Digidexo.com

Bran dietter

Bran dietter


Bran dietter gi kilder til høy fiber og antioksidanter. I noen tilfeller, kli-beriket mat og drikke gi mer antioksidanter og anti-inflammatoriske kilder enn blåbær og granatepler. Forskning viser at matvarer med kli legge til økt kolon regularitet, reduksjon av kolesterol og forbedring av diabetes. Fra hvetekli til ris kli olje, flere frokostblandinger, muffins og mel tilbyr måter å jevnlig legge kli til kosthold.

Bran Foods

Frokostblandinger, muffins, havre kli og kli mel som Sorghum kli gir flere måter å innlemme kli i kostholdet ditt. Kelloggs, Fiber One og havrekli frokostblandinger inkluderer fiber. Fiber One har kli frokostblandinger med honning klynger og rosin kli klynger. Making kli muffins med hvetekli, kulturmelk og brunt sukker gir en søt godbit til kosthold.

Høy Fiber

Bran dietter er høy i fiber, noe som øker funksjon av tykktarmen. Hvetekli og mais kli uten gluten er uløselig fiber som forbedrer bulking i tykktarmen som øker tarm regularitet. Havre kli gir fiber som også reduserer kolesterolet, og studier av Dr. James W. Anderson med Veterans Administration Medical Center i Lexington, Kentucky, viser at fiber hjelper behandle diabetes, høyt blodtrykk og fedme i tillegg til kolesterol.

Reduser Kolesterol

Som kli dietter er høy fiber dietter, senker kli insulinbehovet og forbedrer glykemisk kontroll for diabetespasienter. I 1977 begynte Dr. Anderson testing havrekli som en måte å senke kolesterol, hvor kli hell senket lipoprotein kolesterol. En annen studie av Dr. RW Kirby som ble publisert av American Journal of Clinical Nutrition, viste at 100 gram havrekli gitt til åtte menn med høye kolesterolverdier redusert sine nivåer med 13 prosent i løpet av 10 dager. I tillegg viste ris kli olje for å redusere kolesterolet i studier av American Journal of Clinical Nutrition i 2005.

Antioxidant

Som en antioksidant, er sorghum kli mel glutenfri. En studie ved University of Georgia concluced at sorghum kli har større antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper enn super mat som blåbær og granatepler, så mye som 30 ganger høyere potens. Da lagt til mat og drikke som et flytende konsentrat eller tørket pulver, sorghum kli øker antioksidanter. James Hargrove som deltok i studien med University of Georgia sa at sorghum kli mel kan brukes til å erstatte bleket, raffinert mel i matvarer.