begynner å forårsake smerte.

Identifikasjon

Necksurgery.com identifiserer degenerative plate sykdom som én av de side-effekter av aldring. Den ytre dekke av skivene vil begynne å bryte ned og mister sin evne til å tilby smertefri bevegelse.

Herniated plater

En av de mulige effektene av en degenerert platen er en herniated plate. Når den ytre tildekning av platen brytes ned, vil materialet i midten rager ut av ryggvirvlene, og legge press på nerver som omgir ryggraden.

Referert smerte

I mange tilfeller vil en degenerert platen vil føre referert smerte. Dette er smerte som oppstår i en del av ryggraden, men er følt i en annen del av kroppen. Medicinenet.com tilbyr eksempel på et degenerert skive å legge press på isjiasnerven i ryggen, men smerten blir følt som stråler nedover beinet.

Neck Pain

Et felles sted for plater for å utarte seg raskere enn andre er i nakken. Dette kan føre til kroniske nakkesmerter som kan også stråle ut til skulderen og nedover armen.

Behandling

Behandlingen avhenger av alvoret av tilstanden. I noen tilfeller kan medisiner og fysioterapi brukes til å håndtere smerte. Kirurgi kan være nødvendig i mer alvorlige tilfeller for å fjerne den delen av platen som legger press på nervene.

Hva er farene ved ubehandlet kloakk?

Hva er farene ved ubehandlet kloakk?


Kloakk avfallet befinner seg i overskytende vann fra menneskelig aktivitet (for eksempel rensing av klær og bading), og fra direkte menneskelig avfall, for eksempel urin og avføring. De sykdommer som individer er i faresonen, på grunn av feil behandling av menneskelig avfall, er et stort problem i fattigere deler av verden som ikke har de riktige avfallsanlegg.

Grunner for riktig behandling

På grunn av mangel på avfallshåndtering anlegg i enkelte deler av verden, kan kloakk bli dumpet på steder utilstrekkelig for vern av naturressurser, som for eksempel, ferskvannslokaliteter, og utilstrekkelig for beskyttelse av fysiske personer fra sykdommer. Som feilaktig behandlet kloakk inneholder en rekke kjemikalier og bakterier skadelige for menneskekroppen, slik at slikt avfall som skal deponeres på steder vitale for å gi grunnleggende menneskelige behov vil føre til langsiktige problemer med alvorlige sykdommer. Det faktum at fattige land er også ofte land med høyere temperaturer og luftfuktighet (forhold hvor slike sykdommer trives) lagt til en ekstra grad av fare.

Leptospirose

En av de sykdommene som kommer fra ulovlig håndtering av kloakk er Leptospirose - kjent via sitt vitenskapelige navn, Leptospira icterohaemorrhegiae er sykdommen spres av parasittiske ormer og overført til menneske via forurenset vann og rotter. Sykdommen fører til en rekke symptomer til en person som trekker seg sammen, slik som høy feber, alvorlig tap av matlyst, oppkast og kvalme, alvorlige hode- og muskelsmerter. Disse symptomene vare i en periode på mellom 4-7 dager.

Hepatitt A

En annen alvorlig sykdom forårsaket av mishandlingen av kloakk er Hepatitt A. Denne sykdommen er hovedsakelig kontrakt med dårlig fordøyelse av forurenset vann og er potensielt dødelig i store nok mengder. Hepatitt A forårsaker symptomer som feber, magesmerter, mørk urin og gulsott, og vil ofte infisere en individuell uker før de har kunnskap om potensielt lider av det. Sykdommen har en inkubasjonstid på 3-4 uker, noe som betyr at et individ kan trekke seg sammen Hepatitt A og ikke lide noen symptomer før minst en måned senere.

Parasitter

Parasitter er også en vanlig konsekvens av feilaktig behandling av kloakk - noen av disse parasittene er Giardia og Cryptosporidium. Disse parasittene finnes i rå kloakk og forurenset vann og symptomene forårsaket potensielt vare i mange år - symptomene være feber, diaré og alvorlig magekramper. En forskjell mellom sykdommer og parasitter er det faktum at et mindretall av individer ikke lider noen negative symptomer fra sammentrekning av parasitter.

Hva kan skje hvis Halogen Er i Ground Water?

Halogen er en hvilken som helst av fem, svært reaktive elementer som finnes i gruppe VII i det periodiske system, nemlig fluor, klor, brom, jod og Astat. Grunnvann forurensning av halogener utgjør en alvorlig risiko for drikkevann.

Forbindelser

Halogenerte aromatiske forbindelser - som inneholder halogenatomer koblet til en benzen (karbon) ring - er mye brukt i kjemikalier, såsom løsningsmidler, plantevernmidler og konserveringsmidler for tre. Forbindelser inneholdende et stort antall halogenatomer kan ikke være biologisk nedbrytbar i nærvær av oksygen.

Klorfenoler

En casestudie av grunnvann forurensning av klorfenoler (C6H5ClO) i det sørlige Finland avdekket uvanlig høye nivåer av kreftformer, som non-Hodgkins lymfom og Bløtvevskreft, i den eksponerte befolkningen. Befolkningen led også økte nivåer av hodepine, tretthet, luftveisinfeksjoner og andre plager.

Fluor

Fluor i grunnvannet, som kan stamme fra naturlige så vel som menneskeskapte kilder, kan forårsake spraglete tennene og hemme riktig bein vekst hos barn. Fluor er giftig i høye konsentrasjoner, kan så høye nivåer i grunnvannet føre til døden.

Hva kan forårsake en Liver å bli utvidet?

Leveren er en av de viktigste organer i menneskekroppen. Den ligger under membranen på høyre side av legemet; dens funksjoner omfatter filtrering av blod for giftstoffer og som produserer en substans som kalles galle som bidrar til å bryte ned fett. Leveren er også et lagersenter for vitaminer og den lagrede form av karbohydrater som kalles glykogen. Når det blir forstørret, er det ofte er resultatet av et annet problem. Det er flere grunner til at dette kan skje.

Alkohol

Alkoholmisbruk bærer med seg en lang liste over skadelige bivirkninger som økt risiko for kreft, gikt, fødselsdefekter og fedme. Leveren, spesielt, kan lide alkoholmisbruk. Kontinuerlig tunge forbruk kan føre til en fettlever og cirrhose i leveren, noe som kan føre til arrdannelse og utvidelse. Hvis dette forblir ubehandlet, kan fatal leversvikt utvikle.

Hepatitt

Hepatitt er en tilstand som har fem forskjellige typer --- hepatitt A, hepatitt B, hepatitt C, hepatitt D og hepatitt E. Alle som kan ha en negativ effekt på leveren og kan føre til utvidelse. Hepatitt skjer når friske leverceller blir overkjørt med betennelsesceller. Leveren blir forstørret, og den høyre side av kroppen kan oppleve smerte og ømhet hvis det berøres.

Mono

Mononukleose er en tilstand forårsaket av sammentrekning av et virus fra Epstein-Barr-syndrom. Dette er ofte kalt kyssesyken --- det er smittsomt og kan overføres gjennom spytt. Det kan også bli fanget ved hjelp av en infisert persons sølvtøy eller blir utsatt for en hoste eller nyse. Når mononukleose er under kontrakt, kan leveren bli forstørret.

Iron

Hemokromatose er en tilstand der organer absorbere for mye jern. Dette er sett i bukspyttkjertel, hjerte og spesielt leveren. Når leveren blir fylt opp med jern, blir det forstørres. I verste tilfeller kan dette føre til leversykdom og kreft. Å være at jern finnes i blodet, er hemokromatose behandlet er ved å fjerne blod fra kroppen på en ukentlig basis for å hjelpe lavere jern.

Kreft

Leukemi er en type kreft forårsaket når hvite blodceller i kroppen blir for høy. Dette skjer oftest i benmargen, men det kan også påvirke leveren og føre til at det blir forstørret. En annen form for kreft, metastatisk cancer, kan også føre til leveren til å bli utvidet til utvikling av svulster. Dette skjer når kreft reiser til leveren fra andre deler av kroppen.

Hva kan sopp Årsak?

Soppdrepende medisiner kan forårsake livstruende bivirkninger når en person utnytter de muntlige former eller injiserbare former. Foruten muligens forårsake alvorlig skade på en persons liv, kan antifungals også være farlig for helsen din når den kombineres med andre medications.Therefore, en person bruker eller utnytte en soppdrepende må være veldig forsiktig med alle medisiner hun tar.

Hva er en soppinfeksjon?

Antifungale midler, i henhold til TheFreeDictionary.com, er stoffer som benyttes for å behandle infeksjoner i forskjellige deler av kroppen. I utgangspunktet en soppinfeksjon kan skje omtrent hvor som helst i eller på kroppen din, inkludert føttene og hodet. En sopp er en organisme som kan være enten en-cellet eller filamentøs. En sopp gjør ikke sin egen mat som en plante ville derfor en sopp må leve av noe annet. Det er der du kommer inn for å bli gjenstand som soppen lever av. Sopp trives i fuktige, mørke steder, inkludert noen deler av kroppen.

Typer

En person måtte kvitte seg med soppinfeksjon ved å ta soppdrepende medisiner. Det er to typer av soppinfeksjoner: systema fungale infeksjoner som oppstår dypt i kroppen eller huden og overflatesoppinfeksjoner. En person vil være foreskrevet riktig medisinering for å gå sammen med den type soppinfeksjon. En systematisk infeksjon ville kreve en systematisk antifungal slik som ketokonazol.

Farlig

Ifølge TheFreeDictionary.com, kan en person å benytte flere typer soppmidler oppleve livstruende bivirkninger mens de tok den muntlige former for itrakonazol, eller til og med ketokonazol. Det sier også at den injiserbare formen for mikonazol tatt med visse andre legemidler kan være farlig for helsen din. Rusmidler som astemizol, cisaprid, antidepressiva og theophyline da tatt med en soppdrepende kan være livstruende også.

Mange Drugs

Soppmidler også bør tas med en liste over andre rusmidler på grunn av hva TheFreeDictionary.com vilkår som en person opplever en «dårlig reaksjon», selv om det ikke detalj hva som kunne være. Listen inkluderer: paracetamol (Paracet), mannlige hormoner, kvinnelige hormoner som østrogen, antihistaminer, muskelavslappende, blodfortynnende som warfarin, antidepressiva og medisiner for andre typer infeksjoner

Kreft

Folk som er relativt sunn og utnytte sopp medisiner tendens til å være behandles pasienter. Men for en person som har kreft og som immunsystemet har blitt kompromittert av kjemoterapi, kan soppinfeksjon bli mer alvorlig. Derfor trenger en person som har en soppinfeksjon og kreft til å handle raskt og få behandling med en gang før soppen tar over.

Advarsler

Mens du tar flukonazol, ifølge TheFreeDictionary.com har sjeldne, men alvorlige bivirkninger forekommet hos mennesker. Noen mennesker har opplevd elveblest, kløe og hevelse. Puste og svelge problemer har også oppstått i enkelte mennesker. Et plutselig fall i blodtrykket kan også skje mens du tar dette stoffet.

Ketokonazol brukere som tar denne medisinen muntlig må også bli sett fordi, ifølge TheFreeDictionary.com nettside, har noen mennesker i sjeldne tilfeller opplevd anafylaksi, en lukking av halsen. Dette kan skje svært sjelden når en person tar sitt første dose.

Helsepersonell

Før utnytte eller ta muntlig en soppdrepende medisiner, snakk med legen og fortelle helsepersonell av alle legemidler du tar for å holde medisinering interaksjoner til et minimum. En person utnytte en soppdrepende medisiner får hyppige leverfunksjonsprøver på grunn av muligheten for legemiddelinteraksjoner. På grunn av det faktum at en soppdrepende medisiner kan trenge å bli utnyttet i flere uker, flere måneder, eller for muligens opp til et år, en person bør få regelmessige legekontroller for å gjøre visse antfungal gjør jobben sin korrekt uten ekle bivirkninger.

Om farene ved Ubehandlet Herpes

Herpes er en meget smittsom sykdom forårsaket av en stamme av herpes simplex virus. De fleste mennesker smittet med herpes viser ingen merkbare symptomer, slik at sykdommen ofte går uoppdaget og ubehandlet. Fordi herpes virus kan overføres fra en person til en annen, selv når symptomene ikke er til stede, er det svært viktig å behandle sykdommen når det blir oppdaget. Det finnes ingen kur for herpes, men det finnes behandlinger som kan hjelpe kontroll utbrudd av viruset.

Typer

Det finnes to typer herpes, muntlig og genital. Hver type er en infeksjon forårsaket når en stamme av herpes simplex virus kommer inn i kroppen gjennom små rifter i slimhinnene i munn og genitalia.
Herpes simplex virus type 1 (HSV-1) er den belastningen som forårsaker oral herpes, et utbrudd av forkjølelsessår eller munnherpes rundt munnen.
Genital herpes er forårsaket av en annen stamme av virus, Herpes Simplex virus type 2 (HSV-2), og smitter livet.
Imidlertid kan HSV-1 også forårsake genital herpes hvis viruset overføres fra sår i munnen på en person å underlivet til en annen under oral sex. Behandling er tilgjengelig for begge typer herpes.

Funksjoner

Herpes smitter gjennom seksuell eller hud-til-hud kontakt. På grunn av at viruset kun lever i en svært kort tid utenfor kroppen, overføring av aktiviteter som hånd risting er svært lite sannsynlig. De former for hud-til-hud kontakt som overfører herpes er munn til munn, munn til kjønnsorganene, munn til anal, genital til genital, genital til anal og anal til anal.
Mens mange mennesker med herpes aldri viser symptomer, når symptomene forekommer de kan være alvorlige. Den første skjerm av symptomer, referert til som et utbrudd, skjer vanligvis i løpet av to uker etter første kontakt med viruset, og starter med smerte eller kløe.
I løpet av noen dager sår eller blemmer utvikle seg i og rundt det infiserte området. Sårene bryte åpne og kan sive eller blø. Hvis ikke behandles, vil sårene slutt skorpe over og helbrede. Men behandling kan drastisk fremskynde helbredelsesprosessen og i noen tilfeller, hvis startet tidlig nok, kan også hindre et utbrudd.

Betraktninger

Når herpes viruset kommer inn i kroppen, forblir den. Det er alltid mulighet for å ha et utbrudd og overføre viruset til noen andre. Uten behandling kan utbrudd oppstår flere ganger i året i mange år. Behandling med anti-herpes virus-midler kan forhindre eller forkorte varigheten av et utbrudd, redusere alvorligheten av symptomene og redusere risikoen for å infisere en annen person. Personer med oral herpes kan også bruke aktuelle behandlinger for å lindre symptomer.

Advarsel

Ubehandlet herpes kan sikkert føre til ubehag og forverring, men det er mer vesentlige farer for å vurdere. Personer med svekket immunforsvar kan oppleve sterke utbrudd og utvikle komplikasjoner. Venstre ubehandlet, øker herpes en persons risiko for å få humant immunsviktvirus (HIV). Selv om sjeldne, kan herpes føre til en alvorlig sykdom som hjernehinnebetennelse eller meningitt hvis venstre ubehandlet. Herpes under svangerskapet kan føre til hjerneskade, blindhet eller død hos et nyfødt spedbarn hvis forholdsregler ikke er tatt.

Forebygging / løsning

Den beste måten å unngå farene ved ubehandlet herpes er å hindre infeksjon av viruset. Den beste forebygging er å avstå fra seksuell aktivitet eller å ha bare én seksuell partner som er fri for smitte. De som deltar i seksuell aktivitet bør alltid bruke en latex kondom og aldri ha sex når symptomene er til stede i begge partner.

Hva er fordelene ved å gjøre en Total Body Cleanse?

En total kropps rens er en metode for å avgifte hele systemet. Toksiner kan tas opp gjennom mat, forurensning og produktene vi bruker på huden vår og hår, så det er viktig å gjøre en vanlig "vårrengjøring" av alle kroppens største avgiftning organer, inkludert lever, tarmer, blod og lymfeknuter . Fordelene inkluderer en forbedret immunforsvar, sykdomsforebygging, bedre hormon funksjon, mental klarhet, vekttap og klar hud.

Immune System

Lymfesystemet spiller en stor rolle i kroppens immunsystem - det transporterer hvite blodceller som angriper og dreper av giftstoffer. Avgift gir mer oksygen og næringsstoffer til å sirkulere i lymfesystemet som sikrer at den gjør jobben sin og styrker immunforsvaret. Som en bonus, betyr bedre sirkulasjon forynget hud celler og kollagen, noe som gjør huden din sunnere.

Disease Prevention

Kroppen er naturligvis utstyrt for å bekjempe sykdom og reparere seg selv, men når en for stor belastning plasseres på det - fra junk food for miljøgifter - det kan ikke gjøre jobben sin. Rensing kroppen jevnlig gjør at den kan fungere på sitt høydepunkt ved å sikre at avfall og giftstoffer beveger seg gjennom systemet og er eliminert regelmessig, så vurdere å gjøre en hel kropp rens fire ganger i året.

Hormon funksjon

Overflødig østrogen er lagret i leveren og fett celler, som er en årsak til østrogenbaserte kreftformer. Rensing kroppen absorberer disse xenoestrogens og støter dem fra kroppen, og dermed bedre hormon funksjon.

Mental Wellness

Mange mennesker opplever forhøyede stemninger, mer energi og større mental klarhet etter en hel kropp rens. Når du føler deg bedre fysisk, du føler deg bedre mentalt. For alvorlig, kronisk depresjon, men alltid se en medisinsk faglig

Vekttap

Avfall og giftstoffer lagres i fettceller, slik avgifte sikrer at vekttap er enklere - når ledsaget av et sunt kosthold og mosjon.

Hvordan Rensing Works

Det er tre grunnleggende stadier i denne prosessen: Rens, avgifte og forynge. Melk tistel og andre kosttilskudd stimulere flyten av toksin-clearing galle å rense; naturlig fiber og urter absorbere giftstoffer i kroppen din og forbedre tarmfunksjonen til å avgifte; og milde, naturlige avføringsmidler rense kroppen for alle giftstoffer samlet inn av de tidligere stadier for å forynge.

Hva kan man forvente

Under rens kan du føle deg svak eller føler milde symptomer på influensa for et par dager som kroppen spyler ut giftstoffer, så unngå høy-energi aktiviteter. Dessuten er en endring i avføringen felles med økningen i fiber, så sørg for å drikke mye vann. Disse symptomene bør gå bort i løpet av noen dager, men hvis ikke, bør du oppsøke lege.

Hva er farene ved en menneskelig Bite?

Hva er farene ved en menneskelig Bite?


Som enhver animalsk bitt, kan en human bite være farlig på grunn av konsentrasjonen av bakterier i et menneske munn. Hvis bittet borer huden, er det viktig å rengjøre såret og behandle den så snart som mulig. Avhengig av alvorlighetsgraden av bittet, kan det også være nødvendig å søke akutt medisinsk behandling.

Hvordan Bites oppstå

Menneskebitt kan skje enten ved en direkte bite (når et barn biter noen, for eksempel) eller indirekte, av en kroppsdel ​​slående noens munn (som kan oppstå i en kamp eller sportsulykke). Menneskelig biter oftest skje på hender, men en direkte bitt kan skje hvor som helst på kroppen. Biter som gjennomborer huden kan forårsake blåmerker, skader vev og infeksjon. Studier har vist at det er mulig å overføre flere sykdommer gjennom menneskelige biter, inkludert stivkrampe og hepatitt B.

Biter som Pierce Skin

Et bitt som skjærer huden kan forårsake grunt eller dypt skade, noe som resulterer i mindre eller alvorlige blødninger. Når noen blir bitt dypt nok til å forårsake blødning, er det første trinnet i førstehjelp for å vaske såret med såpe og vann for å rense ut eventuelle bakterier. Deretter bør direkte press brukes til bite å trofast blødning. Dype bitt bør alltid undersøkes av en medisinsk faglig for å finne ut om offeret trenger en stivkrampe skudd.

Dypere Bites

Dype bitt bør også undersøkes for å sikre at ingen sene eller leddskader har oppstått. Spesielt i knokene, kan et dypt bitt skade leddbånd og bein, forårsaker langvarig smerte hvis skaden ikke blir riktig behandlet. En lege må kanskje sy (sting) såret eller utføre en X-ray for å se etter skader på skjelettet av en alvorlig bitt.

Grunne Bites

En grunne bitt som ikke pierce huden kan likevel skade vev, men de fleste biter av denne typen kan behandles hjemme. En kald kompress vil redusere hevelse, som vil holde skadestedet forhøyet. Selv med disse forholdsreglene noen blåmerker kan likevel forekomme. Selv sår som ikke pierce huden skal være grundig rengjort og renset, for å fjerne eventuelle bakterier som kan være til stede fra bitt.

Hva kan utløse astma?

Hva kan utløse astma?


Astma er en tilstand der luftveiene i lungene blir innsnevret eller fylt med slimete, noe som gjør det vanskelig for den lidende å puste. Folk kan ha sporadiske anfall av astma eller mer langsiktige tilfeller av det. Astma kan være forårsaket av allergi, kjemikalier, været og selv influensa. Disse er kjent som triggere. Utløser skape astmasymptomer som kan omfatte alt fra piping til kortpustethet. Forstå anatomi av lungene, er viktig for å vite hvordan du skal behandle hvert enkelt tilfelle av astma de ulike triggere og symptomer.

Lungene og Astma

Når folk puster inn, kommer luft i lungene gjennom luftrøret. Lungene er delt inn i to rør som kalles bronkiene. Disse rørene videre dele inn i mindre rør som kalles bronkioler. Og inne i brochioles er små luftblærer som kalles alveoler. Det er gjennom disse luftblærer at oksygen kommer inn i blodet og karbondioksyd fra blodet sirkuleres tilbake i luften. Disse luftveiene kan bli innsnevret eller fylt med slimete når en person har astma. Dette kan skape en tilstand hvor det er for mye karbondioksid i lungene. Lungene deretter blir surere. Hvis venstre ubehandlet, kan giftstoffer samle seg i lungene og til slutt ende opp i blodet. Dette kan føre til mer alvorlige komplikasjoner og sykdommer.

Astma er faktisk en reaksjon av lungene til utløserne. Kroppen prøver å minimere inngangen til de uakseptable stoffer. Den kropper naturlige forsvarssystem innsnevrer luftveiene og produserer ekstra slim for å beskytte seg selv. Dessverre, kan dette føre til noen alvorlige konsekvenser.

Hvem er mest utsatt for astma

Personer med allergi eller en kompromittert immunsystem er svært utsatt for astma. De kan ha overfølsomhet for luftbårne triggere som for eksempel pollen, forurensing eller husholdningskjemikalier. Personer med matallergi er spesielt utsatt for astma. Deres kropper opprør mot visse elementer som hvete eller melk, forårsaker luftveiene i lungene til constrict og produserer for mye slim. Mange ganger, vil astmasymptomer avta når avtrekkeren er fjernet.

Forskning har vist at tunge mennesker er også utsatt for å få astma. En hormon i legemet kalt leptin bidrar til å regulere fett og kroppsvekt. Den er produsert av fettceller, men kan også forårsake inflammasjon i lungene. Tyngre mennesker har også mer problemer med å trene og clearing lungene med streng aktivitet. Selv om noen mennesker faktisk har utøvd utløst astma, mange mennesker ser en bedring i lungekapasitet og puste når du trener. En korrelasjon er også ansett å eksistere mellom barn født via keisersnitt og astma. Babyer født på denne måten har høyere forekomst av astma.

De viktigste symptomene på astma

De fleste som lider av astma kan ha ett eller flere av følgende symptomer: tungpustethet, hoste, kortpustethet, tetthet i brystet eller smerter og jevnt trykk i lungene. Disse symptomene kan enten være mild eller alvorlig, men alle symptomer har visse triggere. For eksempel har noen astmatikere som får influensa (en trigger) har ofte en slik alvorlig pustebesvær de kan knapt puste. Noen engang krever akutt behandling på et sykehus.

Tungpustethet er ofte et tegn på at slimete bygger opp i lungene. Det kan stamme fra utbruddet av en kald eller fra dander av en familiehund. Tungpustethet er en av de tidlige tegn på astma. Som tungpustethet forverres, kan en person begynne å ha mer problemer med å puste. Hvis han ikke får medisinsk behandling eller avtale hensiktsmessig med avtrekkeren, kan han ende opp med å ha noen alvorlige astmasymptomer. Til syvende og sist, kan astma føre til en persons død hvis ikke riktig behandlet.

Hoved Triggers av astma

Alle astmasymptomer har triggere som forårsaker en person til å lide visse symptomer. Triggere kan omfatte en eller flere av følgende: luftbårne allergener som pollen, mugg eller gress, røyk, forurensning eller smog, vaskemidler, såper, parfyme, vaskemiddel, teppe renere, neglelakk, neglelakkfjerner, karbon, familiens kjæledyr, matallergier, mosjon, værforhold og forkjølelse eller influensa.

Folk som lider av sesongmessige allergier kan noen ganger gå gjennom hele vinteren uten astmasymptomer. Men når våren kommer, starter sin astma opp. De fleste regioner går gjennom flere pollensesongen i løpet av våren og sommeren. Trær og blomster er bare å begynne å blomstre, gresset vokser og mugg kan være frodig. Noen av disse tingene kan utløse astma problemer, spesielt hvis en person er svært allergisk mot stoffet.

En annen trigger for astmatikere er kjemikalier. Husholdningsvaskemidler inneholder ammoniakk, formaldehyd, glyserin og mange andre skadelige kjemikalier. Et ubegrenset antall av disse offensive miljøgifter kan utløse et astmaanfall. Parfyme er spesielt ille for folk som er utsatt for astma. Den inneholder noen av de samme ingrediensene som bensin som brukes i våre biler.

Om vinteren, spesielt i sub-zero vær kan gå utenfor utløse astma problemer for noen mennesker. Noen mennesker også få astmasymptomer når du trener. Andre får det når de er syke. Og både barn og voksne ofte har astma på grunn av matallergier.

Anbefalte Behandlinger for astma

Mange ganger astma kan kureres ved å bare identifisere avtrekkeren og fjerner den. Hvis en familie katt bevirker astma, blir oppløsningen å bli kvitt den. Dette blir mer komplisert for dem som lider av luftbårne allergier. Ofte er antihistaminer som brukes til å lindre disse symptomer. Kortikosteroider er ofte foreskrevet for mer alvorlige tilfeller.

Familie leger vil ofte anbefale en allergolog for personer med visse følsomhet og astma. Allergikere kan teste den enkelte for luftbårne og matallergier. Injeksjoner kan anbefales for alvorlige allergier. Og inhalatorer som Proventil og Advair kan være foreskrevet for å behandle astma symptomer.

Hva er farene ved astma?

En diskusjon om farene ved astma.

Introduksjon

Astma er en sykdom som rammer mer enn 22 millioner amerikanere. Det er uhelbredelig. Lider av astma har betent lungevev, noe som betyr at lungene er hovne og følsom. Denne følsomheten gir puste rør for å begrense, noe som gjør det vanskelig for den lidende å puste. Dette fører til hoste, piping i brystet, kortpustethet og brystsmerter. Dette er de mindre symptomer på astma og indikerer et astmaanfall. Astmaanfall oppstå når den lidende utsettes for en allergisk stoff. Astmaanfall kan håndteres når de oppstår ved bruk av en inhalator. Medisin kan også tas daglig for å bidra til å redusere regulariteten av angrep. Personer med astma kan leve normale, produktive liv med få hindringer. Men det er mer alvorlige bekymringer for astmatikere. Noen ganger er disse farene er ignorert av den gjennomsnittlige astma lidende. Noen ganger er de uvitende om disse farer.

Short Term Problemer

De kortsiktige problemene med astma er mange. Avhengig av alvorlighetsgraden av astmaen sin, kan en gjennomsnittlig astma lidende har et angrep en gang i uken til flere ganger per dag. Disse angrepene kan skje når som helst. Astmasyke bør unngå å røyke for å unngå å gjøre sine tilstanden verre. Anstrengende aktivitet umiddelbart etter et angrep bør også unngås, da dette ofte exasperates problemet. Hvis et astmaanfall varer for lenge, er det mulighet for å miste bevisstheten. Skade kan oppstå hvis en lidende besvimer og faller til bakken. Disse symptomene kan unngås ved nøye overvåking av alle angrep og behandle dem med den omsorg de trenger. Ved riktig behandling ikke er gitt, kan det føre til mer alvorlige risiko.

Long-Term lungeskade

Den store trusselen mot en astma lidende er langsiktig, permanent lungeskade. Den hovne lungsof en astma lidende kan føre til lungene til å strekke permanent. Med riktig medisinsk behandling og pleie under astmaanfall, er det mulig å unngå enhver form for alvorlig permanent skade. Men hvis astma ikke blir behandlet godt nok, kan langvarig lungeskade oppstå. Denne langsiktige lungeskade faktisk øker sjansene for astmaanfall. Det kan også øke risikoen for hjertesykdom, som uregelmessig pusting og kortpustethet kan få hjertet til å jobbe hardere, eller å selv slå uregelmessig. Permanent skade kan gjøres til både hjertet og lungene. Hvis denne skaden ikke er behandlet eller unngås, kan det skape en syklus av lengre og hyppigere astmaanfall. Selv om sjeldne, har døden inntraff under astmaanfall på grunn av sin lengde og intensitet.

Fare for Emfysem

Selv om dødsfallene har skjedd i løpet av astmaanfall, er en mer vanlig og realistisk effekt av permanente langsiktige lungeskade emfysem. Selv emfysem er mer vanlig i sigarett-røykerne, kan astmasyke som ikke behandler sykdommen sin på riktig måte begynner å lide av den mye mer alvorlig risiko for emfysem. Emfysem er forårsaket av tap av elastisitet i lungevevet. Dette gjør det mye vanskeligere for den lidende å puste. Mens en astma lidende opplevelser bare øyeblikks angrep som gjør det vanskelig å puste, emfysem lider føler det samme problemet hver eneste gang de puster. Potensialet for skade på hjertet er enda større for emfysem lider på grunn av hyppigheten av deres vanskeligheter med å puste. Emfysem fører ofte til døden.

Konklusjon

Den enkleste måten å behandle disse problemene er å unngå dem noen gang forekommende. Ta vare på astma på en dag-til-dag basis, snakke med legen din ofte og prøver å holde en sunn livsstil vil alle bidra til å forebygge disse problemene.

Hvordan Les Hva kan man forvente når du venter

Hvis du er gravid, eller tenker på å ha en baby, boken "Hva kan man forvente når du venter" kan være en omfattende ressurs for å veilede deg gjennom svangerskapet og fødsel opplevelse. Hvis du vet hvordan du skal lese og bruke "Hva kan man forvente når du venter" på riktig måte, kan du finne et vell av informasjon innenfor sine sider som vil fungere som din første forsvarslinje mot graviditet forvirring og spørsmål.

Bruksanvisning

•  Planlegg svangerskapet. Boken har et kapittel om hvordan å bli gravid, herunder planer om å inkludere et barn i livet ditt og finne din eksakte eggløsning tidsplan. Det inkluderer også tips for dads-å-være om hvordan å forberede seg farskap. Det andre kapittelet av boken inneholder tips om hvordan du kan vite om du er gravid, inkludert tidlige tegn og informasjon om graviditetstester. Det inkluderer også en guide til å velge en OBGYN å jobbe med deg i løpet av svangerskapet og fødsel.

Klargjør for legebesøk. Denne boken inneholder informasjon om hvilke typer tester og prosedyrer legen skal utføre i løpet av prenatal besøk og eksamener. Den inneholder også informasjon om graviditet helse, og hvordan visse pre-eksisterende forhold kan bli problematisk under svangerskapet (for eksempel seksuelt overførbare sykdommer eller endometriose). Boken kan guide deg gjennom hva du kan forvente på hver av dine månedlige legebesøk, så du vil ikke føle skremt av de ukjente sidene ved svangerskapskontroll.

Leve en sunn graviditet livsstil. "Hva kan man forvente når du venter" kan hjelpe deg å forstå hvordan å holde seg aktiv og sunn under svangerskapet. Det vil gi deg forslag til sunne diett alternativer, og inkluderer informasjon om hvordan dine ernæringsmessige behov endres når du er "spise for to." Også inkludert er en del på trening under svangerskapet, og sunne livsstilsvalg som ikke røyke eller drikke alkohol, eller andre rusmidler eller medikamenter som ikke er godkjent av eller forskrevet av legen din.

Se babyen vokser. Som magen utvider seg, kan denne boken hjelpe deg å forstå de endringer som skjer i kroppen din og babyen måned for måned. Hver måned av svangerskapet kan du lese om hva barnet ditt ser ut, hvor stor han er, og hvilke nye ting han lære å gjøre. Du kan også finne informasjon om symptomer du kan ha oppstått hver måned, og andre problemer du kan møte (for eksempel å jobbe mens du er gravid).

Klargjør for arbeidskraft og levering. "Hva kan man forvente når du venter" inneholder informasjon om hvordan å gjenkjenne tegn på arbeidskraft, hva du skal gjøre når du går inn i arbeid, og hva du kan forvente under fødsel. Den inneholder informasjon om stadier av arbeidskraft, fra å føle sammentrekninger til å levere barnet og til slutt morkaken. Den inneholder også informasjon om ekte arbeidskraft vs. falsk arbeidskraft, noe som kan være spesielt nyttig for førstegangsfødende som ikke vet hva arbeidskraft føles.

overleve de første ukene av morskap. Etter at barnet er født, "Hva kan man forvente når du venter" vil fortsette å guide deg gjennom dine første tiden med baby. Det inneholder informasjon om amming og mating med flaske, postpartum depresjon, og den fysiske gjenopprettingen etter fødsel. Det vil hjelpe deg å håndtere urolige netter og utmattet dager, melkesyren lekker ut og håravfall.

Hva kan du gjøre med Komedoner pitted hud?

Hudormer er en av de mange typer av urenheter kategorisert som akne. Ansiktet og hodebunnen begge har en overflod av talgkjertler under huden som tjener til å smøre huden. Når kjertlene produserer for mye olje, kjent som sebum, kan porene tettes. Som sebum stivner, tiltrekker det skitt, og den resulterende lyte kalles en blackhead. Fjerning av hudormer fører ofte fordypning eller arrdannelse, som kan reduseres ved flere metoder.

Kjemisk peeling

Holde huden fri for hudormer er en nesten endeløs prosess, og selv når tilstanden er under kontroll, de resulterende hull eller arr er skjemmende og pinlig. Kjemisk peeling utføres av en hudlege eller sertifisert estetiker er tilgjengelig i flere nivåer, alt fra lys til dyp. En lett peel vil ikke ikke resultere i mye faktisk peeling og dermed ville ikke være effektiv for reduksjon av groptæring og arrdannelse. Imidlertid vil en dyp peeling produserer tung Shedding av huden lag i flere dager, synlig redusere arrdannelse og gi en rosa, skinnende utseende til huden. Flere behandlinger vil trolig være nødvendig, men antallet vil være avhengig av dybden av arrdannelse. For dype peelinger, la opp til tre uker for utvinning tid. Vanlige typer av tunge eller dype skreller inkluderer glykolsyre, salicylsyre og trikloreddiksyre, men noen leger lage sine egne formler. .

Hjem Behandlinger

Mens hjemme behandlinger er ikke like effektive som profesjonelle prosedyrer, de er rimeligere. De mest brukte hjem kjemisk peeling er lik hva som ville bli brukt i en hudlege kontor, og det anbefales at du snakker med en lege eller en estetiker før du bruker noen peeling for første gang. Hjem skreller inneholder de samme ingrediensene som de profesjonelle versjonene, men de kommer i flere styrker, og noe over en 25 prosent løsning bør brukes med forsiktighet.

Dermal fyllstoffer

En midlertidig løsning for å korrigere Komedoner pitting kan oppnås gjennom dermal filler injeksjoner. Det er lurt å bare tillate en lisensiert lege eller hudlege utføre denne prosedyren. Kollagen, fett og kommersielle produkter sammensatt av hyaluronsyre er de mest populære og effektive materialer som brukes for fylling arr venstre ved blackhead fjerning og når injisert direkte inn i lommen, vil de bringe de korroderte områder opp til samme nivå som resten av hud. Vanligvis absorberer resultatene av fett og kollagen injeksjoner siste bare noen få måneder på det meste, som kroppen sakte disse naturlige stoffene. Hyaluronsyre produkt behandlinger vare vesentlig lengre, noen ganger opp til 10 måneder.